|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
23.6.2008 1:30:37   
womanpolice
Kajšica.. ni problem... sicer sm bila pri teb, vendar nikogar ni bilo doma... Zdajle pa sm se tud pred dobre pol ure (okrog enih) peljala mimo domov, pa sm videla, da imata luč. A sta bila v LJ na Pozdrav poletju?

PUNCE... A je ktera bila na pozdrav poletju v LJ? Jst sm imela full željo iti, vendar sm ga morala kar poslušat po radiu v službi. V torek pa bom defenitivno na državni slovesnosti DAN DRŽAVNOSTI... no, pa ne v prostem času :-)  Službeno....

Želim vam lahko noč...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
23.6.2008 8:08:32   
Rubin.
Dobro jutro.

U PM. Pa smo izpadli...

No upam, da bo čez dve leti boljše, kaj upam, mora biti! Ta Donadoni se mi itak ne dopade, tako da upam, da ga bodo zamenjali.

Punce sedaj boste, kaj se nogometa tiče, imele od mene mir user posted image .

Danes bo spet sonček, tako da bomo uživali v čofotanju. Bi pasalo sedaj biti na morju a ne? Še 19 dni - odštevamo user posted image .

Vsem, ki imate danes kaj pomembnega želim veliko uspehov.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
23.6.2008 8:35:08   
gigi1
Gretka dobro opravi danes!

Sonček torej je bila dekliščina uspešna user posted image . kako pa fantovščina? Upam, da tvojega niso preveč namatral.
Še malo pa bo veliki dogodek. A slabosti so se že čisto nehale?

Zvezdica kako prehlad?

Abrica malo me usmeri kaj ti od hrane diši, pa ti bom navrgla par idej.
Meni so dišale filane paprike, sataraš, vse vrste pašt in juh...
Pa arašidovo maslo za zajtrk (na tale mi je pa res čudna, nikoli prej...zdej pa tud mi na misu ne pride...)

Pinki kaj se pa s tabo dogaja? kako si? So se slabosti umirile?

Rubinka....kaj naj ti rečem???? men se tud Donadoni nič ne dopade. Del Piera je dal not 5 min pred koncem, pa še 11m ni streljal??? Za te stvari so pa ja stari mački.. Pa Pippota sploh ni bilo... Ah, brezveze...

Miška je ratal? Drugače pa meni res tud kislo zelje dela tovrstno zdraho. Ga pojem 5-10dkg, pa vodo čez spijem in juhuuu, se ne odlimam ene 2 uri od wcja. Isto je z vodo od kislega zelja, pa navadna voda čez. V glavnem mene ksl. zelje zelo žeja in potem, če pozabim da ne smem in spijem vodo čez je kar pestro...

Če pa naravne lecnije ne pomagajo...mislim, da imam Portalak (sirup) in svečke doma. Povej, če rabiš ti kam prinesem.

Hedi dans je 15i dan po stopki, a ne???

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
23.6.2008 8:36:13   
gigi1
Na, pa sem prehitro poslala...

Vsem punčkam najprej dobro jutro in nato še en prisrčno lep dan user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
23.6.2008 8:39:11   
gigi1
Miška, še neki! Magnezijeve šumečke so hudo odvajalo, sploh čez pivo! Pa še glava ne boli in mačka nimaš.
Zarad magnezija  je Donat dober. Sam magnezij šumečke ne šraufajo (Hedi tale nasvet velja tudi zate)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
23.6.2008 8:39:44   
Ozone
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gretka

za danes ti pa želim, da bi se tvoji folikli čimbolje razvijali, da bo hitro padla stopka in da dobiš čimprej svoje otroke nazaj

user posted image

Pod tole pa se samo podpišem. Gretka držim pesti.

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
23.6.2008 8:41:17   
sonček33
Gigi slabosti za v zadnjih dveh dneh čudežno izginile. Upam, da se bodo takole potuhnile vsaj do nedelje, da gre poroka mimo.
fantovščina je tudi uspela ja. Ni kaj preveč trpel, no križ je pač mogel nesti, ampak glede na to, da se bo poročil s tako fejst punco, pa to ja ne more bit problem :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
23.6.2008 8:55:16   
gigi1
Sončica user posted image  user posted image  user posted image  za uspešno pregnane slabosti. Tvoj je pa res samo srečen, da je tako fejst dečvo ujel user posted image

Men so pa izcedki že zelo svetli ratal in še neka zgoščena bela sluz se je pojavila. Zgleda, da je O in bo user posted image  res že čez 2 tedna user posted image .

No zdej pa grem...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
23.6.2008 9:00:10   
mismis
Žiži

a si ti danes v službi ali še doma?

hvala za nasvete, kaj dosti ni pomagalo, po treh pirih sem  zvečer vzela še en Verolax in danes že na tešče pijem Donat pa ni nič bolje.  Meni tudi kislo zelje pomaga ful, pa še zelo rada ga imam. Mogoče bom pa mojemu naročila, da mi ga prinese kakšne pol kg, pa da še s tem probamo.

Mam občutek, da zaradi vseh teh hormonov, moje telo misli, da sem že noseča (neumno telo), ker me poleg zaprtja matra tudi prehlad in bajeslovni herpes. Da o tem, kako me bradavičke pečejo sploh ne govorim. Sicer je pa tko vseeno, jutri gremo po otroke in potem bomo pa zares noseči.

< Sporočilo je popravil mismis -- 23.6.2008 9:01:22 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
23.6.2008 9:02:15   
mismis
O Goldy, kako si ti?

Kako je s tvojo mamo (mislim, da je bila ona bolana, upam da nisem zamenjala z očetom). Ali je kaj bolje?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
23.6.2008 9:19:10   
hedviga
O ti naš bogi Mišmiš! Vse po spisku te je napadlo! To nam da mislit kakšna revolucija se v naših telesih dogaja...
Jaz sem bila kar ok, kakšen dan po  ET sem sicer dobila afto v ustih, pa se mi zdi, da me tut prehlad malo vohal, ampak to je blo kar vse.
Ti punčka danes lepo počivaj, malo pejdi na sončka, namesto piva kakšen čaj, ni treba da je ful vroč. Pa zelčka lepo papaj in počasi zlezeš na konja. Jutri boš tako ali tako na vse pozabila user posted image user posted image

Gigi, ja danes je 15 dan po stopki in 8 dan po ET. Ampak se ni za bat, da me bo odneslo na kakšne testke, ker sem brez avta in sem lepo prisiljena bit doma. user posted image user posted image  Itak je vse prezgodi, pa tut ne več če mam  jajca za to...
Evo bambine, še dobr da mam čez cesto kafič, grem zdej vsaj na kavo lahko. Vam ki ste iz bolj urbanih koncev se bo hecn slišal, ampak tuki je pa to že pravi razkoš...user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
23.6.2008 10:24:33   
Abra
Daan! Vam je že kaj vroče? Jaz sem danes spala do pol desetih in so šli adijo plani za zgodnji šoping user posted image zdej je že mal prevroče za bicikliranje, bom spet pršparala user posted image
Sapi, bravo za stopko. Upam, da ni bolela user posted image
Mišmiš, jaz sem bla v prejšnjem postopku tut ful zaprta. Sem imela blažjo hiperco in je blo po et vsak dan mal slabš. Sem bla pa nosečka, ti bo to mogoče tudi malo pomagalo user posted image meni pomaga sveže sadje z jogurtom, zdej so borovnice, ki fajn odpirajo, sveže seveda. Suhe imajo kontra učinek. Če boš zraven še kak pir spila, te bo ziher ful odprlo user posted image
Gigi sem mal fotke gledala, je moral bit brat zelo zadovoljen s torto user posted image sej veš, jaz sem hud čokoholik in so se mi sline zeloo cedile user posted image user posted image tista variana z jogurtom se mi je zdela ful zanimiva. Za kosilo imam pa skoz probleme, ker me ni nič ne paše, na koncu velikokrat končava v gostilni, tam je pa par menijev in pol neki zberem. Vmes pa sadje, jogurt in sladoled.
Pa moje sožalje za taljančke. Mora bit zdaj Italija čist besna, ko živijo za nogomet.
Grety, dobro opravi danes.
Pija v soboto sem ful mislila nate, sta imela super dan.user posted image Si že spakirala? Maksimalno uživajta!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
23.6.2008 12:38:51   
womanpolice
Dobro jutro, punce....

ja, jst sm šele vstala. Sm prišla domov takrat, ko sm vam pisala...

GRETHY... Danes vso srečo...

SONČEK... nism vedela, da si imela dekliščino... Upam, da ste se imele maksimalno lepo...

MISMIS... kak si mi kaj? kaj počneš v teh vročih dneh?

GIGI... a si včeraj navijala za Špance? Jst sm slučajno videla zadnji gol in potem tisto evforijo Špancev. Moram priznat, da jim bolj privoščim kot Italijanom..
Pa ti? Kaj kej ti počneš? Dej mi povej kak se ohladiš v teh vročih dneh?

PIKOVIT... a VEŠ, da nikakor ne morm pozabit tvojo barvo las.. tko mi je všeč, da bi še sama imela takšno. A mi lahk poveš, kak ti je to naredil frizer in ktere barve je uporabil, če slučajn veš.

LEDENKA... Že na pijači sm ti hotela povedat, da imata zelo lep avto. Ta tip mi je že od nekdaj full lep... je pa tud ful drag, ane. Lep je res

KAJŠICA... TI MOJA KAJŠICA... ja, sej te res čist razumem, tko da nism nč zamerla... bom se oglasila po zagovoru diplome. Pozabla sm povedat tud puncam.

PUNCE... V petek, 27.6. ob 13.00 uri imam zagovor diplome. Čeprav vem,d a  je to le formalnost, me nekoliko ščemi  v želodcu... tista živčnost kot pred izpitih. Po mojem bom v četrtek od živčkov kakala kot vidra (ponavadi je tko blo pred izpiti.. no, dobr recept, da se sčistiš user posted image )

nč, grem kosilo kuhat.. moj še spi... je bil v nočni,,, tko, da se bo lubi najedel, ko bo vstal.

se slišmo kaj zvečer... dans se morm mal pripravljat začet na zagovor.

lp

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
23.6.2008 12:39:17   
ledenka
že 2 uri nobenega sporočila user posted image  je kaj narobe? user posted image  muca prstke papala? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
23.6.2008 12:41:54   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

LEDENKA... Že na pijači sm ti hotela povedat, da imata zelo lep avto. Ta tip mi je že od nekdaj full lep... je pa tud ful drag, ane. Lep je res

hvala user posted image  ampak sva ga prodala, imava zdaj drugega. so bili z njim sami problemi... tko pa je, če dec gre brez posveta avto kupit user posted image  (je bil čist nov model, pa je imel mal, hm, napak user posted image ). nauk - vedno počaki, da je model star vsaj 1 leto user posted image  

držimo pesti za zagovor user posted image  pol boš pa dipl. WP user posted image  vsekakor častiš rundo virtualnega piva

< Sporočilo je popravil ledenka -- 23.6.2008 12:43:03 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
23.6.2008 13:00:32   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

že 2 uri nobenega sporočila user posted image  je kaj narobe? user posted image  muca prstke papala? user posted image

Hehe, se vidi, da sem js v službici user posted image

Miška je ratalo?

Hedi a nisi kakšnega CB že prej kupla?

Abrica ja tale jogurt v torti je pa noro dobra stvar. Če bom pri volji bom 1x napisla recept za to sestavljanko različnih tort.

Wp user posted image  user posted image  user posted image  za zagovor. ki bo tako kmalu. Bomo stiskali pestke. Navijala sem kot vedno za Italijane. Hladim se p nič. Kar švicam!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
23.6.2008 13:20:42   
netka34
!!!!OJLI!!!!

Se javljam na hitro...Hvala za vse ki navijate!user posted image user posted image user posted image

Včeraj je padla stopka ob 23. So menda kar vsi bli na 21; tko d jih ni niti vseh prečekiral, ampak me kar poslal h sestri Janji.

Sem se pa opogumila in prašala, če bi lahko delal punkcijo dr. D.
Pa je rekla, da mu bo povedala. Tko d res proooooooosim, d jutri okol sejvestekdaj mislite mal name.

Torej sapi, bova le skp kašno rekle, a? K si pa mislna d me boš prehitela!!user posted image user posted image
In v nedeljo ET!

JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
23.6.2008 13:26:05   
orto2
Čao punce!

a JE PRI VAS TUD KAJ VROČEuser posted image

Netka,<super! jutri bo srečen dan, upam da s čimmanj bolečinami.

Abra pa Gigi, mene tud tale prebava muči. Enkrat zaprta, pa odprta, svaštauser posted image .

me pa zanima, a če plodka ni oz. neha rast, se tud kej počutje spremeni? Jožice pa napetost v trebuhu, al je isto, pa se sam na uz vid? Me kar malo skrbi, pa še 1 teden moramn čakat,...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
23.6.2008 13:26:41   
hedviga
Gigi, nisem. Sem mela unga zaprašenga BC mini, pa sem ga porabla v znanstvene namene po stopki. Pa sej je še bolš tko. Ker me je groza ob misli na minus....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
23.6.2008 13:41:29   
kajsica
Hedi, nič paničarit, lep opočakaj še ene 4 dni pa bo ziher. Navijam zate!!!!

Oj drage moje, jaz sem se danes spet po GK potepala. Pa to ne moreš verjet, zato da dobiš neko informacijo, te pošiljajo od vrat do vrat. Potem mi je pa še sestra tam ko bi moral moj dati seme za zamrznit rekla, da ne bo mogoče, ker majo prosto šele septembra. Men je skoraj kapo dvignalo. No potem pa so le preko koordinatorke za IVF zrihtale, da bomo to opravili nasledniji torek.

Ampak za info vsem, midva moreva še enkrat naredit in prinesti vse izvide o spolno prenosljivih boleznih, ker bo sedaj 1 leto od kar sva jih delala. Tako, da tiste, ki greste v postopek avgusta, septembra in tako dalje, malo se pozanimajte, kdaj ste nazadnje delale te teste, ker veljajo samo 1 leto!!!! Da ne boste šle v postopek, pa vas sprejeli ne bodo zaradi tega.

To pa sem zvedla po čistem slučaju, ker sem šla nazaj na SIII in sem vprašala kdaj bi lahko podpisal moj dragi odmrznitev. In sem po golem slučaju stegnila jezik in vprašala če je to vse, da se potem ne bo slučajno kje zalomilo, no in takrat mi sestra Janja pove še za to! Pa jaz bi res znorela, če bi mi potem zaradi tega zakomplicirali.

WP no potem pa se lepo pripravi za diplomo, po zagovoru pa daš za pijačo!!!user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
23.6.2008 13:49:23   
Grethy
Hojla punčke zlate ... VSEM HVALA ZA LEPE ŽELJE !!!!!!!!!!!!

Moj hormon je tko nizko, da sem zato mogla tako dolgo čakat, ker so ga v laboratoriju tri ure pobirali, pa še je nizek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se špikam danes jutri in grem v sredo le na UZ ... mater duš ... spet bo šlo počaaaaaaasssss, standard to pri meni  ... zgleda da bom v kratkem postopku pršla do stopke tam enkrat oktobra, tko "burno" reagiram na Menopur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S Kajsico sva spile en kofič, mi je ženska pomagala čakat hehe ... še dobr da smo tle na RR-u

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
23.6.2008 13:51:56   
orto2
grethy, saj bo. tud počasi se daleč prideuser posted image

tud pr men je šlo bolj počasi,...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
23.6.2008 13:59:41   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: orto2

grethy, saj bo. tud počasi se daleč prideuser posted image

tud pr men je šlo bolj počasi,...

ane user posted image , sej ne morem preko tega, tako da se tud sekirala ne bom, hvala za objemček user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
23.6.2008 14:05:13   
orto2
Ja, ko bi le bilo enostavno čakat , a ne? Pa so res muke božjeuser posted image .

Itak, da se ni možno ne sekirat in razmišljat. Mene tud matra, ker moram čakat uz še cel teden. Pa vem, da nič ne morem, sam vseeno siželim videt plodek pa srčka user posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
23.6.2008 14:06:40   
Abra
Gigi, se priporočam za recept user posted image vse kar vsebuje temno čokolado s čimbolj nenavadnimi kombinacijami je predmed mojega zanimanja user posted image to z jogurtom je ziher super kombinacija za polei, čili je meni npr. fajn pozimi, da me malo pogreje user posted image nutela pa mi ni tok interesantna, je presladka. Razen, če je res kriza, se tut z nutelo da potolažit, mora pa bit nujno v Italiji kupljena, una pri nas ima čisto drug okus, je na Poljskem narejena...

Netka, user posted image za stopko! Naj bo punkcija brez bolečin, pa sama kvalitetna jajčka!

Orto, bodi pozitivna in misli, kako pikica lepo raste. Jaz sem zadnjič imela fiksno idejo, da neki ne štima in potem je blo res tako, zdej sem zaradi tega tudi paničarila in se tresla pred pregledom, mislila sem pa vseeno precej bolj pozitivno. Meni sta zadnjič pikici vseeno rastli, a prepočasi in potem tudi utripa ni bilo, počutila pa sem se precej bolj nosečo, kot se zdaj. Pravila po mojem ni. Jaz imam zdej super prebavo, jem pa vsak dan jogurt s sadjem. Žlička lanenega semena v jogurt tudi ful odpira.

Mlinčka, sem zdaj šele vidla. To je pa res ena čudna zadeva. Vprašaj, zakaj ti niso naredili ICSI, če so vidli, da se ne oplojujejo, al je blo že prepozno? Navijam, da je Borko res borec! Če pa slučajno ne bi ratalo, naslednjič res zahtevaj ICSI. Ker to, da ti 2x zašuštrajo ni normalno. Glede na to, kaj je bilo zadnjič, bi morali bit zdaj res 100x bolj pozorni.

Mi gremo pa zgleda danes na morje, al pa jutri zjutraj (še bolj verjetno) user posted image se že 2 tedna odpravljava, pa pride vedno kaj vmes. Zdaj pa do nedelje ziher. Hedi, glej, da bo plusek, ko pridem nazaj user posted image
Mišmiš, mlinčka, in nokes, uspešen ET!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?