babysolza
|
Pol so pa še vsi šokirani zakaj je krst tu in ne v Prekmurju . Haaaaalooooooo? Saj živim tu Alea, ti sam vstrajaj. Nama so tudi težili, zakaj npr. ko imava RD, ne prideva domov, pa take. Pa sva 3-krat, 4-krat povedala, da zdaj živiva v Logatcu, in so dali mir. Celo pridejo že. Polivanje - Sabina pa niti ne poliva veliko, ampak se ful slini. Potli jo pa skozi neki brišem, sam če bo šlo tako naprej, bomo tudi slinček uvedli. prvi ris v 15 letih moje vožnje,sedaj sem krščen voznik Tudi to je treba, lunca. Sam ne se preveč sekirat. Jaz sem si s svojim prvim (in zaenkrat tudi edinim, že trkam) risom zapravla šoping - sem pri stari mami mal 'polizala' zid, in namesto v trgovine smo šle z mamo sam nazaj domov. Sploh če potuješ proti 40... Pa sem se spomnila, kaj sem hotela vprašati! A si ti zihr že 30? Ker deluješ ful mlajša, svaka ti čast! a ima katera predlog kaj naj jst oblečem????...ker nebi imela tipične porčne obleke,ker bo vse skupaj s krstom v krogu družine nekje 30ljudi pa pač ceremonije pa to in pol pogostitev pa domov...ker ne mislima delat velikeee poroke,torej brez ansambla,muzike,fotografa...ideje so zaželjene Jaz tudi razmišljam v tej smeri, da bi združila oboje. V oktobru (ker je lohk še ful toplo al pa že kr mraz) bi si pa najbrž kupila kako lepo oblekico do kolen s kratkimi rokavi, pa mogoče čez kak bolero al pa jaknico al pa še najraje tisto mal daljšo pleteno jopico. A vaši sončki že pokonc držijo glavico? Izabela še ne in ji še kar opleta Sabina tudi še ne drži čisto sama. Sicer jo drži pokonci, sam sem še vedno pozorna in imam roko nekje v bližini. Bo pa po moje kmalu, ker se ji zdaj mal bl dopade pasti kravce kot prej. Ekola, mal sem vas prebrala za nazaj, zdaj pa vidim, da so vse čveke prišle domov in bom mogla bit bl pridna pa redna, če se ne bom hotla čist zgubit. Zdele moram it hitr še cunje speglat, dokler Sabina še spi, tako da se še kaj pozneje slišmo!