|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
16.12.2008 10:55:22   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Pa dej no jst to čist resn sprašujem?user posted image

Jaz pa ti čist resno odgovarjam. Res. Harmonika mora bit.
user posted image

user posted image  ne bit huda no!!

Če ti pa grejo take neumnosti po glavi. Ohcet brez harmonike... Halo??? Tu je za udarit po mizi, ni kaj. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
16.12.2008 11:06:59   
Pupsika

user posted image

Če ti pa grejo take neumnosti po glavi. Ohcet brez harmonike... Halo??? Tu je za udarit po mizi, ni kaj. user posted image

ok ne bom večuser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
16.12.2008 11:11:48   
zimbra

user posted image

ok ne bom večuser posted image

Pridna punca.
user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
16.12.2008 12:19:34   
memole
Jaz sem tudi razmišljala da brez harmonike ker meni goveja muzika kocine pokonci dvigne!user posted image user posted image user posted image
Ajde če mi zapojejo in zaigrajo debelo deklico ok da mi pa kakšno tako ala v dolini tihi in podobne me pa srat prime!user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja pa še to lahko rdečo rožo utrgal bom zate ta mi je še všeč!user posted image user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
16.12.2008 14:00:16   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Jaz sem tudi razmišljala da brez harmonike ker meni goveja muzika kocine pokonci dvigne!user posted image user posted image user posted image
Ajde če mi zapojejo in zaigrajo debelo deklico ok da mi pa kakšno tako ala v dolini tihi in podobne me pa srat prime!user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja pa še to lahko rdečo rožo utrgal bom zate ta mi je še všeč!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja to je stvar okusa...
Ampak meni narodno zabavna glasba čisto nič ne moti...je prava slovenska glasba in jst sem nanjo ponosna.
Je res, da je ne poslušam ampak nimam pa nič proti.
Če pa se na harmoniko zaigra kakšno slovenska klasika mi je pa zelo lepo.

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 16.12.2008 14:12:50 >

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
16.12.2008 14:05:01   
princeska29
PUNCE A VE VESTE KAJ KAKO JE Z PRINCESKO OD LYRE????PREBIRAM ŽE DVA DNI FORUM IN SE NI NIČ JAVLA TAK DA JE MALO ČUDNO VSE SKUPAJ???????user posted image user posted image user posted image UPAM DA JE VSE OK Zuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
16.12.2008 14:21:00   
nky 23
en lep pozdrav!!!

ali se vam lahko pridružim???

namreč letos pa naj bi se poročila, lani nama ni zneslo, ni blo časa in kaj pa jaz vem...., letos pa bo!!!

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
16.12.2008 14:32:26   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

en lep pozdrav!!!

ali se vam lahko pridružim???

namreč letos pa naj bi se poročila, lani nama ni zneslo, ni blo časa in kaj pa jaz vem...., letos pa bo!!!

Dobrodošla in seveda se nam lahko pridružiš!
Kdaj se pa letos poročita?
Keri datum če ni skrivnost?

Pa čestitke!user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
16.12.2008 14:32:56   
total
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

PUNCE A VE VESTE KAJ KAKO JE Z PRINCESKO OD LYRE????PREBIRAM ŽE DVA DNI FORUM IN SE NI NIČ JAVLA TAK DA JE MALO ČUDNO VSE SKUPAJ???????user posted image user posted image user posted image UPAM DA JE VSE OK Zuser posted image user posted image
   Joj upam,da je vse ok,glede na zadnič sem se res ustrašla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nky23 dobrodošla,le pridruži se namuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mal več povej o sebi in vajin poroki..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
16.12.2008 14:35:23   
Pupsika
Punce tole je že res smešno ampak jutri imam še en razgovor tudi pri enem podjetju katerega sem si ful želelauser posted image user posted image user posted image Neverjetno kako se mi je odprlouser posted image .

nky, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image Povej nam kaj večuser posted image

Lyra in njeni princeski pa verjamem, da sta dobro in da pridno cartajo..bi nam verjetno že Martina kaj sporočila tako, da brez panike.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
16.12.2008 14:37:31   
memole

ja to je stvar okusa...
Ampak meni narodno zabavna glasba čisto nič ne moti...je prava slovenska glasba in jst sem nanjo ponosna.

A veš če bi mogla zbirat med balkansko in našo bi brez premislekov našo sam če je le možno se ji izognem!
Jo je moj oče ko sem bla v šoli še, poslušal vsako nedeljo in une nedelje so ble tako mučne že zato ker je bla drugi dan šola in še zdej se včasih če jo ob nedeljah posluša spomnim tistih nedelj leta nazaj!user posted image user posted image user posted image
Nimam pa nič proti hvala bogu da imamo vsaj nekaj slovenskega!user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
16.12.2008 14:40:20   
soraia
pupiska ma super to!!! Bomo držale pestke pa bo! Koliko časa pa že iščeš službo, joj meme bo to čakalo naslednje leto, pa me je že zdaj groza!!!

nky dobrodošla, pa povej nam kaj več!!!

Lyra jaz tudi verjamem, da je vse ok in da se lepo cartajo, za arč pa časa zmanjka!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
16.12.2008 14:40:41   
Pupsika

ja to je stvar okusa...

A veš če bi mogla zbirat med balkansko in našo bi brez premislekov našo sam če je le možno se ji izognem!
Jo je moj oče ko sem bla v šoli še, poslušal vsako nedeljo in une nedelje so ble tako mučne že zato ker je bla drugi dan šola in še zdej se včasih če jo ob nedeljah posluša spomnim tistih nedelj leta nazaj!user posted image user posted image user posted image
Nimam pa nič proti hvala bogu da imamo vsaj nekaj slovenskega!user posted image

user posted image user posted image ej jst se tudi spomnem nedelj pri svoji babici in dediju, in potem uno znano frazo: naj za trenutek odloži delo:user posted image ...to smo pomoje vsi dal čez, pa nam je šlo na živceuser posted image .
Sej te štekam...

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
16.12.2008 14:42:31   
Pupsika
soraia, hvala za pestkeuser posted image user posted image . Službo zares in aktivno iščem kakšna dva meseca ziher...ampak se je šele zdjle odprlo..prej me živ bog ni povohal.
Je pa res, da je veliko tajnic in poslovnih sekretarjev..to sem namreč jst po poklicu.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
16.12.2008 14:45:42   
Pupsika
user posted image

Kakšna odbita obleka..čist hudo... pa jst bi tudiiii take čevlje!!!

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 16.12.2008 14:46:19 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
16.12.2008 14:46:05   
nky 23
no par besed o meni in poroki:

z mojim sva skupaj dve leti in pol, imava leto in pol strega navihanega sineka z imenom Kevin, ki je ravno včeraj zvečer zboleluser posted image ,

jaz si ful želim eno res lepo poroko, ki bo za vedno vstala v spominu, v mislih imam ljudi, ki nama nekaj pomenijo, res lepe poročne obleke, bele golobe, prečudovito cvetje, ognjemet,....

datuma še ne vema, morma malo premislit, tudi za lokacijo si še nisva čisto jasna, tiste ki imate revijo, odločama se med rotnturmom v slovenj gradcu, kjer sva tudi doma, nadaljevanje na letališču, ali pa med vilo herbestajn in vilo široko v velenju, glede na to da bo malo več kot sto ljudi, bo verjetno obveljalo letališče v sg.

edini problem je ta da ne vem koga naj imam za poročno pričo, imela bi dve...

večino bo itak moj pripravil, je že kar nekaj porok organiziral, kar sodi k njegovemu poklicu, tako da me bo kar razbremenil, ima res noro dobre ideje, pa tudi jaz nočem met te tipične harmonike, bi pa imela kake ala atomik harmonik, skuter, no ja itak mogoče za kako urco vmes kaj takega ostalo pa nekoga, ki zna veliko skladb....

glede obleke še ne vemkakšno,...

aja kje pa si lahko slikice pogledam total??? me malo firbec matra kakšne oblekice si kaj probala???

ali vaši bodoči možekivedo oz. bodo vedeli kakšno obleko boste imele???

grem posodo pomit od kosila...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
16.12.2008 14:48:42   
zimbra

soraia, hvala za pestkeuser posted image user posted image . Službo zares in aktivno iščem kakšna dva meseca ziher...ampak se je šele zdjle odprlo..prej me živ bog ni povohal.
Je pa res, da je veliko tajnic in poslovnih sekretarjev..to sem namreč jst po poklicu.

To mi deli Pupsi!!! user posted image user posted image user posted image Bravo!! Saj na koncu boš morala še zbirat med vsemi temi dobrimi službamiuser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
16.12.2008 14:50:41   
Pupsika
nky, super izčrpno poročilouser posted image user posted image
Če se bosta poročila maja ali junija ti res svetujem, da čimprej stopita v akcijo, ker je takrat tak naval in večino stvari je že sedaj zasedenih.

Krajev, kjer se bosta poročila ne poznam tako, da verjamem, da se bosta odločila za njlepšo in najboljšo možno variatnouser posted image .

Upam, da se sine kmalu pozdravi..pošiljam veliko pika pok.

O harmoniki sem jst govorila glede tistega dela poroke, ko svatje čakajo na mladoporočenca, ko se slikata...

Ne, moj še ni videl obleke...pa je tud ne bouser posted image .

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
16.12.2008 14:52:12   
Pupsika

To mi deli Pupsi!!! user posted image user posted image user posted image Bravo!! Saj na koncu boš morala še zbirat med vsemi temi dobrimi službamiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image ....iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
16.12.2008 14:53:04   
zimbra
Dobrodošla Nky23!

Tudi jaz sem se odločala med dvema pričama, opcija je bila celo to, da bi imela za civilni obred eno, za cerkvenega pa drugo pričo. Potem pa sem se le odločila za eno osebo, ki mi je res najbližje.

Nam pa le poročaj o teh noro dobrih idejah tvojega dragega, mogoče pride še kateri prav.. A ne punce? Itak nismo iz istih koncev, tako da ni bojazni da bi se ponavljale. user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
16.12.2008 14:56:41   
zimbra

O harmoniki sem jst govorila glede tistega dela poroke, ko svatje čakajo na mladoporočenca, ko se slikata...

Joj, Pupsika, zgleda da sem s to harmoniko mal zatežila tle, a ne? Saj nisem hotla, samo meni res ni ohceti, če medtem ko se par slika harmonikaš ne drži vzdušja pokonci.. Uro, dve .. potem pa bend na poroki. Tudi midva sva izbrala bend, ki ne igra goveje muzike, ker mi res ni za plesat polke. Saj vsak ma svoje mnenje, in prav je tako. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
16.12.2008 14:58:01   
memole
nky upam da bo z sinekom kmalu bolje!
Tudi jaz lokacij ne poznam in ti kot pupsika svetujem da čimprej rezervirata ker rezervacije za poroko padajo že skor eno leto prej tako da pohitita!

Moj obleke ne bo videl sem mu jih ene par pokazala ki so mi všeč in so tudi njemu ne ve pa kero bom izbrala!user posted image

No sej harmonika bo tudi na moji poroki ker band ki nama igra imajo enega člana ki igra na harmoniko in ga vedno uporabijo pri porokah da igra menda že na domu pa potem po civilni in cerkveni in pa bo vrjetno tudi na slavju igral sam upam da ne predolgo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
16.12.2008 14:58:40   
Pupsika

Joj, Pupsika, zgleda da sem s to harmoniko mal zatežila tle, a ne? Saj nisem hotla, samo meni res ni ohceti, če medtem ko se par slika harmonikaš ne drži vzdušja pokonci.. Uro, dve .. potem pa bend na poroki. Tudi midva sva izbrala bend, ki ne igra goveje muzike, ker mi res ni za plesat polke. Saj vsak ma svoje mnenje, in prav je tako. user posted image

ne nič nisi zatežila, dej nehi!!!
Jst imam isto mnenje kot ti..čudno ane?user posted image ...in se popolnoma strinjam s teboj. HB, da vsaka pove svoje in tko mora biti, sej si ne morem skoz kimatuser posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
16.12.2008 15:18:51   
nky 23
hvala za lepe želje o okrevanju mojega malčka, ki je kljub vročini živahen za triuser posted image

ja saj ko bo moj fraj bova mogla stopit res v akcijo, bo treba rezervirat, maja pa se verjetno ne bova poročila, saj ma Kevin 2leti, moja tašča 50let, moja stara mama 80let, tako da je ta mesec že polno zaseden, morda junija ali proti koncu avgusta, se bo treba res odločit, saj mora moj na začetku leta že napisat kdaj želi met dopust, še dobro da nikjer ne delam, bo samo en moral o tem razmišljatuser posted image ,

ja glede rož že vema katera nama bo delala, saj je moj tam kupil šopek ko sem rodila in je bil res najlepši kar so jih videli, tako da ni bila težka izbira, glede kraja pa bo verjetno letališče že zaradi št. povabljenih

http://www.aerodrom-sg.si/

cerkvena poroka v mali cerkvici, kjer sva malega krstila,
civilna pa verjetno kar:
http://kraji.eu/trip_page.php?id_name=slovenj_gradec_grascina_rotenturn&id_pic=3554&id_counter=0&lang=

glede tega kam v sloveniji gledat obleke pa se bom malo na vas obrnila, nekaj pa bom verjetno šla v avstrijo pokukat...

< Sporočilo je popravil nky 23 -- 16.12.2008 15:19:24 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
16.12.2008 20:31:08   
*maja
Evo še ena taka, ki se poroči 2009 user posted image .
Vas že nekaj časa vztrajno berem in čekiram, pa se bom zdaj še malo pridružila.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......