Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:09:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Mi2 sva iz trgovine...madona je vroče ... Glede ju3... s sisy sva se pogovarjali, da bi bilo fino( će se da seveda), da se dobimo prej kot ob 11h, ker bo že takrat taka vročina da za znort...glede na to, da sem šla jst danes ob 9h v trgovino pa je bila ravno prava temparatura...Kaj mislite, a je možno, da se kaj prej dobimo? Sej vem da naši otročki različno spijo in če ima svoj ritem valda da jih zarad srečanja ne bomo motil...samo sprašujem? lahko se dobite prej, midva žal ne moreva, ker imava zadnjič telovadbo in nam bo kazala vaje, ki nam jih je napisala za čez poletje, da bomo lahko doma telovadile bova prišla po telovadbi pa upam, da bo katera še tam je pa res ful vroče, čeprav pri nas v senčki je prav super, zdej greva kar ven no sej, kokr boste želele ...samo, da se vidimo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:09:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Mi2 sva iz trgovine...madona je vroče ... Glede ju3... s sisy sva se pogovarjali, da bi bilo fino( će se da seveda), da se dobimo prej kot ob 11h, ker bo že takrat taka vročina da za znort...glede na to, da sem šla jst danes ob 9h v trgovino pa je bila ravno prava temparatura...Kaj mislite, a je možno, da se kaj prej dobimo? Sej vem da naši otročki različno spijo in če ima svoj ritem valda da jih zarad srečanja ne bomo motil...samo sprašujem? lahko se dobite prej, midva žal ne moreva, ker imava zadnjič telovadbo in nam bo kazala vaje, ki nam jih je napisala za čez poletje, da bomo lahko doma telovadile bova prišla po telovadbi pa upam, da bo katera še tam je pa res ful vroče, čeprav pri nas v senčki je prav super, zdej greva kar ven jaz za ju3 še ne vem...težje k mam sestanek in za hitet pa... mi pa ni na danes sem računala, lažje pa v petek kaj, sva se z srurso pogovarjali mrbit mal za atlantis? sam po drug strani pa spet te infekcije... k sem podvržena zelo
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 28.5.2008 11:11:43 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:10:32
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie gledaš frizurce, je kaka sprememba na vidiku? ..kaj pa vem..bi ne bi, bi....joj... se bojim, da mi ne bi pasalo...kr neki...ma naveličana sem tega da tolk časa rabm, da si naredim frizuro ja, ampak rezultat je pa zelo dober
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:10:39
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tudi dojiva naj se še dokler obema to paše. super, da je vse ok mi je pa tastavek svetovn, tak diplomatski, dokler obema paše ja, men full paše sred noči dojit, super zabavno je a ne ?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:10:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Mi2 sva iz trgovine...madona je vroče ... Glede ju3... s sisy sva se pogovarjali, da bi bilo fino( će se da seveda), da se dobimo prej kot ob 11h, ker bo že takrat taka vročina da za znort...glede na to, da sem šla jst danes ob 9h v trgovino pa je bila ravno prava temparatura...Kaj mislite, a je možno, da se kaj prej dobimo? Sej vem da naši otročki različno spijo in če ima svoj ritem valda da jih zarad srečanja ne bomo motil...samo sprašujem? lahko se dobite prej, midva žal ne moreva, ker imava zadnjič telovadbo in nam bo kazala vaje, ki nam jih je napisala za čez poletje, da bomo lahko doma telovadile bova prišla po telovadbi pa upam, da bo katera še tam je pa res ful vroče, čeprav pri nas v senčki je prav super, zdej greva kar ven jaz za ju3 še ne vem...težje k mam sestanek in za hitet pa... mi pa ni ne sej je kul, potem pa tako kot je bilo rečeno...ob 11h?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie gledaš frizurce, je kaka sprememba na vidiku? ..kaj pa vem..bi ne bi, bi....joj... se bojim, da mi ne bi pasalo...kr neki...ma naveličana sem tega da tolk časa rabm, da si naredim frizuro ja, ampak rezultat je pa zelo dober preden pa do tega pridem, je pa 2 uri dela, pa švica...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:11:41
|
|
|
|
Jumpy
|
Talika, velikega fanta maš! Pa super hemoglobin. Nam ga pa nikakor ne uspe spravit na 100, kaj šele na 117.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tudi dojiva naj se še dokler obema to paše. super, da je vse ok mi je pa tastavek svetovn, tak diplomatski, dokler obema paše ja, men full paše sred noči dojit, super zabavno je a ne ? sem hotla komentirat, pa sem pozabila, da ne smem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jumpy, če ti kej pomaga..moj dragi je bil pr urologu ( takrat k smo Tjašo delal ) in ni nič hudega...mal ga je urolog po jajčkih pošlatau
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:14:20
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tudi dojiva naj se še dokler obema to paše. super, da je vse ok mi je pa tastavek svetovn, tak diplomatski, dokler obema paše ja, men full paše sred noči dojit, super zabavno je a ne ? sem hotla komentirat, pa sem pozabila, da ne smem ti kar... svoboda izražanja pa to...
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:15:30
|
|
|
|
zalenka
|
ojla, nitka spi jaz na rr. sm vse prebrala za nazaj. srursa inštaliram picaso da pogledam . tisa in maša lepotički itak, pa mamica tud valda. pooopsika lušna frizurca edin jaz velik dela vidim pri njej . je pa fajna stran k si jo napopala in sm si jo hitr pod favorites dala midve sva ble zunej že ob 8h pa ji je blo ob 9h k sva nazaj pršle spet ful vroče. da o sebi ne govorim. res nisva midve za takele dneve. morm it po bazenček in se bova rajši na vrtu namakali. je pa zdele že tolk vroče, da niti v senci ni za bit. prej sva ble do 10.15 na balkonu zunaj in je blo ravno ok za sedet . zdej bova pa kr bel notr se mi zdi. razmišljam o nabavi marele. zakaj? izključno ker upam da se dobi tako ki se malo bolj lufta zadaj in ni tako zaprta. kake imate izkušnje. saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? al kaj mi predlagate. v takih dnevih res sploh ne bova mogle več it z vozičkom ker ji rata vroče in začne jokcat in težit.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:15:34
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jumpy, če ti kej pomaga..moj dragi je bil pr urologu ( takrat k smo Tjašo delal ) in ni nič hudega...mal ga je urolog po jajčkih pošlatau Jest sem mojga deca komej pripravla, da gre z mano. Kolk bi mu bilo hudo, če bi moral on na pregled. Že za tole se je bunil, da on ne bo hodil gledat kako zdravnik otipava lulčke.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:17:01
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April zalenka, ne sam plaže, še svoj otoček imam ampak tam se ne sme zidat... tole bi pa imela pred bajto na vrtu...na plažo se ponavad itak sam skopat odpravim..no zdaj, ko so otroci bo najbrž drgač in bo treba res kup navlake s sabo vlečt... evo grem tud jaz spat...jutri pa preberem za nazaj, da mi kaj ne uide o super, pol pa valda je super kaj tazga. ker za na plažo trogat vsak dan ene 3x to pane bi šlo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tudi dojiva naj se še dokler obema to paše. super, da je vse ok mi je pa tastavek svetovn, tak diplomatski, dokler obema paše ja, men full paše sred noči dojit, super zabavno je a ne ? sem hotla komentirat, pa sem pozabila, da ne smem ti kar... svoboda izražanja pa to... sej se hecam ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:19:21
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Talika, velikega fanta maš! Pa super hemoglobin. Nam ga pa nikakor ne uspe spravit na 100, kaj šele na 117. mi mamo pa 129 hemoglobina
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:19:37
|
|
|
|
*lenc@*
|
saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? nisem dotična oseba, mam pa enako marelo kaj te zanima? lahko spreminjaš naklon(z vrvico), ima košarco, streho in varovalo, zloži se na kratko in širše(ne tak dolgo in ozko), stane 150€, razen naša mal drsi še v njej k je še mal majhna, drgač je pa ne zamenjam k mal zraste- gre pa že na bolje.mi smo zelo zadovoljni
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:20:05
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Talika, velikega fanta maš! Pa super hemoglobin. Nam ga pa nikakor ne uspe spravit na 100, kaj šele na 117. mi mamo pa 129 hemoglobina
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:21:05
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tudi dojiva naj se še dokler obema to paše. super, da je vse ok mi je pa tastavek svetovn, tak diplomatski, dokler obema paše ja, men full paše sred noči dojit, super zabavno je a ne ? sem hotla komentirat, pa sem pozabila, da ne smem ti kar... svoboda izražanja pa to... sej se hecam ... saj vem...tvoja k spi še zimsko spanje, se lah hecaš, saj je prav, da bi jih čimveč spalo ok, naša je dons spet kar gledala
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:21:07
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April zalenka, ne sam plaže, še svoj otoček imam ampak tam se ne sme zidat... tole bi pa imela pred bajto na vrtu...na plažo se ponavad itak sam skopat odpravim..no zdaj, ko so otroci bo najbrž drgač in bo treba res kup navlake s sabo vlečt... evo grem tud jaz spat...jutri pa preberem za nazaj, da mi kaj ne uide o super, pol pa valda je super kaj tazga. ker za na plažo trogat vsak dan ene 3x to pane bi šlo Če lohk pokomentiram... Tale napihljiv trampolin je kar nevarna reč. Za jaškota ne, za ta večjega pa že, ker bi znal že kar fino skakat in se mimogrede prevrne dol. Kljub napihnjenim ograjcam iz treh strani. Če ni zdravnika blizu, jaz take igrače raje ne bi jemala na morje. Pa brez zamere, vsak po svoje. Jaz precej kompliciram glede varnih in nevarnih igral. Slabe izkušnje.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka razmišljam o nabavi marele. zakaj? izključno ker upam da se dobi tako ki se malo bolj lufta zadaj in ni tako zaprta. kake imate izkušnje. saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? al kaj mi predlagate. v takih dnevih res sploh ne bova mogle več it z vozičkom ker ji rata vroče in začne jokcat in težit. vsaki se zdi njenja marelca fajn ...nobena pa ni popolna ane ...moja je res super , ima ful nastavkov za naslon,košaro, lok, lveliko strhco, še torbo zadaj, ful je stabilna in lahka in meni je res super...minus je pa da je dolga, ko se zloži..pride pa itak v vsak avto...
< Sporočilo je popravil poopsika -- 28.5.2008 11:22:14 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:21:46
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie gledaš frizurce, je kaka sprememba na vidiku? ..kaj pa vem..bi ne bi, bi....joj... se bojim, da mi ne bi pasalo...kr neki...ma naveličana sem tega da tolk časa rabm, da si naredim frizuro poopsika pomoje bi ti ful pasalo. sam men se zdi tud ta frizura kr zahtevna glede časa, da si jo urediš.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:22:51
|
|
|
|
Jumpy
|
Uuuu, zalenka, nitka ima pa res dober hemoglobin!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:22:58
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka razmišljam o nabavi marele. zakaj? izključno ker upam da se dobi tako ki se malo bolj lufta zadaj in ni tako zaprta. kake imate izkušnje. saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? al kaj mi predlagate. v takih dnevih res sploh ne bova mogle več it z vozičkom ker ji rata vroče in začne jokcat in težit. vsaki se zdi njenja marelca fajn ...nobena pa ni popolna ane ...moja je res super , ima ful nastavkov za naslon, lveliko strhco, še torbo zadaj, ful je stabilna in lahka in meni je res super...minus je pa da je dolga, ko se zloži..pride pa itak v vsak avto... ej men je zdej najbolj važno da bi mela naslon ki malo diha. a je to sploh možno???? gledala sm zdele tole: sam ne vem če ni to že isti šmorn kokr je zdej pri tem vozeku???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:23:36
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April zalenka, ne sam plaže, še svoj otoček imam ampak tam se ne sme zidat... tole bi pa imela pred bajto na vrtu...na plažo se ponavad itak sam skopat odpravim..no zdaj, ko so otroci bo najbrž drgač in bo treba res kup navlake s sabo vlečt... evo grem tud jaz spat...jutri pa preberem za nazaj, da mi kaj ne uide o super, pol pa valda je super kaj tazga. ker za na plažo trogat vsak dan ene 3x to pane bi šlo Če lohk pokomentiram... Tale napihljiv trampolin je kar nevarna reč. Za jaškota ne, za ta večjega pa že, ker bi znal že kar fino skakat in se mimogrede prevrne dol. Kljub napihnjenim ograjcam iz treh strani. Če ni zdravnika blizu, jaz take igrače raje ne bi jemala na morje. Pa brez zamere, vsak po svoje. Jaz precej kompliciram glede varnih in nevarnih igral. Slabe izkušnje. še jaz piskrček pristavim... sicer nisem panik..., poznam pa punco k si je na trampolinu(tistmu na morju, saj veste...) zabila zgornja dva zoba not v čeljust, resnično!!! je pa res, da če same take stvari slišmo, da smo lah sam doma, pa še kle not je pol čudo nevarnosti vsak po svoje, a ne? in prav je tako.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:25:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie gledaš frizurce, je kaka sprememba na vidiku? ..kaj pa vem..bi ne bi, bi....joj... se bojim, da mi ne bi pasalo...kr neki...ma naveličana sem tega da tolk časa rabm, da si naredim frizuro poopsika pomoje bi ti ful pasalo. sam men se zdi tud ta frizura kr zahtevna glede časa, da si jo urediš. ampak 2 uri pa ne bi trajalo kaj ta mi je še bolj všeč: http://www.imdb.com/media/rm3613432576/nm0601553 pa ta punca je tako lepa, da njej itak vse paše, bog ve kaka bi jst bla s tako frizuro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Katero ime bi izbrali?lenikaLana (
57%)
Manja (
15%)
Ajda (
28%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!