Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:25:21
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? nisem dotična oseba, mam pa enako marelo kaj te zanima? lahko spreminjaš naklon(z vrvico), ima košarco, streho in varovalo, zloži se na kratko in širše(ne tak dolgo in ozko), stane 150€, razen naša mal drsi še v njej k je še mal majhna, drgač je pa ne zamenjam k mal zraste- gre pa že na bolje.mi smo zelo zadovoljni o lenča super. povej mi iz kakega materiala in kolk debelo je blago zadaj na hrbtišču. sej poznaš naš vozek - je trd naslon, pa pena gor in to hajca ko ne vem kaj. to marelo sm takrat hotla pa me je moj prepričal. sej včeri je reku da nič marele, da dobi tricikel pa naj greva s tistim na sprehod. sej sama ne vem. sam tole ni znosno kar mamo zdej res ne.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka razmišljam o nabavi marele. zakaj? izključno ker upam da se dobi tako ki se malo bolj lufta zadaj in ni tako zaprta. kake imate izkušnje. saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? al kaj mi predlagate. v takih dnevih res sploh ne bova mogle več it z vozičkom ker ji rata vroče in začne jokcat in težit. vsaki se zdi njenja marelca fajn ...nobena pa ni popolna ane ...moja je res super , ima ful nastavkov za naslon, lveliko strhco, še torbo zadaj, ful je stabilna in lahka in meni je res super...minus je pa da je dolga, ko se zloži..pride pa itak v vsak avto... ej men je zdej najbolj važno da bi mela naslon ki malo diha. a je to sploh možno???? gledala sm zdele tole: sam ne vem če ni to že isti šmorn kokr je zdej pri tem vozeku??? tako imam jst, samo da je barva druga in pa vzorec...marela je pa ista, baby welt ane! Kako je lepa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:28:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko je vroče je itak v vsakem vozičku vroče...po moje.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:29:44
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie gledaš frizurce, je kaka sprememba na vidiku? ..kaj pa vem..bi ne bi, bi....joj... se bojim, da mi ne bi pasalo...kr neki...ma naveličana sem tega da tolk časa rabm, da si naredim frizuro poopsika pomoje bi ti ful pasalo. sam men se zdi tud ta frizura kr zahtevna glede časa, da si jo urediš. ampak 2 uri pa ne bi trajalo kaj ta mi je še bolj všeč: http://www.imdb.com/media/rm3613432576/nm0601553 pa ta punca je tako lepa, da njej itak vse paše, bog ve kaka bi jst bla s tako frizuro ta k si jo zdej napopala je pa res svetovna. sm jo zadnjič nesla med drugimi tud k moji frizerki. sej v bistvu mam jest podobno. sam tko kot pravš pač obraz in vse nardi tud svoje, pa las tud. a ti zdej porabiš 2 uri da si urediš frizuro????? noro. pol pa se le skorajži in pod škarje.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:31:19
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Zalenka, spet rabim tvojo pomoč. Kako dam Picasa v slovenščino. orodja --> možnosti --> prvi zavihek: splošno in maš tam jezik menijev in pogovornih oken in daš na slovensko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:31:21
|
|
|
|
Jumpy
|
Jebelo c... Pri nas se je v dnevni pokvarila roleta, tako, da sonce pribija skozi okno na polno (okno ima 3 kvadratne metre), za povrh pa se je pokvaril še daljinec od klime. Ročno je ne znam prižgat. Vroče je tako, da mi teče iz povsod.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:32:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie gledaš frizurce, je kaka sprememba na vidiku? ..kaj pa vem..bi ne bi, bi....joj... se bojim, da mi ne bi pasalo...kr neki...ma naveličana sem tega da tolk časa rabm, da si naredim frizuro poopsika pomoje bi ti ful pasalo. sam men se zdi tud ta frizura kr zahtevna glede časa, da si jo urediš. ampak 2 uri pa ne bi trajalo kaj ta mi je še bolj všeč: http://www.imdb.com/media/rm3613432576/nm0601553 pa ta punca je tako lepa, da njej itak vse paše, bog ve kaka bi jst bla s tako frizuro ta k si jo zdej napopala je pa res svetovna. sm jo zadnjič nesla med drugimi tud k moji frizerki. sej v bistvu mam jest podobno. sam tko kot pravš pač obraz in vse nardi tud svoje, pa las tud. a ti zdej porabiš 2 uri da si urediš frizuro????? noro. pol pa se le skorajži in pod škarje. ja 2 uri zato pa razmišljam... kolk maš pa ti dela s svojo frizurco?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:32:51
|
|
|
|
Jumpy
|
Mi bo vročina stopila še tistih 5dek maščobe, ki jo imam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Jebelo c... Pri nas se je v dnevni pokvarila roleta, tako, da sonce pribija skozi okno na polno (okno ima 3 kvadratne metre), za povrh pa se je pokvaril še daljinec od klime. Ročno je ne znam prižgat. Vroče je tako, da mi teče iz povsod. sorči, ker se smejem...tolk si dobr napisala ... bogica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:33:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mi bo vročina stopila še tistih 5dek maščobe, ki jo imam. hm, ki bi men stopila par dek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:35:21
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka razmišljam o nabavi marele. zakaj? izključno ker upam da se dobi tako ki se malo bolj lufta zadaj in ni tako zaprta. kake imate izkušnje. saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? al kaj mi predlagate. v takih dnevih res sploh ne bova mogle več it z vozičkom ker ji rata vroče in začne jokcat in težit. vsaki se zdi njenja marelca fajn ...nobena pa ni popolna ane ...moja je res super , ima ful nastavkov za naslon, lveliko strhco, še torbo zadaj, ful je stabilna in lahka in meni je res super...minus je pa da je dolga, ko se zloži..pride pa itak v vsak avto... ej men je zdej najbolj važno da bi mela naslon ki malo diha. a je to sploh možno???? gledala sm zdele tole: sam ne vem če ni to že isti šmorn kokr je zdej pri tem vozeku??? tako imam jst, samo da je barva druga in pa vzorec...marela je pa ista, baby welt ane! Kako je lepa a ta je ista pol k una vaša. sej vaša je tud ful lepe barve. sm jest vedno mal gledam da je kej nevtralnega, če bo keri od naslednjih fante ampak mi mamo zdej takle: in ta pena in zadaj je najprej leseno hrbtišče, pol pa čez pena in blago. pol nam res ne preostane druzga kokr tricikel al kwa? a kera že ma tricikel. kerga in a jih že kaj vozte notri? al je še mal kmal mogoče za to? sva ji kupla gunclco in se jo tolk boji da sam bliz prideš pa se dere
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:36:00
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie gledaš frizurce, je kaka sprememba na vidiku? ..kaj pa vem..bi ne bi, bi....joj... se bojim, da mi ne bi pasalo...kr neki...ma naveličana sem tega da tolk časa rabm, da si naredim frizuro poopsika pomoje bi ti ful pasalo. sam men se zdi tud ta frizura kr zahtevna glede časa, da si jo urediš. ampak 2 uri pa ne bi trajalo kaj ta mi je še bolj všeč: http://www.imdb.com/media/rm3613432576/nm0601553 pa ta punca je tako lepa, da njej itak vse paše, bog ve kaka bi jst bla s tako frizuro ta k si jo zdej napopala je pa res svetovna. sm jo zadnjič nesla med drugimi tud k moji frizerki. sej v bistvu mam jest podobno. sam tko kot pravš pač obraz in vse nardi tud svoje, pa las tud. a ti zdej porabiš 2 uri da si urediš frizuro????? noro. pol pa se le skorajži in pod škarje. ja 2 uri zato pa razmišljam... kolk maš pa ti dela s svojo frizurco? A 2 uri na dan? Ali dve uri po umivanju las (verjetno si jih ne umivaš vsak dan)? Ker kratka frizurca zna kar zahtevna bit, vsakič, ko kam greš se moraš uredit, sicer si ves zaležan. Pri dolgih pa,... čop rules.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:36:29
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: srursa Zalenka, spet rabim tvojo pomoč. Kako dam Picasa v slovenščino. orodja --> možnosti --> prvi zavihek: splošno in maš tam jezik menijev in pogovornih oken in daš na slovensko Hvala ti.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:36:38
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? nisem dotična oseba, mam pa enako marelo kaj te zanima? lahko spreminjaš naklon(z vrvico), ima košarco, streho in varovalo, zloži se na kratko in širše(ne tak dolgo in ozko), stane 150€, razen naša mal drsi še v njej k je še mal majhna, drgač je pa ne zamenjam k mal zraste- gre pa že na bolje.mi smo zelo zadovoljni o lenča super. povej mi iz kakega materiala in kolk debelo je blago zadaj na hrbtišču. sej poznaš naš vozek - je trd naslon, pa pena gor in to hajca ko ne vem kaj. to marelo sm takrat hotla pa me je moj prepričal. sej včeri je reku da nič marele, da dobi tricikel pa naj greva s tistim na sprehod. sej sama ne vem. sam tole ni znosno kar mamo zdej res ne. ja, material je umeten itak ne, tak gladek , ni pa nobene pene, le notr se čuti ena trša stvar(kot trd papir) za naslon, ne debel material zihr ni, okol sebe ma pa tud placa in je "tračno". ni nič stisnjena...
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie gledaš frizurce, je kaka sprememba na vidiku? ..kaj pa vem..bi ne bi, bi....joj... se bojim, da mi ne bi pasalo...kr neki...ma naveličana sem tega da tolk časa rabm, da si naredim frizuro poopsika pomoje bi ti ful pasalo. sam men se zdi tud ta frizura kr zahtevna glede časa, da si jo urediš. ampak 2 uri pa ne bi trajalo kaj ta mi je še bolj všeč: http://www.imdb.com/media/rm3613432576/nm0601553 pa ta punca je tako lepa, da njej itak vse paše, bog ve kaka bi jst bla s tako frizuro ta k si jo zdej napopala je pa res svetovna. sm jo zadnjič nesla med drugimi tud k moji frizerki. sej v bistvu mam jest podobno. sam tko kot pravš pač obraz in vse nardi tud svoje, pa las tud. a ti zdej porabiš 2 uri da si urediš frizuro????? noro. pol pa se le skorajži in pod škarje. ja 2 uri zato pa razmišljam... kolk maš pa ti dela s svojo frizurco? A 2 uri na dan? Ali dve uri po umivanju las (verjetno si jih ne umivaš vsak dan)? Ker kratka frizurca zna kar zahtevna bit, vsakič, ko kam greš se moraš uredit, sicer si ves zaležan. Pri dolgih pa,... čop rules. 2 uri po umivanju las...lase pa si umivam vsak 2 ali 3 dan zato, ker sem tko hitr mastijo...čopa pa ne maram preveč sploh sedaj, ko imam podaljške, ker sem vidi pa še to...ful ne morem imeti dolgo čopa, ker me kr glava boli, k mi stiska lase
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:38:54
|
|
|
|
Jumpy
|
Jest mam eno Hauckovo marelo - še od erike in je prevleka bombažna. Super je. Je bla pa tud cena super. Edin problem je barva, ker je zeleno oranžno črna. Tisti črni deli se ful segrejejo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:39:12
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ja 2 uri zato pa razmišljam... kolk maš pa ti dela s svojo frizurco? jest dela moja frizerka čist ve da jest več kot za 5 min ne smem met ej res je fajn zaenkrat. zjutri k se zaležim zadaj si sam mal kreme dam gor in razmršim zadej. ko pa si umijem glavo pa se počešem in s prsti razmršim in je to to. dela??? praktično nič torej. edino za frizerja bom mal več zapravla kot prej k sem bla enkrat na leto. zdej bo treba pomoje tko na 1,5 mesec al kej tazga.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:39:18
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ko je vroče je itak v vsakem vozičku vroče...po moje. mogoče res. pol me prepričujete da sploh ne rabimo marele? poopsika kolk se zloži tale tvoja? a se u izi zloži al morš doktorirat zraven?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:39:30
|
|
|
|
*lenc@*
|
Poopsie, sam tist paž k smo ble v orehku 1x ti je tud full pasal
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:39:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? nisem dotična oseba, mam pa enako marelo kaj te zanima? lahko spreminjaš naklon(z vrvico), ima košarco, streho in varovalo, zloži se na kratko in širše(ne tak dolgo in ozko), stane 150€, razen naša mal drsi še v njej k je še mal majhna, drgač je pa ne zamenjam k mal zraste- gre pa že na bolje.mi smo zelo zadovoljni o lenča super. povej mi iz kakega materiala in kolk debelo je blago zadaj na hrbtišču. sej poznaš naš vozek - je trd naslon, pa pena gor in to hajca ko ne vem kaj. to marelo sm takrat hotla pa me je moj prepričal. sej včeri je reku da nič marele, da dobi tricikel pa naj greva s tistim na sprehod. sej sama ne vem. sam tole ni znosno kar mamo zdej res ne. ja, material je umeten itak ne, tak gladek , ni pa nobene pene, le notr se čuti ena trša stvar(kot trd papir) za naslon, ne debel material zihr ni, okol sebe ma pa tud placa in je "tračno". ni nič stisnjena... pri meni isto
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:39:54
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* JANEZ, JUŠ, LUKA, PETER IN TJAŠA VSE NAJ NAJ!!! Tudi od naju.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ko je vroče je itak v vsakem vozičku vroče...po moje. mogoče res. pol me prepričujete da sploh ne rabimo marele? poopsika kolk se zloži tale tvoja? a se u izi zloži al morš doktorirat zraven? najbolj i uzi kokr je možn, res¨!! če sem jo jst prvič sama zložila pol veš, da ne mroe bit neki težko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:41:07
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika 2 uri po umivanju las...lase pa si umivam vsak 2 ali 3 dan zato, ker sem tko hitr mastijo...čopa pa ne maram preveč sploh sedaj, ko imam podaljške, ker sem vidi pa še to...ful ne morem imeti dolgo čopa, ker me kr glava boli, k mi stiska lase Hmmm, res težka odločitev. Meni si res všeč z dolgimi (čeprav te v živo sploh še nisem videla take ). Taka, sexy. Sej s kratkimi si tud lohk sexi, samo z dolgimi to pride bolj do izraza.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:41:11
|
|
|
|
*lenc@*
|
Jaz ne vem zalenka, če mislta vozit v vozku tud polet...je ta tvoja res vroča, to ma kar debelo peno in ozka je, jaz bi na tvojem mestu kupila.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 11:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ja 2 uri zato pa razmišljam... kolk maš pa ti dela s svojo frizurco? jest dela moja frizerka čist ve da jest več kot za 5 min ne smem met ej res je fajn zaenkrat. zjutri k se zaležim zadaj si sam mal kreme dam gor in razmršim zadej. ko pa si umijem glavo pa se počešem in s prsti razmršim in je to to. dela??? praktično nič torej. edino za frizerja bom mal več zapravla kot prej k sem bla enkrat na leto. zdej bo treba pomoje tko na 1,5 mesec al kej tazga. ja no vidiš, jst bi tolk rada, da nebi rabla tolk časa zabit s to frizuro...ne pa da sem že en večer vsa obremenjena lker vem, da si bom nasledn dan glava prala in kolk bom švicala zraven, sploh poleti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Katero ime bi izbrali?lenikaLana (
57%)
Manja (
15%)
Ajda (
28%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!