|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
23.6.2008 22:22:21   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

gigi, pol si ze rabla spanje user posted image  je bilo pa res vroce... sem morala ven med sihtom, sem si koncno sla po ocala... hja, EMSO user posted image  rabim za na racunalnik. pa sem se sskor skuhala... se dobr, da je bila telovadnica za pilates fuuuuul ohlajena user posted image  

Ma ja, ... zna bit. Al je pa to, da so me včeri komarji ful popikal, k sem spala pri odprtem oknu. Pa me je strup zmatru user posted image  user posted image  user posted image .
Neee, prvi dan v službi, pa skor do 7ih zvečer. Sem preterala.
Kam pa na pilates hodiš? Js moram neki narest s temi kilami.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
23.6.2008 22:24:05   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

itak sem se že odločila, da če rata potem sem tri dni doma in se nikamor ne ganem, če pa if by any case ne bo nič, grem pa zvečer na vaško veselico in se ga usujem kt minauser posted image user posted image user posted image

Na, zdej si pa pokvarla vtis user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
23.6.2008 22:26:08   
mismis
Žižek

pa sej veš, da bo ratal in da sem optimist od vsega začetka, zato tudi nisem prosila za kodo.
Jaz grem jutri po otroke in pika...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
23.6.2008 22:31:11   
gigi1
Jupiiii. No, od jutri pa sam Bavaria. Nč se ga ne boš usuvala ene 2 leti user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
23.6.2008 22:33:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jupiiii. No, od jutri pa sam Bavaria. Nč se ga ne boš usuvala ene 2 leti user posted image  user posted image  user posted image

prej bo na vrsti Heineken, jaz bom zanosila in rodila dvojčke, tako da bomo februarja že povili dva fantka. Torej najkasneje marca pade vsaj en heineken

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
23.6.2008 22:34:11   
gigi1
Kje je pa naša čiračara? Jo utrujenost daje, pa pol neki cvil, da nima znakov.

Miška kako je Pikovitka. Jo je vajim šoping zdelal, ali ji še zmeri net nagaja?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
23.6.2008 22:36:16   
gigi1

prej bo na vrsti Heineken, jaz bom zanosila in rodila dvojčke, tako da bomo februarja že povili dva fantka. Torej najkasneje marca pade vsaj en heineken

Sej to ga lahk kakšnega že tako vmes... Ne, usut se ga pa ne smeš, tud dokler dojiš ne...to bo pa kar mal trajal. Mogoče vse skup ne 2 leti, mal manj, ampak...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
23.6.2008 22:36:32   
bambi75
Joj koliko ste napisale v parih dneh ko nisem imela časa za RR prebirat, user posted image  še dobro da je seznam na zadnji strani, da vidim, kaj se kaj dogaja.

Seznam nosečk se je kar povečal. user posted image  user posted image  user posted image  Čestitam vsem. Nosečkam želim čimveč lepih trenutkov v nosečnosti, da bi user posted image  lepo rastle in jim ne bi povzročale skrbi.
Tistim tam med rožicami pa pošiljam user posted image  in jim želim da bi jim čimprej uspelo.

Pa seveda navijam za jutrišnje akterke.

Torek, 24.06.
mismis - ET
Sapi - punkcija
Netka34 - punkcija

Sedaj pa grem malo za nazaj brat da vidim kaj se je kaj dogajalo, če me ne bo prej volja minila, ker je res veliko, a bo rekord padu.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
23.6.2008 22:38:49   
mismis

Kje je pa naša čiračara? Jo utrujenost daje, pa pol neki cvil, da nima znakov.

Miška kako je Pikovitka. Jo je vajim šoping zdelal, ali ji še zmeri net nagaja?

Pikovit je v redu, mogoče se samo crklja s svojim bodočim gospodom, zna biti pa tudi, da jo net zajebava

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
23.6.2008 22:39:55   
ledenka

punce, ja kje pa ste vse user posted image  

vprasanje, ce morda katera ve - katere so krvne preiskave, ki jih obicajno naredijo na GK pred odlocitvijo o IVF? prolaktin in FSH vem, kaj pa je se drugega? ker razmisljam, da bi sla na cim vec zadev prej, da imam ze rezultate, ko grem na pregled tja. sicer imam prolaktin in FSH, ampak je zadeva stara kako leto in bi bilo morda dobro ponovit.

Oba bosta kri dala za spolnoprenosljive bolezni. Tvojmu bodo verjetno še druge hormone čekiral.
Bris ne sme biti starejši od enega leta (tako kot vse napotnice, izvidi..)
Samo za vse zgoraj navedeno, vama bo itak Zorn moral napisat napotnice.
Tvoj rabi napotnico od svojega os. dr., ti pa os izbranega G, da bo potem Zorn začel druge pisat.

bris mam svez user posted image  sam ce prides z ze narejenimi testi za SPB je to tud ok, ali ne? pa prolaktinom in FSH na sveze? pri Reskotu je vse tak bolj po domace user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
23.6.2008 22:42:14   
ledenka
 gigi, na pilates hodim na Wolfovo user posted image  je fajn.

mismis, torej... nazdravi s Heinijem, ker je to tvoj tazadn za neki cajta user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
23.6.2008 22:42:54   
gigi1

bris mam svez user posted image  sam ce prides z ze narejenimi testi za SPB je to tud ok, ali ne? pa prolaktinom in FSH na sveze? pri Reskotu je vse tak bolj po domace user posted image

Mhmm user posted image nisem čist ziher. Oni so mal občutljivi na te hormonske. K pravijo, da v vsakem labu drugače pokažejo in oni radi te stvari na istem mestu delajo. Pokliči sestro Miro pa jo vprašaj.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
23.6.2008 22:48:33   
ledenka

Mhmm user posted image nisem čist ziher. Oni so mal občutljivi na te hormonske. K pravijo, da v vsakem labu drugače pokažejo in oni radi te stvari na istem mestu delajo. Pokliči sestro Miro pa jo vprašaj.

ok, za hormone bomo pocakali user posted image  za SPB pa itak menda dela sam en laboratorij v LJ teste,  si bom zrihtala napotnico. ker bi rada, da greva se letos naprej... sredi oktobra mava pa prvi razgovor. sem optimist, a user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
23.6.2008 22:49:31   
gigi1
Ajsi glej sej te testi vzamejo kakšen teden. To sploh ni panike. Problem je, če si butelj, tko k js pa greš še pol po testih še 1x naročit pr dr.V in spet čakaš skor 2 mesca, da na vrsto prideš.

V glavnek, ko bosta prvič pri Zornu se vse zmenta...pol pa al samoplačniško skočta do njega, al pa ga ustavta na hodniku, povejta da je vse v kartonih in da rabi samo sprožit zadevo in dat na komisijo...Pol pa hitr zlaufa

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
23.6.2008 22:54:07   
gigi1
Ja SPB delajo na ZTK, sam to lahko spotoma opraviš, ko greš za hormone dat kri na Leonišče, pol še tja skočiš. Pa v 2eh dneh je SPB fertik. Ne vidim razloga.. Če bojo tebi klomifenski test delal, boš itak morala dat kri 3. dan ciklusa, pa pit klomifen, pa spet kri dat 10 dan..

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
23.6.2008 22:54:53   
ledenka
gigi, vis, dobr, da vem user posted image  ker jaz bi ziher se cakala. testi vzamejo vec, ker moras cakat na taprave dneve, vsaj me user posted image  kako ze, od 2 do 5 dne lahk das za nekaj, pa od 20 do 22 za nekaj drugega user posted image  in pol je ze december user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
23.6.2008 22:55:26   
mismis
drage moje,

mismis se bo danes poslovil od vas. Me že tko spanec zdeluje, da že kar mižim tukaj na kavču. Jutri bo pa še treba zgodaj vstati in se stuširati preden odnesem mojo brazilko z bleščicami dr. D-ju pokazat.

wish me luck

Netka in Sapi, jutri se vidimo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
23.6.2008 22:56:47   
ledenka
kaj user posted image  pa je klomifenski test? te svinjarije nocem vec pit user posted image  sem bila tempirana bomba, ko sem jemala. menopur al pa gonal, se rada spikam user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
23.6.2008 22:57:12   
gigi1
Pa pa Miš. Mislim nate jutri!  Lupčka & Nočko

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
23.6.2008 22:57:51   
ledenka

drage moje,

mismis se bo danes poslovil od vas. Me že tko spanec zdeluje, da že kar mižim tukaj na kavču. Jutri bo pa še treba zgodaj vstati in se stuširati preden odnesem mojo brazilko z bleščicami dr. D-ju pokazat.

wish me luck

Netka in Sapi, jutri se vidimo

mismis user posted image  drzi se, fajn opravi in JAVI SE!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
23.6.2008 23:00:31   
gigi1
quote]IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kaj user posted image  pa je klomifenski test? te svinjarije nocem vec pit user posted image  sem bila tempirana bomba, ko sem jemala. menopur al pa gonal, se rada spikam user posted image
[/quote]

To je FSH. Ne vem točno...Po mojem je to od let odvisno, če ga moraš s klomifenom delat.
Se pa strinjam, da je klomifen ena velka svinjarija. Men ga je šele suprefact iz organizma spravu (po skor 4ih mesecih!) Katastrofa. >Ta mi je pa res nekam sedu  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
23.6.2008 23:06:17   
ledenka
po klomifenu sem mela kar non-stop PMS user posted image  da o tem, kako izjemno custveno sem reagirala na vse neumnosti, niti ne govorim user posted image  menopur je bil milina proti temu user posted image  

jaz imam svoje O, tako da upam, da ta user posted image  ne bo potreben. FSH sem imela pred letom ok, cca. 5 ali 6, kar je menda v redu (sploh za moja leta user posted image ).

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
23.6.2008 23:16:40   
gigi1
Hvala enako. Pms in to, da je menopur šala mala proti temu. Moj je bil kar visok
Res upam, da ti ga ne bo treba pit. Še vedno mi ni ratal ugotovit, zakaj ga delajo s klomifenom. Moram prav Pušenjaku pisat. To je tisto kar sem že pred časom spraševala, pa ne dobim adekvatnega odgovora...

Ajsika in ostale zdej grem pa tud jst mal ležat. Upam, da bo ratal zaspat... Madona je vroče..

Nočko

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
23.6.2008 23:19:02   
Zvezdica
Torek, 24.06.
mismis - ET
Sapi - punkcija
Netka34 - punkcija

Mater  bo ta teden pestro, sami ETjiuser posted image user posted image user posted image

Kako veliko otrok bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem nazaj počivat, da tole stanje user posted image user posted image čimprej mineuser posted image

Ledenkica, vidim da si dans veliko pisala. sem te kar mal pogrešala. Pa mojo gigio danes...se vidi da je šla delat.

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
23.6.2008 23:22:04   
ledenka
gigi, klima rula user posted image  lahko noc!

zvezdica, si ti bolje? te ze dolgo nisem zasledila user posted image  kako tvoja viroza ali kaj je bilo, je sla?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?