Kaja08
|
Včeri ni bilo časa, gremo zdej brati dalje od 127. strani... IZVIRNO SPOROČILO: RMRM So pa na pregledu ušesk ugotovili, da ni odziva na eno uho, tako da imava napotnico za polikliniko. Upam, da bo vse ok, ker prejšni mesec ni bilo odziva na nobenem ušesku, sedaj pa je na desnem takoj pokazalo signal. Očitno se je le pokazala ena posledica, v nosečnosti ugotovljenega povečanega ventrikla cepljenje - smo dali, proti rotavirusu pa ne IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Aja, koliko vam zdaj pojejo vaši malčki, tiste ki ste na adaptiranem mlekcu? Izabela ima 6 obrokov in vsega skup poje med 650 in 750ml. Zdaj bi že kao mogla pojest 900mL. Pa se mi nič ne zdi, da bi se kaj redila ali pa rasla Bomo videli v torek, ko imamo posvetovalnico. Mi imamo po 7 obrokov na dan po okoli 140 ml - včasih več, včasih manj. V povprečju poje okoli 900 ml na dan.... Pa da se mi takoj nehaš sekrat, da nisi dobra mami!! Itak da si ta najtaboljša mami za svojo Izabelo. Če ni mleka, ga pač ni...boh pomagi...je AM lih tko dobr, mala princeska raste in se veseli smeji! To je glavn!!!! taanikaa - mi smo imeli najprej Novalac, pa je imel več krčev po njem, zato smo prešaltali na Aptamil, ki ga je dobival tudi v porodnišnici IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IN NAJPOMEBNEJE...ANJA SE JE GLASNO ZASMEJALA IN SICER SAMA SEBI, KO SEM JO PRED OGLEDALOM GUGALA IN PELA UJSA, UJSA ...očitno mi nismo dost simpatični, alpa je že mali narcisoidek Na evo!! Čestitke za krohot IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa punce katere so tiste plenice k imajo raztegljive trakove? zmeri kupim narobe,kr neke leve..pa če kupim dvojkico,se mi zdijo premale,če kupim trojkico pa prevelike Mi imamo papmers baby-dry v zeleni pakungi in imajo raztegljive paščke. Imamo pa št. 3 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa Kaja seznam?! ja ja, sej vem, seznam ...ni pa ni časa - najprej, da bi ga poiskala, pol pa še ažurirala...naš sine zahteva vedno več časa. Sploh se ne zna sam zabavat, ko je buden, ga je treba skoz animirat...pa da ne omenjam, da kril in maha z nogami in rokami ko zmešan, da včasih mislim, da bo poletel... IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa aja pa na sovoznikovem sedežu ko imate jajčko in otroka...se porine pol sedež čist do armature naprej kolkr gre al ne?! Jaz imam lupinico spredaj - na začetku sem jo imela zadaj in se je enkrat začel tako histerično jokat, da sem mogla ustavit in ga ven in avta vzet. Še zdej ne vem, kaj je bilo. Če ga pa imam spredaj, vsaj vidim, kaj in kako je z njim. Pa še on me vidi... IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy hej, čveke... a vi o tem, kako kam it z ? mene vprašajte, kako grem kam z dvema... frka do konca.... če grem sama s tamalima moram najprej vnaprej vedet, da bomo kam šli, da mi moj spakira voziček (cca. 20 kg, pa je še med lažjimi za dvojčka), ker podre 2/3 zadnjega sedeža v moji pežojki in gre voziček na milimetre noter... potem pa preden gremo vse spakiram v nahrbtnik, tamala pa na tleh v lupinice... potem vržem nahrbtnik na ramena, enega fantka v eno roko, drugega v drugo in gremo... nekam gremo, pa še mami trenira dviganje uteži ... počasi... še dobro, da imamo samo kakšnih 18 stopnic v hiši... ko pridem pa domov, k staršem, pa da ni očeta doma, smo pa v mansardi in imamo 50 stopnic, potem pa nosim enega po enega... najprej po enih stopnicah, ga odložim, grem po drugega, ga odnesem, zamenjam spet za prvega in tako naprej do vrha... da ju imam stalno na očeh.... če gre pa moj z mano, potem je pa to šala mala... pa on nese tamala dva, jaz pa vse ostalo... ufffff, cel roman... kapo dol igralni center imamo na puzzlih, sam je vseeno kar trdo, če posebej ker Žiga skoz z nogami nabija. Zdej sva dala spodaj še ležalke za na morje in je veliko boljše nya, geslo za voziček prosiiim Mi imamo pa tazga http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.060744.970.000&idFascia=21&idSezione=14