|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
4.5.2009 13:29:02   
Pupsika
O tnx punce, sej sem se kr pr CAT naročila...enostavno ne morem veš k S. ker se mi kr želodec obrača.

Hvala vsem za pohvale glede konfetkov, jst sem tud ponosnauser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
4.5.2009 20:08:16   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Evo nohti zrihtani user posted image , po obleko grem pa šele jutri je baje danes še v čistilnici in jo jutri dostavijo user posted image . Joj imam kar slab občutek, ker nazadnje, ko me je takole prestavila se je izkazalo, ko sem prišla na probo ni vse štimalo tako kot bi že moralo user posted image . No no gledam pozitivno saj bo saj bo je časa še 4 dni da jo zrihta tako kot je treba.

Saj bo! user posted image  Ti si že zdaj v soboto, joj kako beži čas...uh kje sem še jaz, sploh vas raje ne pridem brat..do takrat boste že vse konkeretno v zakonu user posted image

user posted image  da si preživela dekliščino

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
4.5.2009 20:09:15   
Čmrlika
Ko sem že pri dekliščini, a ma katera kako dobro idejo kaj pripravit? ...v soborto jo ma prijateljica, da ji malo zapopram teden pred porokouser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
5.5.2009 9:02:35   
zimbra
Čmrlika na portalu Najina poroka maš pravo zbirko igric, hecov .. vsega mogočega prav za dekliščine in fantovščine. Malo pobrskaj.
Glede poroke pa bomo res mi že v zakonu ko se bo tebi dogajalo, a čas tako hitro teče, da boš kmalu za nami. Ti nas kar beri in sodeluj, boš potem polna idej. user posted image

Pupsika, bravo za salon. Po mojem si se prav odločila.

Maja!!! Samo še TRI dni do tvoje poroke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
5.5.2009 9:23:46   
Pupsika
Ja, Maja še 3  dniiiiiiiiiii, NOROuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
5.5.2009 11:22:10   
total
Jejje maja,kmalu bo tvoj dan D,pa še sonček bom mela....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
5.5.2009 11:43:33   
total
 Ej punce,povejte mi kaj ste na vabila oz. koverto napisale ime  povabljenega,al nič?  Pa še neki: koliko dni prostih ti pripada na poroko,ve kera???

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
5.5.2009 12:02:05   
Pupsika
Midva nisva nič pisala na kuverte
.
Pripada ti 2 dni izrednega dopusta za poroko, jst sem že dobilauser posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
5.5.2009 12:04:01   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ko sem že pri dekliščini, a ma katera kako dobro idejo kaj pripravit? ...v soborto jo ma prijateljica, da ji malo zapopram teden pred porokouser posted image

Čmrlika men priča baje prireja svetovno dekliščino ampak nič ne vem tko, da ti žal nemorem pomagatuser posted image .
Se pa strinjam z zimbro, poglej na Najino poroko, tam je res par dobrih idejuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
5.5.2009 12:32:32   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

.
Pripada ti 2 dni izrednega dopusta za poroko, jst sem že dobilauser posted image .

Tudi midva nisva na kuverte nič pisala.

V javni upravi ti pripada tri dni izrednega dopusta. Tudi jaz mam sklep že v rokah. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
5.5.2009 12:39:31   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

.

V javni upravi ti pripada tri dni izrednega dopusta. Tudi jaz mam sklep že v rokah. user posted image

Jst žal ne delam v javni upraviuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
5.5.2009 13:51:18   
ŽanaTaja
Hej punce...

Pa ravno to vprašanje o prostih dnevih sem hotela jaz zastavit...

No, pa že vemuser posted image user posted image

Kolk boste pa dejansko doma...jaz sem si zaenkrat vzela prosto sam tisti petek pred poroko in ponedeljek

Drage moje zelo kmalu boste deležne mojih slikic z poročno obleko....une k sem se slikala v njeje mi je moj po pomoti zbrisaluser posted image ...ampak sej kakšno obleko bom imela veste...

Joooj majčice....vaš mesec šiba z polno paro...sploh ne morem verjet....

Maja.....vse bo ok, najbrž bomo vse takšne da bomo mislile, da kaj ne bo ok...boš vidla, da bo tvoja sobota sanjska.....user posted image user posted image user posted image  ŠE MALOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
5.5.2009 13:57:18   
Pupsika
Žana Taja, jst bom doma od srede pa do sredeuser posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
5.5.2009 14:00:03   
zimbra
hehehehe... jaz bom doma cel mesec. user posted image En teden pred poroko, en teden po poroki, potem pa še 14 dni poročnega potovanja.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
5.5.2009 14:01:06   
majcci

hehehehe... jaz bom doma cel mesec. user posted image En teden pred poroko, en teden po poroki, potem pa še 14 dni poročnega potovanja.
user posted image user posted image user posted image

Super user posted image

Jaz bom pa 2 dni pred poroko in 3 dni po poroki. Na poročno potovanje pa greva julija (10-14 dni). Imava šele takrat dopust.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
5.5.2009 14:10:11   
majcci

.

Jst žal ne delam v javni upraviuser posted image

Jaz dobim 3 dni za poroko, moj pa 1 dan. Sva pa oba v gospodarstvu zaposlena (ti dnevi so odvisno od kolektivnih pogodb).

Midva sva pa na kuverte napisala običajno družina XXX.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
5.5.2009 14:13:52   
*maja
Evo mene user posted image .
Jaaaaaaa že odštevamo in letamo po opravkih tik pred zdajci.
No moja oblekca je že doma in čaka na soboto user posted image .

Midva sva na vabila napisala ime in priimek tistega ki sva mu ga dala.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
5.5.2009 14:36:13   
Pupsika
Ja tile izredni dopusti so odvisni od kolektivne pogodbe posameze firme...
No jst sem čsit hepi z 2 dnevomauser posted image .

Maja, ko te berem sem čisto navdušena, sploh nemorem verjet, da imaš samo še 3 dniuser posted image user posted image user posted image

Oooo majcci, lepo, da si se oglasilauser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
5.5.2009 14:37:49   
majcci

Ja tile izredni dopusti so odvisni od kolektivne pogodbe posameze firme...
No jst sem čsit hepi z 2 dnevomauser posted image .

Maja, ko te berem sem čisto navdušena, sploh nemorem verjet, da imaš samo še 3 dniuser posted image user posted image user posted image

Oooo majcci, lepo, da si se oglasilauser posted image

Sem imela/imam malo časa.
Si bom pa vzela danes malo časa, da kaj več napišem user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
5.5.2009 14:39:02   
Pupsika
No le daj, tvoj dan se tudi bližauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
5.5.2009 14:41:17   
Pupsika
Jst pa še čakam, dami DJ po mailu pošle zmiksan komaduser posted image user posted image ..mi je že prejšnji teden posalal ampak je narobe zmiskla, upam, da mi danes pošlje...
Sej vem,. da je bizi pa to...samo je imel ful časa, jst sem pa že mal nestrpna, ker mi je učiteljica plesa rekla, da moram čimprej dobit mixuser posted image .

Če mi do danes ne bo poslal bom kr en komad dala, nič zmiksan..ker se mi  res ne da več s tem ubadat.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
5.5.2009 18:17:35   
ŽanaTaja
Sej bo poslal Pupsika....vse bo, sam strpne mormo bit...smo že vse mal nervozne....

Midva pa greva zdaj na plesne...jih imava ob 18.30.....zadnjič me je tako noga bolela...kr neki...user posted image user posted image
Sam še 2x in potem se začne učenje s Katarino Venturini...najina koreografija...
Nama pa je DJ od Katarne zmiksal komade za najina plesa.....

No lepo bodite...

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
5.5.2009 20:05:22   
majcci
Se moram malo pohvaliti, da se si danes uredila tremine za frizerja, kozmetičarko in probo obleke user posted image .
Tako grem prvič k frizerju 14.5. (na barvanje in probo frizure), 15.5. grem v Lj na probo obleke, 18.5. pa na nego obraza.
Na dan poroke pa imam ob 8.00 fizerja, ob 9.30 pa kozmetičarko (ličenje in francosko manikuro).
Priznam da je me je danes malo stisnilo, kako hitro se bliža poroka.
Edini problem, ki ga imam je, kje dobiti bele čevlje user posted image . Nikjer jih ne najdem. 15.5 jih pa že rabim.

Včeraj sem si pa kupila tuid perilo v Lisci - samostoječi modrček in sp. hlačke v beli barvi.
boste imele vse samostoječe nogavice? Kaj pa pas za nogavice?
Kakšne barve nogavic boste imele in kje ste jih kupile?

Se še kaj oglasim, grem malo tv gledat, ker dragi rabi računalnik.

Uživajte

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
5.5.2009 20:15:23   
Pupsika
Majcci ti imaš pa tko pestro kot jstuser posted image .

Jst imam naslednji teden ubijalskiuser posted image , pa še spomnila sem se, da imam zobarja...adijo pamet, kako bom to speljalauser posted image .

Moj poročni dan bo potekal zlo uiziuser posted image , ob 11h frizura, ob 12h make up...pol pa do 15.00 uživanje in početje ničuser posted image .

Majcci kako ne najdeš belih čevljev? A poročnih? A ti bi mela čist bele?
Kolk vprašanjuser posted image .

Jst si bom kupila samostoječe nogavice, če bo slučajno bolj hladno, jih bom mela v rezrvi ampak nebi imela bele...bom vidla, če imajo kakšne lepe kožne.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
5.5.2009 20:34:32   
soraia
hello nevestice, ja res je pestro!!!

hvala za pohvale za rinkice, čevlje in stekleničke!!! Ful ste zlate, res.

zimbra čevlje sem dobila v pitarellotu v ts, pa tolko trgovin sva po ts prehodila in obdelala, in edino tam sva našla rdeče čevlje.

žanataja tebe je priča res super presenetila, tudi sama se bi vozila v limuzini. super res.

pupsika upam, da si že dobila cd.

majcci končno. Ja najin dan se pa res hitro, hitro bliža. Jaz mam pa lih obratno kot ti 14 probo obleke, in 15 probo frizurce, in že komaj čakam, res.

Pa super za perilo in upam, da še čevlje najdeš. No ko sem jaz iskala rdeče sem vidla ogromno belih.

maja super za oblekico, pa še jaz sem nestrpna, kako bom šele za svojo poroko. Pa res boš čudovita. Aja pa upam, da boš tudi potem klepetala z nami in da ne boš zginila.

Pa lahko bi potem kje drugje kakšno temo odprle in tam dalje čvekale.

cvetje: danes sem se dokončno zmenla in bom imela viseč šopek iz rdečih vrtnic in belih kal. Lep bo, lep. Pa še naprsne za priči mi bo nardila in za mojega sončka, pa za mojega lubija valda.

Nevestice: a vas bo tudi pred matičarja pospremil oče. Vem, da je to navbada v cerkvi, kako pa je pri civilni poroki???

dekoracija prostora: imeli smo namen, da ga bomo okrasili z baloni, ampak moj mali sonček se zelo, zelo boji balonov (samo da vidi enega, začne jokat in se stiskat k meni, ma smo bili pred kratkim na enem rd, in so tam starejši otročki pokali baloni in zgleda, da je od tu ta strah, ker prej se jih ni bal), tako da baloni odpadejo. In zdaj sem prav brez ideje, kako oz s čim okrasiti prostor.
Bo treba it spet do promaka, da dobimo kakšno idejo.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Pručka
GTdesign

Ste rešili anketo za pručko: http://www.ringaraja.net/forum/m_6049089/mpage_1/key_/tm.htm#6049089

Da (16%)

Ne (84%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!