|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del
28.5.2008 11:25:21   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla????

nisem dotična oseba, mam pa enako marelouser posted image
kaj te zanima? lahko spreminjaš naklon(z vrvico), ima košarco, streho in varovalo, zloži se na kratko in širše(ne tak dolgo in ozko), stane 150€, razen naša mal drsi še v njej k je še mal majhna, drgač je pa ne zamenjam k mal zraste- gre pa že na bolje.mi smo zelo zadovoljni

o lenča super. povej mi iz kakega materiala in kolk debelo je blago zadaj na hrbtišču. sej poznaš naš vozek - je trd naslon, pa pena gor in to hajca ko ne vem kaj. to marelo sm takrat hotla pa me je moj prepričal. sej včeri je reku da nič marele, da dobi tricikel pa naj greva s tistim na sprehod. sej sama ne vem. sam tole ni znosno kar mamo zdej res ne.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 301
28.5.2008 11:26:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

razmišljam o nabavi marele. zakaj? izključno ker upam da se dobi tako ki se malo bolj lufta zadaj in ni tako zaprta. kake imate izkušnje. saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? al kaj mi predlagate. v takih dnevih res sploh ne bova mogle več it z vozičkom ker ji rata vroče in začne jokcat in težit.

vsaki se zdi njenja marelca fajnuser posted image ...nobena pa ni popolna aneuser posted image ...moja je res super , ima ful nastavkov za naslon, lveliko strhco, še torbo zadaj, ful je stabilna in lahka in meni je res super...minus je pa da je dolga, ko se zloži..pride pa itak v vsak avto...

ej men je zdej najbolj važno da bi mela naslon ki malo diha. a je to sploh možno????

gledala sm zdele tole:
user posted image

sam ne vem če ni to že isti šmorn kokr je zdej pri tem vozeku???

tako imam jst, samo da je barva druga in pa vzorec...marela je pa ista, baby welt ane! Kako je lepauser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
28.5.2008 11:28:00   
Anonimen
Ko je vroče je itak v vsakem vozičku vroče...po moje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
28.5.2008 11:29:44   
zalenka

Poopsie gledaš frizurce, je kaka sprememba na vidiku?

user posted image ..kaj pa vem..bi ne bi, bi....joj...
se bojim, da mi ne bi pasalo...kr neki...ma naveličana sem tega da tolk časa rabm, da si naredim frizuro

poopsika pomoje bi ti ful pasalo. sam men se zdi tud ta frizura kr zahtevna glede časa, da si jo urediš.

ampak 2 uri pa ne bi trajalo kajuser posted image

ta mi je še bolj všeč:
http://www.imdb.com/media/rm3613432576/nm0601553

pa ta punca je tako lepa, da njej itak vse paše, bog ve kaka bi jst bla s tako frizurouser posted image

ta k si jo zdej napopala je pa res svetovna. sm jo zadnjič nesla med drugimi tud k moji frizerki. sej v bistvu mam jest podobno. sam tko kot pravš pač obraz in vse nardi tud svoje, pa las tud.

a ti zdej porabiš 2 uri da si urediš frizuro????? noro. pol pa se le skorajži in pod škarje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
28.5.2008 11:31:19   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Zalenka,  spet rabim tvojo pomoč. Kako dam Picasa v slovenščino.

orodja --> možnosti --> prvi zavihek: splošno in maš tam jezik menijev in pogovornih oken in daš na slovensko user posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 305
28.5.2008 11:31:21   
Jumpy
Jebelo c... Pri nas se je v dnevni pokvarila roleta, tako, da sonce pribija skozi okno na polno (okno ima 3 kvadratne metre), za povrh pa se je pokvaril še daljinec od klime.user posted image  Ročno je ne znam prižgat.user posted image  Vroče je tako, da mi teče iz povsod.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
28.5.2008 11:32:18   
Anonimen

se bojim, da mi ne bi pasalo...kr neki...ma naveličana sem tega da tolk časa rabm, da si naredim frizuro

poopsika pomoje bi ti ful pasalo. sam men se zdi tud ta frizura kr zahtevna glede časa, da si jo urediš.

ta mi je še bolj všeč:

pa ta punca je tako lepa, da njej itak vse paše, bog ve kaka bi jst bla s tako frizurouser posted image

ta k si jo zdej napopala je pa res svetovna. sm jo zadnjič nesla med drugimi tud k moji frizerki. sej v bistvu mam jest podobno. sam tko kot pravš pač obraz in vse nardi tud svoje, pa las tud.

a ti zdej porabiš 2 uri da si urediš frizuro????? noro. pol pa se le skorajži in pod škarje.user posted image

ja 2 uriuser posted image user posted image user posted image user posted image zato pa razmišljam...
kolk maš pa ti dela s svojo frizurco?

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
28.5.2008 11:32:51   
Jumpy
Mi bo vročina stopila še tistih 5dek maščobe, ki jo imam.user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 308
28.5.2008 11:33:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Jebelo c... Pri nas se je v dnevni pokvarila roleta, tako, da sonce pribija skozi okno na polno (okno ima 3 kvadratne metre), za povrh pa se je pokvaril še daljinec od klime.user posted image  Ročno je ne znam prižgat.user posted image  Vroče je tako, da mi teče iz povsod.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sorči, ker se smejem...tolk si dobr napisalauser posted image ...

bogicauser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
28.5.2008 11:33:26   
Anonimen

Mi bo vročina stopila še tistih 5dek maščobe, ki jo imam.user posted image

hm, ki bi men stopila par dek user posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
28.5.2008 11:35:21   
zalenka

razmišljam o nabavi marele. zakaj? izključno ker upam da se dobi tako ki se malo bolj lufta zadaj in ni tako zaprta. kake imate izkušnje. saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? al kaj mi predlagate. v takih dnevih res sploh ne bova mogle več it z vozičkom ker ji rata vroče in začne jokcat in težit.

vsaki se zdi njenja marelca fajnuser posted image ...nobena pa ni popolna aneuser posted image ...moja je res super , ima ful nastavkov za naslon, lveliko strhco, še torbo zadaj, ful je stabilna in lahka in meni je res super...minus je pa da je dolga, ko se zloži..pride pa itak v vsak avto...

ej men je zdej najbolj važno da bi mela naslon ki malo diha. a je to sploh možno????

gledala sm zdele tole:
user posted image

sam ne vem če ni to že isti šmorn kokr je zdej pri tem vozeku???

tako imam jst, samo da je barva druga in pa vzorec...marela je pa ista, baby welt ane! Kako je lepauser posted image

a ta je ista pol k una vaša. sej vaša je tud ful lepe barve. sm jest vedno mal gledam da je kej nevtralnega, če bo keri od naslednjih fante user posted image

ampak mi mamo zdej takle:
user posted image
in ta pena in zadaj je najprej leseno hrbtišče, pol pa čez pena in blago.

pol nam res ne preostane druzga kokr tricikel al kwa?

a kera že ma tricikel. kerga in a jih že kaj vozte notri? al je še mal kmal mogoče za to?

sva ji kupla gunclco in se jo tolk boji da sam bliz prideš pa se dere user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
28.5.2008 11:36:00   
Jumpy

ta mi je še bolj všeč:

ja 2 uriuser posted image user posted image user posted image user posted image zato pa razmišljam...

A 2 uri na dan? Ali dve uri po umivanju las (verjetno si jih ne umivaš vsak dan)? Ker kratka frizurca zna kar zahtevna bit, vsakič, ko kam greš se moraš uredit, sicer si ves zaležan. Pri dolgih pa,... čop rules.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
28.5.2008 11:36:29   
srursa

IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Zalenka,  spet rabim tvojo pomoč. Kako dam Picasa v slovenščino.

orodja --> možnosti --> prvi zavihek: splošno in maš tam jezik menijev in pogovornih oken in daš na slovensko user posted image

Hvala ti.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
28.5.2008 11:36:38   
*lenc@*

kaj te zanima? lahko spreminjaš naklon(z vrvico), ima košarco, streho in varovalo, zloži se na kratko in širše(ne tak dolgo in ozko), stane 150€, razen naša mal drsi še v njej k je še mal majhna, drgač je pa ne zamenjam k mal zraste- gre pa že na bolje.mi smo zelo zadovoljni

o lenča super. povej mi iz kakega materiala in kolk debelo je blago zadaj na hrbtišču. sej poznaš naš vozek - je trd naslon, pa pena gor in to hajca ko ne vem kaj. to marelo sm takrat hotla pa me je moj prepričal. sej včeri je reku da nič marele, da dobi tricikel pa naj greva s tistim na sprehod. sej sama ne vem. sam tole ni znosno kar mamo zdej res ne.

ja, material je umeten itak ne, tak gladek , ni pa nobene pene, le notr se čuti ena trša stvar(kot trd papir) za naslon, ne debel material zihr ni, okol sebe ma pa tud placa in je "tračno". ni nič stisnjena...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
28.5.2008 11:38:44   
Anonimen

ta mi je še bolj všeč:

A 2 uri na dan? Ali dve uri po umivanju las (verjetno si jih ne umivaš vsak dan)? Ker kratka frizurca zna kar zahtevna bit, vsakič, ko kam greš se moraš uredit, sicer si ves zaležan. Pri dolgih pa,... čop rules.user posted image

2 uri po umivanju las...lase pa si umivam vsak 2 ali 3 dan zato, ker sem tko hitr mastijo...čopa pa ne maram preveč sploh sedaj, ko imam podaljške, ker sem vidi pa še to...ful ne morem imeti dolgo čopa, ker me kr glava boli, k mi stiska laseuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
28.5.2008 11:38:54   
Jumpy
Jest mam eno Hauckovo marelo - še od erike in je prevleka bombažna. Super je. Je bla pa tud cena super. Edin problem je barva, ker je zeleno oranžno črna. Tisti črni deli se ful segrejejo.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 316
28.5.2008 11:39:12   
zalenka

jest dela user posted image user posted image user posted image

moja frizerka čist ve da jest več kot za 5 min ne smem met user posted image user posted image

ej res je fajn zaenkrat. zjutri k se zaležim zadaj si sam mal kreme dam gor in razmršim zadej. ko pa si umijem glavo pa se počešem in s prsti razmršim in je to to. dela??? praktično nič torej.

edino za frizerja bom mal več zapravla kot prej k sem bla enkrat na leto. zdej bo treba pomoje tko na 1,5 mesec al kej tazga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
28.5.2008 11:39:18   
zalenka

mogoče res. pol me prepričujete da sploh ne rabimo marele? user posted image

poopsika kolk se zloži tale tvoja? a se u izi zloži al morš doktorirat zraven?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
28.5.2008 11:39:30   
*lenc@*
Poopsie, sam tist paž k smo ble v orehku 1x ti je tud full pasaluser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 319
28.5.2008 11:39:32   
Anonimen

ja, material je umeten itak ne, tak gladek , ni pa nobene pene, le notr se čuti ena trša stvar(kot trd papir) za naslon, ne debel material zihr ni, okol sebe ma pa tud placa in je "tračno". ni nič stisnjena...

pri meni isto

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
28.5.2008 11:39:54   
srursa

user posted image

JANEZ, JUŠ, LUKA, PETER IN TJAŠA VSE NAJ NAJ!!!

Tudi od naju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
28.5.2008 11:40:54   
Anonimen

mogoče res. pol me prepričujete da sploh ne rabimo marele? user posted image

poopsika kolk se zloži tale tvoja? a se u izi zloži al morš doktorirat zraven?

najbolj i uzi kokr je možn, res¨!! če sem jo jst prvič sama zložila pol veš, da ne mroe bit neki težkouser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
28.5.2008 11:41:07   
Jumpy

2 uri po umivanju las...lase pa si umivam vsak 2 ali 3 dan zato, ker sem tko hitr mastijo...čopa pa ne maram preveč sploh sedaj, ko imam podaljške, ker sem vidi pa še to...ful ne morem imeti dolgo čopa, ker me kr glava boli, k mi stiska laseuser posted image

Hmmm, res težka odločitev. Meni si res všeč z dolgimi (čeprav te v živo sploh še nisem videla takeuser posted image ). Taka, sexy. Sej s kratkimi si tud lohk sexi, samo z dolgimi to pride bolj do izraza.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
28.5.2008 11:41:11   
*lenc@*
Jaz ne vem zalenka, če mislta vozit v vozku tud polet...je ta tvoja res vroča, to ma kar debelo peno in ozka je, jaz bi na tvojem mestu kupila.

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
28.5.2008 11:41:56   
Anonimen

jest dela user posted image user posted image user posted image

moja frizerka čist ve da jest več kot za 5 min ne smem met user posted image user posted image

ej res je fajn zaenkrat. zjutri k se zaležim zadaj si sam mal kreme dam gor in razmršim zadej. ko pa si umijem glavo pa se počešem in s prsti razmršim in je to to. dela??? praktično nič torej.

edino za frizerja bom mal več zapravla kot prej k sem bla enkrat na leto. zdej bo treba pomoje tko na 1,5 mesec al kej tazga.

ja no vidiš, jst bi tolk rada, da nebi rabla tolk časa zabit s to frizuro...ne pa da sem že en večer vsa obremenjena lker vem, da si bom nasledn dan glava prala in kolk bom švicala zraven, sploh poletiuser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!