|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
25.9.2008 18:54:06   
Anonimen
kukuc....je pa res zatišje danes tu opažam...

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4876
25.9.2008 18:54:26   
anaj22
midva sva ravno iz sprehoda, sva bla s punco na sprehodu user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
25.9.2008 18:55:32   
anaj22
še 4 strani pa bomo lohk odprle drugi del
Kera se javi?

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
25.9.2008 18:58:34   
Anonimen
malega poštimam pa pridem na čvek...user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4879
25.9.2008 19:09:11   
*Mojca*
jaz pridem po 20.30 ko mali zaspi user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
25.9.2008 19:11:49   
lunca14
jst,mam tud samo še enega v proceduriuser posted image ,dva že spitauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
25.9.2008 19:39:12   
Anonimen
evo,moj že pančka...misija opravljenauser posted image ..je bil mal jokav danes..obkladek sem mu samo enkrat menjala pol pa ni blo treba več...upam da bo pančkal,mu bom pa še vročino pol zmerla...je bil revček utrujen...sem se spomnila da je rekla P da v stanovanju ne sme biti več kot 22 stopinj,največ 23 podnevi,ponoči pa 20stopinj,če ne se prehladi ker je zunaj pol taka sprememba,je rekla da tud pozimi,ko bo -15user posted image ...jst pa kurim kot norauser posted image ...pa sem imela 24-25 stopinj pa se mi je zdelo hladnouser posted image ..evo danes ko pa nisem pol kurla pa mi tud temperatura ni padla pod 24stopinj,sam je danes tud topleje zunaj bilo...sem pa pogrešala sprehodeka danes,ko imamo dež..

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4882
25.9.2008 19:42:14   
Tina 28
jeee. ...danes se je pa naši mali ful odprlo...prej je sem in tja kaj zagrulla...zelo malo, danes se pa prov trudi in se že cel dan igra z glasom...prov fajn jo je poslušatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
25.9.2008 19:44:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

jeee. ...danes se je pa naši mali ful odprlo...prej je sem in tja kaj zagrulla...zelo malo, danes se pa prov trudi in se že cel dan igra z glasom...prov fajn jo je poslušatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...a ne kok so zanimivi?..jst tud tko rada Žana poslušam ko se pogovarja in ima res take vokalne sposobnostiuser posted image ...sploh pa ko se naglas smejčka se pa itak kr topim zravenuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4884
25.9.2008 19:51:44   
Tina 28
Jaz sem pogruntala, da smo jo mi z morjem iz ritma vrgl....ker se je pred morjem že mal oglašala in pogovarjala z igračkam, pol pa konc...no zdaj se ji je pa spet odprlo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
25.9.2008 19:55:53   
RMRM
Tina28 - bravo za smejčkeuser posted image user posted image user posted image

Taanika -  super da ni bolelo, zdej pa pozitivno naprej, VSE BO OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš pa danes drugi dan v posteljici, da še ne spi. Ponavadi je zaspal med dojenjem, al pa v naročju, pa sem ga pol nesla v pojstlo, zdej se je pa počasi treba reda navadit user posted image

A se še kateri zdi, da otroček ne gleda v očiuser posted image  Jaz sem spet čist preč, kaj pa če ne vidi????, Čeprav ko ga ima mož, ga skoz gleda v oči, pa ko ga otroka kličeta, tud očke obrača za njima, sam men se pa kar zdi da nekam v prazno gleda, pa očke se mu solzijo, pa ni prehlajenuser posted image . Mah, sej vem, spet paničarimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
25.9.2008 20:00:38   
Anonimen
RMRM najprej hvalauser posted image ...glede gledanja v oči,sem ravno zadnjič brala da dojenčki svojo mamico v tem obdobju pogledajo le nekajkrat za par sekund,medtem ko bodo nekoga ki ga niso tako navajeni gledali večkrat...tko da po moje ni to da nebi videl...moj mali tud atija bolj gleda se ga ogleduje k mene ma non stop na vidnem polju pa me je navajen in nagledan,pa morem prav kaj nardit da dobim njegovo pozornost...punce moj se mora učit,tko da če me ne zmanjka pridem pol nazaj,drgač sem pa zjutraj tu,kuham kavico za vasuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4887
25.9.2008 20:07:04   
Kaja08
no tako, naš mulček je v posteljici in (upam) spi, jst sem sama, ker je šel user posted image  na fešto, ta preklet debil od soseda se pa spet dere...jojojojojojoj, za znort!!!

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
25.9.2008 20:07:31   
Kaja08
no punce, a bomo naklofale dons te boge 4 strani, da gremo na drugi del??

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
25.9.2008 20:08:08   
Tina 28
RMRM...gotov panicariš....vid pa lohk preizkusiš tudi s kakšno živobarvno igračko, ki mu jo premikaš pred očmi...sam, če vse gleda, pol sigurno dobr vid.

Je pa baje značilno, da dojenčki še mal škiljo (ne vsi) in maš zato mogoče občutek, da te ne gleda. Moja mami včasih (kot otrok je zlo škilla, zdaj pol je pa mela operacijo in zdaj očala), ko me posluša...se ji oči mal zgubijo in mam občutek, da gleda mim mene...takrat vem, da je zlo pozornauser posted image user posted image user posted image . Drugač ne škil, sam ko je zlo pozorna in dalj časa gleda v eno točko, se ji za mm premaknejo očke---moji mamici, da ne bo pomote.

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 25.9.2008 20:09:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
25.9.2008 20:20:21   
RMRM
Škil niti ne, samo tako mi je čudno, da da glavico mal nazaj pa tko v prazno gleda, sej na začetku sem rekla, da gleda angelčke in se njim smeji, samo zdej pri treh mesecih mi je pa že mal čudno. Sej drugač otrokoma sledi, tko da me že Sara miri, da sigurno vidi, sam me je kar mal strah.  

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
25.9.2008 20:22:43   
alea01
RMRM- brez skrbi, da vidi. Jaz sem tudi enkrat na idejo padla, da Izabela ne vidi. Pol ko sem pogruntala, da le vidi mi je pa na misel prišlo, da ji glavica ne rasteuser posted image . sicer pa otroci do  drugega leta starosti naj bi videli auro- svetlobo okoli nas in potem tja gledajo. Naša to skoz gleda- mimo nas in včasih se zagleda v eno prazno točko in se smeji kot norc in še vriska zraven- kot da bi se z nekom pogovarjala

taanikaa- kako se počutiš?

Sem spet bila v okaidiju- tja već ne grem ker skoz polno cunjic kupim, če rabimo ali pa neuser posted image . Evo, jaz imam pa prepoved it v okaidijauser posted image user posted image

nya- sem še v H&M šla pogledat za slinčke in so rekli, da jih sploh kao niso imeliuser posted image

Izabelo sem dala v posteljico in je ful budna in se zdaj premetava, ker ve da mora spat.... je pa tiho kot miška

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
25.9.2008 20:22:58   
l.daisy
čeeeeeeeeer...
no, ajde.... misija drugi del...user posted image

najprej preberem za nazaj...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
25.9.2008 20:22:59   
RMRM
Drugač je pa naš cukr danes že drug večer sam zaspančkal v svoji posteljici, brez pomočiuser posted image user posted image user posted image .

Pa danes je bil prvič v šoliuser posted image , sva šla na roditeljski sestanek.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
25.9.2008 20:24:45   
alea01
RMRM- meni je bioenergetik rekel, da naj bi otroci do drugega leta starosti videli auro in še marsikaj in naj jim prisluhnemo, če bodo pravli o kakšnem namišljenemu prijatelju in naj se jim ne smejimo

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
25.9.2008 20:25:03   
RMRM
sicer pa otroci do drugega leta starosti naj bi videli auro- svetlobo okoli nas in potem tja gledajo.
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

tega pa nisem vedela, potem bo pa to to.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
25.9.2008 20:26:58   
alea01

jaz imam časa do 21.00 ure, pol bo user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
25.9.2008 20:27:34   
Kaja08

o, a vidva to ob uri prakticirata user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
25.9.2008 20:27:48   
RMRM
Saj vem, paničarim 100 na uro, samo kaj ko so me pa v osem mescu nosečnosti tako prestrašili s tistim ventriklom, zdej sem pa na vsako stvar tako zelo pozorna, preveč pozorna.

Pri starejših dveh se pol tolk nisem obremenjevala ampak sem samo uživala vsak trenutek z njima. Bom tud zdej s tem mogla prekinit in samo uživat, ko je tako lepo z našimi sončkiuser posted image  

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
25.9.2008 20:28:45   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

o, a vidva to ob uri prakticirata user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?