nky 23
|
no par besed o meni in poroki: z mojim sva skupaj dve leti in pol, imava leto in pol strega navihanega sineka z imenom Kevin, ki je ravno včeraj zvečer zbolel , jaz si ful želim eno res lepo poroko, ki bo za vedno vstala v spominu, v mislih imam ljudi, ki nama nekaj pomenijo, res lepe poročne obleke, bele golobe, prečudovito cvetje, ognjemet,.... datuma še ne vema, morma malo premislit, tudi za lokacijo si še nisva čisto jasna, tiste ki imate revijo, odločama se med rotnturmom v slovenj gradcu, kjer sva tudi doma, nadaljevanje na letališču, ali pa med vilo herbestajn in vilo široko v velenju, glede na to da bo malo več kot sto ljudi, bo verjetno obveljalo letališče v sg. edini problem je ta da ne vem koga naj imam za poročno pričo, imela bi dve... večino bo itak moj pripravil, je že kar nekaj porok organiziral, kar sodi k njegovemu poklicu, tako da me bo kar razbremenil, ima res noro dobre ideje, pa tudi jaz nočem met te tipične harmonike, bi pa imela kake ala atomik harmonik, skuter, no ja itak mogoče za kako urco vmes kaj takega ostalo pa nekoga, ki zna veliko skladb.... glede obleke še ne vemkakšno,... aja kje pa si lahko slikice pogledam total??? me malo firbec matra kakšne oblekice si kaj probala??? ali vaši bodoči možekivedo oz. bodo vedeli kakšno obleko boste imele??? grem posodo pomit od kosila...
|