Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 10:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa resssss... Samo še 3 ure Z vami pa res tok hitro čas mine Bom samo vikend uživala ampak glede na to, da bo edino morje letos, si ga bom vzela direkt u žilo .... Pol pa naj se hitroooo javi še kaka nova nosečka da bom lahko komu koš čestitk dala, ker v avtu nimam več prostora, da bi jih s sabo peljala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 10:53:40
|
|
|
|
boma2
|
Pozdravljene!! Vsem čestitke, ki ste ugledale , za druge pa držim pesti za :) No imam en problem... Upam, da lahko rečem da sem srečka . Samo me nekaj zanima... po zadnji 7.05.2008 bi bil moj rok poroda 5.2.2008 danes sem bila pri ginekologu pa je plod tako majhen,da je rok poroda 25.02.2008. (8 tednov in dva dni-bebica) Zdaj pa me zanima, če ima katera od vas že tako izkušnjo. Full me skrbi, ker je rekla da ne smem še na nuhalno, da ne bom razočarana... In imam čez 14 dni pregled pri ginekologinji... full sem žalostna, ker se bojim da je kaj narobe.. čeprav srček bije in videla sem dojenčka.. :)
< Sporočilo je popravil boma2 -- 18.7.2008 10:54:24 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 11:02:08
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Pozdravljene!! Vsem čestitke, ki ste ugledale , za druge pa držim pesti za :) No imam en problem... Upam, da lahko rečem da sem srečka . Samo me nekaj zanima... po zadnji 7.05.2008 bi bil moj rok poroda 5.2.2008 danes sem bila pri ginekologu pa je plod tako majhen,da je rok poroda 25.02.2008. (8 tednov in dva dni-bebica) Zdaj pa me zanima, če ima katera od vas že tako izkušnjo. Full me skrbi, ker je rekla da ne smem še na nuhalno, da ne bom razočarana... In imam čez 14 dni pregled pri ginekologinji... full sem žalostna, ker se bojim da je kaj narobe.. čeprav srček bije in videla sem dojenčka.. :) Kasneje si zanosila, kot si mislila. Pa tudi v prvem primeru bi imela rok okoli 14.2. Na nuhalno te pa še ni poslala zato, ker je plod še premajhen, da bi se kaj videlo. NAj te nič ne skrbi, vse je v redu.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 11:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Pozdravljene!! Vsem čestitke, ki ste ugledale , za druge pa držim pesti za :) No imam en problem... Upam, da lahko rečem da sem srečka . Samo me nekaj zanima... po zadnji 7.05.2008 bi bil moj rok poroda 5.2.2008 danes sem bila pri ginekologu pa je plod tako majhen,da je rok poroda 25.02.2008. (8 tednov in dva dni-bebica) Zdaj pa me zanima, če ima katera od vas že tako izkušnjo. Full me skrbi, ker je rekla da ne smem še na nuhalno, da ne bom razočarana... In imam čez 14 dni pregled pri ginekologinji... full sem žalostna, ker se bojim da je kaj narobe.. čeprav srček bije in videla sem dojenčka.. :) Kasneje si zanosila, kot si mislila. Pa tudi v prvem primeru bi imela rok okoli 14.2. Na nuhalno te pa še ni poslala zato, ker je plod še premajhen, da bi se kaj videlo. NAj te nič ne skrbi, vse je v redu. Se 100% strinjam. Nič ne skrbi samo premajhen je še da bi se kaj videlo, saj imamo kar precejšnja pričakovanja od nuhalne - Sicer pa..... ČESTITAAAAAAAAAM!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 11:24:30
|
|
|
|
pokica_
|
ČESTITAM boma2 ! In le brez skrbi počakaj na naslednji pregled, ko bo bebica že večja in tudi bolj vidna
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 11:49:33
|
|
|
|
sanna
|
Živjo punce! Kako ste se razpisale... Jaz sem se odločila, da bom še enkrat naredila test, ker še vedno ne dojemam. ni, bt je 36,9, me pa tako čudno zašpika malo po enem jajčniku, malo po drugem, da se mi zdi, da se bo tečka kmalu ulila. Sploh ne vem kaj naj si mislim, pa čeprav se je plus pokazal po dveh sekundah in to zelo dobro viden plus. Ali ima še katera podobne znake? Drugače pa držim pesti, da nas bo julijskih čim več.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 12:03:04
|
|
|
|
ursa30
|
občutek, kot da se ti bo vsak čas ulila je pa baje čisto normalen. čestitke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 12:05:00
|
|
|
|
pokica_
|
Č E S T I T K E sanna za ! Pa nič ne dvomi, plus je plus!!!! Kar začni verjet, saj te čaka prelepih 9 mesecev!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 12:15:16
|
|
|
|
Rakica_80
|
Boma2 čestitke in ne se sekirat, ker bo vse vredu boš videla Lepo želim in zdravega
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 12:26:16
|
|
|
|
witto
|
Sanna, jast tudi ko sem ga naredila cb, se je pokazal hitro plusek, potem je minilo 15 dni, in se se počutila "zelo dobro" za svojo dušo,sem cb ponovila, in se je plus pokazal,še preden se je neredila črtica v kontrolnem okencu . ko se ti enkrat pokaže plus.......je plus..... Ampak te čisto razumem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 12:35:56
|
|
|
|
spps
|
ojla punce,da se še vam tukaj javim. pregurala sem prvi pregled,pikica je tam ko mora bit,pa tud srček bije,tako,da je vse tako kot mora bit
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 12:39:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Pozdravljene!! Vsem čestitke, ki ste ugledale , za druge pa držim pesti za :) No imam en problem... Upam, da lahko rečem da sem srečka . Samo me nekaj zanima... po zadnji 7.05.2008 bi bil moj rok poroda 5.2.2008 danes sem bila pri ginekologu pa je plod tako majhen,da je rok poroda 25.02.2008. (8 tednov in dva dni-bebica) Zdaj pa me zanima, če ima katera od vas že tako izkušnjo. Full me skrbi, ker je rekla da ne smem še na nuhalno, da ne bom razočarana... In imam čez 14 dni pregled pri ginekologinji... full sem žalostna, ker se bojim da je kaj narobe.. čeprav srček bije in videla sem dojenčka.. :) boma2,ne se sekirat,si pač kasnej zanosila.jaz sem v prvi nosečnosti imela ZM 14.11,rodila sem pa 5dničez rok,tj. 10.9. zanosla sem mal preden bi morala dobit M. srečno
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 12:51:27
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla punce,da se še vam tukaj javim. pregurala sem prvi pregled,pikica je tam ko mora bit,pa tud srček bije,tako,da je vse tako kot mora bit super lepa novička na ta deževni dan
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 12:57:50
|
|
|
|
Tiki55
|
spps To sem čakala . Super, da je z malo pikico vse v redu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 13:01:36
|
|
|
|
Tiki55
|
boma2 se strinjam s puncami, verjetno si kasneje zanosila. Čestitke! sanna ne skrbi, plus je plus! Uživaj v ! živa25 lepo se imej na morju in veliko , da bodo rezultati
< Sporočilo je popravil Tiki55 -- 18.7.2008 13:03:47 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 13:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
spps...super, da je pikica OK. Zdaj pa jo kar lepo razvajaj in sebe tudi. sanna...plusek je plusek, nimaš kaj...čimveč vaju cartaj. Bravo punce...lepe novice.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 13:05:46
|
|
|
|
spps
|
hvala punce,naj priznam,da me je bilo groza na pregled zelo malo sem spala in se ne počutim preveč ok.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 13:09:24
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps hvala punce,naj priznam,da me je bilo groza na pregled zelo malo sem spala in se ne počutim preveč ok. no, zdaj ko veš da je s pikico vse v redu si pa lahko oddahneš in se pošteno naspiš a ne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 13:22:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: spps hvala punce,naj priznam,da me je bilo groza na pregled zelo malo sem spala in se ne počutim preveč ok. no, zdaj ko veš da je s pikico vse v redu si pa lahko oddahneš in se pošteno naspiš a ne enmalo,grem danes kasnej v službo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 13:23:23
|
|
|
|
ursa30
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 13:34:29
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehhehe Ja se že psihično pripravljam na nisem pa povedala da grem na morje na obisk :) In sicer grem dvojčka pogledat Bomo plavalil k norci Vsem želim prijeten vikend brez minuskov in s samimi PLUSKI!!!! Upam da bodo moje besede uslišane ... Se tipkamo spet v nedeljo zvečer... če bova pa z možem preveč razgreta - beri horny - pa komaj v ponedeljek ČAAAAAAAAW!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 13:38:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
Spps Čestitke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 13:43:08
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehhehe Ja se že psihično pripravljam na nisem pa povedala da grem na morje na obisk :) In sicer grem dvojčka pogledat Bomo plavalil k norci Vsem želim prijeten vikend brez minuskov in s samimi PLUSKI!!!! Upam da bodo moje besede uslišane ... Se tipkamo spet v nedeljo zvečer... če bova pa z možem preveč razgreta - beri horny - pa komaj v ponedeljek ČAAAAAAAAW!!! uživej maximalno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 13:53:13
|
|
|
|
Arual
|
Ojla. Jaz sem že nazaj iz neplodnostne ambulante. Zdravnica je full prijazna, pogovori se s tabo, vse te vpraša in pol ti pove kje bo začela. Jaz sem kr močna in mi je rekla da je treba hujšat, da me bodo vsakič vagali ko bom prišla v ambulanto, nato me je dala na vse krvne preiskave in še uz bom imela sredi ciklusa. Vglavnem se mi je dopadlo. Zdaj pa čakam da se prikaže . Kot zgleda ne bo nič sem delala cb in je bil ------------!!!!! Tak da zdaj imama do novembra čas, da kaj nardima, te mama z mojim zopet posvet, moj pa še te spermiogram. Joj zdaj pa sem se napisala. Lp
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 13:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
aja.... SPPS: Čestitam za naj samo veselo utripa, brez posebnosti Čestitam novim nosečkam Sanna kr verjemi... Poznam mnoge ki so zaradi občutka še dolgo vložke s sabo nosile nosečkaaaa siiii! JUPIIIIII
< Sporočilo je popravil živa25 -- 18.7.2008 13:57:15 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......