|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
16.12.2008 22:06:46   
soraia
Midva sva pa ravno danes bila v Ts, kjer je 18 karartno zlato in sva dobila firmo POLELLO zelo lepi prstani, lepo narjeni,

malo sva si ogledala, in bodo verjetno kaj takega:

http://www.biffigioielli.com/index_file/Page1999.htm

ampak koo sem jih videla, kako je to lepo anrjeno, sem bial totalka navdušena!

no gledala sva tudi firmo LENVAL,

te sva gledala:
http://www.lenvalfedi.it/fedi_nuziali.php?idm=5

ampak sva nekako bolj navdušena nad Polello, cene pa so od 700-1000€.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
17.12.2008 7:34:46   
zimbra
Nky23 tale graščina je pa res lepa in gotovo bo poroka tam res nekaj posebnega. Kar pridruži se nam med junijskimi nevestami. user posted image Če si doma, ti res ne bo problem organizirat vsega. Kot naša Pupsika, ona ima že vse zmenjeno. user posted image

Maja dobrodošla! Lepo, da si se nam pridružila. Kdaj se pa vidva poročita?

Soraia prstančki so res lepi. Zlato pa je v Italiji boljše, ja. Midva bi itak rada prstane iz platine, samo cena je user posted image . Bova šla v januarju malo pogledat, pa da vidimo cene.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
17.12.2008 8:36:24   
*maja
Ja midva imava določen datum na 9. maja, uro bi rada okoli 16.00 če bova dobila termin (začnejo pobirat rezervacije v januarju), poročila pa se bova v Bistri.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
17.12.2008 8:47:13   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Ja midva imava določen datum na 9. maja, uro bi rada okoli 16.00 če bova dobila termin (začnejo pobirat rezervacije v januarju), poročila pa se bova v Bistri.

Super. Kaj pa ostale priprave? Imaš že vse organizirano? Gostišče, fotografa, obleko... ?
Sem radovedna, a? user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
17.12.2008 9:04:31   
nky 23
jutro!

naš malček se je hvala bogu zbudil brez vročine...

kako ste pridne s temi pripravami, že kar veste kaj in kako...

zdaj mi pa povejte ali ima katera kak pameten nasvet, jaz bi rada imela namreč za poroko res sanjsko obleko, kot vsaka, sam ta obleka bi bila videli veliko lepše, če bi jaz par kg., izgubila pa mi nekot ne gre to od rok..., imam 62kg, rada pa bi prišla na 55user posted image

pa ne vem kako bo z mojim sončkom na poroki, kdo dejansko ga bo popazil in dal spat..., to me kar muči malo...

drugače pa komaj čakam dan, na katerm bova z mojim oh in splohuser posted image , sem gledala obleko zanj in mi je bela res lepa sam ne vem kaj bo on rekel, črne defenitivno ne jo majo skoraj vsi...

grem kavica je že skor mrzla, no pa saj bo pa za lepotouser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
17.12.2008 9:10:57   
memole

Evo še ena taka, ki se poroči 2009 user posted image .
Vas že nekaj časa vztrajno berem in čekiram, pa se bom zdaj še malo pridružila.

Dobrodošla in čestitke pa prijetne priprave!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
17.12.2008 9:12:12   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

Midva sva pa ravno danes bila v Ts, kjer je 18 karartno zlato in sva dobila firmo POLELLO zelo lepi prstani, lepo narjeni,

malo sva si ogledala, in bodo verjetno kaj takega:

http://www.biffigioielli.com/index_file/Page1999.htm

ampak koo sem jih videla, kako je to lepo anrjeno, sem bial totalka navdušena!

no gledala sva tudi firmo LENVAL,

te sva gledala:
http://www.lenvalfedi.it/fedi_nuziali.php?idm=5

ampak sva nekako bolj navdušena nad Polello, cene pa so od 700-1000€.

Uh jej dragi!user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
17.12.2008 9:15:58   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

jutro!

naš malček se je hvala bogu zbudil brez vročine...

kako ste pridne s temi pripravami, že kar veste kaj in kako...

zdaj mi pa povejte ali ima katera kak pameten nasvet, jaz bi rada imela namreč za poroko res sanjsko obleko, kot vsaka, sam ta obleka bi bila videli veliko lepše, če bi jaz par kg., izgubila pa mi nekot ne gre to od rok..., imam 62kg, rada pa bi prišla na 55user posted image

pa ne vem kako bo z mojim sončkom na poroki, kdo dejansko ga bo popazil in dal spat..., to me kar muči malo...

drugače pa komaj čakam dan, na katerm bova z mojim oh in splohuser posted image , sem gledala obleko zanj in mi je bela res lepa sam ne vem kaj bo on rekel, črne defenitivno ne jo majo skoraj vsi...

grem kavica je že skor mrzla, no pa saj bo pa za lepotouser posted image

Uh če bi imela jaz 62kg bi bla vesela!user posted image user posted image

Za sončka pa ja bodo tvoji starši poskrbeli oz ga mal popazili al ne?
Mojo tamalo bojo moji popedenali in tudi gre z njimi domov spat bo pa sigurno že na poroki zvečer zaspala tako da jo bojo samo premestili v avto in potem v posteljo!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
17.12.2008 10:09:40   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

Kar se KG tiče jst se ubadam z njimi že cca. 4 mesece in sem uspela spravit dol do sedaj 4 kg rada bi jih pa še cca. 4-5 da pridem na svojo idealno težo. Sam je user posted image težko, sploh glede na to da se mi je nabiralo zadnjih 8 let pa po nobenem porodu (pa sm jih dala čez že 4 user posted image ) nisem vsega dol spravla. Jst mam za enkrat taktiko manj žri, sam sm mogla zraven začet še mal migat da se kam premakne. Tako da kakšnega pametnega nasveta žal nimam. Meni za enkrat uspeva se pa res držim tega da ne jem po sedmi zvečer.

Jaz se s tem kdo mi bo mulce spat spravil še ne ubadam, bomo že pokombinirali, bomo že kakšen babi servis zrihtali al pa mojo sestro pa bo, bomo itak meli fešto tam, kjer bodo tudi sobe za spat.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
17.12.2008 10:15:11   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Super. Kaj pa ostale priprave? Imaš že vse organizirano? Gostišče, fotografa, obleko... ?
Sem radovedna, a? user posted image

user posted image ja če je pa zanimivo a ne user posted image .

Ja obleko imam že izbrano in rezevirano v Krinolini. Fotografa še nimava zrihtanega, ker bova mela po vsej verjetnosti kar privat fotografe user posted image , bova videla. Za muskontarje sva se odločila da bova mela kar DJ-ja (hvala bogu za kolege user posted image ) tako da ta bo zastonj, pa verjetno tudi kaj od žive muzike (bom ponucala mojega fotra in "slavne" strice) tako da to bo tudi zastonj. Harmonika bo tudi prisotna na ohceti (pa ne se prosim zgražat user posted image ), to bo špilal eden od kolegov, ki obvlada v nulo user posted image , pa ta bo itak samo tako malo za vmes za popestritev.
Gostilne pa še nimava izbrane, morava še na lov, imava sicer nek ožji izbor samo morava it še pogledat, da vidiva kaj in kako.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
17.12.2008 10:51:41   
Pupsika
Hojuser posted image

Opravila sem moja dva razgovora...prvi je potekal odlično, sem bila super sproščena  čeprov sem imela preden se je razgovor začel tremo, ker je bil prisoten tudi član uprave ampak potem, ko smo pa začeli z ragovorom smo se pa vsi sprostili in imam ful dobr občutek.

Tadrug razgovor( odločilen) sem pa pogrnila na celi črti..ne bom pisala zakaj in kako, ker sem razočarana nad sebojuser posted image user posted image user posted image . Očitno je prevelika želja in trema naredila svoje,sporočijo mi v petek ampak isreno povedano klica ne pričakujem. Bom že.

Super za dve novi nevestici, maja dobrodošlauser posted image user posted image
Jst imam tudi že zaarano oblekco v Krinolini..katero imaš pa ti?user posted image

Soraia, krasni prstančkiuser posted image user posted image

nky23, super, da je tvoj malček že okuser posted image user posted image .
Glede kil..nič se ne obrememnjuj itak boš par dni pred poroko tolk živčna, da bo šlo dol samo od sebeuser posted image .

Jst sem se včeraj tehtala po res doooolgem času in imam 59 kil, sem bila prav presenečna. No še 2 kg pa bo moja idealna težauser posted image user posted image Čeprov sem tudi sedaj zadovoljnauser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
17.12.2008 10:56:38   
*maja
Rosaledo sem si izbrala, sem sicer že imela favoritko v Poročnem kotičku, sam potem me je pa ta čist navdušila, pa še cenovno je bolj ugodna (ker sem dobila 20% popust) user posted image .
Katero si pa ti izbrala Pupsika?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
17.12.2008 11:11:09   
Pupsika
Maja, moja je Parabola.

Tvoja je tudi zelo lepauser posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
17.12.2008 11:13:43   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Hojuser posted image

Opravila sem moja dva razgovora...prvi je potekal odlično, sem bila super sproščena  čeprov sem imela preden se je razgovor začel tremo, ker je bil prisoten tudi član uprave ampak potem, ko smo pa začeli z ragovorom smo se pa vsi sprostili in imam ful dobr občutek.

Tadrug razgovor( odločilen) sem pa pogrnila na celi črti..ne bom pisala zakaj in kako, ker sem razočarana nad sebojuser posted image user posted image user posted image . Očitno je prevelika želja in trema naredila svoje,sporočijo mi v petek ampak isreno povedano klica ne pričakujem. Bom že.

user posted image user posted image user posted image
Nič obupat, glavo pokonci, nič še ni gotovega do petka. Sploh pa imaš zdaj stalno razgovore, mogoče dobiš še kaj boljšega.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
17.12.2008 11:16:06   
Pupsika
zimbra sej vem..ampak sej pomoje poznaš občutek, ko veš, da si veliko več sposoben in veš, da se nisi dobro odrezal..in ni to negativno razmišljanje ampak samo realno.
Itak sem po naravi optimist ampak do neke meje...kjer veš, da si slabo opravil si pač realen.
Sej si pravim, vsaka stvar je za nekaj dobra...je pa razočaranje, to pa.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
17.12.2008 11:16:30   
Pupsika
Sej ti bom danes razložilauser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
17.12.2008 11:19:15   
zimbra

To pa!! Saj te razumem, tudi jaz sem bila v isti situaciji, na razgovoru sem zmrznila in bila zaradi tega kasneje zeloooo razočarana. Vendar se je kasneje izkazalo da sem dobila še boljšo službo, tako da ne obupat. Vsaka slaba stvar je za nekaj dobra.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
17.12.2008 11:20:22   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

To pa!! Saj te razumem, tudi jaz sem bila v isti situaciji, na razgovoru sem zmrznila in bila zaradi tega kasneje zeloooo razočarana. Vendar se je kasneje izkazalo da sem dobila še boljšo službo, tako da ne obupat. Vsaka slaba stvar je za nekaj dobra.

Ja, res jeuser posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
17.12.2008 11:36:19   
total
Čav bav punce..,Maja dobrodošla med nami..user posted image user posted image user posted image ,vse več nas je.Pupsika nič se ne sekiri,ponavadi dober rata na koncu..držim pestkeuser posted image . Nky3 me imamo svoj zasebni album,kamor dajemo svoje slike in predloge.Tam mam svoje oblekeuser posted image .
Midva še nisma nič gledala za prstane,bo treba mal po novem letu it.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
17.12.2008 11:49:48   
memole
Ejla!

Pupsika saj bo boš vidla boš dobila tisto ki ti ustreza!

Veste babnce iz firbca ker ste se pogovarjale o reviji moja poroka sem jo kupila!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
17.12.2008 11:53:07   
Pupsika
memole in total, hvalauser posted image .

Memole, ti ni dal babji firbeca neuser posted image ..ja, ja takšne smo ženskeuser posted image .
Itak jo pa vsaka nevestica " mora" imet, je obvezno čtivo tko kot v šoliuser posted image .

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
17.12.2008 11:55:55   
total
Ej Pupsika una vabila ko so not v reviji iz PČ lila barve so mi všeč,si vidla???

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
17.12.2008 11:57:44   
soraia
Pupiska boš videla, da ti bo uspelo! In ni ti treba bit nič razočarana sama nad samo, ker si mela v tem času veliko razgovorov in je težko bit na vseh 100°%.

Moja poroka tudi jaz sem si naročila to revijo, ap še 3 stare izvode (kjer so bile zanimive etme) in uapm, da jo bom jutri že brala.

Dobrodošle vse nove nevestice!

Prstani punce, da vam povem, včeraj ko sva hodila po zlatarnah, so razlike v ceni enormne, za une rinke, ki sem jih gor prilepila je bila razlika od zlatarne do zlatarne tudi do 300€ po rinki. Tako, da si je kar čas treba vzet in več krajih pogledat.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
17.12.2008 11:57:58   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Ej Pupsika una vabila ko so not v reviji iz PČ lila barve so mi všeč,si vidla???

vidla, vidlauser posted image ...te sem jst že gledala takrat k sem bila v PK na probi!
Krasna souser posted image user posted image ...in te bi midva ziher vzela...ampak mi se bolj sedaj nagibamo k temi,da jih bomo sami narediliuser posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
17.12.2008 12:00:32   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

Pupiska boš videla, da ti bo uspelo! In ni ti treba bit nič razočarana sama nad samo, ker si mela v tem času veliko razgovorov in je težko bit na vseh 100°%.

Hvala za tolažbouser posted image .

Moja poroka tudi jaz sem si naročila to revijo, ap še 3 stare izvode (kjer so bile zanimive etme) in uapm, da jo bom jutri že brala.

Uuuu to je pa superuser posted image . Jst imam tudi dve prejšni številki doma, mi je prijateljica dala, ki je se letos poročilauser posted image .

Dobrodošle vse nove nevestice!

Prstani punce, da vam povem, včeraj ko sva hodila po zlatarnah, so razlike v ceni enormne, za une rinke, ki sem jih gor prilepila je bila razlika od zlatarne do zlatarne tudi do 300€ po rinki. Tako, da si je kar čas treba vzet in več krajih pogledat.

Ne moreš verjeti ne kako se cene razlikujejo...svaštauser posted image .

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......