Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 14:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja dobrodošli doma
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 18:10:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Linki od A_S so na 71 strani. Sama pijem zelo veliko sadnih sokov (sobna temperatura) in mleka je zaenkrat več kot dovolj. Mi imamo pa danes 3 mesece. Kako čas hitro beži. Moja pot do avta. Lupinica je skoz v avtu (občasno v stanovanju, sploh ob slabem vremenu) in tamalo nesem v naročju, ruzak na rami in gasa. Nabavni je pa itak . Glih danes mi je rekel, da se nisem peljala spredaj v avtu z njim že več kot 3 mesece. Sedim še vedno zadaj s tamalo. No, zadnje dni jo mamo kar spredaj, on šofira, sama pa uživam zadaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 18:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pozabila dodat, da je ta navada ostala zaradi tega, ker mi je tamala ful polivala in bruhala, zato sem jo hotela imeti pod kontrolo. Preden smo prišli na cilj, sem jo vedno morala prvo preoblečt. Zdaj pa mora itak imet skoz slinček gor, ker je sline v potokih.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 19:35:22
|
|
|
|
Anonimen
|
vse naj naj Sari za 3 mesece
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 21:20:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa vse naj naj Sari za 3 mesece
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 21:21:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, jaz pa vam vedno pozabim zaploskat. Sem tolk mal na RR. Ampak želje so itak iste. Evo, mala čmrla spi, smo se mal poslikal za 3 mesec. Upam, da uredim na novo album že jutr.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 21:22:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Linki od A_S so na 71 strani. Sama pijem zelo veliko sadnih sokov (sobna temperatura) in mleka je zaenkrat več kot dovolj. Hvala didlinaa sem našla, pa sm si dala kr na namizje. Mi smo bli pa dans v Zagrebu in sem malemu kupila nov voziček - tisti, ki ga imamo nam je mal premajhen, je Luka od začetka do konca v njemu, pa vsak reče, joj kolk si ti velik, ti voziček ne bo kmal več prav - tko da zdej mamo pa novga, v katerem je velikooo prostora, pa še mali ful uživa.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 21:30:46
|
|
|
|
l.daisy
|
čeeeer... nya, a veš da imamo mi isti problem... prevelika sta za v voziček... ne vem, a so to vozički delani za 3kg otroke a kaj... sploh ne vem, kaj nardit...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 21:33:30
|
|
|
|
Anonimen
|
No, in ker smo mi v štartu kupili voziček za 130€, smo si zdej privoščili še enga . Za tega smo dali 170€, je pa fulll lep, upamo tudi uporaben, ga bova pa mela ta tedn kr v stanovanju, k je dež napovedan, se bova lahko gor pa dol vozila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 21:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to zna bit huda stvar. Moja kolegica ima korenjaka pri 6 mesecih takega, da vsak pravi če ima 2 leti. Ampak tamali je res velik, ektremno velik. Pri 1 mesecu je že popil 180 ml mleka, valda ni sfolgala dojit. je zadnjič moj oči prvič videl tega otroka, je kar poblendal, ni mogel verjet. Ampak vozički so pa tud res mal majhni dandanes, sploh te košare. Marsikakšen otrok jo hitro preraste, pa ne sme bit še dvignjeno vzglavje.To je pa problem. Prstki tiščijo na hitrco. Jaz hvala bogu nimam teh problemov, tale Hauckov voziček je specialen. Pa še kolegica ga je zadnjič kupila in dala noro ceno za njega, jaz pa hmhm...smešna cena. Je bil v razprodaji, ker so Ariel zaprli in ni več bilo uvoznika. Zdaj ga pa ful drago prodajajo, itak si marže nabijajo vsi prodajalci.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 21:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya No, in ker smo mi v štartu kupili voziček za 130€, smo si zdej privoščili še enga . Za tega smo dali 170€, je pa fulll lep, upamo tudi uporaben, ga bova pa mela ta tedn kr v stanovanju, k je dež napovedan, se bova lahko gor pa dol vozila Jaz pa razmišljam o novem Haucku, ki je zdaj v baby centru v akciji. V arielu je bil takrat pol ceneje. Kdo razume te trgovine.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 21:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
I.daisy, poglej Hauckove za dvojčke. Sem jih vidla na lastne oči in so res specialni.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 21:39:50
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdej grem pa papat, je dragi naredil večerjo.Pridem še kaj nazaj kasneje, če bo kakšna za kakšen čvek ali dva,
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 21:45:45
|
|
|
|
l.daisy
|
vozički za dvojčke so že tako ali tako ožji kot vozički za enega ... dejansko je dvojni voziček širok za 1,5 enojnega... saj mislim, da ko bosta enkrat sedela, da bosta imela dovolj prostora... samo zdaj, ko pa spita, ga pa ni... ker sta rada "komot", tudi posteljici imata že 140x70...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 21:54:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej naš bo mel tud pol dovolj prostora, sam bo treba še mal bit v ležečki. Tale je sicer tak, da ima nogice mal dvignjene, ampak je pa skor čist ležečki. Komaj čakam, da bo malo boljše vreme, da ga preizkusiva. Pa še bolj mehak je kot ta, ki ga imamo sedaj. Tko da upam, da nam bo dobro služil.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 22:33:44
|
|
|
|
RMRM
|
Čer. Zdej ste me pa potolažle, sem mislila da sem samo jaz mal čudna, ko hočem drug voziček, pa videm da nisem edina. Men je namreč naš voziček občutno pretežak za nosit, predvsem ko grem kam z avtom. Sej za doma ni problem, je super, ampak za na pot pa katastrofa, pa cel prtljažnik mi zasede, pa mam karavana, v možev prtljažnik gre pa sploh komaj. Bom pa kupila kar marelo Chicco Multiway Stillo, pa še sedaj je v akciji . Gre pa čisto v ležeči položaj in se ga lahko uporablja od rojstva. Pa enostaven je za zložit in ne zasede veliko prostora, kar mi je zelo pomembno, ker nas je le 5.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 13.9.2008 23:28:02
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
ojla sm spet mal pršla pofirbcat če je kera tuki zdej k tavelik in tamali sonček že neki časa pančkata, nya a tole na slikci se že Lukec kopa?
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 14.9.2008 7:00:09
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. za vse. Naša ta velika 2 sta pokonci spet od 5.30. In včeraj enako, pa predvčerajšnjim,... No, naš "tamauček" pa kar lepo spi,....ni čudno, da sem razmišljla, o tem, da je z njim kaj narobe,.da preveč spi,.. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176265 VOZIČKI- Mi imamo običajnega Peg Perega -še vedno imamo malega v košari. Zaenkrat še ni premajhna. Edino prej sem že razmišljala, da bi mogoče zamenjala podvozje- s tem , da bi lažje kam prišli-ampak trenutno še ni težav http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=153695 Smo pa včeraj bili na MOS. Spravljamo se namreč h graditvi hiše, ker tu, kjer smo za 3 sončke ni ravno prostorno. Nam je naš Lovro malo spremenil načrte . Kaja-pozdravljena nazaj! baj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 14.9.2008 8:03:35
|
|
|
|
RMRM
|
Jutro. Hvala za . Je se nisem pila, ker mi je ušel na vikend . AS- mi smo imeli tako podvozje vozička pri starejših dveh in smo res prišli povsod in naredil ogromno km tud po makadamu. Se mi zdi da se je takrat ful manj kompliciralo glede vozičkov, vsaj jaz , pa tist voz je bil bistveno bolj funkcionalen. Jaz bom takega kupila http://www.simply-baby.co.uk/p444928/Chicco-Multiway-Stroller-in-Topazio.html AS- želim vam čim manj stresno gradnjo in čimhitrejšo vselitev
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 14.9.2008 9:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro...as imava isti voziček,sem kr zadovoljna čeprav nevem kaj bomo naredili pozimi...ali bomo sneli to pri nogicah prevleko al kaj ker naš ful hitro raste in nevem če mu bo še dolgo prav
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 14.9.2008 10:05:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa nya a tole na slikci se že Lukec kopa? Ja, se je kopal vsak dan ene 5 do 10 minutk Jaz bom takega kupila http://www.simply-baby.co.uk/p444928/Chicco-Multiway-Stroller-in-Topazio.html RMRM - a ga boš preko neta naročila? Ful je dober, morm rečt, da sm dobila kr lušte za še enga - vozička namreč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 14.9.2008 10:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM kolk stane takle vozek???...jst bi tud mela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 14.9.2008 10:13:51
|
|
|
|
Anonimen
|
aja sem že vidla 99e...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 14.9.2008 10:24:04
|
|
|
|
RMRM
|
Ne, ne bom načala preko neta, čeprav je preko ebaya cenejši, pride 109 eur plus poštnina, v Chicco trgovini kjer sem jaz gledala pa pride sedaj v akciji 152 eur,. je pa ta akcija do konca septembra. Sem ta voz že gledala v živo in mi je res dober. Pa eno sem zadnjič kar na cesti ustavla pa vprašala, kako je zadovoljna z njim, in same pohvale . Je pa baje dva meseca na tržišču.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 14.9.2008 15:02:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, sem ga-voziček dala v album, pod geslo, tko mal za foro . Tiste, ki ga želite videt, sam povejte
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?