aleksandra silvija
|
jaz pa delam štalo,na parkingu,sem porajsala avto,naš in seveda še od nekoga ,ko sem prišla semimela poleg sebe frej še eno mesto,potem pa je parkiral zdraven še eden enoprostorec,tako blizu mene ,da sem komaj prišla v avto in odzadaj so bili tud parkirani avti,tako,da sem manivrirala,a sem ga vseeno pošlajsala,saj vem morala bi počakat,da bi prišel on in se odpeljal,a kaj mislila sem saj bo šlo,no pa je rissssssssssss,pa si nisem misila da se tok pozna,tako,da ga moram jutri poiskat na parkingu in mu povedat,da je to moje sranje.Ma se še zdej tresem,ko sem videla doma,da je ris,no saj imamo prijatla ki se ukvarja s takimi epotnimi popravki,a vseeno ...prvi ris v 15 letih moje vožnje,sedaj sem krščen voznik ...........vas pa nisem brala za nazaj,ker sem čist paf Najprej čestitke za 15 let brez risa in česa podobnega . Sicer pa..jah, se res zgodi. Pa upam, da boš uredila tudi z voznikom poškodovanega avtomobila--jap, eni pa res parkirajo, da se jih Bog usmili.... No, držim pesti, da situacijo kar najbolje rešiš.
|