Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:29:32
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 no, ajde.... misija drugi del... jaz imam časa do 21.00 ure, pol bo o, a vidva to ob uri prakticirata takrat je ziher, da Izabela spi in ne bo motenj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:30:09
|
|
|
|
RMRM
|
Ste rekle da moramo na II. del, mal lahko še pomagam, čakam namreč da se mi javi na MSN., pa že pridno spančka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:31:42
|
|
|
|
alea01
|
ej, dajte mi povedat. Ali imate bejbije v stanovanju oblečene v žabicah in še v hlačah?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 no punce, a bomo naklofale dons te boge 4 strani, da gremo na drugi del?? no pa dajmo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:32:14
|
|
|
|
*Mojca*
|
čeeeer! alea: hlače na stopalke
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM za spanje v postljici
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:34:57
|
|
|
|
alea01
|
kul, ker jaz nič žabic ne oblečem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:35:36
|
|
|
|
RMRM
|
bodi z dolgimi rokavčki, pa majčko čez, pa žabice s stopalčki pa dvojne štumfke . Sam naš je res zmrznjenček, kljub temu da mamo toplo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ej, dajte mi povedat. Ali imate bejbije v stanovanju oblečene v žabicah in še v hlačah? ponavadi samo v žabicah, hlače dam gor ko greva ven
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:36:59
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ej, dajte mi povedat. Ali imate bejbije v stanovanju oblečene v žabicah in še v hlačah? ne, samo hlače ima, žabic zaenkrat sploh še ne uporabljamo, niti za ven...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:38:15
|
|
|
|
Kaja08
|
Nam je pa banjica premajhna - se Žiga skoz odriva in pol buta z glavo... kakšna ideja?? A obstajajo tudi večje banjice??
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja jaz imam kar veliko banjico, sem jo tudi pri Maši full dolg uporabljala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:40:02
|
|
|
|
Kaja08
|
ninny, kero pa imaš? mi imamo bebe-jou
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:40:23
|
|
|
|
alea01
|
Nam je pa banjica premajhna - se Žiga skoz odriva in pol buta z glavo... kakšna ideja?? A obstajajo tudi večje banjice?? pri nas je enako. se odriva in buta z glavo . Saj pol ko bo enkrat sedel bo drgač
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:41:20
|
|
|
|
Tina 28
|
Alea...eno osebno itak od ene, ki ji pa trenutno ne ob uri, ne po uri in sploh ob nobeni uri še ne paše.... ....a si bla že prej tko zagnana, al ti zdaj ful paše. Baje se to spreminja kot vse življenske energije...jaz sem zdaj prišla do podna...se prav gre lohk sam še navzgor
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:41:27
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Nam je pa banjica premajhna - se Žiga skoz odriva in pol buta z glavo... kakšna ideja?? A obstajajo tudi večje banjice?? to sem pa že tud jaz hotla vprašat, sicer ga jaz kopam kar v škafku za perilo, so mi banjice tako nerodne , sam bom očitno nekaj mogla nabavit za kopanje, ker drugač namakamo se pa v čebričku
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:43:25
|
|
|
|
alea01
|
Tina28- enako je kot prej. glede tega se pri meni ni nič spremenilo. Potrebna takrat, potrebna sedaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:43:45
|
|
|
|
Kaja08
|
ja jst sem ga dons sama kopala, pa na konc sploh ni bilo kopanje, ampak samo en namak, ker je začel tolk brcat, mlatt in butat, da je bila jedilnica pod vodo, jst premočena, mali me je pa prou začuden gledu, zakaj ga tko hit iz vode dajem
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:45:48
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz jo mam pa notr vedno oblečeno v bodi z dolgimi rokavi, štumfke, in toplo trenirko....mamo prepišno hišo (jeeej za par let še) in mamo približno 20 stopinj v bivalnem delu...kuiva v kmečko peč (haha...tud jaz sem mislila, da se mi to ne bo nikol zgodil) in zaenkrat minimalno, da se komaj ogreje (je not centralna in se pol mal ogrejejo tud radiatorji). Pozim bomo bolj kuril, ker ko se ta hudič segreje, je pol vrooče, saj se ne da izklopit (in ravno v tem delu, ko spimo). A jo mam preveč???Jaz pogledam, če je kej vroča ali mrzla in ji kar paše. Sicer sem pa jaz tud v velurju včasih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:46:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 ninny, kero pa imaš? mi imamo bebe-jou pojma nimam nič gor ne piše
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:47:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm prišla na misijo 2.del nya- sem še v H&M šla pogledat za slinčke in so rekli, da jih sploh kao niso imeli alea - najbrž si moja sodelavka ni zmislila, če pa na njih piše Mah, mogoč jih pa letos niso meli, kaj pa vem. Bo že IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ej, dajte mi povedat. Ali imate bejbije v stanovanju oblečene v žabicah in še v hlačah? Naš je v bodiju brez rokavov, bodiju na preklop in žabicah ali hlačkah, pa nogavičke ali copatke ga obujem. Men se zdi, da je veliko bolj zadovoljen, če ni preveč oblečen. Zadnjič sem ga čez bodi brez rokavov oblekla pliškota - je revež čist zašvical. IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Nam je pa banjica premajhna - se Žiga skoz odriva in pol buta z glavo... kakšna ideja?? A obstajajo tudi večje banjice?? Ja, v kopalnici - mi se kopamo kar v ta veliki banji.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:54:12
|
|
|
|
l.daisy
|
najprej, taanika... za uspešno prestano punkcijo... pa držimo pesti za izvide... moja sta oblečena notri ali samo v žabicah + copatki ali v hlačkah in nogavičkah + copatki, zgoraj pa bodi + majčka z dolgimi rokavi... banjica je tudi nam premajhna.... za voziček sem pa tako ali tako povedala, da nam je majhen...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:56:56
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz mam pa skoz ene ideje in zdaj smo kopanje preselili v kopalnico, ker jo sušilc zvečer fajn ogreje...tko, da gledam, da bom takrat sušila (jjjeeeee za sušilc). Na sušilc sem dala tastaro previjalno podlogo od Nejca in zdaj je tam njena rezidenca. Seveda sem mojmu mal spet dela dala (jaz mam skoz ene ideje ustvarjalne za znort...žagat pa glih ne znam...tko, da sem jaz idejni vodja interjera...moj pa izvajalec. ) V glavnem...za čez banjo sem kupla v Merkurju eno 50 cm široko ploščo, na katero sem spodaj naročila, da naj zabija dva lesena riglca, tko da je ujeta med stranice banje. (riglca sta na notranji srani stranic banje) To dam na banjo in gor banjico. Pol se pa lohk z rito zraven usedem in velik lažje čofotava. Zdaj mam še un podstavek za v banjico, da mi jo ni treba držat pod glavo in jo le mal podpiram. Pa še mala ful dobr ve, da se bo kopala in ji je tud všeč, ko v kopalnici bolj odmeva
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:57:35
|
|
|
|
l.daisy
|
šibam obesit perilo, dokler se mi še kao da, potem pa pridem nazaj nalimat linke za pesmice a lahko odprem drugi del???
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
No, da poročam, kako je blo pri nas te dni. V torek smo bli cepljeni, spali celo popoldne in tudi ponoči, pa še včeraj celo popoldne - no noč je bla pa tkole - ob 1h je jedel, potem pa 2 uri telovadil v posteljici in kričal - ne jokal, ampak kot da bi hotel rečt: stara vstani, igraj se z mano - jst sm pa mislila, da bom skup padla. Se pa nism vdala in ga nism dvignila s posteljice, razen ko se je pokakal, sem ga šla previt. No, po dveh urah se je naveličal in zaspal - ampak zjutraj se mi je pa tko lepo nasmejal , da sem v momentu pozabila na nočne podvige. Že zdaj me vrti okrog prsta .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?