kepica
|
Kaja30, to je od nosečnosti Držim pesti za Junona, pregledali so me že stokrat, vsakič sem dobila drugačno diagnozo. Najprej dve leti nisem mogla zanosit, potem so mi na več različnih pregledih ugotavljali vse sorte diagnoz. En G je rekel , da imam endometriozo, drugi je odkril še miom, tretji zamašen jajcevod, četrti majhno pregrado... Na koncu, ko sem prišla do moje G je rekla, da lahko samo po čudežu zanosim (sem bila pa že noseča, samo vedela nisem za to), me je naročila na operacijo čez 3 mesece, ampak potem nisem šla, ker sem bila noseča, pa tudi dokazala sem, da lahko zanosim, brez čudeža. Po tistem ss sem potem po par mesečni pavzi v tretjem poskusu zanosila, pa je bil spet ss. In po tem ss spet takoj še isti mesec spet zanosila, žal spet ss, ampak čudeži se mi kr dogajajo Tko da G nimajo pojma, kaj govorijo. Jaz jim sploh ne verjamem več Pač zaupam mojemu čutu in grem naprej. Ni vrag, če mava enega otroka, bova imela še enega, po naravni poti in to zelo kmalu Požvižgam se jaz na vse diagnoze, ki konec koncev niti ne držijo In seveda čakam na plusek. Ja res, in to že zelo težko Upam, da se tokrat bolje izide. Drugače pa eno lepo dobro jutro vsem. Lep dan je zunaj. Lepo preživite vikend. Se še kaj tipkamo In navijam za tiste, ki v teh dneh namakate teste Dajmo punce! Čim več
|