Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Jaz ne vem zalenka, če mislta vozit v vozku tud polet...je ta tvoja res vroča, to ma kar debelo peno in ozka je, jaz bi na tvojem mestu kupila. se strinjam!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:42:39
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? nisem dotična oseba, mam pa enako marelo kaj te zanima? lahko spreminjaš naklon(z vrvico), ima košarco, streho in varovalo, zloži se na kratko in širše(ne tak dolgo in ozko), stane 150€, razen naša mal drsi še v njej k je še mal majhna, drgač je pa ne zamenjam k mal zraste- gre pa že na bolje.mi smo zelo zadovoljni o lenča super. povej mi iz kakega materiala in kolk debelo je blago zadaj na hrbtišču. sej poznaš naš vozek - je trd naslon, pa pena gor in to hajca ko ne vem kaj. to marelo sm takrat hotla pa me je moj prepričal. sej včeri je reku da nič marele, da dobi tricikel pa naj greva s tistim na sprehod. sej sama ne vem. sam tole ni znosno kar mamo zdej res ne. ja, material je umeten itak ne, tak gladek , ni pa nobene pene, le notr se čuti ena trša stvar(kot trd papir) za naslon, ne debel material zihr ni, okol sebe ma pa tud placa in je "tračno". ni nič stisnjena... lenča a ti si jo tud preko e-buya nabavla? a se jo kje pr nas dobi???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:42:41
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mi bo vročina stopila še tistih 5dek maščobe, ki jo imam. sej vem da teb zdele ni smešn. sam mi mamo polet ful vroče notr, pa se men noben dkg maščobe noče stopit
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:42:50
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy A 2 uri na dan? Ali dve uri po umivanju las (verjetno si jih ne umivaš vsak dan)? Ker kratka frizurca zna kar zahtevna bit, vsakič, ko kam greš se moraš uredit, sicer si ves zaležan. Pri dolgih pa,... čop rules. odvisn kake lasemaš. jaz mam svoje mal valovite oz skravžlane. tak glih mal. in je taka čupa k jo razmršiš glih fajn. jest mam npr zdej manj dela kot prej k sem mela dolge.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:43:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika 2 uri po umivanju las...lase pa si umivam vsak 2 ali 3 dan zato, ker sem tko hitr mastijo...čopa pa ne maram preveč sploh sedaj, ko imam podaljške, ker sem vidi pa še to...ful ne morem imeti dolgo čopa, ker me kr glava boli, k mi stiska lase Hmmm, res težka odločitev. Meni si res všeč z dolgimi (čeprav te v živo sploh še nisem videla take ). Taka, sexy. Sej s kratkimi si tud lohk sexi, samo z dolgimi to pride bolj do izraza. hvala za tak lep kompliment ojej, zdej se pa sploh ne bom postrigla ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:43:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
Jaz mam pa drug teden možnost it na morje z eno k ma 1.5 l staro punčko, in sploh ne vem... naša kobaca, kje bo tam v prikolci kobacala, vročina, spanje(naše), brez očka po drug strani pa super, se že kopaš lahko, je voda baje odlična, morje, zrak... res se ne morem odločit
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie, sam tist paž k smo ble v orehku 1x ti je tud full pasal hvala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:44:14
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Jest mam eno Hauckovo marelo - še od erike in je prevleka bombažna. Super je. Je bla pa tud cena super. Edin problem je barva, ker je zeleno oranžno črna. Tisti črni deli se ful segrejejo. to jest ne štekam k ful folka kupi črn voziček kle sosed ma tud črnga zappa. jaz hočem nekaj svetlega .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:44:43
|
|
|
|
*lenc@*
|
ojej, zdej se pa sploh ne bom postrigla ... trenutno tako razmišljaš, čez 1h boš pa spet neodločena, mam prav?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Jaz mam pa drug teden možnost it na morje z eno k ma 1.5 l staro punčko, in sploh ne vem... naša kobaca, kje bo tam v prikolci kobacala, vročina, spanje(naše), brez očka po drug strani pa super, se že kopaš lahko, je voda baje odlična, morje, zrak... res se ne morem odločit jst sem tud na istem k ti...bi lahko šla na morje pa kr ne vem, bi ne bi ..isti razlogi kot ti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:44:55
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mi bo vročina stopila še tistih 5dek maščobe, ki jo imam. sej vem da teb zdele ni smešn. sam mi mamo polet ful vroče notr, pa se men noben dkg maščobe noče stopit Name vse vpliva. Se grem z avtom vozit. Tam klima še dela. Čau! Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ojej, zdej se pa sploh ne bom postrigla ... trenutno tako razmišljaš, čez 1h boš pa spet neodločena, mam prav? je bil bolj kt hec rečeno tole drugače pa maš prav...konec koncev sem tehtnica po horoskpu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:48:51
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ko je vroče je itak v vsakem vozičku vroče...po moje. mogoče res. pol me prepričujete da sploh ne rabimo marele? poopsika kolk se zloži tale tvoja? a se u izi zloži al morš doktorirat zraven? najbolj i uzi kokr je možn, res¨!! če sem jo jst prvič sama zložila pol veš, da ne mroe bit neki težko to pa težko rečem. a veš ker jest sm naravno blond
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:48:54
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* JANEZ, JUŠ, LUKA, PETER IN TJAŠA VSE NAJ NAJ!!! Tudi od naju. se pridružujeva tudo z nitko.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:48:59
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ja 2 uri zato pa razmišljam... kolk maš pa ti dela s svojo frizurco? jest dela moja frizerka čist ve da jest več kot za 5 min ne smem met ej res je fajn zaenkrat. zjutri k se zaležim zadaj si sam mal kreme dam gor in razmršim zadej. ko pa si umijem glavo pa se počešem in s prsti razmršim in je to to. dela??? praktično nič torej. edino za frizerja bom mal več zapravla kot prej k sem bla enkrat na leto. zdej bo treba pomoje tko na 1,5 mesec al kej tazga. ja no vidiš, jst bi tolk rada, da nebi rabla tolk časa zabit s to frizuro...ne pa da sem že en večer vsa obremenjena lker vem, da si bom nasledn dan glava prala in kolk bom švicala zraven, sploh poleti veš kaj je men zdej kul. k ful manj tud švicam v glavo. prej sm mela pod čopom skoz mokro glavo. zdej je pa bolj zračno. in zvečer k se stušam silohka zraven še na hitrco glavo operem in je to to. jest sploh ne vem zakaj sm tolk dolg čakala in nisem šišnila že prej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:49:05
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Jaz ne vem zalenka, če mislta vozit v vozku tud polet...je ta tvoja res vroča, to ma kar debelo peno in ozka je, jaz bi na tvojem mestu kupila. ej sm si že rekla, da grem v šoping in kupim marelo pa če me moj pol pol mesca strada da jo odslužim ne saj da ne boste vse resno jemale. zadnjič je reku da če hočem lahko, sam pol se mi je zdej da mogoče res ni potrebe. ampak to kr zdelel vidm pa ne bo šlo tko.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:51:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ja 2 uri zato pa razmišljam... kolk maš pa ti dela s svojo frizurco? jest dela moja frizerka čist ve da jest več kot za 5 min ne smem met ej res je fajn zaenkrat. zjutri k se zaležim zadaj si sam mal kreme dam gor in razmršim zadej. ko pa si umijem glavo pa se počešem in s prsti razmršim in je to to. dela??? praktično nič torej. edino za frizerja bom mal več zapravla kot prej k sem bla enkrat na leto. zdej bo treba pomoje tko na 1,5 mesec al kej tazga. ja no vidiš, jst bi tolk rada, da nebi rabla tolk časa zabit s to frizuro...ne pa da sem že en večer vsa obremenjena lker vem, da si bom nasledn dan glava prala in kolk bom švicala zraven, sploh poleti veš kaj je men zdej kul. k ful manj tud švicam v glavo. prej sm mela pod čopom skoz mokro glavo. zdej je pa bolj zračno. in zvečer k se stušam silohka zraven še na hitrco glavo operem in je to to. jest sploh ne vem zakaj sm tolk dolg čakala in nisem šišnila že prej matr me zdej kuriš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Jaz ne vem zalenka, če mislta vozit v vozku tud polet...je ta tvoja res vroča, to ma kar debelo peno in ozka je, jaz bi na tvojem mestu kupila. ej sm si že rekla, da grem v šoping in kupim marelo pa če me moj pol pol mesca strada da jo odslužim ne saj da ne boste vse resno jemale. zadnjič je reku da če hočem lahko, sam pol se mi je zdej da mogoče res ni potrebe. ampak to kr zdelel vidm pa ne bo šlo tko. bravo za marelco boš videla kako je fajn!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:52:12
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Jaz mam pa drug teden možnost it na morje z eno k ma 1.5 l staro punčko, in sploh ne vem... naša kobaca, kje bo tam v prikolci kobacala, vročina, spanje(naše), brez očka po drug strani pa super, se že kopaš lahko, je voda baje odlična, morje, zrak... res se ne morem odločit ojej lenča. če jaz dobim tako priložnost kuj pograbim. sploh če se kobaca je to prednost, kukr npr nitka k sam sedi. jo daš ven pred prikolco in uživa na tleh.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:54:01
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ja 2 uri zato pa razmišljam... kolk maš pa ti dela s svojo frizurco? jest dela moja frizerka čist ve da jest več kot za 5 min ne smem met ej res je fajn zaenkrat. zjutri k se zaležim zadaj si sam mal kreme dam gor in razmršim zadej. ko pa si umijem glavo pa se počešem in s prsti razmršim in je to to. dela??? praktično nič torej. edino za frizerja bom mal več zapravla kot prej k sem bla enkrat na leto. zdej bo treba pomoje tko na 1,5 mesec al kej tazga. ja no vidiš, jst bi tolk rada, da nebi rabla tolk časa zabit s to frizuro...ne pa da sem že en večer vsa obremenjena lker vem, da si bom nasledn dan glava prala in kolk bom švicala zraven, sploh poleti veš kaj je men zdej kul. k ful manj tud švicam v glavo. prej sm mela pod čopom skoz mokro glavo. zdej je pa bolj zračno. in zvečer k se stušam silohka zraven še na hitrco glavo operem in je to to. jest sploh ne vem zakaj sm tolk dolg čakala in nisem šišnila že prej matr me zdej kuriš sam resnico povem. a še nisi frizerke klicala?? jest sm misnla da si že na poti do nje da se šišneš evo nitka se je zbudila. uživejte poročam če bom maelco kupla. razmišljam da bi šla dones popoldne v šoping res. ej a je kera že namakala zunaj v bazenčku kaj????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 12:05:16
|
|
|
|
tikca
|
Vsem obmesečnikom čestitke Jaz našega še nisem imela v bazenčku, čakam, da se tako vreme mal nadaljuje, tut glede, na to, da je bil zdaj prehlajen. A pa pol jih mislite notri met kar nagce al kako to izgleda?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 12:06:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? nisem dotična oseba, mam pa enako marelo kaj te zanima? lahko spreminjaš naklon(z vrvico), ima košarco, streho in varovalo, zloži se na kratko in širše(ne tak dolgo in ozko), stane 150€, razen naša mal drsi še v njej k je še mal majhna, drgač je pa ne zamenjam k mal zraste- gre pa že na bolje.mi smo zelo zadovoljni o lenča super. povej mi iz kakega materiala in kolk debelo je blago zadaj na hrbtišču. sej poznaš naš vozek - je trd naslon, pa pena gor in to hajca ko ne vem kaj. to marelo sm takrat hotla pa me je moj prepričal. sej včeri je reku da nič marele, da dobi tricikel pa naj greva s tistim na sprehod. sej sama ne vem. sam tole ni znosno kar mamo zdej res ne. ja, material je umeten itak ne, tak gladek , ni pa nobene pene, le notr se čuti ena trša stvar(kot trd papir) za naslon, ne debel material zihr ni, okol sebe ma pa tud placa in je "tračno". ni nič stisnjena... lenča a ti si jo tud preko e-buya nabavla? a se jo kje pr nas dobi??? v BC za 150€
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 12:08:07
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Jaz mam pa drug teden možnost it na morje z eno k ma 1.5 l staro punčko, in sploh ne vem... naša kobaca, kje bo tam v prikolci kobacala, vročina, spanje(naše), brez očka po drug strani pa super, se že kopaš lahko, je voda baje odlična, morje, zrak... res se ne morem odločit ojej lenča. če jaz dobim tako priložnost kuj pograbim. sploh če se kobaca je to prednost, kukr npr nitka k sam sedi. jo daš ven pred prikolco in uživa na tleh. ja, ne ne. kamni... za pogrnt pa nimam tok velike stvrai, to zdaj gre povsod ne sam 2m tja pa tja.v tem je fora veš
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 12:14:38
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Jaz našega še nisem imela v bazenčku, čakam, da se tako vreme mal nadaljuje, tut glede, na to, da je bil zdaj prehlajen. A pa pol jih mislite notri met kar nagce al kako to izgleda? enako, jaz tud čakam, k ne bo več 30C pol.sem zdele gledal pon tor 23 C, idealno, da se kaj vidmo tud po11h k ni tok vroče. po moje glih velik niso v bazenu oblečeni, al pa kako majčko, da jih ne opeče
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 12:15:50
|
|
|
|
*lenc@*
|
sem bla pa včer v lekarni in sem rekla, da rabim kremo za mojo in da iščem kakovost, karkoli sam da je dobroin kaj priporočajo. predlagala mi je še najbolj mustelo/za dojenčke spf 30, se pa tud kar dobr razmaže.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......