|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
25.9.2008 20:29:32   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

no, ajde.... misija drugi del...user posted image

jaz imam časa do 21.00 ure, pol bo user posted image user posted image

o, a vidva to ob uri prakticirata user posted image

takrat je ziher, da Izabela spiuser posted image in ne bo motenjuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
25.9.2008 20:30:09   
RMRM
Ste rekle da moramo na II. del, mal lahko še pomagam, čakam namreč user posted image  da se mi javi na MSN., user posted image  pa že pridno spančkauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
25.9.2008 20:31:42   
alea01
ej, dajte mi povedat. Ali imate bejbije v stanovanju oblečene v žabicah in še v hlačah?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
25.9.2008 20:31:59   
Anonimen

no punce, a bomo naklofale dons te boge 4 strani, da gremo na drugi del??

no pa dajmo

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4904
25.9.2008 20:32:14   
*Mojca*
čeeeer!

alea: hlače na stopalke

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
25.9.2008 20:33:25   
Anonimen
RMRM za spanje v postljiciuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4906
25.9.2008 20:34:57   
alea01
kul, ker jaz nič žabic ne oblečem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
25.9.2008 20:35:36   
RMRM
bodi z dolgimi rokavčki, pa majčko čez, pa žabice s stopalčki pa dvojne štumfkeuser posted image . Sam naš je res zmrznjenček, kljub temu da mamo toplo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
25.9.2008 20:36:07   
Anonimen

ej, dajte mi povedat. Ali imate bejbije v stanovanju oblečene v žabicah in še v hlačah?

ponavadi samo v žabicah, hlače dam gor ko greva ven

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4909
25.9.2008 20:36:59   
Kaja08

ne, samo hlače ima, žabic zaenkrat sploh še ne uporabljamo, niti za ven...

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
25.9.2008 20:38:15   
Kaja08
Nam je pa banjica premajhna - se Žiga skoz odriva in pol buta z glavo... kakšna ideja?? A obstajajo tudi večje banjice??

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
25.9.2008 20:39:22   
Anonimen
Kaja jaz imam kar veliko banjico, sem jo tudi pri Maši full dolg uporabljala.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4912
25.9.2008 20:40:02   
Kaja08
ninny, kero pa imaš? mi imamo bebe-jou

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
25.9.2008 20:40:23   
alea01

Nam je pa banjica premajhna - se Žiga skoz odriva in pol buta z glavo... kakšna ideja?? A obstajajo tudi večje banjice??

pri nas je enako. se odriva in buta z glavouser posted image . Saj pol ko bo enkrat sedel bo drgač

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
25.9.2008 20:41:20   
Tina 28
Alea...eno osebno itak od ene, ki ji pa user posted image trenutno ne ob uri, ne po uri in sploh ob nobeni uri še ne paše....user posted image user posted image user posted image ....a si bla že prej tko zagnana, al ti zdaj ful paše. Baje se to spreminja kot vse življenske energije...jaz sem zdaj prišla do podna...se prav gre lohk sam še navzgoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
25.9.2008 20:41:27   
RMRM

to sem pa že tud jaz hotla vprašat, sicer ga jaz kopam kar v škafku za perilo, so mi banjice tako nerodneuser posted image , sam bom očitno nekaj mogla nabavit za kopanje, ker drugač namakamo se pa v čebričkuuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
25.9.2008 20:43:25   
alea01
Tina28- enako je kot prej. glede tega se pri meni ni nič spremenilo. Potrebna takrat, potrebna sedajuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
25.9.2008 20:43:45   
Kaja08
ja jst sem ga dons sama kopala, pa na konc sploh ni bilo kopanje, ampak samo en namak, ker je začel tolk brcat, mlatt in butat, da je bila jedilnica pod vodo, jst premočena, mali me je pa prou začuden gledu, zakaj ga tko hit iz vode dajem user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
25.9.2008 20:45:48   
Tina 28
Jaz jo mam pa notr vedno oblečeno v bodi z dolgimi rokavi, štumfke, in toplo trenirko....mamo prepišno hišo (jeeej za par let še) in mamo približno 20 stopinj v bivalnem delu...kuiva v kmečko peč (haha...tud jaz sem mislila, da se mi to ne bo nikol zgodil) in zaenkrat minimalno, da se komaj ogreje (je not centralna in se pol mal ogrejejo tud radiatorji).  Pozim bomo bolj kuril, ker ko se ta hudič segreje, je pol vrooče, saj se ne da izklopit (in ravno v tem delu, ko spimo).

A jo mam preveč???Jaz pogledam, če je kej vroča ali mrzla in ji kar paše. Sicer sem pa jaz tud v velurju včasihuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
25.9.2008 20:46:17   
Anonimen

ninny, kero pa imaš? mi imamo bebe-jou

pojma nimamuser posted image nič gor ne piše

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4920
25.9.2008 20:47:45   
Anonimen
Sm prišla na misijo 2.deluser posted image

nya- sem še v H&M šla pogledat za slinčke in so rekli, da jih sploh kao niso imeli

alea - najbrž si moja sodelavka ni zmislila, če pa na njih piše user posted image
Mah, mogoč jih pa letos niso meli, kaj pa vem. Bo žeuser posted image

Naš je v bodiju brez rokavov, bodiju na preklop in žabicah ali hlačkah, pa nogavičke ali copatke ga obujem. Men se zdi, da je veliko bolj zadovoljen, če ni preveč oblečen. Zadnjič sem ga čez bodi brez rokavov oblekla pliškota - je revež čist zašvical.

Ja, v kopalniciuser posted image user posted image user posted image  - mi se kopamo kar v ta veliki banji.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4921
25.9.2008 20:54:12   
l.daisy
najprej, taanika... user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno prestano punkcijo...
pa držimo pesti za izvide...

moja sta oblečena notri ali samo v žabicah + copatki ali v hlačkah in nogavičkah + copatki, zgoraj pa bodi + majčka z dolgimi rokavi...

banjica je tudi nam premajhna.... za voziček sem pa tako ali tako povedala, da nam je majhen... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
25.9.2008 20:56:56   
Tina 28
Jaz mam pa skoz ene ideje in zdaj smo kopanje preselili v kopalnico, ker jo sušilc zvečer fajn ogreje...tko, da gledam, da bom takrat sušila (jjjeeeee za sušilc). Na sušilc sem dala tastaro previjalno podlogo od Nejca in zdaj je tam njena rezidenca.

Seveda sem mojmu mal spet dela dala (jaz mam skoz ene ideje ustvarjalne za znort...žagat pa glih ne znam...tko, da sem jaz idejni vodja interjera...moj pa izvajalec. )

V glavnem...za čez banjo sem kupla v Merkurju eno 50 cm široko ploščo, na katero sem spodaj naročila, da naj zabija dva lesena riglca, tko da je ujeta med stranice banje. (riglca sta na notranji srani stranic banje) To dam na banjo in gor banjico. Pol se pa lohk z rito zraven usedem in velik lažje čofotava. Zdaj mam še un podstavek za v banjico, da mi jo ni treba držat pod glavo in jo le mal podpiram.user posted image user posted image

Pa še mala ful dobr ve, da se bo kopala in ji je tud všeč, ko v kopalnici bolj odmevauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
25.9.2008 20:57:35   
l.daisy
šibam obesit perilo, dokler se mi še kao da, potem pa pridem nazaj nalimat linke za pesmice user posted image

a lahko odprem drugi del??? user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
25.9.2008 20:58:21   
Anonimen
No, da poročam, kako je blo pri nas te dni. V torek smo bli cepljeni, spali celo popoldne in tudi ponoči, pa še včeraj celo popoldne - no noč je bla pa tkole - ob 1h je jedel, potem pa 2 uri telovadil v posteljici in kričal - ne jokal, ampak kot da bi hotel rečt: stara vstani, igraj se z mano - jst sm pa mislila, da bom skup padla. Se pa nism vdala in ga nism dvignila s posteljice, razen ko se je pokakal, sem ga šla previt. No, po dveh urah se je naveličal in zaspal - ampak zjutraj se mi je pa tko lepo nasmejaluser posted image , da sem v momentu pozabila na nočne podvige. Že zdaj me vrti okrog prstauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?