|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
18.7.2008 22:30:39   
Kaja30
Glej, Junona, tvoji znaki (razen mogoče zgage in večjih kolobarjev), so lahko znaki user posted image  in user posted image . Jaz srčno upam, da je to drugo. Razumem te, vem kako močna je želja po otroku. Verjemi, da imam take izkušnje za sabo, da tudi vem, kako boli, ko izveš, da je kakšna kolegica noseča. Lahko boli prav hudo. Verjemi pa, da boš tudi ti dobila svoj zaklad v roke. Moraš verjeti v to.
Daj povej, kdaj je ne pričakuješ? Ne vem, ali sem jaz slepa, ali zakaj te ne najdem na seznamu. user posted image

Iz prve nos. so bili moji znaki preden je nisem dobila: vrtelo se mi je, utrujena sem bila, slabo mi je bilo, vse mi je smrdelo (najbolj kava in prašek), v spodnjem delu trebuha me je špikalo. Pa še to - zeblo me je in počutila sem se, kot da bom zbolela. user posted image  In vročino sem imela 37,4 par dni.

< Sporočilo je popravil Kaja30 -- 18.7.2008 22:31:46 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
18.7.2008 22:38:14   
mišk
Jst sem pri prvi nosečnosti tudi takoj čutila, da je to to. Pa mi ni nič smrdelo, nič bolelo, samo občutek sem imela, kot da imam vročino. Ratalo nama je v prvo.

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
18.7.2008 22:47:09   
*Junona*
Kaja30, res me ni na seznamu. Nimam "jajc".user posted image user posted image user posted image

Zgaga je pri mnogih pokazatelj user posted image , pri meni je bila v drugi nosečnosti. Preberi poste punc, ki so imele takšno izkušnjo. Sem ti prilepila link.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2124846&mpage=1&key=

Ja, glede slabega počutja - že dva dni se mi zdi, da imam vročino, zebe me in drisko sem imela včeraj in predvčerajšnjim. Ne vem kaj to pomeni.

Test bom delala verjetno v nedeljo ali ponedeljek.

Mišk, tudi tebi hvala za odgovor.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 18.7.2008 22:50:05 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
18.7.2008 22:49:37   
Kaja30
Upam, res upam, da ti bo test pokazal en močen plusek. user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
18.7.2008 22:50:46   
*Junona*
Hvalauser posted image in enako.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
18.7.2008 22:54:00   
*Junona*
Kepicauser posted image user posted image user posted image , 3ss? Ubogauser posted image user posted image user posted image

Pa so ti našli vzrok?

Srčno upam, da boš kmalu mamicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
18.7.2008 23:15:13   
kepica
Ja, so dali pregledat tkivo od predzadnjega ss, pa še nisem dobila izvidov, ker imam šele avgusta pregled. Itak pa se lahko vsak ss zgodi iz drugega razloga, tako da mi raziskave ne bodo ne vem kaj pomagale.Sploh ne mislim na to in se ne ukvarjam z ss-ji ampak poskušam bit čim bolj optimistična in upam na plusek čez dober teden in seveda da mi uspe prilezti čez magičnih 12 tednovuser posted image
Hvala za lepe želje. Upam, da se kmalu uresničijo. Naš veliki škratek že komaj čaka družbo.user posted image
Močno držim pesti tudi zate da se ti v prihodnjih dneh pokaže user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kepica -- 18.7.2008 23:17:19 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
19.7.2008 7:43:50   
spps
dobro jutro punceuser posted image user posted image user posted image
vsem,tistim,katere imate slabe izkušnje za sabo,poskusite pregnat strah pred ss-jiuser posted image user posted image user posted image enkrat bo tudi pri vas,bil srček pikic od začetka do konca,boste videleuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
19.7.2008 8:41:16   
*Junona*
Kepica, prav občudujem in spoštujem te, da si tako pozitivna in tako je pravuser posted image user posted image user posted image

Saj sem tudi jaz, ampak na trenutke sem pa čist na tleh.

Pa so ti pregledali, če imaš kakšno pregrado?

Spps, hvala za vzpodbudouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
19.7.2008 8:42:34   
*Junona*
Naj vam še jaz zaželim....

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
19.7.2008 8:43:38   
*Junona*
Za tiste, ki pa še pančate pa vam pošiljam tegale gospoda, ki vas bo zbudil:

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
19.7.2008 8:51:25   
Tiki55
Jutro dečve! Moja tamala gleda Čebelico Majo, pa imam nekaj minutk za čvekuser posted image user posted image user posted image

Preden sem začela zahajat na RR sploh nisem vedela, kaj vse lahko gre narobe pri načrtovanju user posted image . user posted image Punce, vse boste enkrat k sebi stisnile malo štručko in potem bodo vse tegobe pozabljene... user posted image

Junona jaz močno upam, da vsi tile znakci pomenijo, da siuser posted image .  Ne obupuj že vnaprej... če ne bo šlo ta mesec, bo uspelo pa  v naslednjem ali pa še naslednjem. Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

kepica, Kaja30
, navijam za plusekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
19.7.2008 8:53:28   
Tiki55
S@nta, vidim te. Imaš kakšne lepe novičke za nas?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
19.7.2008 9:24:48   
Anonimen
jutro punce.

kje ste danes nosečke? upam, da boste vse, ki boste delala danes teste, zagledale pluske user posted image .

drugače pa se je moja tečka skoraj ulila. sicer se je čez noč spet napolnila samo konica tampona, samo je to user posted image . sva se pa včeraj z možem precej pogovarjala in ugotovila, da si oba user posted image  zelo želiva (jaz sicer dosti bolj, vendar je tudi pri njem želja velika), vendar je pri njem že od rojstva najinega sinčka (dve leti in pol) prisoten strah pred ponovno konkurenco. tako, da nama psiha res nagaja...

user posted image

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
19.7.2008 9:34:02   
Kaja30
Moja bučka pa gleda kravico Katko user posted image  in imam tudi nekaj minut časa.

Moje tečke še ni user posted image  Recimo, da mi zamuja 2 dni. user posted image  Se mi kar samo smeje, samo da ne bom na koncu jokala. Test bom delala v pon. če je ne bo. Znaki pa - jih ni, razen bolečih prsi in bolečine v jajčniku. Pa malo sem utrujena, ampak ne vem od česa je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
19.7.2008 9:49:42   
kepica
Kaja30, to je od nosečnostiuser posted image Držim pesti za user posted image
Junona, pregledali so me že stokrat, vsakič sem dobila drugačno diagnozo. Najprej dve leti nisem mogla zanosit, potem so mi na več različnih pregledih ugotavljali vse sorte diagnoz. En G je rekel , da imam endometriozo, drugi je odkril še miom, tretji zamašen jajcevod, četrti majhno pregrado... Na koncu, ko sem prišla do moje G je rekla, da lahko samo po čudežu zanosim (sem bila pa že noseča, samo vedela nisem za to), me je naročila na operacijo čez 3 mesece, ampak potem nisem šla, ker sem bila noseča, pa tudi dokazala sem, da lahko zanosim, brez čudeža.  Po tistem ss sem potem po par mesečni pavzi v tretjem poskusu zanosila, pa je bil spet ss. In po tem ss spet takoj še isti mesec spet zanosila, žal spet ss, ampak čudeži se mi kr dogajajouser posted image Tko da G nimajo pojma, kaj govorijo. Jaz jim sploh ne verjamem večuser posted image Pač zaupam mojemu čutu in grem naprej. Ni vrag, če mava enega otroka, bova imela še enega, po naravni poti in to zelo kmaluuser posted image Požvižgam se jaz na vse diagnoze, ki konec koncev niti ne držijouser posted image In seveda čakam na plusek. Ja res, in to že zelo težkouser posted image Upam, da se tokrat bolje izide.

Drugače pa eno lepo dobro jutro vsem. Lep dan je zunaj. Lepo preživite vikend. Se še kaj tipkamouser posted image In navijam za tiste, ki v teh dneh namakate testeuser posted image Dajmo punce!  Čim več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
19.7.2008 9:55:06   
Anonimen
Dobrooooooooooooo juuutrooooooooooooooooo!
Kako ste kaj? Ste se naspale? Jaz sem se komaj...kar spala bi - kot da nisem že en mesec. Danes me čaka še nekaj pospravljanja, pa se mi še ne da spravit. Moj je v službi, zato bi bilo morda pametno izkoristit ta čas. Ko je doma, bi se itak samo cartala in imam produktivnost na nuli.user posted image

V glavnem...želim vam lep črtast dan.

(odgovor članu Kaja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1742
19.7.2008 10:29:34   
*Junona*
Tiki55user posted image user posted image user posted image

Kepica, ti si prava borka.user posted image user posted image user posted image Nisem vedela, da imaš eno pikico že doma. Super!user posted image user posted image user posted image Vsaj veš, da lahko zanosiš in donosiš. Mene pa pri donositvi zmatra. No, upam, da v tretje gre rado. Poleg tega so mi odstranili pregrado in upam, da je bilo to krivo.

Kje ste babike z lepimi novičkami?

Kaj dini je naredila test?

Navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
19.7.2008 10:51:59   
S@nta
Tiki žal nimam veselih novičk, se je danes prikazala, ampak še ne v polni obliki, čutim pa da je tik na tem. Problem je samo, da se še ne morem ločit od vas, mi je zanimivo brat, pa navijam , da vam ostalim, ki še čakate uspe!
Jaz pa se počasi selim v avgust.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
19.7.2008 10:57:09   
Arual
Ojla.
Kako kaj? Moje user posted image  še vedno ni. Zdaj bom pa čakala če se prikaže al je ne bo. Mogoče sem test delal prehitro. No saj je zdaj vseeno, danes grema z mojim ko pride iz službe na kopanje in pol na eno zabavo, da malo odmislim. Sem mu pa že povedala, da mislim da ni ta mesec ratalo, pa mu je blo full težko, tak da upam, da sem se motila. Me pa križ kr boli pa jajčniki, tak na čase, prsi pa so grozno boleče, sem okna povmivala in se me tak bolela, da sem si mogla malo spočit user posted image . Dokler je še ni je upanje.user posted image user posted image

GREMO NOSEČKE

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
19.7.2008 11:37:06   
Anonimen
s@nta objemčki zate...pa več serče v avgustu.user posted image user posted image user posted image

Arual...močno močno stiskam pesti, da vseeno rata.user posted image

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
19.7.2008 14:04:20   
dini
Smo pa res same božice me punceuser posted image , jst drug teden ptašam G kaj se greuser posted image , ker mi že najeda use skupi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
19.7.2008 14:45:07   
*Junona*
Arual, NE bo je, veš, ker js fejst stiskam pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S@nta, objemčki zate pupika našauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
19.7.2008 16:00:44   
Barbk
Babuške sem se mal potuhnila. user posted image  Saj vas berem in sem skoz z mislimi pri vas, pa kaj ko za kak pošten čvek časa zmanjka. Ta teden je bil naporen, ker sem direkt z dopusta, zdaj pa menda bo tud kak čvek padel, a ne. user posted image  Stiskam pesti za vse borke, nekaj jih imam na sumu, da so srečke . Upam, da me občutek ne vara in se vam uresničijo želje. Seveda se vam bodo vsem, enim že zdaj drugim pa kak mesec kasnej. No sama sem končno poklicala mal naokrog, da "unovčim" napotnico. user posted image  In tako-4.9 imava z mojim datum v Dravljah, 3.9 pa v Leonišču. user posted image  Zdaj pa kr vse na kup. Pomoje se bom odločila kar za Dravlje. Verjetno bi se ve tud, a ne. No če mi katera svetuje drugač bom vsakega mnenja vesela. Za lepši dan in za srečo pa vam pošiljam mojega čmrleka Mančiko. Samo naj ne bodo tete moderatotke hude za prevelko fotko.

user posted image

No navijam za črtice, pluske...kar čte sam, da je pozitivno. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
19.7.2008 16:25:33   
spps
ojla Barbk!
kako?tvoja Manca je pa pravi SONČEKuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......