|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
23.6.2008 18:33:43   
gigi1
Hojla dečve, sem še kar v službi...
Upam, da se kmal dam spravim in se še kaj pišemo dans.

Miška, super, da si spraznila črevesno zalogo user posted image .
Jutr pa naj bosta dva prelepa za domov, pa še kakšen pingvinček za dobro vago. Upam, da bo dr.D, tko kot sta se zmenila. Ti kar bodi tam že ob ene pol 7ih, al pa vsaj 15 do.. Sej ti vse tolk po programu laufa, da mora tud to.

Sapi; Netka, saj vesta kaj vama želim. Nebolečo punkcijo, pa čim več celic, ta kvalitetnih! Pa naj vaju en lušn dr. podela user posted image

Gretka, bemtiš pa kaj sva medve tolk počasne??? Sej bo...sam potrpet je treba!

Abrica bom enkrat spesnila recept, sam ...ne dons.. Uživajta na morju.

Zvezdica nate sem pa huda!user posted image Nisi pridna! Nič ne poslušaš, da moraš počivat! Dej prosim v drugo prestavo, pa bo tud prehlad boljš.

Kajši kako si?

Ledenkica, kaj je bilo pol tisto zadnjč? Češnje al...???

Pikovitka a si nazaj z morčka? Kaj dogaja.

Hedi nohti še rasejo user posted image  user posted image  user posted image ? No to je še en znak user posted image
Pija se je dans pri meni oglasla user posted image  user posted image  user posted image . Juti šibata na lepš.

Rožica je mela stopko včeri. ET v nedeljo 29ega Miška za na seznam user posted image  user posted image  user posted image

Tolk za 1x nisem čist na tekočem, zato sorry, če sem kaj spustila...Vidim pa da je danes res bolj kot ne easy dan tle na RR.
Grem še neki podelat, ....pol pa upam...domov!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
23.6.2008 18:51:23   
womanpolice
Ledenka, Gigi, Kajšica, Mismis... seveda bom dala za pijačo. Ja, tud men se zdi tale zagovor zelo hiter. Sej ne, da bi se pritoževala. Ravno nasprotno. Hvala Bogu. Še mal pa bom diplomirana varstvoslovka... 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
23.6.2008 18:52:43   
womanpolice
Torek, 24.06.

mismis - ET

Sapi - punkcija

Netka34 - punkcija

DRŽIM PESTI, PUNCE

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
23.6.2008 19:46:36   
julija30
mismis - ET

Sapi - punkcija

Netka34 - punkcija

Vau pupe, jutri se pa držite.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
23.6.2008 19:51:21   
ledenka
gigi, zal samo cesnje user posted image   je grdoba grda ravnokar pokukala na plan. pa bomo ze user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
23.6.2008 19:56:02   
ledenka

mismis - ET - ti zelim dve lepi, okrogli miski, ki bosta ostali pri tebi ene 38 tednov pa se kup pingvinckov user posted image

Sapi in Netka34 - punkcija - da bi bila punkcija neboleca, hitra, lep pridelek in vsi oplojeni!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
23.6.2008 20:35:19   
sapi
gigi samo kako bom potem mismis in netko spoznala, če bom vsa zadeta user posted image  ... hmmm jutri je na vrsti Vrtačnik-Bokalova tako, da ne vem ali bom imela srečo s kakšnim dobrim tipčkom .. no eni imajo veze user posted image ...
Grethy na pa se ne bova videle jaz sem pa že oči pripravila kako jih bom okol metala, da te ne bi sfalila user posted image .. ne sekiraj se tudi jaz nisem ravno perla pri stimulaciji z menopurjem ...
mismis jaz se bom pustila presenetiti ... me bodo pikice že počakale tudi, če ne pokličem ... no končno sem samo, da je šlo ven ... saj kakšna bi pa bila napihnjena od menopurja, pa od zaprtosti .user posted image ... si se spraznila kot naši fantje ...
kajsica si res imela srečo, očitno moraš vprašati še tako neumno stvar pa potem vidiš, da sploh ni neumna ...
sonček upam, da se ti bo stanje brez slabosti obdržalo ... hvala, da bi res bila ...
abra ne vem ali sem jaz čudežno bitje, ampak mene niso pekle ne inekcije menopurja ne stop inekcija ... mogoče pa jutri vse za nazaj fašem user posted image ...
WP čestitke bomo mislile nate v petek ... sicer je pa zagovor samo še formalnost ... čeprav živčki delajo .. hvala pestke pa res potrebujem ...
netka seveda bova kako rekli ... a ravno jutri, tud vse za mano ponavljaš user posted image  ...
rubin hvala se že danes psihično pripravljam tako, da sploh ne mislim na punkcijo ... jutri grem pač na pregled ..
julija bomo preživele ...
ledenka naj se tvoje besede pozlatijo in uresničijo ... no čeprav jaz že vem, da se pri meni vsi trije oplodijo, kako pa ..

Jaz sem si že pripravila copatke, spalno srajčko, kopalni plašček (to je edino kar imam) ... sedaj se še malo opedenam, če bo slučajno kaka sprememba in bom vseeno fanta na punkciji dočakala ... ja ni kaj punce moramo biti vedno v pripravljenosti user posted image ...

sapi

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
23.6.2008 20:40:47   
ledenka
sapi, na brazilko ne pozabi user posted image   da ne bodo samo zaradi mismis dohtarji cist v nebesih user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
23.6.2008 20:47:58   
sapi
ledenka to mi je prioriteta, da mismis zasenčim, čeprav vem, da bo težka ... ko bi ti vidla mojo brazilko special, drugače imam pa že bojni plan pripravljen, če z brazilko special kljub temu ven padem ... ej mismis a se ti kaj kolca ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
23.6.2008 20:53:06   
ledenka
kaka pa je special? user posted image  mam lep namen it ta teden na brazilsko, pa iscem ideje user posted image  ker pozimi zlorabljam brivnik, zdaj pa mi ni do tega, grem raj na 20 minut mucenja user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
23.6.2008 21:34:07   
ledenka
punce, ja kje pa ste vse user posted image  

vprasanje, ce morda katera ve - katere so krvne preiskave, ki jih obicajno naredijo na GK pred odlocitvijo o IVF? prolaktin in FSH vem, kaj pa je se drugega? ker razmisljam, da bi sla na cim vec zadev prej, da imam ze rezultate, ko grem na pregled tja. sicer imam prolaktin in FSH, ampak je zadeva stara kako leto in bi bilo morda dobro ponovit.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
23.6.2008 21:36:33   
nokes
uf, jutri bo napetouser posted image user posted image user posted image , še dobro, da sem na bolniški in bom v mislih z vami vsako minutko. najprej bo najbrž na vrsti mišmiš, smuk-smuk in bosta otroka na toplem in mehkemuser posted image , potem pa še sapi in netka, držita se in kvaliteten pridelek vama želim user posted image

jaz sem danes čisto uničena, upam, da od vročine. vendar pa komaj čakam srede user posted image  (še sam dvakrat spim user posted image )

mlinčka!!! javi se!

nokes

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
23.6.2008 21:37:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

ledenka to mi je prioriteta, da mismis zasenčim, čeprav vem, da bo težka ... ko bi ti vidla mojo brazilko special, drugače imam pa že bojni plan pripravljen, če z brazilko special kljub temu ven padem ... ej mismis a se ti kaj kolca ...

kolca, kolca a žal je bilo potrebno določene stvari narediti še za službo.
Torej, jutri mi delaš konkurenco user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
23.6.2008 21:38:58   
mismis
Nokes

zna biti, da si uničena tudi od Utrogestana, ko sem ga jaz jemala oralno, se mi je tudi samo spalo.
Zdaj, ko je pa ta utropožeraj ratal utropizderaj je pa že bolje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
23.6.2008 21:39:26   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

mismis, raj se na user posted image user posted image  pripravi, pusti sluzbo, te bo zal pocakala user posted image  mas zrihtano frizuro a to? user posted image  da bos lepa za otroke user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
23.6.2008 21:41:17   
lučka 25
Jaz sem danes opravila pregled z dragim in vse potrebno, da greva lahko v avgustu samoplačniško na IVF. Moj dragi je imel briljantni spermiogram, jaz pa potrditev, da naravno pač ne bo šlo. Sem tako vesela, da obstaja možnost, da nama sedaj pa le uspe. Tako sem optimistična, da samo upam, da bo vse tako kot je treba.

Lepo se imejte in veliko uspeha pri vaših postopkih, pa čim več user posted image user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
23.6.2008 21:42:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

mismis, raj se na user posted image user posted image  pripravi, pusti sluzbo, te bo zal pocakala user posted image  mas zrihtano frizuro a to? user posted image  da bos lepa za otroke user posted image

frizura zrihtana (a sploh dvomiš), glava umita, danes kupila novo seksi spodnje perilo in en kup jebozovnih majčk. Ja lahko rečem, da je mismis v nizkem štartu...ready steady go

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
23.6.2008 21:43:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Jaz sem danes opravila pregled z dragim in vse potrebno, da greva lahko v avgustu samoplačniško na IVF. Moj dragi je imel briljantni spermiogram, jaz pa potrditev, da naravno pač ne bo šlo. Sem tako vesela, da obstaja možnost, da nama sedaj pa le uspe. Tako sem optimistična, da samo upam, da bo vse tako kot je treba.

Lepo se imejte in veliko uspeha pri vaših postopkih, pa čim več user posted image user posted image .

Lučka, pozdravljena med nami čvekalkami...
Super, da gresta že avgusta v postopek, sej avgust bo mimogrede tukaj

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
23.6.2008 21:44:43   
ledenka
lucka, super user posted image  kaki postopek pa bos imela? to sta bila pri Reskotu, predvidevam.

nokes, tale vrocina je mene tudi brez utropozeraja zdelala, kombinacija pa je po moje ubijalska user posted image  pa se nogometa ni, da bi te pokonci spravil user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
23.6.2008 21:45:47   
lučka 25
Hvala za dobrodošlico.

O, se zavedam, da bo zelo kmalu tu. Vmes bova imela še doooolg dopust (5 tednov). Sva oba v šolstvu in nama bo počitek in zbistritev misli prav prišlo. Potem pa greva polna energije in spočita v postopek. Ni vrag, da nama ne uspe.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
23.6.2008 21:46:06   
ledenka
mismis, kje pa kupujes jebozovne majcke? user posted image  sem v wanna-be-sexy moodu user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
23.6.2008 21:46:43   
lučka 25
ledenka, res je, bila sva pri rešu in čaka naju IVF.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
23.6.2008 21:46:43   
mismis
Bemti bejbe, meni ne dovoli posodobiti seznam, skoz mi neko napako javlja.

Ali lahko katera druga prosim proba...

Uglavnom potrebno je zbrisati današnji dan in dodati

Nedeljo, 29.06.
Sapi - ET
Netka34 - ET
Rožica29 - ET

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
23.6.2008 21:47:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Hvala za dobrodošlico.

O, se zavedam, da bo zelo kmalu tu. Vmes bova imela še doooolg dopust (5 tednov). Sva oba v šolstvu in nama bo počitek in zbistritev misli prav prišlo. Potem pa greva polna energije in spočita v postopek. Ni vrag, da nama ne uspe.user posted image

jest pa fovš za 5 tednov dolg dopust user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
23.6.2008 21:48:17   
gigi1
helou evo mene.
Punčke drage jutri ne smete pozabit copat in štunfkov!
Ostalo kaj vam želim sem pa povedala

Zdej grem pa mal brat kaj ste pisale...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?