|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
18.7.2008 14:03:48   
Anonimen
boma2, sanna - čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image O pa se le nekaj dogaja med julijkami! user posted image user posted image user posted image

Arual - če se spomniš sem tudi jaz hujšala ta čas, ko smo delali user posted image . Sem pa šla ločevalno dieto (ne čisto tko striktno kot piše v knjigi), ampak sem v 2,5 mesecih shujšala 10 kil. Sicer gre na začetku kar precej hitro dol, kasneje pa se ustavi. Se pa po prekinitvi še nisem nič zredila. Mogoče so minus kilogrami pripomogli k temu, da sem zanosila. Kdo ve... No, nisem ti sedaj hotela reči kako moraš hujšat, ampak samo povem svojo stran zgodbe. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
18.7.2008 14:07:39   
Kaja30
Pozdravček še od mene.

Naša bučka pančka, jaz pa malo izkoriščam čas in vas berem. user posted image  Sem upapa, da bo kaj roza obarvano, pa nič.user posted image  Škoda.

Anonimna, držim pesti, da si user posted image  in le javi nam.

boma2, jaz ti proporočam, da pokličeš v ambulanto, kamor misliš it na NS in ti bodo sami povedali. Dela se itak od 11-14t.
spps, čestitke za prvi pregled.user posted image  To je en tak lep občutek, ko vidiš eno malo pikico utripat, a ne?user posted image

Arual, tudi tebi čestitke. Do nov. imata še vedno čas, da sama kaj uštimata, drugače pa po drugi poti. Važno, da pride dojenček. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
18.7.2008 14:14:43   
Arual
jjasna Tudi sama bom se šla ločevalno dieto, tak da upam da bodo kilce šle dol. Vem da se vse da, samo voljo moreš imet.

lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
18.7.2008 14:49:06   
abc100

IZVIRNO SPOROČILO: Arual

jjasna Tudi sama bom se šla ločevalno dieto, tak da upam da bodo kilce šle dol. Vem da se vse da, samo voljo moreš imet.

lp

Zakaj pa moraš shujšati?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.7.2008 15:27:00   
boma2
no čestitke vsem novim user posted image ..

držim pesti za vse tiste, ki čakate user posted image

najlepša hvala vsem, ki ste me tako lepo potolažile.. Zdaj lažje diham in upam... :)

lp

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.7.2008 15:27:14   
dini
Spps ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.7.2008 16:09:41   
Arual
abc100 Zakaj morem hujšat? Zato ker imam preveč kg in je ginekologinja rekla da je lahko to eden izmed vzrokov,da še nisem zanosila. Tak da moremo zdaj bit pridni, da bodo kilce šle dol pol pa upam da bo.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.7.2008 16:13:54   
Anonimen
Arual...navijam zate!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.7.2008 16:29:22   
dini
Jst tudi navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.7.2008 17:30:07   
ursa30
z veliko volje in truda se vse da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.7.2008 17:37:40   
dini
ursa30 a pr tebi je kej novega?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.7.2008 18:12:13   
kepica
Hej punce!
Bravo, same lepe novičkeuser posted image user posted image   Čestitke boma2 in sanna za user posted image Vsaj nekaj vzpodbudnega danes, če je že vreme bolj kislo.
spps, čestitke za pregled. Najhujši pregled je mimo, sedaj pa uživaj v user posted image Zame je bil to prvič najbolj težko dočakan pregled, od kar pa sem že trikrat imela splav se ga pa prav bojim in se že kr malo bojim nosečnosti, zato pravim, da je najhujši, ker nikoli ne veš, kaj bo pokazalk UZ. Zato čestitke za tvojo pikico in ti želim, da bi lepo rasla naprej.
Anonimna tole zelo diši po nosečnosti in čestitam ti, da boš s testom počakala do konca dopusta. Jaz ne bi zdržala, če bi bila na tvojem mestuuser posted image Držim pesti za plusek!user posted image

Pa za konec še eno vprašanje. Imam zelo stresno službo in me zanima, če v primeru, da imaš že tri splave za sabo, v primeru ponovne nosečnosti lahko dobiš bolniško, ali kaj komplicirajo? In kako prideš do bolniške, če pa imaš glaven pregled šele v 12. tednu, ko je skoraj ves riziko že za tabo? Trikrat sem bila pogumna in delala in kaj vem zakaj, splavila, možno da tudi zaradi stresa, četrtič se pa ne bom dala in me zanima, koliko imam možnosti, da grem takoj na bolniško. Upam seveda, da nama čim prej uspeuser posted image Če ima katera kaj izkušenj...prosim nasveteuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
18.7.2008 18:24:01   
sonček85
sanna:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
boma2:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
spps:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled
arual:veliko moči in volje pa bo šlo vse kot si si zastavila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če sem katero pozabila še zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za vse ,ki vas je obiskala user posted image veliko goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,za tiste ,ki pa še čakate pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.7.2008 19:26:39   
*Junona*
Pozdravljene punce!

Danes sem se pa cel dan potepalauser posted image user posted image user posted image

Sem zdle tak utrujena, da grem mal zalegnat.user posted image

Kaj ni še nobene nosečkeuser posted image

Men se zdi, da mi spet psiha dela sto na uro, bomo vidl.

Spps, zelo sem vesela, da je vse ok s tvojim  makarončkom user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
18.7.2008 19:28:17   
*Junona*
Punce, kakšne so vaše izkušnje z Baby Check mini? Imam doma CB in tega, ampak me zanimajo konkretne izkušnje z  BC mini, predvsem kako hitro pokaže, kakšna je jakost črtice itd.

čawuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
18.7.2008 19:36:27   
dini
Men je ful hitro pokazal in črtica je bila ful vidna in razločna.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
18.7.2008 21:01:52   
Anonimen
evo mene na raport.

najprej čestitke novima nosečkama user posted image user posted image user posted image .

jaz sem se očitno prehitro veselila user posted image . sicer tečke še ni in me tudi nič ne zvija ali kej podobnega. samo prej sem na vložku opazla eno kapljo krvi. potem smo hoteli it ven na sprehod in sem si dala tampon. po treh urah je bilo na konici tampona nekaj krvi. mislim, da me bo danes ponoči tečka obiskala user posted image . pa tako sem se veselila, da nam je mogoče uspelo... sporočim jutri.

drugače pa še kar navijam, da se bojo še nosečke nabrale.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
18.7.2008 21:14:01   
pokica_
Anonimnauser posted image  , mogoče se pa nebo pokazala v vsej veličini, držim pesti!!!!user posted image

Jaz imam že 3.dan rjav izcedek, ni se še dokončno vlila. Po vsem tem čakanju, bi lahko bila vsaj toliko uvidevna in hitro šla stran,....user posted image da lahko začnemo nov krog user posted image user posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
18.7.2008 21:20:15   
Kaja30
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

abc100 Zakaj morem hujšat? Zato ker imam preveč kg in je ginekologinja rekla da je lahko to eden izmed vzrokov,da še nisem zanosila. Tak da moremo zdaj bit pridni, da bodo kilce šle dol pol pa upam da bo.

Če se boš držala diete, bo uspeh hitro tukaj in z njim cilj - tvoj user posted image .

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
18.7.2008 21:25:47   
Kaja30
kepica, če greš do svoje osebnega zdravnika, ti lahko da bolniško do 30 dni. To ti bo sigurno dal. Naprej pa G, sploh če imaš 3 ss za sabo.

Junona, kako ti psiha dela? Imaš nosečniške znake?
BC mini sem delala v prejšnji nos. in se je lepo in hitro pokazala črtica, ker sem bila noseča. Zdaj sem tudi tega delala, se pa ni pokazala, ker ali je bilo prehitro (upam!user posted image ) ali pa nisem noseča. Zakaj sprašuješ? Kdaj boš delala test?

Anonimna, držim pesti zelo močno, da tečke ne bo! user posted image

Moje tečke tudi še ni. user posted image  Ves čas me malo zbada v desnem jajčniku in veliko belega toka imam. Ta lahko napoveduje user posted image  ali user posted image , kajne? Čeprav sem v prvi nos. imela od začetka do konca veliko belega toka.

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
18.7.2008 21:50:21   
dini

Nočko punčke pa optimizem na plano 24 ur brez odmora - da slučajno nebi nastal pesimizem umes
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
18.7.2008 21:59:49   
Anonimen
dini, mi se ne damo...nekatere punce tle so pa še posebej simbol trde volje, trme in optimizma. Zato bravo njim. Za vse pa itak vedno stiskamo pesti.

P.S. Zakaj se mi zdi, da mam ful večje joške???user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
18.7.2008 22:02:18   
dini
To si sam sanjala:)
JOKEuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
18.7.2008 22:07:03   
*Junona*
Punce, dans sm čist adijo, brez volje, izgubila upanje,.... Želja po user posted image je tako močna, da se mi že meša... Potem pa sem danes še zvedla, da je ena znanka noseča, pa šotem še ena...saj jim privoščim, ampak kdaj bom pa jaz na vrsti?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
18.7.2008 22:14:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja30

kepica, če greš do svoje osebnega zdravnika, ti lahko da bolniško do 30 dni. To ti bo sigurno dal. Naprej pa G, sploh če imaš 3 ss za sabo.

Junona, kako ti psiha dela? Imaš nosečniške znake?
BC mini sem delala v prejšnji nos. in se je lepo in hitro pokazala črtica, ker sem bila noseča. Zdaj sem tudi tega delala, se pa ni pokazala, ker ali je bilo prehitro (upam!user posted image ) ali pa nisem noseča. Zakaj sprašuješ? Kdaj boš delala test?

Anonimna, držim pesti zelo močno, da tečke ne bo! user posted image

Moje tečke tudi še ni. user posted image  Ves čas me malo zbada v desnem jajčniku in veliko belega toka imam. Ta lahko napoveduje user posted image  ali user posted image , kajne? Čeprav sem v prvi nos. imela od začetka do konca veliko belega toka.

Ne vem al je res al je psiha. Sem si zakrivala oči, ampak resnica je taka:

- zgaga me peče že od 12.junija, drugače me redkokdaj pa še to hitro mine. Sedaj me pa vsak dan. Pri prejšnji nosečnosti me je tudi pred izostankom M.

- zize mam napete, polne, občutljive, moj pravi da imam malo večje kolobarje

- včeraj in predvčerajšnjim sem imela malo krčev v maternici in bolečine v križu

- izcedka oz. belega toka sploh nimam(imam suho nožnico, kar ni značilno za user posted image - kakšne imate izkušnje?)

- včasih imam občutek kot da se mi vrti, ampak nisem  sigurna

Verjetno je sam psiha, ampak če je, je pa prav pasja!!!user posted image user posted image user posted image

Test bom delala... ne vem kdaj, sem čist presranauser posted image In na jok mi gre, depresivna sem, ker se bojim, da se user posted image prikaže.

Prossim, tiste, ki že imate izkušnje, delite jih z nami.

Jaz sem sicer dvakrat že bila noseča, ampak se je končalo s ss in ne vem točno, kako je bilo, sem malo potlačila v sebe.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 18.7.2008 22:16:04 >

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......