|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
13.6.2008 14:31:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Ma dej sploh ne govor. Jest čist nič več ne spremljam. Za Busha sploh vedla nisem, do en dan preden je pršu. No, vedla sem da obstaja, sam nisem vedla da pride k nam. user posted image user posted image

Joj jaz pa ne morem, da nisem obveščena o vsem kar se dogaja pri nas ali v svetu.......
Tv, radio, teletekst, dnevno časopisje.......to jaz vse obdelam.....user posted image

user posted image pa moda in tračkiuser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
13.6.2008 14:34:25   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Ma dej sploh ne govor. Jest čist nič več ne spremljam. Za Busha sploh vedla nisem, do en dan preden je pršu. No, vedla sem da obstaja, sam nisem vedla da pride k nam. user posted image user posted image

Joj jaz pa ne morem, da nisem obveščena o vsem kar se dogaja pri nas ali v svetu.......
Tv, radio, teletekst, dnevno časopisje.......to jaz vse obdelam.....user posted image

Seveda......to je po športu na drugem mestu...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
13.6.2008 14:34:58   
*lenc@*
Joj upam, dane bova edina butla k bova na dan poroke prinesla darilo...

verjemi, da jima bo še bolj k mata ene polne ceremonije že tak pred soboto pol pa še obiski, sam taka je navada da kao prej, ja. ql bo, dajta jima na fešti, ko se stanje umiri, mi smo dal 2 frendoma takrat. žal je pa ta par že ločen in glih 2 leti je od poroke.user posted image saj neb omenjala, sam to je bla zadnja poroka, na keri sva bla in smo dal takrat darilo k nista sprejemala daril pred poroko.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
13.6.2008 14:37:44   
Anonimen

Seveda......to je po športu na drugem mestu...user posted image

men je pa moda in trački na 1. mestu pol pa športuser posted image , pa na RTV  spletni strani imam rada Ture Avanture, opisi potovanj, hotelov, destinacij..super zadevauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
13.6.2008 14:38:08   
*lenc@*

Midva sma bila pred dvema letoma na poroki enega Boštjanovega prijatelja (nogometaša)...in so vsi soigralici prinesli na zabavo darilo....normalno da se je videlo kaj so podariliuser posted image ....

moram vprašat...kaj je kle napačnega?a se ne sme vidt?user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
13.6.2008 14:38:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

verjemi, da jima bo še bolj k mata ene polne ceremonije že tak pred soboto pol pa še obiski, sam taka je navada da kao prej, ja. ql bo, dajta jima na fešti, ko se stanje umiri, mi smo dal 2 frendoma takrat. žal je pa ta par že ločen in glih 2 leti je od poroke.user posted image saj neb omenjala, sam to je bla zadnja poroka, na keri sva bla in smo dal takrat darilo k nista sprejemala daril pred poroko.

no superuser posted image ...jst vem zase da bi mi bilo vseeno kdaj mi prinesejo darila, še raje imam na poroki, kot pa ,da bi mi en teden prej vsi domov uletavaluser posted image

A kar ločila sta se, po 2 letih?user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3256
13.6.2008 14:40:45   
abc100

no superuser posted image ...jst vem zase da bi mi bilo vseeno kdaj mi prinesejo darila, še raje imam na poroki, kot pa ,da bi mi en teden prej vsi domov uletavaluser posted image

Jest poznam par, ki sta se ločila pol leta po poroki.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
13.6.2008 14:42:11   
Anonimen

to je pa res žalostno.

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
13.6.2008 14:45:04   
Talika19

to je pa res žalostno.

ojej, a se je splačalo vse rihtat, pa denar zapravljat za poroko, da sta se potem ločila po pol leta in spet denar zapravljala za ločitevuser posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
13.6.2008 14:45:11   
*lenc@*
A kar ločila sta se, po 2 letih?

jp

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
13.6.2008 14:45:50   
*lenc@*
ojej, a se je splačalo vse rihtat, pa denar zapravljat za poroko, da sta se potem ločila po pol leta in spet denar zapravljala za ločitev

saj poročiš se z upanjem, da bo lavfalo, veš pa nikoli...

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
13.6.2008 14:46:27   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Pri nas se Jaka še vedno veliko doji in to sploh ni povezano z GH, doji se več kot 4X na dan, sedaj že sam pokaže tako da mi spleza v naročje in se vrže na joško. Včasih je tega več, včasih manj. Ponoči kar lepo spi tudi v svoji postelji.Ko pa se zbudi,ga vedno podojim.

Ste vedele, da se protitelesa v materinem mleku spreminajo glede na razvojne potrebe- recimo ko se otrok začne plazit recimo v obdobju med 8 in 10 mesecev pa tja do prvega leta ga ščiti pred okužbami prebavil, ker je veliko pri tleh ker daje stvari v usta... no zame to ni le cartanje ampak veliko več.user posted image

Ful zanimivo, da vam tako pokažejo. Meni pa sploh ne. Niti ne rine vame.

Nisem pa vedela tega glede prebavil. No super, da se še toliko dojimo, upam, da bo zaleglo.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
13.6.2008 14:46:46   
JORJA

Midva sma bila pred dvema letoma na poroki enega Boštjanovega prijatelja (nogometaša)...in so vsi soigralici prinesli na zabavo darilo....normalno da se je videlo kaj so podariliuser posted image ....

moram vprašat...kaj je kle napačnega?a se ne sme vidt?user posted image user posted image

Ne sej mene nič ne moti ...samo potem je zgledalo kot da drugi pa nismo nič prinesli...user posted image  za povrhu vsega so pa še naglas povedali kdo je kaj prinesel

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
13.6.2008 14:47:25   
*lenc@*
zdele sem najdla sliki ladybuser posted image user posted image user posted image user posted image super fejst sta bla!!! jaz full rada gledam slike ljudi ki jih poznam.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
13.6.2008 14:48:37   
*lenc@*
Ne sej mene nič ne moti ...samo potem je zgledalo kot da drugi pa nismo nič prinesli...

to se ve, da ste - moje mnenje

res pa, da se radi keri pokažejo ne

R. K.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
13.6.2008 14:49:18   
Anonimen

ojej, a se je splačalo vse rihtat, pa denar zapravljat za poroko, da sta se potem ločila po pol leta in spet denar zapravljala za ločitev

saj poročiš se z upanjem, da bo lavfalo, veš pa nikoli...

to je res ja

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
13.6.2008 15:03:56   
JORJA
men je pa moda in trački na 1. mestu pol pa športuser posted image , pa na RTV  spletni strani imam rada Ture Avanture, opisi potovanj, hotelov, destinacij..super zadevauser posted image user posted image user posted image

Sem šele zdajle prebrala......seveda potovanja, le kako sem lahko to pozabila!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
13.6.2008 15:16:12   
saskija
jaz pa grem jutri na dekliščino smo pa imele že dekliščino pred dekliščino in smo šle z boodčo nevesto v kino na Sex v mestu, jutri pa je tudi poln program:

nevesta bo si morala oblečt baletno krilce s tilom spodaj bele legice, pa krila za metuljčka in čarobna palica z zvezdouser posted image na sebi bo iemla majico z sliko  bodočiega  možem in napisom he is for wedding 

me ostale bomo imele majice z napisom we are friends for life , kronice roza in roza verižice s takim perjem,  jeans krilca in mrežaste nogavice (barva po izbiri)

torej z nevesto skupaj imamo napis he is for wedding but we are friends for life !

nato bo program pri njej miljon vprašanj, igrc torej ful zabava ki se konča zunaj!!

NAslednji teden pa poroka.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
13.6.2008 15:19:04   
Anonimen
Aja,sem hotla pohvalt Pajacin ta drug filmčekuser posted image Šit a ne,res Peter šibaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
13.6.2008 15:21:41   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

jaz pa grem jutri na dekliščino smo pa imele že dekliščino pred dekliščino in smo šle z boodčo nevesto v kino na Sex v mestu, jutri pa je tudi poln program:

nevesta bo si morala oblečt baletno krilce s tilom spodaj bele legice, pa krila za metuljčka in čarobna palica z zvezdouser posted image na sebi bo iemla majico z sliko  bodočiega  možem in napisom he is for wedding 

me ostale bomo imele majice z napisom we are friends for life , kronice roza in roza verižice s takim perjem,  jeans krilca in mrežaste nogavice (barva po izbiri)

torej z nevesto skupaj imamo napis he is for wedding but we are friends for life !

nato bo program pri njej miljon vprašanj, igrc torej ful zabava ki se konča zunaj!!

NAslednji teden pa poroka.

zjutraj misliš?user posted image no saj tud zunaj ni slabouser posted image

super organizacijauser posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
13.6.2008 15:21:52   
Anonimen
Saskijauser posted image  super se boste imeleuser posted image Take fore so res lep spomin.Pa nasmejale se boste tuduser posted image user posted image

Tisto o dojenju pa nisem vedla,da ščiti tamalga pred črevesnimi obolenji.Torej se bomo še dojiliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
13.6.2008 15:22:39   
*lenc@*
sisy, ni panike, tud nama neb znesl k je šla ob 10h spat. kavice pa nista pili a?user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
13.6.2008 15:23:41   
*lenc@*
Tisto o dojenju pa nisem vedla,da ščiti tamalga pred črevesnimi obolenji.

pa še pred čim, to je po moje tak mišljeno, da krepi imunskega v tem smislu in da je dobra zaščita pred bacili...

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
13.6.2008 15:25:46   
*lenc@*
pr nas pa dež pada že full dolg

janana, si gledala radarsko sliko al kako si vedla, da pred 12h ne bo dežjauser posted image k glih ob 12h je začel neki rosit pr namuser posted image user posted image pa sem se spomnla na našo napovedovalko vremena-tebeuser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
13.6.2008 15:26:36   
*lenc@*
porodniško sem dobila pa že 11., zanimivo

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?