|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
13.6.2008 13:28:18   
Anonimen
Ja slikce sem po mejlu pošiljala pa mal okol pokazala.Mahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
13.6.2008 13:29:45   
Talika19
Meni je pa poštar marka zbudil, ker imamo nabiralnik glih pod njegovim oknom in valda pride s tistim prdečim motorjem. Po pol ure.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
13.6.2008 13:30:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

moj otrok pa kr spi in spi , jst pa tle visim namesto, da bi pakiralauser posted image user posted image user posted image user posted image kok sem lena, fak

Men se pa piščanček sicer sam peče ampak bi mogla dat posodo iz stroja in umazano not pa ne morem,ker sem na RR vsa zdolgočasenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
13.6.2008 13:31:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

moj otrok pa kr spi in spi , jst pa tle visim namesto, da bi pakiralauser posted image user posted image user posted image user posted image kok sem lena, fak

Men se pa piščanček sicer sam peče ampak bi mogla dat posodo iz stroja in umazano not pa ne morem,ker sem na RR vsa zdolgočasenauser posted image

Mi imamo danes kosilo pr tašči, hvala boguuser posted image ...za tamalo že imam skoraj kuhano...
Jst sem v vodoravnem položaju in bluzim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
13.6.2008 13:31:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Meni je pa poštar marka zbudil, ker imamo nabiralnik glih pod njegovim oknom in valda pride s tistim prdečim motorjem. Po pol ure.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pod zvoncem napisano Prosim ne zvoni pa glih tko zvonjouser posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3230
13.6.2008 13:31:52   
Anonimen

Joj men gre to tud tolk na živce, k pridivja s tisto prdulo

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3231
13.6.2008 13:32:50   
Anonimen
Pri nas v MESTU imajo pa kolesauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
13.6.2008 13:32:51   
Anonimen

Jaz imam pod zvoncem napisano Prosim ne zvoni pa glih tko zvonjouser posted image user posted image

Mi pa sploh nimamo zvona, sem ga kr dol utrgala, k se je Tjaša zbudilauser posted image .
Spodaj je v 1. štuku, pr nama ga pa ni..je bla to ena boljših odločitevuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3233
13.6.2008 13:37:35   
Talika19

Mi pa sploh nimamo zvona, sem ga kr dol utrgala, k se je Tjaša zbudilauser posted image .
Spodaj je v 1. štuku, pr nama ga pa ni..je bla to ena boljših odločitevuser posted image

bognedaj, da mi pa na vratih pozvonijo, ker takrat pa jaz skočim pol metra v luft
imamo tako grozen zvonec, da mi vsakič ko zatuli, skrajša življenje za pol letauser posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
13.6.2008 13:38:25   
abc100

Saj je običajno tako, da ti vsak po obredu čestita in ti zraven da darilo, ti se pa zahvališ. Nič posebnega. Priča pa skrbi, da darila daje na kup oziroma jih nekam spravi.
Zahvalo sva pa midva vsem dala preden so šli domov iz žurke. So dobili čestitko z najino sliko gor, škatlo s pecivom, pa potem še hrano in pecivo, ki je ostalo na žurki. Da so lahko še doma malo jedli.user posted image
Se pa vidi, da je res to zelo odvisno od običajev in poteka dogodkov, ki jih imaš na poroki.

Ta poroka, ki je sedaj ni cerkvena, onadva sta bolj tko uizi, ne bo nobenih običejev kot ugrabitev nevste ,postavljanje mlaja, pa  tko...
Ona želi čim manj teh ceremonij, samo poroka in potem žur tko, da pomoje bo čist kul, če bova potem dala darilo.

itak, da bo okuser posted image
meni tak običaj sploh ne bi bil všeč, da bi mi darila nosili pred poroko domov
a veš kolk imaš še zadnje dni enega dela s poroko in skakanja sem in tja; a veš kolk ti gre časa, če bi ti prišlo recimo 20 parov oz. družin domov in ti bi darilo prineslo; vsakega moraš pogostit, pa valda, da je pri tebi kar nekaj časa
no v glavnem nekaj dni pred poroko se jaz že ne bi šla tega

je pa najbrž zoprno, če je taka navadauser posted image

Nisem mislna, da je obiučaj, da ti darilo domov prinesejo. Običaj pri nas so mlaji, šranga in šrangarji na poroki. To, da se pa darilo domov prinese, so mi pa ljudje povedal, ker sem jih spraševala. PA že zgoraj sem napisala, da je to mišljeno za sorodnike in mislim, da nimaš ti v sorodstvu 20 družin.
Pa res še na nobeni poroki nisem vidla, da ko v vrsti stojijo za čestitat, da bi takrat darila nosil.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
13.6.2008 13:39:05   
Talika19
Jaz sem danes tudi čisto lena.user posted image Saj za kosilo sem pripravila, to je pa tudi vse. Nič se mi ne da. Bom popoldan čistila, zdej pa uživala.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
13.6.2008 13:40:58   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Nisem mislna, da je obiučaj, da ti darilo domov prinesejo. Običaj pri nas so mlaji, šranga in šrangarji na poroki. To, da se pa darilo domov prinese, so mi pa ljudje povedal, ker sem jih spraševala. PA že zgoraj sem napisala, da je to mišljeno za sorodnike in mislim, da nimaš ti v sorodstvu 20 družin.
Pa res še na nobeni poroki nisem vidla, da ko v vrsti stojijo za čestitat, da bi takrat darila nosil.

Kako pa veš koliko jih imam?user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
13.6.2008 13:48:24   
abc100

Kako pa veš koliko jih imam?user posted image user posted image user posted image user posted image

Predvidevam po sebi. Pa še najbližji se pogrupirajo.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
13.6.2008 14:05:16   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Za nas je pa že dober dan!
Smo že od pediatrinje......vse ok, malo smo se poredili in zrasli:9220g in 76cm!
Pa kregani smo tudi bili, češ da še preveč zizamo......ja  je Avgustin poslušal in se zraven smejaluser posted image ...res je bil smešn.....pa pohvalila ga je da je zelo spretenuser posted image user posted image
Pa kri so nam iz prsta vzeli in  se ni hotela ustavit, tak da sma oba čista krvava....user posted image
Zdaj pa spi zasluženo spanje.....

ja čudno da tistih z dudo ne kregajo pa s flaško to pa je vse okuser posted image  

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
13.6.2008 14:05:22   
Talika19
Danes sem dobila listek za volitve za posvetovalni referendum o pokrajinah in statutu mestne občine. Sploh nisem vedela, da je.user posted image  Pa pojma nimam zakaj se gre. Sem čisto out, sploh ne vem kaj se dogaja pri nas.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
13.6.2008 14:08:16   
abc100

Danes sem dobila listek za volitve za posvetovalni referendum o pokrajinah in statutu mestne občine. Sploh nisem vedela, da je.user posted image Pa pojma nimam zakaj se gre. Sem čisto out, sploh ne vem kaj se dogaja pri nas.user posted image

Ma dej sploh ne govor. Jest čist nič več ne spremljam. Za Busha sploh vedla nisem, do en dan preden je pršu. No, vedla sem da obstaja, sam nisem vedla da pride k nam. user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
13.6.2008 14:08:42   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Za nas je pa že dober dan!
Smo že od pediatrinje......vse ok, malo smo se poredili in zrasli:9220g in 76cm!
Pa kregani smo tudi bili, češ da še preveč zizamo......ja  je Avgustin poslušal in se zraven smejaluser posted image ...res je bil smešn.....pa pohvalila ga je da je zelo spretenuser posted image user posted image
Pa kri so nam iz prsta vzeli in  se ni hotela ustavit, tak da sma oba čista krvava....user posted image
Zdaj pa spi zasluženo spanje.....

ja čudno da tistih z dudo ne kregajo pa s flaško to pa je vse okuser posted image  

hojla saskija
a smo malo na tvoje področje prišliuser posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
13.6.2008 14:13:18   
Talika19

Danes sem dobila listek za volitve za posvetovalni referendum o pokrajinah in statutu mestne občine. Sploh nisem vedela, da je.user posted image Pa pojma nimam zakaj se gre. Sem čisto out, sploh ne vem kaj se dogaja pri nas.user posted image

Ma dej sploh ne govor. Jest čist nič več ne spremljam. Za Busha sploh vedla nisem, do en dan preden je pršu. No, vedla sem da obstaja, sam nisem vedla da pride k nam. user posted image user posted image

Za obisk Busha sem vedela, ker sem morala spremljati katere ceste bodo zaprte zaradi njega.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
13.6.2008 14:16:17   
saskija
Pri nas se Jaka še vedno veliko doji in to sploh ni povezano z GH, doji se več kot 4X na dan, sedaj že sam pokaže tako da mi spleza v naročje in se vrže na joško. Včasih je tega več, včasih manj. Ponoči kar lepo spi tudi v svoji postelji.Ko pa se zbudi,ga vedno podojim.

Ste vedele, da se protitelesa v materinem mleku spreminajo glede na razvojne potrebe- recimo ko se otrok začne plazit recimo v obdobju med 8 in 10 mesecev pa tja do prvega leta ga ščiti pred okužbami prebavil, ker je veliko pri tleh ker daje stvari v usta... no zame to ni le cartanje ampak veliko več.user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
13.6.2008 14:18:54   
saskija

a si vedla vsaj da so nuklearko ustavili zaradi okvareuser posted image  in da spet deluje, pa da je hrvaška zmagala proti nemcem in da ima joško joras daljinca za rampo in ne strada večuser posted image

ampak meni pa so všeč bušizmi predvsem tisti 3 kategorije res je pravi komik tale amreiški predsednik

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
13.6.2008 14:20:54   
abc100

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

a si vedla vsaj da so nuklearko ustavili zaradi okvareuser posted image in da spet deluje, pa da je hrvaška zmagala proti nemcem in da ima joško joras daljinca za rampo in ne strada večuser posted image

ampak meni pa so všeč bušizmi predvsem tisti 3 kategorije res je pravi komik tale amreiški predsednik

To sem vedla. Nisem pa vedla, da so Jorasu pšol dal un dalinc.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
13.6.2008 14:24:44   
saskija
abc100 potem si pa tako dobro informiranauser posted image  

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
13.6.2008 14:26:26   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

ja a ni to dobr no. spet pridem in vse pobegnete. zdej si bom pa res že kej misnla user posted image user posted image user posted image . sej če me ne marate ve kr povejte user posted image user posted image user posted image

sam še en link napopam pol pa grem:
http://www.babysmobile.de/index.php?cat=c5_Kindersitze.html

klele je dosedaj najcenejši romer kar sem jih našla - cenejši kot na ebayu. safefix pride 167eur + 23 eur poštnine v slo. sm včer že skor naročila pol sm pa vidla da ni dostava 5 dni ampak 5 tednov user posted image . nitka je pa v lupinci z glavo praktično do vrha tak da dones grem kupit v lj tega romerja.

ja celo odločla sva se. dejte mi mal zaploskat no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...... neč al pa rajš počakte do večera da boste vidle če sm ga res prpeljala user posted image user posted image user posted image

kje si to ceno našla?user posted image jaz sem videla smao za 267 eur, a si se zatipkala?

ups ups ups, ja sory talika, zatipkala sm se. sorči res.

jest mam rezerviranga unga z rožami (stella) na rudniku in šibam pred službeno kočerjo tja.

ja ja kr ploskajte razen če me bo v štacuni zaj in bo rekla da je šel, čeprav mam rezerviranga danes do 20h ker je zadnji user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
13.6.2008 14:27:05   
JORJA
Veš midva z mojim sma se kar gledala, ko nama je nalagalauser posted image ...da zdej bi bil pa že čas da počasi nehamo....halo...user posted image pred 3 meseci nam je pa  zabijala da naj se še kar pridno dojimo.dokler bo hotel..
sej človek več ne ve koga naj posluša.......najboljš da kar samega sebe in bo najbolj prav!!!user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
13.6.2008 14:30:38   
JORJA

Joj jaz pa ne morem, da nisem obveščena o vsem kar se dogaja pri nas ali v svetu.......
Tv, radio, teletekst, dnevno časopisje.......to jaz vse obdelam.....user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?