|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del
28.5.2008 12:16:36   
*lenc@*
o, monolgiuser posted image
no, sam še to in sva bla včer ob pol7h in je rekla kar po rokicah in nogicah ter obrazu namazat že zdele

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 351
28.5.2008 12:58:54   
Talika19
Hojla!

Mi imamo črno rdeč voziček, pa zaenkrat ne vidim nobene panike, itak imam skoz marelo odprto, da mu sonce ne sveti. Je pa res zunaj vroče, prej sva šla malo v trgovino, ki je 500 m stran in noro hajca. Na travici pod drevesi je pa carsko, sploh ni nič vroče. Midva bova večino dneva kar tam, na sprehod bova šla mogoče samo še zjutraj ali pa tudi ne. Pa mark ful uživa zunaj, potem pa lenariva, se igrava, cartava... user posted image

Zalenka, nitka ima pa res noro visok hemoglobin, super.user posted image

Jaz imam sedaj kremo za sonce od Lavere in se super razmaže (hvala Antilopa), ga kar namažem po nogicah, rokicah in obrazu preden greva ven, čeprav sva v senci. Pa klobuček na glavo. A mislite, da je dobro, da ga ima tudi v senci?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
28.5.2008 12:59:18   
Anonimen
jst imam tud od mustele oz. Tjašauser posted image

Tjaša je ravnokar pojedla kosilo. Sem ji danes naredila pelate, malo teletine in makarončke...joj kako je jedlauser posted image user posted image
Zdej pa kuham še za naju, široke rezance, piščančka in gobovo omakouser posted image user posted image user posted image

Kaj boste pa ve jedle?

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
28.5.2008 12:59:53   
Talika19
Pa še to: zrihtano imamo morjeuser posted image user posted image
Gremo v nek privat apartma v Poreču in sicer od 21.6. do 28.6., pa cena je ful ugodna.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 354
28.5.2008 13:00:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Hojla!

Mi imamo črno rdeč voziček, pa zaenkrat ne vidim nobene panike, itak imam skoz marelo odprto, da mu sonce ne sveti. Je pa res zunaj vroče, prej sva šla malo v trgovino, ki je 500 m stran in noro hajca. Na travici pod drevesi je pa carsko, sploh ni nič vroče. Midva bova večino dneva kar tam, na sprehod bova šla mogoče samo še zjutraj ali pa tudi ne. Pa mark ful uživa zunaj, potem pa lenariva, se igrava, cartava... user posted image

Zalenka, nitka ima pa res noro visok hemoglobin, super.user posted image

Jaz imam sedaj kremo za sonce od Lavere in se super razmaže (hvala Antilopa), ga kar namažem po nogicah, rokicah in obrazu preden greva ven, čeprav sva v senci. Pa klobuček na glavo. A mislite, da je dobro, da ga ima tudi v senci?

Jst Tjaši večino časa pustim klobuček gor tudi če je v senci. Mi je P rekla, da jo lahko opeće tudi v senci.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
28.5.2008 13:01:04   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Tjaša je ravnokar pojedla kosilo. Sem ji danes naredila pelate, malo teletine in makarončke...joj kako je jedlauser posted image user posted image
Zdej pa kuham še za naju, široke rezance, piščančka in gobovo omakouser posted image user posted image user posted image

Kaj boste pa ve jedle?

mark je pojedel 2 žlički zelenjavne rižoteuser posted image
midva bova pa jedla segedin, sem imela glih še enega v skrinji, čeprav je to bolj zimska jed

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
28.5.2008 13:01:54   
Talika19

Jst Tjaši večino časa pustim klobuček gor tudi če je v senci. Mi je P rekla, da jo lahko opeće tudi v senci.

Ja saj, jaz tudi zaradi tega.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
28.5.2008 13:01:54   
srursa
Rok je ravnokar pojedel špinačo in krompir. Za sladico pa skuto.
Moj otrok bi jedel samo krompir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
28.5.2008 13:02:50   
srursa
Danes sva bila pri P in Rok tehta 7900g in 74cm.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 359
28.5.2008 13:02:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

moja tudi, samo se ne dam in ji kuham tud špageteuser posted image

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
28.5.2008 13:03:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Kaj boste pa ve jedle?

mark je pojedel 2 žlički zelenjavne rižoteuser posted image
midva bova pa jedla segedin, sem imela glih še enega v skrinji, čeprav je to bolj zimska jed

hmmm..segedina, kaj bi ga jedlauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
28.5.2008 13:06:30   
abc100
Dones sva bila pri P in ga je samo gledal. Pravi, da je zelo zelo živahen otrok in da je full hiter v razvoju. Tehta pa že 9060 g user posted image user posted image user posted image in velik je 73,5 cm.

Pa pozabila sem napisat datum za 4. zobek. 24.5.08. Ven nam pa rine še zgornja enka in zgornja dvojka.

< Sporočilo je popravil abc100 -- 28.5.2008 13:08:32 >

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
28.5.2008 13:08:00   
srursa

Pri nas pa samo krompri in krompir. Imamo ga veliko, jeseni ga bo še več. Ima foter celo njivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
28.5.2008 13:08:49   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Dones sva bila pri P in ga je samo gledal. Pravi, da je zelo zelo živahen otrok in da je full hiter v razvoju. Tehta pa že 9060 g user posted image user posted image user posted image in velik je 73,5 cm.

Super. Pa tak suhec je bil.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 364
28.5.2008 13:09:17   
Anonimen

Pri nas pa samo krompri in krompir. Imamo ga veliko, jeseni ga bo še več. Ima foter celo njivo.

user posted image ...pri stari mami smo tud sam krompir jedl k smo ga imel 2 njiviuser posted image

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
28.5.2008 13:09:57   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Pa pozabila sem napisat datum za 4. zobek. 24.5.08. Ven nam pa rine še zgornja enka in zgornja dvojka.

Ja res je neverjeten, pa kakšen drobižek je bil na začetku.user posted image
Mu pa res kar mali vražički sijejo iz uči. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 366
28.5.2008 13:21:27   
April
zalenka, tale je fajn za polet, ker je tak zračen

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=0&artikel=391

Jaz sem Jaškota že kopala zunaj, in sicer včeraj.  Je v bajti bolj mraz, zato sem večerno kopanje kar na terasi opravla.user posted image  Pol se je pa še na sončku posušil. To je blo ob pol sedmih.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 367
28.5.2008 13:21:51   
Antigona
Najprej čestitke Petru, Janezu, Lukiju in Jušu za obmesečnico tudi od naju z Lukijem!!!!

Atlantis - jst sem kuj za!!! Bo prov pasal se mal namočit in ohladit user posted image  user posted image  user posted image

Sva šla ven ob 11ih in sva bla zunaj skoraj do enih, vendar v senčki, pa je takooooo vroče. Ampak prej mi pa spi user posted image ... Pa zdej mu je v vozičku vse tolk zanimiv, da ne bi spal. Pa tud bolj mi odgovarja da spi doma, ker imam takrat čas še kej narest.... Če bi vsaj zjutraj spal do 7ih ali 8ih bi že šlo, ko pa se zbudi že ob 6ih je ob 8ih že koma....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 368
28.5.2008 13:24:23   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

razmišljam o nabavi marele. zakaj? izključno ker upam da se dobi tako ki se malo bolj lufta zadaj in ni tako zaprta. kake imate izkušnje. saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? al kaj mi predlagate. v takih dnevih res sploh ne bova mogle več it z vozičkom ker ji rata vroče in začne jokcat in težit.

vsaki se zdi njenja marelca fajnuser posted image ...nobena pa ni popolna aneuser posted image ...moja je res super , ima ful nastavkov za naslon, lveliko strhco, še torbo zadaj, ful je stabilna in lahka in meni je res super...minus je pa da je dolga, ko se zloži..pride pa itak v vsak avto...

ej men je zdej najbolj važno da bi mela naslon ki malo diha. a je to sploh možno????

gledala sm zdele tole:
user posted image

sam ne vem če ni to že isti šmorn kokr je zdej pri tem vozeku???

tako imam jst, samo da je barva druga in pa vzorec...marela je pa ista, baby welt ane! Kako je lepauser posted image

a ta je ista pol k una vaša. sej vaša je tud ful lepe barve. sm jest vedno mal gledam da je kej nevtralnega, če bo keri od naslednjih fante user posted image

ampak mi mamo zdej takle:
user posted image
in ta pena in zadaj je najprej leseno hrbtišče, pol pa čez pena in blago.

pol nam res ne preostane druzga kokr tricikel al kwa?

a kera že ma tricikel. kerga in a jih že kaj vozte notri? al je še mal kmal mogoče za to?

sva ji kupla gunclco in se jo tolk boji da sam bliz prideš pa se dere user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zalenka se mi zdi da je zdej v vašem vozičku ful stisnjena zato ji pa je vroče. Ti kar nabavi marelo, bo ziher boljš... Jst sem Žanu poleti (pri enem letu) ko je bilo vroče ko pes, on je pa dnevno spanje mel kar v vozičku dala brisačo in tetra planičko pod njega. Pa je bil v senčki in samo v plenički, pa vedno čist premočen. Je bolj vroče sorte...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 369
28.5.2008 13:42:23   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

sem bla pa včer v lekarni in sem rekla, da rabim kremo za mojo in da iščem kakovost, karkoli sam da je dobroin kaj priporočajo.

predlagala mi je še najbolj mustelo/za dojenčke spf 30, se pa tud kar dobr razmaže.

jaz sem pa kupla avene - francoska. spf 40. podobna kot mustela, mineralni filter. mije ok, je kot mleko in se fajn namaže. kupla pa v lekarni na viču

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
28.5.2008 13:42:45   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: April

Jaz sem Jaškota že kopala zunaj, in sicer včeraj.  Je v bajti bolj mraz, zato sem večerno kopanje kar na terasi opravla.user posted image  Pol se je pa še na sončku posušil. To je blo ob pol sedmih.

thx april. ni mi glih potegnu , sploh pa ne mclaren. sicer cena vidim da je ok.

ampak se mi zdi da majo tile mclarni ful ful mala kolesca. za k nam na vas ne vem kako bi blo

aja mojga sm klicala in mu rekla za marelo in grem dones popoldne v šoping user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 371
28.5.2008 13:46:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Najprej čestitke Petru, Janezu, Lukiju in Jušu za obmesečnico tudi od naju z Lukijem!!!!

hvala za čestitkeuser posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 372
28.5.2008 13:46:32   
April
saj men tud ni glih všečuser posted image , ampak imam mclaren marelo že dve leti in je še vedno kt nova. Pa smo jo peljal že po kamnih na morju...drage so res, sploh če nimaš čist osnovni model, ampak se splača.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 373
28.5.2008 13:47:32   
April

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

hvala za čestitkeuser posted image

enako želim tudi jaz, pa še tjaški za 10 sevedauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 374
28.5.2008 13:47:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: April

thx april. ni mi glih potegnu , sploh pa ne mclaren. sicer cena vidim da je ok.

ampak se mi zdi da majo tile mclarni ful ful mala kolesca. za k nam na vas ne vem kako bi blo

aja mojga sm klicala in mu rekla za marelo in grem dones popoldne v šoping user posted image

meni pa ni kul, ker se ne da spreminjat naklon.

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......