|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
16.12.2008 7:47:37   
Pupsika
memole verjetno je razlika med italijanskim dinersom in slovenskim...in lastnik ni isti tko, da ne moreš neke primerjave potegniti..kaj pa vem no.

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
16.12.2008 7:51:39   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene so pa glihkar klicali iz Dinersa in imam še en razgovor v sredo!!

user posted image user posted image user posted image
Jeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image

PUPSIKA, TAKO SE DELA!!! Čestitke!
user posted image
user posted image
user posted image
Sem ti rekla, da pozitivne misli pomagajo. Če si nekaj močno želiš, gotovo dobiš. Kdaj pa maš drugi razgovor? Boš vidla da ti bo uspelo!!! Torej ti častiš kavo?

user posted image

Tudi jaz sem že kupila revijo Moja poroka včeraj. Res je fajn, včeraj sem jo cel večer brala in gledala slikce. Morava še obleko za dragega izbrati in noter mi je ena res fajn, bova šla pogledat. Res super revija, škoda ker izhaja samo dvakrat na leto 
user posted image Pa še nekaj sem videla, da tudi PK organizira svoj poročni sejem. Pa ravno v času ko bojo tudi Poročni utrinki v Unionu.user posted image A katera ve, kaj to pomeni? A potem tistih razstavljalcev ki bodo v PK v Unionu ne bo, al kaj? A potem moramo šibati po celi LJ tisti dan, če hočeš pogledat vse kar te zanima? Kake fore to majo, a se res ne morejo zment in met vsi skupaj? Čisto po slovensko, vsak bi rad bil petelin na svojem "kupu gnoja"...user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
16.12.2008 7:56:16   
Pupsika
zimbra hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem bila tako vesela, ti sploh ne znam povedatuser posted image ...ko sem odložila sem skakala kot norc, le kaj si je Tjaška mislilauser posted image user posted image .
V sredo zjutraj imam, popoldne pa midve na kavo,itak , da jst častiiiiiim!!!user posted image user posted image user posted image .

Ej, zimbra nama je tudi ena obleka v reviji tolk všeč za možeka...mmmm, po izkušnjah sodeč itk misliva istouser posted image user posted image .

Ja, se strinjam z zadnjim stavkom..tipično slovenskouser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
16.12.2008 8:00:14   
zimbra

zimbra hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem bila tako vesela, ti sploh ne znam povedatuser posted image ...ko sem odložila sem skakala kot norc, le kaj si je Tjaška mislilauser posted image user posted image .
V sredo zjutraj imam, popoldne pa midve na kavo,itak , da jst častiiiiiim!!!user posted image user posted image user posted image .

Ej, zimbra nama je tudi ena obleka v reviji tolk všeč za možeka...mmmm, po izkušnjah sodeč itk misliva istouser posted image user posted image .

Super, potem bova v sredo spet pijani user posted image , bo treba novo službo zapit, a ne?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
16.12.2008 8:04:45   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Super, potem bova v sredo spet pijani user posted image , bo treba novo službo zapit, a ne?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
16.12.2008 8:49:06   
memole

memole verjetno je razlika med italijanskim dinersom in slovenskim...in lastnik ni isti tko, da ne moreš neke primerjave potegniti..kaj pa vem no.

Ja to že res sam eni se pač dogovorov ne držijo pa ni važno če gre za slo firmo ali tujo!
V glavnem samo da se bojo držali če ne jih mal po glavi butni!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
16.12.2008 9:12:35   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Ja to že res sam eni se pač dogovorov ne držijo pa ni važno če gre za slo firmo ali tujo!
V glavnem samo da se bojo držali če ne jih mal po glavi butni!user posted image user posted image user posted image

ja to je pa res...pa ni važno al je Diners al pa Slovenske železnice al Merkatoruser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
16.12.2008 10:19:44   
Pupsika
Kje ste nevestice?user posted image
Sej vem, da ste pridne in delate meni se pa tolk čvekauser posted image ...tamala spi jst pa za računalnikom visim namesto, da bi kaj pametnega naredila...user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
16.12.2008 10:23:42   
total
Ojla,evo mene....bulim v revjo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Pa ostale kaj počnete?

Soraia prva obleka je za nakup 880 evrov,drag špas..user posted image .Grem še v Ma pl se pa odločim..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
16.12.2008 10:28:29   
zimbra

Sej vem, da ste pridne in delate meni se pa tolk čvekauser posted image ...tamala spi jst pa za računalnikom visim namesto, da bi kaj pametnega naredila...user posted image .

Saj čvekanje je pametno delo; spodbuja živčne končiče in razteguje mišice v prstih... torej si že bolj pametna in fit.
user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
16.12.2008 10:30:02   
Pupsika

Saj čvekanje je pametno delo; spodbuja živčne končiče in razteguje mišice v prstih... torej si že bolj pametna in fit.
user posted image

user posted image
Zdej se pa res počutim ful koristnouser posted image user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
16.12.2008 10:31:01   
Pupsika
total na kateri strani si?user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
16.12.2008 10:33:18   
total
Čak,da pogledam 29user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
16.12.2008 10:36:45   
zimbra
Ženske, pa vi se učite revijo na pamet, al kaj??? Bom imela še veliko dela da vas dohitim. Pa sem mislila da so moji študijski dnevi mimo.. user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
16.12.2008 10:37:04   
total
SEm glih klicala v Krinolino,mi bojo poslali ogrlicouser posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
16.12.2008 10:37:28   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Čak,da pogledam 29user posted image

11. nasvetov za sproščene poročne pripraveuser posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
16.12.2008 10:38:16   
zimbra
Pupsi, valda da moraš met harmonikarja, kaka poroka pa bo brez Golice?? user posted image user posted image user posted image
Šele ob 18.00 se poročiš? Super, tudi jaz sem želela tako pozno poroko, a potem nam s cerkvenim obredom ni zneslo in še slikanje vmes..

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
16.12.2008 10:38:48   
Pupsika
Midva morava pa zdej januarja plačati polovico menijev v gostilni, prstane in pa zaarat cvetličarko..to bo šlo enih evrčkov...

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
16.12.2008 10:41:03   
zimbra

Midva morava pa zdej januarja plačati polovico menijev v gostilni, prstane in pa zaarat cvetličarko..to bo šlo enih evrčkov...

Tudi jaz danes plačujem avans za catering... pa so se začeli stroškiuser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
16.12.2008 10:41:33   
Pupsika

Pupsi, valda da moraš met harmonikarja, kaka poroka pa bo brez Golice?? user posted image user posted image user posted image
Šele ob 18.00 se poročiš? Super, tudi jaz sem želela tako pozno poroko, a potem nam s cerkvenim obredom ni zneslo in še slikanje vmes..

user posted image user posted image user posted image ...me bereš ti drugje a??user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Pa dej no jst to čist resn sprašujem?user posted image

Ja sva si želela čim kasneje poročiti...pa fino je kar so na Otočcu kar gužve in je najina poroka zadnja tko, da ne bo nobenih srečanj z ostalimi svati, kar se drugače rado pripeti.
Slikala se bova pa pred obredom pa po...sem pogledala kdaj zaide sonce 30.5.user posted image , do skoraj 21h bo še dan:)

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
16.12.2008 10:43:46   
Pupsika

Tudi jaz danes plačujem avans za catering... pa so se začeli stroškiuser posted image .

ja, resuser posted image ...ampak bo pa potem manj za plačat:))

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
16.12.2008 10:44:01   
zimbra

user posted image user posted image user posted image ...me bereš ti drugje a??user posted image user posted image user posted image

Ja sva si želela čim kasneje poročiti...pa fino je kar so na Otočcu kar gužve in je najina poroka zadnja tko, da ne bo nobenih srečanj z ostalimi svati, kar se drugače rado pripeti.
Slikala se bova pa pred obredom pa po...sem pogledala kdaj zaide sonce 30.5.user posted image , do skoraj 21h bo še dan:)

Jup, te berem, te berem.. sem rada na tekočem. Tam je že gužva, pa raje tle s tabo klepetam. Ta gužva med porokami tudi mene moti, a kaj hočem? Ne morem met vsega v življenju, tudi če bi rada.. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
16.12.2008 10:46:03   
zimbra

Jaz pa ti čist resno odgovarjam. Res. Harmonika mora bit.
user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
16.12.2008 10:49:40   
Pupsika

Jup, te berem, te berem.. sem rada na tekočem. Tam je že gužva, pa raje tle s tabo klepetam. Ta gužva med porokami tudi mene moti, a kaj hočem? Ne morem met vsega v življenju, tudi če bi rada.. user posted image

user posted image Res je...sploh ni važn kaj in kako sam, da bo vse popolno in prfektno do zadnjega...user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
16.12.2008 10:51:34   
Pupsika

Jaz pa ti čist resno odgovarjam. Res. Harmonika mora bit.
user posted image

user posted image  ne bit huda no!!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......