Martina27
|
poopsika - sej ne vem, če sem te prav imenovala. Sam mi povej,kaj pa ta obred za takšno ceno pri vama vključuje? Ker midva sva na Galeriji ful več dala oz morava zaarat do poroke 1050€. Prejšnji mesec sva dala 300 in oktobra morava še nest 750€. Kje bosta pa imela zabavo al kaj se dogaja v tem šotoru, pač predvidevam, da zabava al ne? lyra- Djerba- prvič in zadnjič, pa res nikoli več. Morje katastrofa, da ti povem, da sem tako razočarana, da še zdaj nisme prišla k sebi. Če imaš msn,ti lahko pošljem slike plaže al bolje rečeno deponije,ki smo jo mi tam imeli. Hotel z 5*, plaža pa tak deponija da te kap če to vidiš. Kopali smo se ves teden v bazenu, ker je bilo morje črno od svinjarije in alg, smrdelo pa tak, da ne najdem izraza za tale vonj, podobno kot iz greznice.Moj mali se mi je cele noči zbujal in jokal, da smrdi ko kuga, da sem mu parfume špricala v loku da je mal ozračje razbrmenilo tega smrada. Sej sem napisala pritožbo takoj ko smo se vrnili in mi morajo do četrtka dat odgovor, če ne pa sam novinarja in na PopTv. Kopam se lahko jaz v Ljubljani na bazenih, na morje pa greš, da se kpaš v morju. Sej piše kot opomba pri hotelu, da morje občasno ni primerno za kopanje, sam to ni zgledalo za občasno, to so imeli cele kuper te svinjarije tam naložene. Vsak dan sta po plaži vozila bager in traktor in to odvažal, tam ko bi se naj kopali. To je za ceno 1800€ in za ceno dopusta, ki ti ga tako toplo priporočajo na agenciji Relax. Sram jih naj bo. Kako si se pa ti imela? Kje si bila zdaj v Grčiji al v Španiji?
|