Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 20:20:20
|
|
|
|
*Junona*
|
Dober večer! Kaj še kar ni nobene nove
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 20:22:47
|
|
|
|
Kaja30
|
Junona, hvala za kavico in čokoladne bonbončke. In za vse vspodbudne besede, ki sem jih danes spet prebrala tukaj. giotti, zelo lepo si napisala. In anonimen tudi. Mene pa zadnja dva dneva tudi joške bolijo. Pa me ponavadi pred M ne. Danes je pa dan, ko bi po normalnem ciklu (preden sem zanosila prvič), morala dobiti M. Po porodu se mi pa še ni uravnala, tako da... ostane mi samo upanje in seveda čakanje. Škoda, ker ni nobene nove nosečkice danes. Je tako lepo prebrat lepe novice.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 20:23:05
|
|
|
|
Kaja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Dober večer! Kaj še kar ni nobene nove Ne. Škoda.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 20:37:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja30 Junona, hvala za kavico in čokoladne bonbončke. In za vse vspodbudne besede, ki sem jih danes spet prebrala tukaj. Js sem pa čedalje bolj nestrpna, kaj bo ta mesec... še katera? Verjetno vse. Joj, se mi dnevi vlečejo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 20:39:51
|
|
|
|
Kaja30
|
Ja... tudi jaz sem nestrpna... Sploh ker v predelu desnega jajčnika ves čas čutim topo bolečino. V prvi nos. sem jo tudi.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 20:52:53
|
|
|
|
*Junona*
|
Držim pestke, da je to to. A se mogoče spomniš, kako oz. na kakšen način so te bolele prsi? Cele al kako?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 20:56:26
|
|
|
|
Kaja30
|
Veš kaj, bolj so me (in me tudi zdaj) špikale. Predvsem na strani do bradavičk. Te pa mi kar utrupajo na momente od bolečine. Bolečine so take zbadajoče. Upam, da sem razumljivo napisala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 20:57:45
|
|
|
|
Kaja30
|
Aja, pa kot da so se malo povečale. Take napete in polne so. Se zavedam, da je to lahko zarad M, ampak ponavadi nimam takih bolečin.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 21:00:10
|
|
|
|
*Junona*
|
Men je moj zdle reku, da imam malo večje kolobarje kot ponavadi. Je to možno tako hitro? Pa ščemi me v prsih oz. v bradavičkah občasno. Pa take težke in polne se mi zdijo. Sej nč več ne vem...al je res al si domišljam ker si tako želim .
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 17.7.2008 21:04:08 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 21:04:31
|
|
|
|
Kaja30
|
Ja, lahko imaš večje, predvsem pa temnejše kolobarje že preden ti zamuja M.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 21:16:44
|
|
|
|
*Junona*
|
Komaj že čakam, da izvem na čem sem. Biti v negotovosti mi je pa hudo.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 17.7.2008 21:17:24 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 21:19:55
|
|
|
|
*Junona*
|
Pošiljam nam navijačico: Ime ji je Pavlina. Jo vpišemo med navijačice?
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 17.7.2008 21:20:28 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 21:37:21
|
|
|
|
dini
|
Nočko punčke, za use držim pesti, da se zgodi to kar sanjaste, pa še naprej delajmo na tem Jst pa grem hmal v akcijo , papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 21:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer še v mojem imenu Kako smo? Junona... Tudi jaz upam da si srečka nosečka in da ti ne bo več treba seznama v modro barvat A je kje kaka nova nosečka??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 22:09:35
|
|
|
|
*Junona*
|
Živa25,
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 17.7.2008 22:24:29
|
|
|
|
kepica
|
Hojla punce! Ste se pa razpisale Od danes zjutraj ste napisale toliko strani da sem si morala kar precej časa vzet da sem vse prebrala. Drugač pa tukaj tudi ena nestrpnica Na cesti in v službi samo še nosečke vidim in si vsak mesec bolj želim, da bi bila med njimi. Ni vrag, da nam enkrat ne bo uspelo, ampak vseeno upam, da bo to še ta mesec ali pa vsaj naslednji Sem včeraj prav razmišljala koliko krogov je že za mano in niti ne vem več točno, jih pa maham že na 30, tko da je res že zadnji čas za močen plusek in da seveda kepico varno prinesem do konca, čeprav me je kr precej strah kako bo, ko sem v zadnje pol leta imela takšno smolo. Ampak skrbi na stran O je sicer verjetno že za mano, ampak s bo čas do dneva D hitreje minil, tko da, punce v akcijo in držim pesti za pluske
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 6:07:48
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro punce kako ste?dela danes katera test?bilo bi fajn,da bi katera javila,kakšno lepo novičko
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 6:36:32
|
|
|
|
_andreja_
|
66 strani, bravo punce, lepo da ste se razpisale, mi je tako všeč...
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 6:58:10
|
|
|
|
spps
|
no,pa le nisem več edina aktivna na forumu to jutro
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 7:02:48
|
|
|
|
kepica
|
No, pa se še jaz javim. Pravkar prispela v službo, pa tako bi še spala Bom jutri nadoknadila Bi bilo pa tole jutro prav lepo, pa čeprav dež pada, če bi se kakšna sveža nosečka oglasila. Držim pesti za vse, ki pravkar namakate teste. Vsem pa pošiljam eno za dobro jutro.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 7:08:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica No, pa se še jaz javim. Pravkar prispela v službo, pa tako bi še spala Bom jutri nadoknadila Bi bilo pa tole jutro prav lepo, pa čeprav dež pada, če bi se kakšna sveža nosečka oglasila. Držim pesti za vse, ki pravkar namakate teste. Vsem pa pošiljam eno za dobro jutro. hvala za kavico danes se ne preveč matrat v službi,da ne boš preveč utrujena čez vikend
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 7:13:47
|
|
|
|
kepica
|
Ko bi le lahko upoštevala tvoje besede. Pa žal ne bo šlo ker nadomeščam "pol firme" ker so vsi na dopustu Jaz sem pa že bila in zdej požiram sline, ko drugi hodijo Je pa v vsaki stvari nekaj dobrega.... Sem šla prva na dopust in imela zgleda najlepše vreme. 14 dni čez 30 stopinj in morje 27 stopinj Upam, da je morje tudi pripomoglo k , kar bomo pa videli čez dober teden
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 7:17:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Ko bi le lahko upoštevala tvoje besede. Pa žal ne bo šlo ker nadomeščam "pol firme" ker so vsi na dopustu Jaz sem pa že bila in zdej požiram sline, ko drugi hodijo Je pa v vsaki stvari nekaj dobrega.... Sem šla prva na dopust in imela zgleda najlepše vreme. 14 dni čez 30 stopinj in morje 27 stopinj Upam, da je morje tudi pripomoglo k , kar bomo pa videli čez dober teden si vsaj vreme imela bomo držali pestke,vrjamem,da se ti bodo ti dnevi zdaj vleeeeeeeekli,jaz pa šibam zdajle pod tuš in se počas zrihtat,da krenem pol proti celju
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 7:21:29
|
|
|
|
kepica
|
Hvala za pestke. Lepo se imej in čimmanj zastojev na cesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 18.7.2008 7:36:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Hvala za pestke. Lepo se imej in čimmanj zastojev na cesti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......