Anonimen
|
kaja - uživajte na morju, pa ne se ustrašit, če bo prvi dan kriza - pri nas je blo - otroci rabijo tudi nekaj časa, da se prilagodijo in seveda ko smo dans prišli domov tudi lunca - jaz sem torej šofer že od takrat, ko sm izpit mela kak mesec mtinca - evo me, kdaj se dobimo morje: mi smo bili 10 dni na slovenski obali, pa je bilo malemu kar ok, saj smo bili zunaj bolj popoldne oz. proti večeru. malo smo ga skušali "spravit v vodo" - smo namočili palčka na nogi, pa je bil cel halo, ker je bila seveda voda premrzla. No, saj ga nismo hoteli kopat, samo tako, za foro sva ga "spoznala" z morjem, pa so naju vsi zgroženo gledali, kaj počneva. Itak je bil oblečen, tako da ne vem kaj so mislili - da ga bova res dala v vodo al kaj? No, kaj čmo, smo bili atrakcija cv3rklic4- naš se je kopal v Fredu, vsak dan kakih 10 minutk, je protestiral, ko smo ga dali ven. Je bil pa tud atrakcija, ker je bil najmlajši, ki se je kopal - ampak on se ni dal motit, mirno je oblizoval obroč ali pa svojo roko Sm pa tko jezna - sm že zadnč napisala, da naš Fred pušča pri ventilu, pa ga je nesel dans dragi nazaj in je rekla prodajalka - ja to je blo pa kupljeno 1,5 mesca nazaj - ji je moj povedal, da mi smo šli šele zdej na morje. No in zdej ga bodo pregledal, pol se bodo pa odločil, kako in kaj. Itak ma pa 2 leti garancije, tko da če tle ne bo uspeha, bom šla pa dalje - matr si nism mislila, da zdej morš že napihljive stvari sprobavat - no, vsaka šola neki stane, od zdej bom tud to vse pregledala.
|