|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
13.6.2008 12:38:14   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Normalno poje zajtrk,kosilo in večerjo....samo od tega recimo 20 žličk, pa pije tudi ful velik....največkrat samo vodo.

za vsak obrok ali vse skupaj?? A ni cela porcija na uč 20 žličk??? Hmmm nisem nikoli štela, sliši pa se velik user posted image user posted image

za kosilo vsega skupaj...juhe in glavnega dela....sem malo čudno napisala.. sadja bi pa kar jedel in jedel....
včeraj je majhen kos lubenice zmlatil...user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
13.6.2008 12:39:55   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Punce mene pa zanima kdaj daš darilo na poroki? A pred ceremonijo ali pol?

Zalenka, kva zdej ti ploskamo al ne?user posted image

Sem napisala cel roman, pa mi ni poslal. Na kratko. Meni so vsi rekli, da greš tist teden predno se poročita osebno do njiju in jima uzreočiš darilo. Sem jih nekaj vidla, ki so prinesli darilo na dan poroke, predno je prišel ženin po nevesto, kasneje nisem videla novenega z darilom. SPo poroki, predno smo šli jest so prinesle prjatlce, ki sp prišle na poroko, na žurko pa ne.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
13.6.2008 12:43:03   
JORJA

Čist različno......
Mi smo tudi  domov nesli, eni so pa na zabavi dali.....

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
13.6.2008 12:43:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Sem napisala cel roman, pa mi ni poslal. Na kratko. Meni so vsi rekli, da greš tist teden predno se poročita osebno do njiju in jima uzreočiš darilo. Sem jih nekaj vidla, ki so prinesli darilo na dan poroke, predno je prišel ženin po nevesto, kasneje nisem videla novenega z darilom. SPo poroki, predno smo šli jest so prinesle prjatlce, ki sp prišle na poroko, na žurko pa ne.

A res??? Ojej..se vid, da še nisem bla na nobeni porokiuser posted image ...Simon je bil ampak se ne spomni kako in kaj...
Matr, kaj pa zdej? Joj upam, dane bova edina butla k bova na dan poroke prinesla darilo...

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3204
13.6.2008 12:46:03   
JORJA
Midva sma bila pred dvema letoma na poroki enega Boštjanovega prijatelja (nogometaša)...in so vsi soigralici prinesli na zabavo darilo....normalno da se je videlo kaj so podariliuser posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
13.6.2008 12:50:02   
Talika19

mislim, da je to predvsem odvisno od običajev
meni ni nihče darila prinesel prej, kaj pa tisti, ki so od ful daleč, valda ne bodo 2x hodili, enkrat samo zaradi darila
vidva ga takrat prinesita, potem pa res vprašajta pričo, kdaj lahko data
ponavadi se po kakšnem obredu (civilnem ali cerkvenem)

A res??? Ojej..se vid, da še nisem bla na nobeni porokiuser posted image ...Simon je bil ampak se ne spomni kako in kaj...
Matr, kaj pa zdej? Joj upam, dane bova edina butla k bova na dan poroke prinesla darilo...

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
13.6.2008 12:50:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Midva sma bila pred dvema letoma na poroki enega Boštjanovega prijatelja (nogometaša)...in so vsi soigralici prinesli na zabavo darilo....normalno da se je videlo kaj so podariliuser posted image ....

pr nama se ne bo nič vidl, ker je samo čestitka in evrčkiuser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3207
13.6.2008 12:51:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

mislim, da je to predvsem odvisno od običajev
meni ni nihče darila prinesel prej, kaj pa tisti, ki so od ful daleč, valda ne bodo 2x hodili, enkrat samo zaradi darila
vidva ga takrat prinesita, potem pa res vprašajta pričo, kdaj lahko data
ponavadi se po kakšnem obredu (civilnem ali cerkvenem)

Aha okuser posted image ..sem se kr zasekiralauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3208
13.6.2008 12:54:21   
abc100

Pri nas na žurko prinesejo darilo fantje, kateri so postavljali mlajčke nevesti. NA poroko ne gredo, pridejo nekateri samo na žurko, da prinesejo darilo, ki so ga kupili iz izkupička, ki ga je plačal ženin za nevesto na šrangi.

Na poroko pa prinesejo darili tisti, ki so od daleč. To sem tud prej napisala v tistem postu, ki mi ga ni poslal. Jest mislim, da se darilo prinese prej zato, ker na dan poroke ženin in nevesta nimata časa se zahvaljevat. Ne, da se ne morta zahvalit, samo posvetit se ne morta vsakemu darovalcu.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
13.6.2008 12:59:24   
Anonimen
pa da nisem mogla to en teden prej vprašat, bi raje prej neslauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3210
13.6.2008 13:02:04   
Talika19
Saj je običajno tako, da ti vsak po obredu čestita in ti zraven da darilo, ti se pa zahvališ. Nič posebnega. Priča pa skrbi, da darila daje na kup oziroma jih nekam spravi.
Zahvalo sva pa midva vsem dala preden so šli domov iz žurke. So dobili čestitko z najino sliko gor, škatlo s pecivom, pa potem še hrano in pecivo, ki je ostalo na žurki. Da so lahko še doma malo jedli.user posted image
Se pa vidi, da je res to zelo odvisno od običajev in poteka dogodkov, ki jih imaš na poroki.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
13.6.2008 13:03:40   
Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

abc tkole je šel verz:
Sedaj imata par kril.

... letita torej!

jst pa lih iščem en lep verz za jutri in mislm, da sem ga našla. Ne maram nekih klobas dolgih, more bit simpl pa veliko povedati in tale verz je čudovit!!!user posted image

Od E. Lukas:

Angeli smo,
a le z enim krilom,
da bi mogli poleteti,
se moramo objeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
13.6.2008 13:03:49   
Jumpy

Pri nas na žurko prinesejo darilo fantje, kateri so postavljali mlajčke nevesti. NA poroko ne gredo, pridejo nekateri samo na žurko, da prinesejo darilo, ki so ga kupili iz izkupička, ki ga je plačal ženin za nevesto na šrangi.

Na poroko pa prinesejo darili tisti, ki so od daleč. To sem tud prej napisala v tistem postu, ki mi ga ni poslal. Jest mislim, da se darilo prinese prej zato, ker na dan poroke ženin in nevesta nimata časa se zahvaljevat. Ne, da se ne morta zahvalit, samo posvetit se ne morta vsakemu darovalcu.

enako.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
13.6.2008 13:04:04   
Anonimen

Saj je običajno tako, da ti vsak po obredu čestita in ti zraven da darilo, ti se pa zahvališ. Nič posebnega. Priča pa skrbi, da darila daje na kup oziroma jih nekam spravi.
Zahvalo sva pa midva vsem dala preden so šli domov iz žurke. So dobili čestitko z najino sliko gor, škatlo s pecivom, pa potem še hrano in pecivo, ki je ostalo na žurki. Da so lahko še doma malo jedli.user posted image
Se pa vidi, da je res to zelo odvisno od običajev in poteka dogodkov, ki jih imaš na poroki.

Ta poroka, ki je sedaj ni cerkvena, onadva sta bolj tko uizi, ne bo nobenih običejev kot ugrabitev nevste ,postavljanje mlaja, pa  tko...
Ona želi čim manj teh ceremonij, samo poroka in potem žur tko, da pomoje bo čist kul, če bova potem dala darilo.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3214
13.6.2008 13:06:58   
abc100

Ta poroka, ki je sedaj ni cerkvena, onadva sta bolj tko uizi, ne bo nobenih običejev kot ugrabitev nevste ,postavljanje mlaja, pa tko...
Ona želi čim manj teh ceremonij, samo poroka in potem žur tko, da pomoje bo čist kul, če bova potem dala darilo.

Ti lepo tja nesi darilo pa je. Sej ste prjatli. Verjetno je drugače, kadar gre za sorodnike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
13.6.2008 13:07:48   
abc100

Ta poroka, ki je sedaj ni cerkvena, onadva sta bolj tko uizi, ne bo nobenih običejev kot ugrabitev nevste ,postavljanje mlaja, pa tko...

Če jima pa to ne bo odgovarjal, pa kr k men darilo prnes. Men ziher bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
13.6.2008 13:08:53   
Anonimen

Če jima pa to ne bo odgovarjal, pa kr k men darilo prnes. Men ziher bo.

user posted image user posted image user posted image
mislm da bova kr mi2 obdržala darilo, če jima ne bo odgovarjalouser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
13.6.2008 13:14:58   
Talika19

Ta poroka, ki je sedaj ni cerkvena, onadva sta bolj tko uizi, ne bo nobenih običejev kot ugrabitev nevste ,postavljanje mlaja, pa  tko...

itak, da bo okuser posted image
meni tak običaj sploh ne bi bil všeč, da bi mi darila nosili pred poroko domov
a veš kolk imaš še zadnje dni enega dela s poroko in skakanja sem in tja; a veš kolk ti gre časa, če bi ti prišlo recimo 20 parov oz. družin domov in ti bi darilo prineslo; vsakega moraš pogostit, pa valda, da je pri tebi kar nekaj časa
no v glavnem nekaj dni pred poroko se jaz že ne bi šla tega

je pa najbrž zoprno, če je taka navadauser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
13.6.2008 13:16:40   
Anonimen

itak, da bo okuser posted image
meni tak običaj sploh ne bi bil všeč, da bi mi darila nosili pred poroko domov
a veš kolk imaš še zadnje dni enega dela s poroko in skakanja sem in tja; a veš kolk ti gre časa, če bi ti prišlo recimo 20 parov oz. družin domov in ti bi darilo prineslo; vsakega moraš pogostit, pa valda, da je pri tebi kar nekaj časa
no v glavnem nekaj dni pred poroko se jaz že ne bi šla tega

je pa najbrž zoprno, če je taka navadauser posted image

ne, ne vemuser posted image user posted image user posted image

ok dost heca, super Talika, si me mal pomirilauser posted image ..valda če tkole pomislm je res zoprn, pa še tolk dela imaš zadnji teden...

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3219
13.6.2008 13:18:39   
Talika19
a se ponavljam kot ena papiga, sploh nisem opazilauser posted image
v glavnem vse bo ok in nič se sekiratuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
13.6.2008 13:20:30   
Anonimen

a se ponavljam kot ena papiga, sploh nisem opazilauser posted image
v glavnem vse bo ok in nič se sekiratuser posted image

ne nisem to mislauser posted image ...ampak ne vem kako izgledajo priprave na poročni danuser posted image user posted image ...se nanaša na to, da zaenkrat ŠE nisem poročenauser posted image user posted image

hvalaaaaauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
13.6.2008 13:25:09   
Anonimen
danes sem šla delat 3 osebne.Me je prišlo=33 evrov slike in 43 evrov osebneuser posted image Pezda pa kva je danes 100 evrov?NIČuser posted image

Sem pa kar mal žalostna,ker so maškino sliko skritiziral,da je ko stara mama.Ja no,če jo je blo pa mal strah pa nerodno pa se je čudno držalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3222
13.6.2008 13:26:21   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

danes sem šla delat 3 osebne.Me je prišlo=33 evrov slike in 43 evrov osebneuser posted image Pezda pa kva je danes 100 evrov?NIČuser posted image

Sem pa kar mal žalostna,ker so maškino sliko skritiziral,da je ko stara mama.Ja no,če jo je blo pa mal strah pa nerodno pa se je čudno držalauser posted image

ah dej no, prav luštne ste vse triuser posted image
pa kdo je imel take čudne komentarjeuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
13.6.2008 13:26:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

kdo je pa to rekel?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
13.6.2008 13:27:24   
Anonimen
moj otrok pa kr spi in spi , jst pa tle visim namesto, da bi pakiralauser posted image user posted image user posted image user posted image kok sem lena, fak

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?