|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
22.6.2008 19:24:53   
orto2
Ojla punce!

Kako ste kaj? je pa vroče danes, za znoret. Kaj bi dala, da bi se na morčku namakala,..

marjetka cvetka, pa mismis, sorry, saj sem že takrat rekla, da nisem vedla, če lahko odprem temo. Pa sem jo, ampak to je res čudež, da sem slučajno še zanosila. Upam, da boste tud ve, čimprej zagledale  user posted image user posted image user posted image .

Mam pa eno vprašanje: jaz sem tolk utrujena, cel dan, kot cunja. A je to lahko od utrogestana, a je lahko že v zgodnji nosečnosti taka utrujenost? kot da bi bila pijana, ležim kot klada in sem totalka. Pa ful otekam? kaj šele bo? A ima še katera težave?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
22.6.2008 19:39:00   
Rubin.
Moram se zahvalit za lepe želje, torej hvala:
mala, Hedviga, nokes, Julija, Gigi, Grethy, mismis, Arneja, mlinčka, Lučka25 in Ledenka.

Dan smo preživeli super, bilo pa je vročeeeeeee, mast kako kurijo tam zgoraj, kaj še le bo.

A se že kaj pripravljate na  user posted image . Danes gre za res, vsaka podpora pride prav, da pošljemo špance domov se malo kopat.

Gigi, prosim za komentarje, ker vem da nisi pristranska user posted image .

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
22.6.2008 20:43:09   
gigi1
Čerko bejbike. Evoooo mene.
Začenjamo! Zdaj pa navijat! PLLLLIIIIIZZZZZ!!!
Sj veste...za Italjančke, samo Dejzi pa za Špančke 
(no, pa Nokes in tiste, ki po defaultu navijajo za nih user posted image  user posted image  user posted image )

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
22.6.2008 20:44:50   
mismis
Danes je pa tukaj bolj kot ne mrtvo... zdaj se pa še tekma začne, pa sploh nobene ne bo blizu

Žiži
, a je torta uspela, je bil brat vesel?

Daisy, pohod uspel, kaj muskelfibra

Hedi, kako smo danes 7. dan po ET?

Rubin, lepo praznuj še naprej, da bi vsaj tvoji italijančki zmagali, da dobiš še to darilo

Kajsica, na otroke se pripavljam v mislim, zaenkrat pa še živči ne prevladujejo mojim čustvom, bomo videli, kaj bo jutri

Sapi in Netka, a bo danes padla stopka al kaj?

Arneja, moj nima biti za kaj ljubosumen, dobro ve, da ga ne bi nikoli prevarala, vse je stvar zaupanja med nama

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
22.6.2008 20:57:13   
hedviga
Žijo pupike!

Za mano je še kar luštn dan. Smo šli familiarno papat h Kuklju v lašče. Matr je blo dobr, sem jedla kt volk. Priporočam!user posted image

Torej mišimiši, jaz nism bila nič zaprta, na tavelko sem šla normalno, ampak imam pa sicer v življenju težave z zaprtjem, tako da preventivno še kar dosti
Donata požlampam (posledično krči po trebuhu, posledično panika...). Spomi se, da sem bila tkole nekak boga lansko leto ko sva šla poleti v provanso. Nič ni pomagal, ni šlo ne naprej ne nazaj, ne nikamor, dobesedno k+jokala sem na WC-ju. Potem sva šla v Avignon v lekarno in zdej ne grem več nikamor brez svečk. Sicer pa meni pomaga na tešče ene 10 dkg kislega zelja in čez ene 2-3 dcl donata. Ampak potem ne smem dalj kot dva metra stran od školjke. user posted image user posted image
Poskusi najprej s čim taki, če ne bo šlo z glicerinskimi svečkami (ker deluje samo na spodnji del, da se odpre), če še ne bo šlo pa kaj bolj ojštrega. Je pa res, da se zaprtje zna zgodit po odvajalih (ki smo jih pa vse dobile).
Kar se temp. tiče sem jo jaz par dni merila in sem jo mela skos al glih 37 al pa tja do 37,2. lahko je progesteron, lahko pač zvišana, kot po ovulaciji, tega res ne vem.

Marjetka_cvetka, bomo vidli, jaz sem dvomljivec in histerik. Kar vpraši Pikovit in Mišmiš. user posted image

Zaenkrat je še nekak ok. Izcedek samo od utrogestana. Joške me zjutri nič ne bolijo, začnejo me mal bolj bolet na popoldne in večer, občasno se mi zdi, da me spodi mal stisne (in takrat me zagrabi panika). In to je to.
Mal računam dneve, mal me prsti srbijo, da bi vseen tam enkrat v četrtek kej polulala, ampak po drugi strani me je pa tega prava groza. pa še...očitno je tamle 10 dan še kako kritičen za kej dobit.  Bomo vidli, so rekli slepi. Na živce si v bistvu grem, ker tolk razmišljam o vsem, ma bi blo boljše če bi bla tupa i glupa in brez misli. user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
22.6.2008 21:06:11   
sapi
Pa smo spet skupa sem opravljala državljanske naloge zato sem šele sedajle na RR ...

Grethy res sva bili kot stari znanki user posted image  ... škoda bi lahko še kako rekli, sicer sem bila pa jaz bolj naspidirana in nisem imela prav veliko obstanka user posted image  ... v ponedeljek me ne bo, bom pa v torek ...
mismis hvala, res pade stopka ...
rubin vse naj, naj za RD tudi id mene ... mmmm dobra tortica ...
Mlinčka boš videla, da je borec saj je tvoj ...

Danes sva se videla z dr. Z, spet so se našli trije folikli D 20; L 19, 21, danes pade stopka, v torek imam punkcijo. Punce res bi bila vesela, če mi poveste kaj moram vzeti s sabo, kako vse skupaj izgleda, koliko dolgo traja, kako dolgo ste bile na B ... potem me čaka ET v nedeljo če se ne motim. Sem še bolj zelena v teh zadevah zato bom vesela kakršnekoli info ...

sapi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
22.6.2008 21:14:49   
hedviga
Sapi, nič takega.
Ob pol osmih si tam pri sestrah, kjer si zdravila dobivala in poveš da si za punkcijo. Potem ti one povejo kako naprej. Greš se preobčet (sabo imej halco, sopatke pa kakšne štunfke, pa kaj bolj komot za oblečt. Tvoj gre pol tudi notri in dobi kozarček
Pri meni je bil moj mož fertik že pred 9 in je šel pol za dve uri ven. me smo pa čakale in čakale. nas je bilo tist dan kar nekaj. Punkcija sama traja ene 15 minu al kolk, potem pa še mal odležiš. Greš se preoblečt in k sestri, ki ti pove koliko celic imaš, da ti utropizderaj (beri utrogestan) in greš domov počivat!! In prvi dan res počivaj!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
22.6.2008 21:18:24   
mismis
Sapi

BRAVO za stopko...user posted image user posted image user posted image

torej je v torek punkcija, jaz imam ET, tako da se bova 100% videli, sploh ker moram biti že zgodaj zjutraj tam, če hočem, da mi bo dr. D delal ET.

Takole za punkcijo potrebuješ, kopalni plašč, copate, osebni dokument in seveda partnerja.
Spalno srajco dobiš tam.

Ko prideš tja, se javiš na oddelek, da te popišejo, se greš preoblečt in dobiš v rito ketonal inekcijo. Potem čakaš, da prideš  na vrsto za punkcijo. Vmes partner odda v labaratorij seme.

Kdaj boš na vrsti je odvisno od nekega njihovega vrstnega reda. Trajanje same punkcije  je odvisno od števila foliklov, manj jih je, prej si konec. Potem kao ležiš cca 15 minut in greš domov.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
22.6.2008 21:18:41   
sapi
hedi hvala, a potem si bila do ET na bolniški ali si počivala dan dva in šal v službo ...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
22.6.2008 21:20:58   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 22.06.
Netka34 - UZ
Sapi - UZ

Ponedeljek, 23.06.
Grethy - UZ

Torek, 24.06.
mismis - ET
Sapi - punkcija

Sreda, 25.06.
Mlinčka - ET
Nokes - ET

Ponedeljek, 30.06.
Gita14 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Četrtek, 26.06.
Mačka27 - UZ

Ponedeljek, 30.06.
Rubin - UZ
Julija30 - UZ

Sreda, 02.07.
Zvezdica - UZ

Četrtek, 03.07.
Tadeja81 - pregled

Petek, 11.07.
Abra - NS

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image  Daisy user posted image
user posted image Arneja user posted image
user posted image  Gigi user posted image
user posted image Marjetka Cvetka user posted image
user posted image Kajsica user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Hedviga  greje   user posted image user posted image - TEST 30.06.2008
mala81  greje   user posted image - TEST 01.07.2008
Linda25  greje user posted image user posted image - TEST 02.07.2008
Oktavija  greje  user posted image - TEST 05.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, Superfact)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ,)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Linda25 (ICSI LJ, ET 17.06.)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Hedviga (IVF/ICSI, dr. Drobnič, ET 15.06.)
  • Nokes (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (1.IVF, GK LJ)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upa user posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13 user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebeca user posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image , Lotty user posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image ,Pikica 26 , Meybebabyuser posted image , sonček75 user posted image , DejanSenka  user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormončekuser posted image   , *NiNa*user posted image   , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33user posted image , Pija76

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JUNIJ user posted image   

user posted image  Leisha79 (LJ)

user posted image Julija30 (MB)

user posted image Zorica (MB)

user posted image Rubin (MB)

user posted image Mačka27 (PO)

user posted image Dakec (MB)

user posted image Orto2 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
22.6.2008 21:22:22   
hedviga
Ja, Miška je še malo boljše napisala. Vse dobimo po punkciji do ET bolniško!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
22.6.2008 21:23:28   
sapi
mismis super se vidiva, ti po otročke, jaz pa oddat bodoče otročke v varstvo ... potem bo pri meni vse skupaj zelo hitro user posted image  ... kako je bilo pa pri tebi z bolniško ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
22.6.2008 21:25:39   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Mlinčka? Saj vem da sem mogoče preveč radovedna, samo kako to da se ti oplodi tako malo celic?

Kajsi, pupa, nič nisi preveč radovedna, ti kar vpraši. Sam hec je, da ti ne znam povedat, oz. sploh ne vem, če je temu tako. Za prvič namreč sploh ne vemo, kolk bi se jih oplodilo, ker jim ni blo dano tega dočakat (takoj je vse pomorila neka infekcija user posted image ), za zdaj pa še ne vem, koliko se jih je oplodilo. Vem samo, da je en zarodek. Lahko, da se jih je oplodilo več pa so se kmal nehal razvijat. Upam, da bom v sredo kaj več zvedla. Je pa res, da neki ne more štimat, da v končni fazi od 21 celic rata samo en zarodek. Pa še za tega ne vemo, kaka usoda mu je namenjena. Drži se, Borko!!! Mami je že zdaj ponosna nate!!!

Drugač pa hvala vsem za vzpodbudne besede! Sej v teoriji mi je vse jasno, sam praksa me zje.be user posted image .

Gretka, da se ti riječi pozlate. Samo je gospa zelo odločno zatrdila, da je samo eden. Še ko sem z nejevero v glasu, ponovila A samo eden?, je rekla Ja, samo eden. Kakorkoli, da bi me le počakal. Že zato, da ne bi zamudila kofeta z nokes user posted image . BTW, nokes, takoj nehaj paniko zganjat. Sem ti že lepo razložila, da jih je boljš imet manj, zdej se je pa to žal še na mojem primeru potrdilo.

Ajde, kar v miru glejte žogobrc, midva sva dans za Španijo.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
22.6.2008 21:28:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

mismis super se vidiva, ti po otročke, jaz pa oddat bodoče otročke v varstvo ... potem bo pri meni vse skupaj zelo hitro user posted image  ... kako je bilo pa pri tebi z bolniško ...

za samo punkcijo dobiš 5 dni bolniške, ki jih izkoristi, po ET pa dobiš 3 dni, te se tudi splača izkoristiti, ker to naj bi bil točno čas v katerem naj bi se pikice vgnezdile.

Odločitev je pa seveda tvoja

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
22.6.2008 21:35:17   
ledenka
za zaprte punce - pomaga rmanov caj user posted image  sam ne sme se pit po ET, prej pa lahko. sicer pa tudi uravnava M in fajn precisti telo.

kdo pa danes igra? sploh pojma nimam user posted image  sicer mam se tazadnjo rundo perila za obesit pa posodo za porihtat user posted image  ampak vsak izgovor je dober, da mi ni nic treba user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
22.6.2008 21:45:24   
gigi1
Hojla čveke. 0:0
Sapi user posted image  user posted image  user posted image  za stopko. En ketonal pa že doma rukn, da te zadane še pred injekcijo.
Miška, men so rekli, da tud spalno srajčko maoram svojo prinest user posted image . Sem jo šla kupit, ker nobene nisem mela. Men ta hudič ponoč čez joške zleze (navzgor) user posted image  user posted image  user posted image .  K se zutri zbudim me kar davi okol vratu. No zdej pa mam eno zgolj za punkcije in ETje.
Glede zaprtosti....Men živčki zmer na drisko usekajo. Sem mela glih kontra težave. Pirček pomaga...
Hediiiii lakota je dober znak user posted image . Ti imaš kar nekaj dobrih znakov, ki jih niti nočeš zaznati. Krči spodaj so lahko širjenje maternice user posted image  user posted image  user posted image  ali umirjanje jajčnikov po stimulaciji.
Rubinka uživaj in navijaj še naprej.
Mlinčka, meni so rekli, da tle ni pravila, zakaj se ne oplodijo user posted image . Zna bit, da je bilo dosti nezrelih celic, ker jih je bilo toliko. Nezrele baje takoj počijo, če se jih sam dotaknejo. Upam, da se bo še kakšna oplodila. Vse si želimo pingvinov. Navijam! Je pa res, da je dosti ena. Pri meni je bila.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
22.6.2008 21:48:18   
hedviga
Gigi, hehehe, katere pa še?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
22.6.2008 21:51:35   
nokes
ojla,

mlinčka tole je ena sama piz.da.rija, midve bova v sredo lepo pokofetkale najin ET, ti z borkotom ali pa viktorijo user posted image , jaz pa, upam, da z jankotom in metkouser posted image , tako kot mišmiš imam nek občutek...

potem pa na tortico, ker hujšamo šele 2010user posted image , se že veselim!

drugače pa futbol: jaojao, tile španci so bolj spocani, naj se nehajo metati pred golom in naj izkoristijo šanse, hja, bomo pa v polfinalu italijane izločli, user posted image

mišmiš, po vseh napotkih in arcnijah, je kaj boljše?

nokes

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
22.6.2008 21:51:51   
ledenka
hedi, misli pozitivno user posted image  kateri dan si danes? ene 12 dni po ET bi naj test ze pokazal, prej pa je varljivo user posted image  

gigi user posted image  kdo igra in za koga navijas?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
22.6.2008 21:56:15   
mismis
Nokes

po litru Donatu nam je uspelo sproducirati 5 bobkov, ni dobro ampak začetek je pa že. Danes pred spanjem vzamem še Verloax tabletko, sedaj se pa opijanjam z Bavario non alko.

Kar tiče Janka in Metke imaš prav, positive vibration baybe user posted image zihr jih dobiš

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
22.6.2008 22:00:20   
nokes
Sem jo šla kupit, ker nobene nisem mela. Men ta hudič ponoč čez joške zleze (navzgor) . K se zutri zbudim me kar davi okol vratu. No zdej pa mam eno zgolj za punkcije in ETje.

haha gigi, to pa je tako kot pri meni, sem cel teden nekaj odlašala z nakupom, potem pa mi je voda v grlo tekla in sem laufala v trgovino in so me prodajalke poskusile prepričat s čipkami in fu*iš prosojnimi haljicami, v drugi trgovini pa s hello kitty. jst pa sem ko en hlod razlagala, da bi nekaj bombažnega, pa komot .... user posted image  le kaj so si mislile, ubogi moj tipuser posted image , penzjonistkauser posted image

no, glede na gospo doktor, ki smo res rahlo zadržani in resni, je bila bombažna spalna najboljša izbira.

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
22.6.2008 22:03:16   
ledenka
a kaj v LJ se njihove spalne srajce ne dobis user posted image  ajoj... pa ravno take komotne in siroke je tezko najt user posted image  

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
22.6.2008 22:05:32   
sonček33
Babe moje ojla!
Kako ste?
Zdajle vas ne uspem prebrat. Sem utrujena. Včeraj imela dekliščno. na vikendu. 15 punc. Tako zelo luštno. Človek se kar zamisli, ker je toliko malo časa, da bi se večkrat takole skupaj dobile. Spala 2 uri, tako da me pobira.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
22.6.2008 22:05:45   
hedviga
Ma, ja. Seveda jo dobiš, vsaj zdaj. Še haljo njihovo lahko vzameš, če svoje nimaš. Tam v slačilnici te lepo čaka kupček seksi vreč za krompir...user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
22.6.2008 22:07:56   
Grethy
Grethy, kdaj prideš na kavico? Bova kakšno rekli!

Kajsica, po vsej verjetnosti bo to po prazniku, se pravi po sredi, ker se v sredo selimo, pol bodo pa še mini dela in me zdaj najbolj moti tisto čakanje na izvid krvi do enajstih, nimam pojma kaj naj počnem 3 do 4 ure tam v LJ ... dizaster ... v tej vročini se mi ne da nikamor vozit ... 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?