|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del
28.5.2008 11:09:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Mi2 sva iz trgovine...madona je vročeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Glede ju3... s sisy sva se pogovarjali, da bi bilo fino( će se da seveda), da se dobimo prej kot ob 11h, ker bo že takrat taka vročina da za znort...glede na to, da sem šla jst danes ob 9h v trgovino pa je bila ravno prava temparatura...Kaj mislite, a je možno, da se kaj prej dobimo? Sej vem da naši otročki različno spijo in če ima svoj ritem valda da jih zarad srečanja ne bomo motil...samo sprašujem?user posted image

lahko se dobite prej, midva žal ne moreva, ker imava zadnjič telovadbo in nam bo kazala vaje, ki nam jih je napisala za čez poletje, da bomo lahko doma telovadileuser posted image
bova prišla po telovadbi pa upam, da bo katera še tam

je pa res ful vroče, čeprav pri nas v senčki je prav super, zdej greva kar ven

no sej, kokr boste želeleuser posted image ...samo, da se vidimouser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
28.5.2008 11:09:55   
*lenc@*

Mi2 sva iz trgovine...madona je vročeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Glede ju3... s sisy sva se pogovarjali, da bi bilo fino( će se da seveda), da se dobimo prej kot ob 11h, ker bo že takrat taka vročina da za znort...glede na to, da sem šla jst danes ob 9h v trgovino pa je bila ravno prava temparatura...Kaj mislite, a je možno, da se kaj prej dobimo? Sej vem da naši otročki različno spijo in če ima svoj ritem valda da jih zarad srečanja ne bomo motil...samo sprašujem?user posted image

lahko se dobite prej, midva žal ne moreva, ker imava zadnjič telovadbo in nam bo kazala vaje, ki nam jih je napisala za čez poletje, da bomo lahko doma telovadileuser posted image

jaz za ju3 še ne vem...težje k mam sestanek in za hitet pa... mi pa ni

na danes sem računala, lažje pa v petek kaj, sva se z srurso pogovarjali mrbit mal za atlantis? sam po drug strani pa spet te infekcije... k sem podvržena zelouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 28.5.2008 11:11:43 >

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 277
28.5.2008 11:10:32   
*lenc@*

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Poopsie gledaš frizurce, je kaka sprememba na vidiku?

user posted image ..kaj pa vem..bi ne bi, bi....joj...
se bojim, da mi ne bi pasalo...kr neki...ma naveličana sem tega da tolk časa rabm, da si naredim frizuro

ja, ampak rezultat je pa zelo dober

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
28.5.2008 11:10:39   
Talika19

Tudi dojiva naj se še dokler obema to paše.

super, da je vse okuser posted image
mi je pa tastavek svetovn, tak diplomatski, dokler obema pašeuser posted image
ja, men full paše sred noči dojit, super zabavno jeuser posted image user posted image

a ne ? user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 279
28.5.2008 11:10:41   
Anonimen

jaz za ju3 še ne vem...težje k mam sestanek in za hitet pa... mi pa ni

ne sej je kul, potem pa tako kot je bilo rečeno...ob 11h?

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
28.5.2008 11:11:30   
Anonimen

se bojim, da mi ne bi pasalo...kr neki...ma naveličana sem tega da tolk časa rabm, da si naredim frizuro

ja, ampak rezultat je pa zelo dober

user posted image preden pa do tega pridem, je pa 2 uri dela, pa švica...

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
28.5.2008 11:11:41   
Jumpy
Talika, velikega fanta maš!user posted image  Pa super hemoglobin.user posted image  Nam ga pa nikakor ne uspe spravit na 100, kaj šele na 117.user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 282
28.5.2008 11:11:57   
Anonimen

ja, men full paše sred noči dojit, super zabavno jeuser posted image user posted image

sem hotla komentirat, pa sem pozabila, da ne smemuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
28.5.2008 11:12:56   
Anonimen
Jumpy, če ti kej pomaga..moj dragi je bil pr urologu ( takrat k smo Tjašo delaluser posted image ) in ni nič hudega...mal ga je urolog po jajčkih pošlatauuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
28.5.2008 11:14:20   
*lenc@*

ti kar...user posted image svoboda izražanja pa to...

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
28.5.2008 11:15:30   
zalenka
ojla, nitka spi jaz na rr. sm vse prebrala za nazaj.

srursa inštaliram picaso da pogledam user posted image .

tisa in maša lepotički itak, pa mamica tud valda.

pooopsika lušna frizurca edin jaz velik dela vidim pri njej user posted image . je pa fajna stran k si jo napopala in sm si jo hitr pod favorites dala user posted image

midve sva ble zunej že ob 8h pa ji je blo ob 9h k sva nazaj pršle spet ful vroče. da o sebi ne govorim. res nisva midve za takele dneve. morm it po bazenček in se bova rajši na vrtu namakali.  je pa zdele že tolk vroče, da niti v senci ni za bit. prej sva ble do 10.15 na balkonu zunaj in je blo ravno ok za sedet user posted image . zdej bova pa kr bel notr se mi zdi.

razmišljam o nabavi marele. zakaj? izključno ker upam da se dobi tako ki se malo bolj lufta zadaj in ni tako zaprta. kake imate izkušnje. saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? al kaj mi predlagate. v takih dnevih res sploh ne bova mogle več it z vozičkom ker ji rata vroče in začne jokcat in težit.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 286
28.5.2008 11:15:34   
Jumpy

Jumpy, če ti kej pomaga..moj dragi je bil pr urologu ( takrat k smo Tjašo delaluser posted image ) in ni nič hudega...mal ga je urolog po jajčkih pošlatauuser posted image user posted image

Jest sem mojga deca komej pripravla, da gre z mano. Kolk bi mu bilo hudo, če bi moral on na pregled. Že za tole se je bunil, da on ne bo hodil gledat kako zdravnik otipava lulčke. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
28.5.2008 11:17:01   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: April

zalenka, ne sam plaže, še svoj otoček imamuser posted image  ampak tam se ne sme zidat...
tole bi pa imela pred bajto na vrtu...na plažo se ponavad itak sam skopat odpravim..no zdaj, ko so otroci bo najbrž drgač in bo treba res kup navlake s sabo vlečt...

evo grem tud jaz spat...jutri pa preberem za nazaj, da mi kaj ne uideuser posted image

o super, pol pa valda je super kaj tazga. ker za na plažo trogat vsak dan ene 3x to pane bi šlo user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 288
28.5.2008 11:18:31   
Anonimen

sej se hecamuser posted image ...

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
28.5.2008 11:19:21   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Talika, velikega fanta maš!user posted image  Pa super hemoglobin.user posted image  Nam ga pa nikakor ne uspe spravit na 100, kaj šele na 117.user posted image

mi mamo pa 129 hemoglobina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 290
28.5.2008 11:19:37   
*lenc@*
saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla????

nisem dotična oseba, mam pa enako marelouser posted image
kaj te zanima? lahko spreminjaš naklon(z vrvico), ima košarco, streho in varovalo, zloži se na kratko in širše(ne tak dolgo in ozko), stane 150€, razen naša mal drsi še v njej k je še mal majhna, drgač je pa ne zamenjam k mal zraste- gre pa že na bolje.mi smo zelo zadovoljni

R. K.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
28.5.2008 11:20:05   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

mi mamo pa 129 hemoglobina user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 292
28.5.2008 11:21:05   
*lenc@*

sej se hecamuser posted image ...

saj vem...tvoja k spi še zimsko spanje, se lah hecaš, saj je prav, da bi jih čimveč spalo ok, naša je dons spet kar gledalauser posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
28.5.2008 11:21:07   
Jumpy

zalenka, ne sam plaže, še svoj otoček imamuser posted image  ampak tam se ne sme zidat...
tole bi pa imela pred bajto na vrtu...na plažo se ponavad itak sam skopat odpravim..no zdaj, ko so otroci bo najbrž drgač in bo treba res kup navlake s sabo vlečt...

evo grem tud jaz spat...jutri pa preberem za nazaj, da mi kaj ne uideuser posted image

o super, pol pa valda je super kaj tazga. ker za na plažo trogat vsak dan ene 3x to pane bi šlo user posted image user posted image

Če lohk pokomentiram... Tale napihljiv trampolin je kar nevarna reč. Za jaškota ne, za ta večjega pa že, ker bi znal že kar fino skakat in se mimogrede prevrne dol. Kljub napihnjenim ograjcam iz treh strani. Če ni zdravnika blizu, jaz take igrače raje ne bi jemala na morje. Pa brez zamere, vsak po svoje. Jaz precej kompliciram glede varnih in nevarnih igral.user posted image  Slabe izkušnje. user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
28.5.2008 11:21:10   
Anonimen

razmišljam o nabavi marele. zakaj? izključno ker upam da se dobi tako ki se malo bolj lufta zadaj in ni tako zaprta. kake imate izkušnje. saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? al kaj mi predlagate. v takih dnevih res sploh ne bova mogle več it z vozičkom ker ji rata vroče in začne jokcat in težit.

vsaki se zdi njenja marelca fajnuser posted image ...nobena pa ni popolna aneuser posted image ...moja je res super , ima ful nastavkov za naslon,košaro, lok, lveliko strhco, še torbo zadaj, ful je stabilna in lahka in meni je res super...minus je pa da je dolga, ko se zloži..pride pa itak v vsak avto...

< Sporočilo je popravil poopsika -- 28.5.2008 11:22:14 >

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
28.5.2008 11:21:46   
zalenka

poopsika pomoje bi ti ful pasalo. sam men se zdi tud ta frizura kr zahtevna glede časa, da si jo urediš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.5.2008 11:22:51   
Jumpy
Uuuu, zalenka, nitka ima pa res dober hemoglobin!user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.5.2008 11:22:58   
zalenka

vsaki se zdi njenja marelca fajnuser posted image ...nobena pa ni popolna aneuser posted image ...moja je res super , ima ful nastavkov za naslon, lveliko strhco, še torbo zadaj, ful je stabilna in lahka in meni je res super...minus je pa da je dolga, ko se zloži..pride pa itak v vsak avto...

ej men je zdej najbolj važno da bi mela naslon ki malo diha. a je to sploh možno????

gledala sm zdele tole:
user posted image

sam ne vem če ni to že isti šmorn kokr je zdej pri tem vozeku???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
28.5.2008 11:23:36   
*lenc@*

Če lohk pokomentiram... Tale napihljiv trampolin je kar nevarna reč. Za jaškota ne, za ta večjega pa že, ker bi znal že kar fino skakat in se mimogrede prevrne dol. Kljub napihnjenim ograjcam iz treh strani. Če ni zdravnika blizu, jaz take igrače raje ne bi jemala na morje. Pa brez zamere, vsak po svoje. Jaz precej kompliciram glede varnih in nevarnih igral.user posted image  Slabe izkušnje. user posted image

še jaz piskrček pristavim...user posted image sicer nisem panik..., poznam pa punco k si je na trampolinu(tistmu na morju, saj veste...) zabila zgornja dva zoba not v čeljust, resnično!!!
je pa res, da če same take stvari slišmo, da smo lah sam doma, pa še kle not je pol čudo nevarnosti
vsak po svoje, a ne? in prav je tako.

R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.5.2008 11:25:01   
Anonimen

poopsika pomoje bi ti ful pasalo. sam men se zdi tud ta frizura kr zahtevna glede časa, da si jo urediš.

ampak 2 uri pa ne bi trajalo kajuser posted image

ta mi je še bolj všeč:
http://www.imdb.com/media/rm3613432576/nm0601553

pa ta punca je tako lepa, da njej itak vse paše, bog ve kaka bi jst bla s tako frizurouser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!