|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
29.7.2008 8:02:56   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

dobro jutro dekleta!

test negativen user posted image  ampak dokler se user posted image  ne prikaže je še vedno upanje
držim pesti za druge

anci banci seveda je še upanjeuser posted image Držim pesti, da bo naslednji test pokazal debel plusekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
29.7.2008 8:03:25   
Anonimen
ancibanci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa naslednji mesec a ne user posted image
Bravo za pogum user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
29.7.2008 8:06:07   
Anonimen
Tiki... a maš ti tudi občutek da sva bolj ali manj sami?? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
29.7.2008 8:07:29   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Tiki... a maš ti tudi občutek da sva bolj ali manj sami?? user posted image user posted image

bolj ali manjuser posted image user posted image user posted image

Vidim, da ti že odštevaš zadnji teden do testka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
29.7.2008 8:08:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

bolj ali manjuser posted image user posted image user posted image

Vidim, da ti že odštevaš zadnji teden do testka!user posted image user posted image user posted image

pa jaz se javim vsake tolkouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
29.7.2008 8:13:45   
Anonimen
oooo spps pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej se hecam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja naj bi ga ampak ga nočem... Imam občutek, da nismo nič naredili ta mesec user posted image user posted image Ampak se ne obremenjujem... Morda bo ravno ta M prvi dan štetja moje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje ste polulanke??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
29.7.2008 8:17:19   
aqua77
Jutro pupe moje! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
29.7.2008 8:19:34   
Anonimen
Jutro Aquica.... Kako? Kaj novega??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
29.7.2008 8:20:06   
kepica
Aquauser posted image  Reci da maš lepo novicouser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
29.7.2008 8:20:16   
witto
nič rezultatov?user posted image       aqua77, kaj pomeni tak pozdravček? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
29.7.2008 8:20:40   
ursa30
jutro polulankeuser posted image user posted image
tiki55, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ancibanci, saj veš, dokler se ne vlije, so še možnosti user posted image

kje ste ostale? ste nam dolžne javiti rezultat, zamujate 20 min, to bo kazenska user posted image user posted image user posted image
jaz se vam danes ne bom pridružila pri skupinskem lulanju, glede na to, da mi je test včeraj pokazal negativno user posted image  
moje user posted image  še ni od nikoderuser posted image  meša se miuser posted image user posted image
še dan ali dva počakam, potem ponovim testiranje...

dejmo punce, jaz ful navijam za pluske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
29.7.2008 8:21:32   
aqua77
vse po starem.....

"fantomska črtica" je še zmeraj tako bleda, da jo po moje vidim samo jaz.... user posted image ampak user posted image  pa še ni.... user posted image  

prvič v zgodovini zamuja en dan....... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
29.7.2008 8:21:26   
ursa30
jutro aqua77, reci, da si zagledala močen plusek user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
29.7.2008 8:21:59   
ursa30
jutro aqua77, reci, da si zagledala močen plusek user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
29.7.2008 8:22:42   
ursa30
moja zamuja 4 dni user posted image  prvič....
kaj je to v zraku user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
29.7.2008 8:23:35   
Tiki55
aqua77 ampak črtica je črticauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
29.7.2008 8:23:36   
aqua77
urši ponavljaš se.......... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

tko ko moje "kao" črtice...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
29.7.2008 8:24:01   
witto
mogoče bo pa le nekajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
29.7.2008 8:24:32   
aqua77

aqua77 ampak črtica je črticauser posted image user posted image user posted image

to že. ampak če jo dam mojmu user posted image  za pogledat ne vem če bi jo uspel videt..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
29.7.2008 8:24:53   
kepica
Aqua mogoče si imela pozno O. Ampak, važno da je črtica. Počakaj še kakšen dan.user posted image  Močno, močno držim pestiuser posted image  Dokler ni user posted image  je še upanje.
tiki, ancibanciuser posted image user posted image  vsem nam bo enkrat uspelo. Če nam ni ta mesec, nam bo pa naslednji. Maj je prav lep mesec, da postaneš mamicauser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
29.7.2008 8:26:58   
ursa30
aqua77, vem da se ponavljam kot stara plošča user posted image user posted image
ampak, mislim da imaš še zmeraj upanje, če si videla črtico..še par dni bo treba zgleda počakat..stiskam pesti user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
29.7.2008 8:29:04   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

to že. ampak če jo dam mojmu user posted image  za pogledat ne vem če bi jo uspel videt..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj je šele 1. dan zamude... aquica res bi ti privoščila en ornk plusek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
29.7.2008 8:30:20   
Anonimen
Aquica pa dej tvojmu za pogledat... user posted image user posted image user posted image

Jst mislim da si naša Aqua samo zatiska očke pred resnico, ker se boji razočaranja user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
29.7.2008 8:30:38   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

moja zamuja 4 dni user posted image  prvič....
kaj je to v zraku user posted image

user posted image Mogoče si imela pozno O... Navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
29.7.2008 8:31:37   
anci banci
hvala za lepe želje ...če ne ta mesec pa naslednji in tako dalje....bom probla še čez par dni test mogoče pa bouser posted image user posted image
če čakamo že 2 leti bomo pa še kak mesec počakali:)
za druge pa fulll stiskam pestke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......