*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja30 kepica, če greš do svoje osebnega zdravnika, ti lahko da bolniško do 30 dni. To ti bo sigurno dal. Naprej pa G, sploh če imaš 3 ss za sabo. Junona, kako ti psiha dela? Imaš nosečniške znake? BC mini sem delala v prejšnji nos. in se je lepo in hitro pokazala črtica, ker sem bila noseča. Zdaj sem tudi tega delala, se pa ni pokazala, ker ali je bilo prehitro (upam! ) ali pa nisem noseča. Zakaj sprašuješ? Kdaj boš delala test? Anonimna, držim pesti zelo močno, da tečke ne bo! Moje tečke tudi še ni. Ves čas me malo zbada v desnem jajčniku in veliko belega toka imam. Ta lahko napoveduje ali , kajne? Čeprav sem v prvi nos. imela od začetka do konca veliko belega toka. Ne vem al je res al je psiha. Sem si zakrivala oči, ampak resnica je taka: - zgaga me peče že od 12.junija, drugače me redkokdaj pa še to hitro mine. Sedaj me pa vsak dan. Pri prejšnji nosečnosti me je tudi pred izostankom M. - zize mam napete, polne, občutljive, moj pravi da imam malo večje kolobarje - včeraj in predvčerajšnjim sem imela malo krčev v maternici in bolečine v križu - izcedka oz. belega toka sploh nimam(imam suho nožnico, kar ni značilno za - kakšne imate izkušnje?) - včasih imam občutek kot da se mi vrti, ampak nisem sigurna Verjetno je sam psiha, ampak če je, je pa prav pasja!!! Test bom delala... ne vem kdaj, sem čist presrana In na jok mi gre, depresivna sem, ker se bojim, da se prikaže. Prossim, tiste, ki že imate izkušnje, delite jih z nami. Jaz sem sicer dvakrat že bila noseča, ampak se je končalo s ss in ne vem točno, kako je bilo, sem malo potlačila v sebe.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 18.7.2008 22:16:04 >