|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
6.9.2008 22:07:52   
Tina 28
Jaz pa verjetno male ne bom vpisovala v tečaj plavanja, ker pri nas ni organizirano. Jo bom sama peljala kdaj v vodni park, k majo lušten baze za male, Nejc bo pa tud vesel, saj obožuje plavanje in kot petletnik tudi sam plava in se potaplja. Sicer sem pa sama dve leti nazaj opravila tečaj za vaditelja plavanja...pa bom mal obudila spomine po knjigi kako je z doječki v vodi. Nisem brezveze zmrzovala 40 ur v bazenu med tečajem (in mimgrede fasala vnetje, ki se mi je vleklo v nedogled, da je moral že partner vzet eno tabletko), da ne bi probala sama kaj skunštvatuser posted image .

Je pa moje mnenje...da do enga leta otroka v vodo spravljat ni neumna ideja...sam po pamet, da ne dobi strahu pred vodo.
Sem mela enkrat enga 8-letnika, ki niti brade ni upal v vodo pomočit...tak strah je imel. Eden pa je otrpnil in se pokakal v kopalke.user posted image

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 6.9.2008 22:11:03 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
6.9.2008 22:13:21   
Tina 28
Alea

Krasen parčekuser posted image user posted image
Pa hvala zadnjič za pomiritev....saj mi mora sam en lepo rečt, pa se že boljš počutimuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
6.9.2008 22:22:39   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

....sem zvohala, da sta tam doma....ko slišim Hrušica, se vedno nanj spomnim, vendar on verjetno še vedu ni, kako se mi tresejo kolena, ko sem ga videla na hodnikuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tina, jaz bom povprašala v Hotelu Jelovica, kjer so pred časom ti tečaji potekali, pol bom pa vidla, drugač pa pri nas poteka telovadba z dojenčki v novem športnem centru, kar pa tud ne bi bilo slabo, sploh za mamico, da kakšen kg zgubiuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
6.9.2008 22:34:19   
annnna
mi bomo tud šli plavat, ko je pa tak fajn ko se kopamo. alea jaz bi tudi geslo prosim

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
6.9.2008 23:25:16   
slovenka
RMRM - pa imate že dolgo ta gugalnik? Se bo morda še navadil, kar not ga daj. Našo počasi navajamo, pa mislim, da kar bo.

Vrtec... ja, jaz je tudi še ne bi vpisala, pa mi je patronažna rekla, da je ona v komisiji za sprejem in da naj jo čimprej vpišem... Tako paniko je naredila, da sva res hitro oddala prijavnico. Moram sedaj poklicati malo, kaj zdaj. Mi sosedi z malo večjimi otroci govorijo, da ni šans, da bo sprejeta v par letih. bbb.

Kopanje... ja, mi pa to planiramo pri nas na Ptuju - v Termah organizirajo za take dojenčke in tudi v porodnišnici smo dobili neke kupone za darilo za prost vstop - od 3. meseca naprej, čeprav ne vem, ali je to za malo ali za mamico ali za obe. Bomo pa šli v vsakem primeru, ker mali je kopanje najboljši del dneva. Se kar vidi.

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
6.9.2008 23:29:10   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

RMRM
Iz kerga konca Gorenjske si?
Tudi jaz sem pri Čelesniku 5 let nazaj pustila velik denarja!

Iz Hrušice, pa ti?

RMRM - jaz sem pa pred leti poznala eno zelo zelo fajn punco iz Hrušice. Margito. Jo poznaš? Se še zdaj včasih spomnim nanjo.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
6.9.2008 23:34:39   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

RMRM - jaz sem pa pred leti poznala eno zelo zelo fajn punco iz Hrušice. Margito. Jo poznaš? Se še zdaj včasih spomnim nanjo.

Veš, sem priseljena na Hrušico tako da zelo mal ljudi poznamuser posted image .

Na ležalnik pa Lukasa kar dajem, sam kar nekaj protestirauser posted image , je pa veliko raje v igralnem centru, še raje pa v naročjuuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
7.9.2008 10:09:44   
slovenka
Mi pa naše še nismo prav navadili na igralni center. Ga imam v kabinetu ob računalniku in se je le enkrat zgodilo, da je zaspala, sicer pa se kmalu začne pritoževati. Naročje pa je itak d best user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
7.9.2008 11:04:59   
Anonimen
Dobro jutro.

Naš pa se kr zamoti v ležalniku, ko gleda tiste igračke, ki so obešene. V centru mu je zanimivo kakor kdajuser posted image , v naročju ne mara bit predolgo oz. če že je, mora bit ful pokonci.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3134
7.9.2008 11:15:13   
Anonimen
user posted image  

En val al pa dva za vse, ki niste ble na morju

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3135
7.9.2008 13:16:24   
tweetek
ojla mamice..... Sem brala pa vse pozabilauser posted image user posted image ... dobrodošle vse pomorščakinje in pomorščaki pa user posted image Luka Patrik! Mi smo dali malega v vodo samo do kolenčk, smo se bali da bi blo premraz.... Plavat bi pa jaz tud šla s ta malim ampak pri nas ni nič takega organizirano, voda v bazenu je pa mrrrrrzla..... Bo treba še počakat na kake toplice jeseni al pa pozimi....

Lepo uživajte danes!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
7.9.2008 13:26:10   
l.daisy
hej hej...
wb dopustnice:)

zadnjih nekaj dni ne vem, kje se me drži glava... tamala dva spita cele noči (hvala boguuser posted image ), ampak čez dan pa ne sestavita več kot 2-3 urce, pa še to seveda ne oba hkrati... user posted image

jaz bi tudi imela gesla... od vseh, ki imate albume pod gesli....

v sredo smo bili v posvetovalnici... sta dobila prvo pikico, Anžej jo je dobro odnesel, Ažbeta je še dva dni metalo... ni spal, ni jedel, ves je bil narobe.. odklop... user posted image
Anžej ima 7.450 g/64 cm, Ažbe pa 7.545 g/64 cm... user posted image user posted image user posted image
moj prvorojeni sin je popolnoma očaral pediatrinjo... cel čas jo je gledal v oči, ni šans, da bi umaknil pogled z nje... user posted image mu je rekla, da je mali lump, tamal pa v smeh... user posted image

Anžej brblja sto na uro, ga sprašujem, če mami naredi papico, če bo papal, on pa AAAAM AAAAAAAAAMMMM.... včeraj zjutraj se je pa zbudil, sem prišla do njegove posteljice in je rekel MAMAAAAAA user posted image user posted image user posted image

šibam... ati bo zgubil živce... pa komaj dve uri je doma... user posted image user posted image user posted image
a ni čudno, jaz pa tud pomislit ne smem, da jih ne bi.... user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
7.9.2008 13:31:27   
mtinca1
mojca
nekaj me zanima glede vrtca. ene pišete da ste jih že vpisale za drugo leto. A ni po novem fora da se jih vpisuje do konca aprila in da zdaj ni fore če daš prošnjo? Sicer pa bom mojega poslala v ponedeljek v izvidnico v vse vrtce tukaj okrog

jaz sem oddala vlogo prejšnji teden. v petek popoldan ob štirih mi je zvonil mobi, pa se mi ni dalo moje lene riti dvignit s postle - sem dremala z lano.
potem sem ugotovila, da so me klicali z vrtca in zdaj sem že čist firbčna in čakam v ponedeljek, da jih pokličem in vprašam. se že bojim, da mi bo rekla, da je nemogoče, da bi začela prvega maja.

nya, lunca in a.s. - zgleda, da se ne bomo uspele dobit v pon. ali torek. mi gremo v sredo k babicam in dedkom tako, da nas nekaj časa ne bo. no, lepo se imejte na kofetkanju in čvekanju, če se boste dobile.

KOPANJE - glede na to, da ravno ne uživamo v kopanju oz. umivanju v banjici, moramo najprej v ene terme na preizkušnjo preden se vpišemo v kak tečaj. Takole za v bazen mora imeti user posted image  verjetno tisto pleničko, ki je za kopanje? Najboljše verjetno od pampers, ali ..?

drugače pa gremo tud mi mal na morje, ampak Lane ne bomo kopali v morju, ker bo ziher že premrzlo. gremo samo za par dni od 15 do 19 na debeli rtič.  

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
7.9.2008 18:56:35   
*Mojca*
as ful ste luškani user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti si suhica user posted image

mtinca dej sporoči kako z vrtcem, ker sem zdaj res zmedena user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
7.9.2008 21:03:00   
Tina 28
Danes ste se pa vse crklale doma alpa po obiskih...vedno, ko sem sem poškilila, ni blo nobene....no, sam, da je dan uspel.

Jaz mam pa po 14 dneh spet menstruacijo (pa cel teden sem jo mela)...trebuh tko napihnjen, kot bi bila v petem mesecu...je moj že ideje dobivaluser posted image . Sem mela zjutraj 2 kg več od vse zastane vode in prstam ni ne gre dol....tiuser posted image user posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
7.9.2008 21:13:02   
Anonimen
Plavanje za dojenčke

INFORMACIJE O VADBI

LJUBLJANA:

telefon: 041 953 656
kdaj: pon 10.00 - 12.00 in čet 12.00 - 14.00

e-pošta: plavanje@plavanje-dojenckov.com

PTUJ:
telefon: 051 220 984
kdaj: pon: 20.00 - 21.00 in sre: 10.00 - 11.00
e-pošta: ptuj@plavanje-dojenckov.com

MARIBOR:
telefon: 041 221 215
kdaj: pon 16.00 -18.00
e-pošta:

HRASTNIK:
telefon: 031 236 714 , Tina Moljk
kdaj: pon in pet 11.00 - 13.00
e-pošta:

KOPER:
telefon: 041 832 332, Brigita Omerzo
kdaj: čet 18.00 - 20.00
e-pošta: brigita.omerzo@guest.arnes.si

BLED:
telefon: 041 993 022, Urška Potočnik
kdaj: pon 10.00 - 12.00
e-pošta:

KRANJ:
telefon: 031 238 558, Urša Mihalič
kdaj:

e-pošta: ursa.mihalic@gamil.com

DOLENJSKE TOPLICE:
telefon: 041 951 407, Andreja Kastelic
kdaj:

e-pošta:

AJDOVŠČINA:
telefon: 031 483 107, Mojca Drnovšek
kdaj: tor in čet 10.00-12.00
e-pošta: plavanjedojenckov@gmail.com

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3141
7.9.2008 21:23:54   
Tina 28
OOOO Nya...kako si fajn postregla...zelo ažurna in koristnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
7.9.2008 21:30:38   
RMRM
user posted image user posted image user posted image user posted image  Nya.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
7.9.2008 21:51:34   
l.daisy
čeer...

a_s, kako lepa familija ste... manekenska.... resno... pa ti, bejba, trikrat si rodila, pa tko dobr zgledaš... vsa čast...  user posted image user posted image user posted image

tina, meni se še kar paca prva user posted image ... sem in tja kakšen flekec... če bi štela od začetka, je to že 17 dni... user posted image pa drug teden bo verjetno že nova user posted image , glede na to, da grem proti koncu s tabletkami....

oooooooooooooo, ravno zlilo se je... hvala bogu, bomo vsaj spali dobro.... zadnja dva dni je noro...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.9.2008 22:03:25   
Tina 28
L.Daisy   Hudič ane...tele menze...

Pri nas se je tud zlilo...Anja je bla zvečer mal sitna, upam, da bo noč boljša. Začela sem dodajat česen v asvojo hrano...mogoč ji to ni najbolj všeč?!user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
7.9.2008 22:08:04   
l.daisy
včeraj pa danes je bilo ubitačno, grooooooozaaaaa.. sopara za znoret, tamalima je kapljalo od lask, ko sta jedla (kar sploh sta).... sploh nista hotela mleka, samo vodo in čaj...
če že mi težko živimo ob takem vremenu, kako je šele dojenčkom user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
8.9.2008 0:15:50   
cv3rklic4
RMRM: Midva bova po vseh verjetnosti šla, moram pa preveriti koliko mora biti otrok star, pa kdaj se ti tečaji pri nas sploh začnejo.
Za Ljubljano - Fakulteta za šport - otrok mora biti star najmanj 4 mesece, tako da bodo naši miški ravno oktobra dovolj "veliki" za tečaj user posted image .

mtinca1: Takole za v bazen mora imeti verjetno tisto pleničko, ki je za kopanje? Najboljše verjetno od pampers, ali ..?
Jaz sem od kolegice dobila plavalne pleničke od Babylove (meni se zdi, da so to od DM). So pa baje pakirane po enih par komadov, ne v večjih količinah.

Ja, midva greva tudi plavat od 6. oktobra naprej. Samo me malo skrbi, ker sem naju prijavila za ob 12h, zadnji teden pa je mali spal ravno od 10h do 12h. Upam, da se mu bo ritem do oktobra kaj zamenjal - ne bi rada, da mi potem v vodi spi, ker bo tako zmatran (sem tudi take zgodbice slišala od kolegic, ki so hodile lani - eni dojenčki so bili tako "crknjeni", da so kar spali v obročih, mamice so jih pa sem pa tja po vodi vozile user posted image ).
Lahko noč, pa lep začetek tedna, čeprav je bolj kislo vreme user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
8.9.2008 7:44:06   
babysolza
Pol so pa še vsi šokirani zakaj je krst tu in ne v Prekmurju . Haaaaalooooooo? Saj živim tu

Alea, ti sam vstrajaj. Nama so tudi težili, zakaj npr. ko imava RD, ne prideva domov, pa take. Pa sva 3-krat, 4-krat povedala, da zdaj živiva v Logatcu, in so dali mir. user posted image  Celo pridejo že. user posted image  user posted image   

Polivanje - Sabina pa niti ne poliva veliko, ampak se ful slini. Potli jo pa skozi neki brišem, sam če bo šlo tako naprej, bomo tudi slinček uvedli. user posted image

prvi ris v 15 letih moje vožnje,sedaj sem krščen voznik

Tudi to je treba, lunca. Sam ne se preveč sekirat. user posted image  
Jaz sem si s svojim prvim (in zaenkrat tudi edinim, že trkam) risom zapravla šoping - sem pri stari mami mal 'polizala' zid, in namesto v trgovine smo šle z mamo sam nazaj domov. user posted image  user posted image

Sploh če potuješ proti 40...

Pa sem se spomnila, kaj sem hotela vprašati! user posted image  user posted image
A si ti zihr že 30? Ker deluješ ful mlajša, svaka ti čast!

a ima katera predlog kaj naj jst oblečem????...ker nebi imela tipične porčne obleke,ker bo vse skupaj s krstom v krogu družine nekje 30ljudi pa pač ceremonije pa to in pol pogostitev pa domov...ker ne mislima delat velikeee poroke,torej brez ansambla,muzike,fotografa...ideje so zaželjene

Jaz tudi razmišljam v tej smeri, da bi združila oboje. V oktobru (ker je lohk še ful toplo al pa že kr mraz)  bi si pa najbrž kupila kako lepo oblekico do kolen s kratkimi rokavi, pa mogoče čez kak bolero al pa jaknico al pa še najraje tisto mal daljšo pleteno jopico.

A vaši sončki že pokonc držijo glavico? Izabela še ne in ji še kar opleta

Sabina tudi še ne drži čisto sama. Sicer jo drži pokonci, sam sem še vedno pozorna in imam roko nekje v bližini. Bo pa po moje kmalu, ker se ji zdaj mal bl dopade pasti kravce kot prej.

Ekola, mal sem vas prebrala za nazaj, zdaj pa vidim, da so vse čveke prišle domov in bom mogla bit bl pridna pa redna, če se ne bom hotla čist zgubit. Zdele moram it hitr še cunje speglat, dokler Sabina še spi, tako da se še kaj pozneje slišmo!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
8.9.2008 7:55:23   
mtinca1
A vaši sončki že pokonc držijo glavico? Izabela še ne in ji še kar opleta
Sabina tudi še ne drži čisto sama. Sicer jo drži pokonci, sam sem še vedno pozorna in imam roko nekje v bližini. Bo pa po moje kmalu, ker se ji zdaj mal bl dopade pasti kravce kot prej.

Lana pa kr dobro drži glavico, ampak zadnje dni opažam, da jo po moje preveč nazaj zvija. to opazim, ko pase kravice, ko hočeva podret kupčka. pa še včasih na igralni podlogi na tleh, jo v stran pa nazaj potisne. sem malo prebirala na to temo na netu in to ful ni vredu. izboljša se s pravilnim handlingom, kar seveda še vedno v večinoma delam narobe, pa pri dojenju je imela vedno eno rokco nazaj pod pazduho, pa morata bit obe spredaj... da se še malo podučim o tem, sem danes naročila pri vzajemni dvd vadba za dojenčka in mamico, kjer je baje fajn razložen handling. a že ima katera ta dvd?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
8.9.2008 9:26:10   
mtinca1
mtinca dej sporoči kako z vrtcem, ker sem zdaj res zmedena

občina (NM) bi rada zagotovila vpis vsem otrokom in so vrtcem naročili naj še pokličejo starše, tako da jim potrdijo resnost njihove vloge.
Sicer so verjetno vsi, ki so dali vlogo, tud po tel. rekli, da so resni kandidati. no, je pa fajn, da se vsaj trudijo... bomo videli kako bo nasl. leto, upam da bo možnost vpisa.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?