Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:59:27
|
|
|
|
Tina 28
|
L.Daisy...zarad mene lahko...si že mal zaslužiš...aja...zato zdaj hitiš linke popat, da ti bomo pustile zarad tega... .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam pa skoz ene ideje in zdaj smo kopanje preselili v kopalnico, ker jo sušilc zvečer fajn ogreje...tko, da gledam, da bom takrat sušila (jjjeeeee za sušilc). Na sušilc sem dala tastaro previjalno podlogo od Nejca in zdaj je tam njena rezidenca. Sam a ni tko, da naj tudi tam, kjer se kopajo ne bi smelo bit več kot 22 stopinj. Men se zdi, da sem nekje to prebrala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:00:27
|
|
|
|
RMRM
|
glavnem...za čez banjo sem kupla v Merkurju eno 50 cm široko ploščo, na katero sem spodaj naročila, da naj zabija dva lesena riglca, tko da je ujeta med stranice banje. (riglca sta na notranji srani stranic banje) To dam na banjo in gor banjico. Pol se pa lohk z rito zraven usedem in velik lažje čofotava. Zdaj mam še un podstavek za v banjico, da mi jo ni treba držat pod glavo in jo le mal podpiram. IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a veš da mam jaz na isto foro narejen
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:00:29
|
|
|
|
l.daisy
|
jaaaaaaaaaaaaaaaa, zatoooooo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:00:44
|
|
|
|
*lina**
|
ne, samo hlače ima, žabic zaenkrat sploh še ne uporabljamo, niti za ven... Mi ravno tako. Jaz se tud trudim, da bi naša sama zaspala zvečer. Včeraj nama je uspelo je skoraj takoj zaspala , ko sem jo dala v posteljco, danes pa mi je zaspala med dojenjem. Sm bla danes zlo pridna, sem za mojo mami pekla potico in kruh, jutri trgajo, majo tako navado, da takrat mora bit potica.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy šibam obesit perilo, dokler se mi še kao da, potem pa pridem nazaj nalimat linke za pesmice a lahko odprem drugi del??? Seveda
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:02:57
|
|
|
|
l.daisy
|
sem žeeeeeeeeeee... šibam obesit perilo... se vidimo na 2. delu...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:03:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš se je pa kr navadil, da sam zaspi v posteljici. Včasih zaspi med dojenjem, največkrat ga pa budnega položim v posteljico, dam dudo, krpico, ga polubčkam in pobožam, rečem lahko noč in zaspi - no včasih je treba še ene parkrat dudo popravit, vendar čedalje manjkrat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:03:26
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Nam je pa banjica premajhna - se Žiga skoz odriva in pol buta z glavo... kakšna ideja?? A obstajajo tudi večje banjice?? Ja, v kopalnici - mi se kopamo kar v ta veliki banji. k pa nimamo banje, ampak samo tuš kabino no evo, še en razlog, da se spet preselimo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:04:18
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čer! Mi mamo tako banjico, ki ma notri izbočene dele, da lahko tamal sedi in zdaj že sedi noter sam, se pravi, da je že ful velik! Pa opazila sem, da je naš lumpek začel sedet v naročju, brez da mu glavico podpiram, pa če sedi, se ful naprej vleče, zdajle v dveh tednih je spet ogromno napredoval! Kaja, ti maš isto starega, a tvoj že tud sedi na kolenih brez opore??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:04:54
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy a lahko odprem drugi del??? itak
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:05:40
|
|
|
|
RMRM
|
*lina** za potico
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:08:05
|
|
|
|
Kaja08
|
SV, naš že lep čas sam sedi - že ko smo imeli pregled in cepljenje pri 3. mesecih, sem P spraševala, če ga imamo lahko pokonci, ker noče več ležat. Tko da je že takrat bil pokonc, edino včasih mu je še glavo zaneslo, pa jo je bilo treba mal lovit
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:08:13
|
|
|
|
Tina 28
|
Kaja...pol ga pa na dno tuša daj....jaz ji najprej sam do pol vode nalijem, ko jo dam not, jo pa kar mal potuširam po glavc in drugje...ji je ful všeč pa kar prjet hoče. Tole o 22- ih stopinjah pa prvič slišim. Saj pomojem mamo ene tolk, ker brez ogrevanja od sušilca ma le ene 15 stopinj kopalnica. Bom pa pozorna in bom zmerla...hvala za info!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:08:49
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Naš se je pa kr navadil, da sam zaspi v posteljici. Včasih zaspi med dojenjem, največkrat ga pa budnega položim v posteljico, dam dudo, krpico, ga polubčkam in pobožam, rečem lahko noč in zaspi - no včasih je treba še ene parkrat dudo popravit, vendar čedalje manjkrat. nya, kakšne krpice imaš to?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:08:51
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Glede oblačenja : oblečem mu bodi z dolgimi rokavi, hlačke in nogavičke. Za ven pa mu oblečem žabice in trenirko hlačke povrh, ker sva se komaj pozdravla in si ne upam spet tvegat, pa mu dam še tanko bombažno kapico in kapuco od jopice povrh...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:09:27
|
|
|
|
*lina**
|
Dolenjke - a ste že dobile datum za UZ kolkov? Me smo ravno danes dobile pošto in imamo 24.11.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:10:10
|
|
|
|
Tina 28
|
Saša, Kaja...meni tud sedi ...sam jo ne posedam, ker ji še krivi hrbtenico. Razen ob igri in kakšni telovadbi. Drgač jo mam rajš na ročku tako, da je naslonjena name.
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 25.9.2008 21:11:19 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:10:59
|
|
|
|
alea01
|
naša je tudi začela sedet, ampak ji tega ne pustim- grda mami, a ne? Zaspi pa še od porodnišnice sama v posteljici in niti enkrat ni rabila uspavanja. Preprosto jo dam v posteljico - zmeraj budno in čez čas zaspi brez pritoževanja no, zdaj pa grem, me moj že preganja se vidimo na drugem delu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:12:17
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Saša, Kaja...meni tud sedi ...sam jo ne posedam, ker ji še krivi hrbtenico. Razen ob igri in kakšni telovadbi jo mam rajš na ročku tako, da je naslonjena name. Ja, sej jaz ga tud name naslonim, če ga mam na krilu! Kaja, ja ni kaj, zmeraj nas šibate!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:12:57
|
|
|
|
Kaja08
|
Tina, kakšnem ročku?? hmmm....krivi hrbtenico?? Nisem še opazila. Kako pa to vidiš- neumno vprašanje, a vseeno Žiga čist histeričen rata, če ga hočem položit, al pa da na kavču sedim in ga položim nase na svoj trebuh - ni šans, hoče sam sedet Men je teta rekla, ki je pediatrinja, da če se mali fajn počut in je dovolj močan, da je pol ok
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:12:59
|
|
|
|
Tina 28
|
haha si dobra tkole na gumb Alea...nč čudnga, da te je oženu .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja - kaj pa tole - sam je mal drago
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
čer...spet jst... alea hvala za vprašanje,se počutim malo bolje,tak en mali košček bremena se mi je odkotalil..čeprav velik še ostaja ...sem pa danes nenormalno brez energije,utrujena...me je čist zmozgal vse tole se mi zdi...vidim da se moram pofočkat še na drugem delu..pridne smo,ni kaj ... daisy tebi tudi hvala...mi tko veselo pojemo mravljico imam najraje ... banjica-se mi zdi da je naša še ravno prav,se sicer tudi odrine in butne z glavo,sam sej bo kmalu sedel pa bo... ..kaj je že to?!...tud če bi imela voljo...sej non stop krvavim ...tist bogi teden al dva ko nisem smo ene 3x,pol pa itak skoz sam menza al kaj vraga je to??? ...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 21:14:53
|
|
|
|
Kaja08
|
nya, mi je pa mal predrago....mah sej v skraji sili bom šla pa pod tuš, pa ga sabo vzela če je na morju funkcioniral, bomo pa še doma prakticiral
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?