|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
17.12.2008 12:01:05   
total
Aha,men so ful všeč tako da jih bom vejetno vzela,bo bolje kot da jih sama delam..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
17.12.2008 12:03:13   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Aha,men so ful všeč tako da jih bom vejetno vzela,bo bolje kot da jih sama delam..user posted image

Sej jih jst tud ne bom, nimam žilce..je pa družinska prijateljica grafična oblikovalka in svetovno riše, tako, da smo se že zmenili kaj bo na vabilo narisala, kako bo vse skupaj izgledalo..bo prov hudouser posted image .
Itak bo pa v vijoliuser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
17.12.2008 12:28:30   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

IZVIRNO SPOROČILO: total

Sej jih jst tud ne bom, nimam žilce..je pa družinska prijateljica grafična oblikovalka in svetovno riše, tako, da smo se že zmenili kaj bo na vabilo narisala, kako bo vse skupaj izgledalo..bo prov hudouser posted image .
Itak bo pa v vijoliuser posted image .

To bo moralo pa res super izgledat. Pa še ideja je originalna, nekaj posebnega. Jaz bom tudi vabila sama delala, ampak bojo bolj taka enostavna.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
17.12.2008 12:35:25   
memole
Vabila bom tudi jaz sama delala vzorec že imam sedaj morem it sam še papir kupit in kuverte pol pa na delo!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
17.12.2008 12:52:07   
total
Vse ste pridne z vabiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ampak moja bojo tut lepa..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
17.12.2008 13:39:46   
*maja

Maja, moja je Parabola.

Tvoja je tudi zelo lepauser posted image .

U ja, Parabolo sem jaz tudi probala in je ful dobra ja, samo jaz sem malo premajhna za to obleko, da bi dobro izgledala na meni.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
17.12.2008 13:40:45   
nky 23
in kje najdem ta albumuser posted image

moj sinko je pa spet zakuhal na nekaj čez 38user posted image , sem klicala P, pa je rekla naj ga jutri pripeljem pokazat. Zdaj je že ćetrti danuser posted image

oh ja vabila, malo se bom verjetno poigrala z njimi, sam po vsej verjetnosti jih bova dala narest ker niti nimam časa za vse to, sem bol leve in lene sorte za touser posted image

grem zdaj k mojmu sončku se stisnat da bo malo dlje ajal...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
17.12.2008 13:42:03   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Maja, moja je Parabola.

Tvoja je tudi zelo lepauser posted image .

U ja, Parabolo sem jaz tudi probala in je ful dobra ja, samo jaz sem malo premajhna za to obleko, da bi dobro izgledala na meni.

Višina je tudi moj problem user posted image . Tudi jaz sem zaljubljena v tak model oblek, a kaj ko sem tako majhna user posted image user posted image user posted image . Smrk, smrk...

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
17.12.2008 13:45:09   
Pupsika
maja kolk si pa visoka?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
17.12.2008 14:01:09   
*maja
Nič pretirano user posted image 165 cm.

Aja, pa mene tudi zanima vaš album user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
17.12.2008 14:06:54   
Pupsika
No sej jst tudi nisem veliko več...168 cm se mi zdi.
Ma meni je dobro pasala, kaj pa vem...mogoče sem pa v njej obupna pa sploh ne vemuser posted image .
No tiste, ki so videle slike so rekle , da sem lepa...tko, da jst jim zaupamuser posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
17.12.2008 14:10:52   
*maja
user posted image potem imaš pa verjetno malo manjšo rit kot jaz in ti zato dobro stoji user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
17.12.2008 14:32:21   
total
Jaz sem tut probala od Pupsike obleko,pa mi ni dober stala,pa sem velika 176 cm,to je čisto odvisno od gradnje telesa,jaz se opzala da mi ful pašejo obleke,ki poudarijo boke,pas in rit,A kroj sploh ne.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
17.12.2008 14:44:17   
Pupsika
Uuu kolk mam jst hudo postavo, da mi je ta obleka pasalauser posted image user posted image user posted image ...đoukuser posted image ...sam paše mi pa resuser posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
17.12.2008 14:53:22   
total
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
17.12.2008 17:32:35   
nky 23
dajte no povedat kje se sriva ta vaš albumček sem preveč blont za to...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.12.2008 9:24:22   
total
Jutro,no pa smo tut mi nekaj zboleli,Nik je imel ponoči vročino in nosek ima zabasan,tako da grema pol zdravniku.Že dolgo ni bil bolan,zdaj pa je spet verjetno kaj na pohodu...user posted image
Drgač nič posebnega,danes je takšen dan za spanje,da bomo kar lepo počivali. In kje ste ostale?'  Nky23 a si dobila vstop do naših albumov?

Kje pa je moja Iyra????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej javi se kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
18.12.2008 9:55:48   
Looney27
Zdaj sem se spomnila da bi bilo dobro obiskati še kakšne plesne vaje pred porokouser posted image . Mogoče ve katera ali je v okolici Logatca ali Vrhnike kakšni plesni tečaj jaz nisem nič zasledila user posted image

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
18.12.2008 11:46:34   
*maja
Na Drenovem Griču jih imaš, če te zanima mi javi na ZS, da me ne bo potem kdo ganjal zaradi reklame user posted image . Je pa privat zadeva in je super.

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
18.12.2008 12:02:59   
Looney27
Živijo

*maja maš ZS

LP

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
18.12.2008 12:09:28   
*maja
Evo evo že odgovorila user posted image .

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
18.12.2008 12:44:56   
venezuela
ola punce! kako kaj? Pozdravljene nove nevesticeuser posted image

In drugač, kaj kej počnete? Sem si kupila revijo moja poroka, pa je res vse not.

Sem včeraj mal po netu gledala pa je tolk enih lepih oblekic, da sploh ne vem za ktero bi se odločla......pa tud šopki so mi skor vsi ful hudi....

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
18.12.2008 12:56:03   
*maja
Joj men pa čist nič od šopkov kar sem do zdaj videla ni všeč user posted image . Bi rada nekaj ful preprostega pa hkrati odbitega, pa da ni preveč ogromno.... skratka misija nemogoče user posted image .

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
18.12.2008 13:11:41   
venezuela
Sej se najde kej fajnga....kaj pa šopek, ki ga ne držiš v roki ampak ga imaš na roki?
To se zdej baje ful nosi....

Meni je od cvetje ful všeč flamingo al pa orhideje....

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
18.12.2008 13:15:47   
venezuela
V torek sem se malo šetala po lj pa sem obiskala še trgovino z naravno kozmetiko ORCA. Imajo res kvalitetne izdelke, jst sem z njimi zelo zadovoljnauser posted image

Kupila sem si tud maskaro, pa je ful dobra. Najboljša od vseh kar sem jih mela, pa sm že tud vse diorjeve sprobala, pa mi ni nobena tolk odgovarjala k ta.

Res je za očutljive očke najprimernejša....

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?