|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
14.10.2008 21:14:16   
soraia
meni pa je všeč kombinacija belega in rumenega zlata, pa želim si da bi bile rinkice enake, no moj le s dodanimi kamenčki. Boi+va pa šla v četrtek malo pogledat, verjetno tudi az obleke, ampak bolj tako, samo informativno.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
14.10.2008 22:00:21   
lyra*
Čer nevestice.

Jaz se samo javljam,da se je začelo pri meni dogajat.
Čep mi je šel in zdaj še samo čakam na popadke ali pa da mi voda odtečeuser posted image

Danes je polna luna in bo mogoče kaj delovalo.

Preden pa res grem pa bi vam samo rada neki povedlauser posted image

Hvala,da ste me prenašale in me "poslušale" pri nosečniških težavah. Vsako posebej rada berem in vas bom fuuuuuuul pogrešala med časom,ko me nebo.
Pogrešala bom naše pogovorje,svetovanja....... Ampak se še vrnemuser posted image In upam,da me do takrat ne pozabite in me boste sprejele nazajuser posted image In da bomo skupaj načrtovale do dneva D in bomo takrat vse najlepšeuser posted image

Drugače pa zimbra,lacey,total,memole..... in vse ostale mislim na vas 100%! Pa se slišmo čez nekaj časa,ane???user posted image

martina tebi pa itak nevem kaj naj rečemuser posted image   Mislim,da nekatere stari itak sama veš ti jih ne rabim povedat!user posted image user posted image user posted image Najini pogovori,smehi.... pa na coffee še morma it! Boma naslednje leto se ravno zmenileuser posted image

Noo...ok zdaj sm že zabluzla. Pač malo me je strah vsega in.....

No nevestice moje....jaz grem!user posted image
Jaz bom ful mislila na vas...ve pa na mene,ane?user posted image

Rada vas mamuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.10.2008 7:02:29   
Martina27
Jutro...

Lyra.. sem kar user posted image  ko sem tole brala. Pa sej se ne poslavljaš zaradi česa slabega, dobila boš nekaj najlepšega in dragocenega v življenju. Dobila boš prečudovit naziv.... postala boš MAMICAuser posted image user posted image
Ti pa itak veš, da bomo vse tuki mislile nate ti držale pesti, da bo čimprej konec in boš hitro stisnila k sebi tvoji dve kepiciuser posted image

Zdaj sem pa res tolk jokala....eh, pa tako dobro jutro... pa make up...jaz sem tak čustvena in se za vsako malenkost jočem...
Kaj bo šele na porokiuser posted image

DOBRO JUTRO IN LEP DANuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.10.2008 7:31:17   
Pupsika
Ly,ra, želim ti čim lepši porod in da bi kmalu v rokah držala svoji dve čudoviti štručkiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Boš videla, to so najlepši trnutki v življenju, mislim nate in močno stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image .

Prstani...jih imava že nagledane v Zlatarni Celje, bodo pa iz belega zlata...Sva jih hotla že takoj vzet, takrat ko sva jih gledala pa nama je trgovka rekla naj raje počakava na poročni sejem, da bodo tam fajn popusti in se bolj splača, tko, da čakava na sejmuser posted image .

Aja, pa dobro jutrouser posted image , danes bo spet lep danuser posted image .
Sej, cela prv apolovica oktobra bo lepa, ko imam pa jst rojstni dan bo pa ziher slabo in dež, kot vsako letouser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
15.10.2008 7:34:58   
total
Jutro punce...draga moja Iyra v mislih bom vedno steboj,želim ti čim lažji porod in da boš kmalu držala svoja dva sončka v naročjuuser posted image user posted image user posted image .
Ne bomo te pozabile in ko boš mela čas se nam javi....da nadljujemo z pripravami.user posted image Drži se nam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In ostale kako ste?? Jaz čakam da se malček zbudi,da ga peljem v vrtec,danes bo namreč imel v vrtcu tortico,ker je še ni uspel imat za Rd,ki ga je imal..to bo veseljeuser posted image

Potem pa veselo na delo..uživajte v dnevu

< Sporočilo je popravil total -- 15.10.2008 7:39:43 >

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
15.10.2008 8:01:46   
zimbra
Lacey, bom odprla mapo v našem albumu in dala gor slikce ko jo bom šla pomeriti. Bom danes poklicala, če so že dobili kolekcijo in se naročila. 

< Sporočilo je popravil zimbra -- 15.10.2008 8:03:52 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
15.10.2008 8:11:36   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Lacey, bom odprla mapo v našem albumu in dala gor slikce ko jo bom šla pomeriti. Bom danes poklicala, če so že dobili kolekcijo in se naročila. 

user posted image user posted image jeeejuser posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
15.10.2008 9:15:11   
zimbra
Joj, me tole jezi... pol ure tipkam, potem pa me ven vrže!!!!! Za pop...

V glavnem Lyra, brez veze da tu tipkam, ti si gotovo že v porodnišnici. Držim pestke, da bo vse v redu in čim prej minilo in dva zdrava user posted image user posted image . Ti Martina nas pa le obvesti, ko bo kaj znanega. Sem že jaz živčna, kaj šele Lyra.

Glede prstančkov, tudi midva imava ogledane v ZC in čakava na sejem za popuste, prav tako za torto. Še največji problem je obleka user posted image Večja kot je izbira večji je problem user posted image . Vrag naj vzame ta internet kot ti daje neskončno možnosti gledanja oblekc, zato pa si lahko zmišljuješ. V "starih" časih si šel v dva salona, izbral najlepšo in šel. Zdaj pa premišljuješ in ogleduješ... Ah...

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
15.10.2008 9:35:55   
Taia005
Naša Lyra je šla v P......
Vam še javim kako in kaj...
Držim pesti zate Lyra, da boš čimprej opravila in se hitro pocarkljala z tvojima dvema karkoli že sta...user posted image user posted image  al pa user posted image user posted image

Čao čao Martina

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.10.2008 13:31:41   
Tanyka
Hello

Se lahko pridružim debati?

Najin dan je 29.08.09

Rezervirane imama muzikante, za ostalo je še kr nekaj časa.Je pa res, da so že vsa gostišča, ki sma jih imela v ožjem izboru zasedenauser posted image .
Bom vztrajno iskala naprej,....
Težko bo, ker potrebujemo prostor za cca 115 ljudi,....
Bo že kaj....

NO toliko za zdaj, se tipkamo,...
Ciao

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Taia005)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
15.10.2008 16:16:13   
Taia005
Naša Lyra je v porodni.....kmalu bodo trijeuser posted image user posted image user posted image

Joj, držim pesti,da se čimprej reši

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
15.10.2008 16:22:10   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Taia005

Naša Lyra je v porodni.....kmalu bodo trijeuser posted image user posted image user posted image

Joj, držim pesti,da se čimprej reši

wow...srečno Lyrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Taia005)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
15.10.2008 19:00:55   
Martina27
No, da vam povem da je Lyra rodila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobila je 2 zdravi pupiki Zaro in Zojo.... Prva se je rodila ob 17.00 druga pa 7 min kasneje....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
15.10.2008 19:02:15   
Martina27
Ne, prva je Zoja (3100 in 50cm) druga pa je Zara (3000 in 49)user posted image

Kok je to lepo prebrat da so vse tri ok in se cartajo....user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
15.10.2008 19:37:14   
Pupsika
Iskrene čestitke ob rojstvu princeskuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Veliko veliko zdravja vam žellimo in seveda obilo cartanjauser posted image .

Kako sem vesela...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1290
15.10.2008 20:20:49   
total
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Iyra za tvoje dve pupeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da boje zdrave in srečne,vama pa želim prijetno staršestvo in veliko pokakanih pleničk...user posted image user posted image user posted image

Srečni očke bo zdaj med žensakmi....user posted image user posted image user posted image ,uživajte.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
15.10.2008 21:50:20   
soraia
Iyra iskrene čestitke, pa veliko cartanja vam želim!!!

In izbrala sta zelo lepi imeni za vajini princeski.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
15.10.2008 21:51:06   
soraia
Kdaj pa bo poročni sejem?

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
15.10.2008 21:57:14   
soraia
In kje pa je poopsika? Jo pogrešam!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.10.2008 6:50:09   
Martina27
Dobro jutro....
Kako ste kaj?
Midva greva danes gledat v poročni kotiček vabila in če bodo kakšna ki bodo res lepa, jih bova kar naročila...
Sej itak jh neseš ko ti paše a ne....
En strošek manjuser posted image
Vam bom javla....

A ve katera kje se dobjo uni biserčki za na trpalnce? Jaz imam take za na obraz, imela bi jih pa na trpalnicah, pa nihče nima pojma kje bi se naj to dobilo...

Vam javim med službo kako in kaj je z vabili.... greva med mojo pavzo ker je banka zaprta od 12-14 tko da mam čas...user posted image

Lacey- ZS

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
16.10.2008 9:51:24   
zimbra
Lyra, čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image Vse najboljše in najlepše tebi in tvojima deklicama. Njima želim veselo in srečno otroštvo, vama pa obilo radosti v starševstvu.
user posted image

Martina, daj ko greš v Poročni kotiček vprašaj, kdaj bodo dobili vso kolekcijo 09. Saj sem včeraj klicala, pa so rekli, da še prihaja. Jaz pa sem neučakana in bi šla kar že pomerjat..

Soraia, poročni sejem bo od 31.1.-2.2.09, če misliš tega v Ljubljani.

Neposredna povezava do sporočila: 1296
16.10.2008 13:01:28   
Pupsika
Meni je pa zdjle moja šivilja poslala mejl glede poročnega sejmauser posted image user posted image user posted image . Jeej, točno piše kaj se bo dogajalo..mmmm..komaj čakam konec januarjauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ona bo imela tudi svojo modno revijo na sejmuuser posted image user posted image user posted image .

V soboto 31.1. pa bo velika modna revija poročnih oblek....nujno moramo biti tamuser posted image !!!.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
16.10.2008 13:51:16   
memole
Pozdravljene!

Kako kaj?

Lyra iskrene čestitke ob rojstvu dveh rožic!
Želim vam veliko prespanih noči predvsem pa zdravja in obilo smeha v njunem otroštvu!
user posted image user posted image user posted image user posted image

No midva imava sedaj rezervirano gostišče in pa civilno poroko!user posted image user posted image

O super hvala ker ste povedale kdaj je sejem upam da mi uspe it!user posted image

Tanyka dobrodošla in čestitke!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
16.10.2008 13:54:52   
memole
Aja glede prstanov midva bova šla v zlatarno karat v novem mestu pogledat imava tudi bon in popust tako da bova najprej tja šla pogledat za prstane!

A tu nimate nobenega seznama kdaj se kera poroči?
A se ga da naredit tako da je v posebni temi napisano kdaj se kera poroči če ne se tu v tej temi kar razgubi?!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
16.10.2008 14:03:47   
zimbra
Memole, saj imamo seznamček kdaj se katera poroči. Poišči ga kakšno stran ali dve nazaj. Le da ga je delala Lyra in glede na to, da sedaj pestuje dve lušni user posted image user posted image , dvomim da bo imela v kratkem čas ta seznam obnavljat.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?

1. tromesečje. (25%)

2. tromesečje. (62%)

3. tromesečje. (12%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!