|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
4.9.2008 17:10:54   
cv3rklic4
Drage mamice, končno sem spet malo na računalniku. Pa še to pri babici, hehe - mali se merka in jaz imam končno malo fraj user posted image
Malo moram pokomentirat:
krst: mi smo ga imeli to soboto, pa smo kar catering naročili in je vse skupaj za vse povabljene bilo kar pri cerkvi in ni bilo treba HB nikamor hodit pa še vsi so bili ful zadovoljni
kile: imam samo 1 viška, pa noče dol, ne bi pa bilo slabo, če bi se znebila še kake (sem jih imela že pred nosečnostjo preveč za svojo višino user posted image )
zobobol: tudi jaz imam nekaj težav z zobmi, samo kaj ko je moja zobarca na porodniški, nočem pa da mi kdo drug še kaj dodatnega zašuštra - komaj sem dobila eno normalno, no - dobro zobarco, pol ti gre pa ženska na porodniško - a je res baby boom, ne user posted image user posted image user posted image
vrtec: a ste že prijavile svoje sončke? midva sva eno prošnjo poslala 31.8., pa ne vem, a moram kaj preverjat al ne?
morje: mi smo bili 10 dni na slovenski obali, pa je bilo malemu kar ok, saj smo bili zunaj bolj popoldne oz. proti večeru. malo smo ga skušali "spravit v vodo" - smo namočili palčka na nogi, pa je bil cel halo, ker je bila seveda voda premrzla. No, saj ga nismo hoteli kopat, samo tako, za foro sva ga "spoznala" z morjem, pa so naju vsi zgroženo gledali, kaj počneva. Itak je bil oblečen, tako da ne vem kaj so mislili - da ga bova res dala v vodo al kaj? No, kaj čmo, smo bili atrakcija user posted image
črpanje mleka - taanikaa - ne si preveč črpat, ker mleko boš imela dokler boš stimulirala - črpaj vedno manj - samo toliko, da pritisk popusti, ker imaš mleko dokler stiskaš - če si npr. vsak dan samo malo pod tušem stisneš, boš imela vedno par kapljic (sem že slišala za primer, ko je imela ženska še po 10 letih mleko) - torej mleko je, doker ga "hočeš"
dojenje: mi smo se skušali dojiti, pa mali ni hotel vleči (vsaj dovolj ne), tako da je ful izgubljal težo in so naju komaj spustili domov iz P. No, patronažna je takoj rekla, da z dojenjem ne bo nič in da je treba dodatek. Pa sem rekla, da dokler imam svoje mleko, mu bom probala črpat svojega. In tako sem zdaj "ujetnica" črpanja - po 4x na dan si sčrpam okoli 200 ml, pa mu potem to dajem. Se mi pa zdi, da zadnje čase mleko usiha - ful se matram da si načrpam toliko. Še dobro, da imam v zmrzovalniku kar nekaj zaloge, da mu dam, če slučajno kdaj zmanjka. Na začetku sem imela pa res ful mleka in smo tako kupili lončke, pa dali v skrinjo. Upam, da bo mojega mleka dovolj še za kak mesec, potem pa očitno na AM. Mi je pa res grozno, ker me vsak ko me sreča takoj vpraša, če se dojiva. Pa pejte vsi skupi nekam - kaj naj naredim - če ne gre, ne gre. Sem se zadosti presekirala zaradi tega, tako da včasih kar rečem, da se dojiva (pa saj dobiva moje mleko - sicer po flaši, pa kaj!) - sori, sem se morala izkašlat.
spanje: mi spimo od 22h do 4h, potem pa do 7.30. Potem se malo igrava, se preoblečeva in okoli 8.30 mali pade v komo do 11.30. Potem se malo špilava in okoli 15h spet zaspi za uro ali 2. Moram rečt, da je kar priden kar se spanja tiče, no na sploh ni preveč problematičenuser posted image Edino s hranjenjem imamo več dela, pa kaj hočemo...

No, pridne bodite, pa se še kaj javim, ko bom spet pri babici ...

P.S. Aja, punce, a lahko gesla za vaše slikice, pliiiisss? user posted image

< Sporočilo je popravil cv3rklic4 -- 4.9.2008 17:12:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
4.9.2008 17:17:08   
Anonimen
a veš da imaš prav...si bom vsak dan manj stisnila mleko,ker 10 let ga pa res nebi rada imelauser posted image
aja pa mene tud čist vsak vpraša če se dojima,pa mi tud gre to na živce..kaj koga briga..prvo ko srečam koga poznanga-joj kak je mali luškan, a se dojite???haloo

(odgovor članu cv3rklic4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
4.9.2008 17:37:10   
lonapo
ja, tanika men gredo ta vprašanja tud na živce. A še dojite? Pa rečem ne nič več. OOO zakaj pa ne, pa to je zdravo za otroka, pa bi mogla do 6 meseca vsaj itd itd... pa kaj jih briga-mojmu otroku čist nč ne manjka.

No ja, jutri gremo spet na morje-verjetno zsdnjič letos-se pa lahko pohvalim da sem bila od 1.maja pa z vključno tem vikendom-kljub nosečnosti 40 dni na morju.user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
4.9.2008 17:55:37   
RMRM
polly80- tud tvoja Vita je ful cortkanauser posted image , pa le oglasi se še kaj

slike - mi jih imamo pa ogromno,sam še nič posortirano, bo treba kakšen album prej kupituser posted image . Pri tavelkih dveh sem vse sproti sortirala, zapisovala, zdej pa kar ne pridem zravenuser posted image

ninny - user posted image user posted image user posted image   da zobobol preneha

nya - izkoristite še zadnji danuser posted image

lunca14- ne se sekirat, se pač zgodi

zobobol: tudi jaz imam nekaj težav z zobmi, samo kaj ko je moja zobarca na porodniški, nočem pa da mi kdo drug še kaj dodatnega zašuštra - komaj sem dobila eno normalno, no - dobro zobarco, pol ti gre pa ženska na porodniško - a je res baby boom, ne user posted image user posted image user posted image

cv3rklic4 - a mava midve slučajno isto zobarcouser posted image . Pri meni je popolnoma enako. Na žalost sem tud jaz imela v nosečnosti težave, seda pa zarad dojenja ne morem uredit, očitno bom morala res počakat do junija, da pride iz porodniške.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.9.2008 18:02:31   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

No ja, jutri gremo spet na morje-verjetno zsdnjič letos-se pa lahko pohvalim da sem bila od 1.maja pa z vključno tem vikendom-kljub nosečnosti 40 dni na morju.user posted image

user posted image user posted image user posted image sem ti kar mal foušuser posted image . Mi letos nismo šli, pa morje kar mal pogrešam. So se moji moral zadovoljit z bazenomuser posted image .

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
4.9.2008 18:48:12   
Tina 28
Uf Lonapo....a mate kakšno hiško dol al velik dnarja user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.9.2008 19:23:32   
slovenka
alea in AS hvala za gesli. Ste res vsi ful lepi.
No, sedaj sem pa še jaz dala par slikic naše bebe gor v album. Lahko pogledate, če imate čas. Aja, geslo je pa Sofija.

Mi pa gremo kopat malo.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
4.9.2008 19:28:37   
Anonimen
RMRM a mi zaupaš katero zobozdravnico imaš?

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
4.9.2008 19:29:00   
*anamor*
Haj,
saša.vrečko -  pri nas še nič ne odpadajo laseki. Upam, da ne bodo, ker mi je taki lepotec.
Mi tudi gremo jutri za 5 dni. Malo, da se pocartamo in naužijemo klime.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
4.9.2008 19:43:45   
lonapo
Tina-ne hiške in niti ne velik dnarja---samo prikolicouser posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
4.9.2008 20:18:17   
alea01
ola mamičke

taanikaa- jaz bi imela kakšno večerno oblekco in niti niso tak drage-okoli 50eur. Sem glih danes bila v mangu in imajo ful luštkane oblekce in kostimčke. Jaz sem si za krst ogledovala in mi je bilo ful všeč krilo z podaljšanim pasom in viola bluzca z volančki, ki si jo pol stlačiš v kiklo- stil šestdesetih in mi še najmanjša cifra ni bila pravuser posted image user posted image . Saj se lahko ful zrihtaš tudi poceni. In zara ima ful luštkane stvari. Pejd mal v citycenter..user posted image

slovenka- Sofije je pa sam en smehuser posted image user posted image user posted image  in sevedauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
4.9.2008 20:27:09   
slovenka
ojla,
kopanje končano, beba spi.
Ja, alea, smeh in dretje. Ko bo začela govoriti, pa ziher ful komandiranje. user posted image

Imam eno vprašanje, in sicer ko je imela pupa mozoljčke par tednov nazaj, se ji je na vratu pod brado naredil tak rdeči krogec, dober cm premera. Kot odtis od podbradka. Sedaj mozoljev že par tednov nima, ta krogec pa je ostal. Imate kakšno idejo, s čim naj jo namažem, da bi to izginilo? Sem mislila, da je to en kup malih mozoljčkov skupaj, pa se sedaj vidi, da ni, samo rdeča koža, tako suho izgleda... Hm. Bom zelo hvaležna za kak predlog. Mandljevo olje ne pomaga.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
4.9.2008 20:32:14   
Tina 28
Alea...jaz mam tud doma kar nekaj garderobe, sam bi kar en lep hlačni kostim kupla, ki ga pač nimam...ne vem...bomo vidl, kake bodo cene.

Bo pa treba v šoping...to je bl problem, ker midve dojiva treba se je pa kar nekam pelat...se pravi bova šli skupajuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
4.9.2008 20:34:32   
Tina 28
slovenka...voda od hrastovega lubja je dobra za razna vnetja....drgač pa jaz take stvari z bepanthenom mažem, ker je proti vnetno in vlaži 

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.9.2008 20:58:25   
alea01
jaz hodim skoz po nakupih z Izabelo in je kul, še bolj pa je kul ko mi nič pridige ne drži, ko kopujem cunje pa čevlje, češ če reeeees to rabim in če že nimam 100 parov čevelj domauser posted image user posted image

slovenka, kar z bepanthenom namaži

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.9.2008 21:09:58   
Anonimen
alea hvala za dobr nasvet,bom šla kej prečekirat...kupovala bom itak 10 dni prej,če še slučajno kako kilco zgubim,sam kot kaže zdej...hm...user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.9.2008 21:11:58   
Tina 28
jaz sem dobila prošnjo, naj si ne kupujem več čevljev...nimam jih zdaleč tolk ko ti mam pa dost obutve, sam kaj ko hočem, da k oblačilom paše.

ziher maš kako tako službo pol, k je treba bit spedenan?

drgač jaz tud Anjo po nakupih vzamem (že dolg nisem bla), sam je do prvih normalnih trgovin najmanj pol do ure vožnje (dojenje je pol mal zoprno)...bl problem men Nejc dela, ko mu je to reeeees odveč!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.9.2008 21:13:47   
Tina 28
Tanika...če računaš na to, da boš hitro kile zgubila pol te zastopim....še vedno ti ostane možnost izposoje (mislim, da je dosti izposojevalnic od maturantskih do poročnih oblek)

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.9.2008 21:19:36   
Tina 28
http://www.romanca.si/index.php?str=ponudba&pon=7

mal sem pokukaj, čeprav se za ta denar da že kaj bl krš kupit...alpa kakšen kostim, ki ga pol lahk kombiniratš....mogoče pa za idejo alpa sanjarjenjeuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.9.2008 21:33:16   
alea01
joj Tina jaz delam v laboratoriju in sem v beli oblekiuser posted image user posted image . Pridem pa zrihtana, ni kajuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
4.9.2008 21:34:26   
alea01
jaz bom pa dala eno ali pa dve poročni slikci v album. Sam prej jih moram pa najdituser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
4.9.2008 21:43:03   
Anonimen
kake lušte si mi naredila tina z oblekcamiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3072
4.9.2008 22:29:00   
annnna
no še meni je uspelo malo album dodelat, sem končno slikice naložla na pc. pa profil mam tud nov tak da sem komplet, sem se potrudla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč vidim da že vse spite pa nočkouser posted image

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
4.9.2008 22:45:14   
Tina 28
Jaz sem pa zdaj gledala videoposnetke od Nejca, kio je bil tolk star ko Anja....ful bl je brcal in mahal...Anja bolj opazuje...pa tud cvilil je, kar Anja ne....aja, pa s glasom se je že posmejaluser posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
4.9.2008 22:51:45   
Tina 28
Sorry Tanika...sem jih seb tud...da bi šla kar pred oltar...saj zaročni prstan sem dobila lani...pa se nič ne zmigavauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?