|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
12.8.2008 22:46:19   
pupika27
vidim da sem še vedno sama zimska nevesta user posted image user posted image user posted image punce a se bojite snega alkako to da se nobena noče pozimi poročit????jaz pa čakam da bo poletje mimo pa da še ene stvari rešim potem juuuriš na priprave
za vas pa vidim da ste prav lepo zagrete in že fino načrtujete
lepo to le uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
13.8.2008 8:39:34   
majcci
Danes pa imam končno malo časa, da tudi jaz kaj napišem. Vidim da ste se vredu razpisale.
Kako to, da ste že nekatere rezervirale na UE? A to se že da, čeprav je poroka šele drugo leto?
Midva drugače še ne načrtujeva kaj. Imava gužvo do oktobra oz. dragega skoraj ni doma in je posledično malo časa, da se sploh lahko zmeniva o čemerkoli. Bova pa oktobra toliko bolj intenzivna.
Upam da ne bo prepozno. Saj niti nimava nekih velikih želja.
Za fotografa veva koga bova imela. Če ta ne bi bil več prost, bova pa drugega vzela. Je enih par vredu na našem koncu, cene pa so primerljive, tako da iz tega vidika ni panike.
Glede gostilne pa še ne veva katero bi izbrala. Nimava veliko izbire - izbirava lahko med petimi, tako da ena bo že imela prosto.
In kako ste kaj druge?

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 402
13.8.2008 11:51:11   
lyra*
heeeeeeej user posted image

lepotica sem te že malo pogrešala,ko te tak dolgi ni bilouser posted image  Pa jaz sem vredu,imela sem neke težave ampak je zdaj že super.

Zjutraj sem šla po inekciji za pljučkauser posted image user posted image user posted image  Sem zdaj bolj mirna.
Vozička mi zadnjič niso dali ker so ga tik pred mano eni odpeljali,čeprav sem ga imela razerviranegauser posted image  In sem rekla,da pridem po drugega,ko pride moj lubi domovuser posted image

Danes bomo malo sobico za user posted image user posted image prpraviliuser posted image  No jaz bom sam šefico igrala pa na steno bom narisalauser posted image

Fotografa imam,gostilno imam ansambla pa še nimam in nimam pojma koga bi sploh imelauser posted image

Da se pa pohvalim sem včeraj kar dosti kupila za moji pikici. Majčke,pajacke,odejice...in sem za vse zapravila nekje 300€user posted image user posted image  Ampak itak sem vse po dvojno mogla kupit...user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 403
13.8.2008 12:12:40   
majcci
Lyra kdaj pa imaš rok?
To pa ni bilo fer od njih, če so drugemo prodali voziček, če sta ga imela rezeviranega. Samo da bosta dobila drugega.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
13.8.2008 12:23:00   
lyra*
majcci   2.novembrauser posted image  Saj bodo drugega pripeljali samo mogoče nebo rdeč ampak moder. Ampak za te barve mi je čist vseeno! Samo,da se bomo lahko sprehajaliuser posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 405
13.8.2008 12:31:55   
majcci
Potem pa res bebiki nista več tako daleč.
Saj, najbolj važno je, da voziček dobite in se potem veselo sprehajate naokrog.

Bosta na poroki imela lepo družbo user posted image .

Midva sva še kar sama in bova še nekaj časa, vsak kakšno leto, potem pa bo treba kakšnega bebija naredit. Je mama od mojega že malo nestrpna user posted image .
Zadnjič nama je rekla, da naslednjo leto pa se morava poročit, ker sva že predolgo skupaj user posted image . Še nisva namreč kaj doma povedala oz. nobenemu, le malo sva namignila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.8.2008 12:44:01   
lyra*
user posted image user posted image
Kak sta lahko tiho,da se bosta poročila? Jaz sem vedno vsem takoj povedlauser posted image user posted image  Ja mogoče pa bosta na poročnem potovanju naredila kakšnga otročkauser posted image
Tvoja tašča si vsaj želi vnukov moja pa neuser posted image user posted image  Ampak nebomo tukaj o temuser posted image
Ja na poroki bomo imeli družbo....sicer še nevem kak bomo vse skupaj naredili ampak ju bo že nekdo malo paziluser posted image  Takrat bosta že 7mesecev stari in bo malo lažje za koga drugega!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 407
13.8.2008 13:05:09   
majcci
Saj bi najraje vsem povedala, ampak čakava do oktobra. Bova šele takrat uradno določila poroko, zdaj imava namreč "tih" dogovor da se bova poročilauser posted image . Malo naju mučijo finance, zato pa tudi odlašava in oktobra bo malo bolj znano ali si lahko privoščiva takšen strošek. Šparati sva pa že začela.

Tvoja tašča je pa res malo čudna, da si vnukov ne želi. No, saj to je njen problem, ne ve kaj zamuja. V glavnem da sta vidva srečna in komaj čakata na svoji punčki.
Verjetno ne bo problem na poroki za čuvanje. Se bojo grebli, kdo ju bo pazil. Jaz bi bila takoj za varuško user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.8.2008 13:42:11   
Lepotica
Midva imava gostilno, prstane, ansambel pa še ne za zihr kr ne vem, če spilajo na poroki.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.8.2008 13:57:09   
majcci
Ste vse pridne z organizacijo.
upam da mene ne bo čas prehitel user posted image .

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.8.2008 14:14:34   
Anonimen
oj pupeuser posted image

kaj bo dobrega? Midva se jutri dobiva s fotografom in upam,da končno dorečemo kako in kajuser posted image user posted image user posted image

Jst tud ne morem biti tihouser posted image ...takoj sem povedala, da se poročiva, pa za nosečsnot tuduser posted image ...matr, ne znam držat jezika, ampak kaj , ko sem takoooo vesela pol me pa kar ena evforija zagrabiuser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
13.8.2008 14:28:03   
majcci
Saj zakaj pa ne bi človek povedal takšne lepe novice oz. v tvojem primeru poopsika novic. Midva žal malo še čakava, da ne bi prej vsi vedeli, potem bi pa morala odpovedati. bolje da zvejo malo bolj pozno kot pa prehitro. Čeprav malo že namigujeva, da ne bi bilo kakšnih šokov potem user posted image
Kdaj pa pričakujete drugega dojenčka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.8.2008 14:32:09   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*
 Ja mogoče pa bosta na poročnem potovanju naredila kakšnga otročkauser posted image

Upam user posted image . Bomo delali na tem user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.8.2008 14:53:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Saj zakaj pa ne bi človek povedal takšne lepe novice oz. v tvojem primeru poopsika novic. Midva žal malo še čakava, da ne bi prej vsi vedeli, potem bi pa morala odpovedati. bolje da zvejo malo bolj pozno kot pa prehitro. Čeprav malo že namigujeva, da ne bi bilo kakšnih šokov potem user posted image
Kdaj pa pričakujete drugega dojenčka?

user posted image ..majcci kakorkoli povemo je kul a, neuser posted image ...

Hm...drugega doječka, še enih par let ne bomo imeliuser posted image ...zdej smo tolk komot...no sej tudi, če bi še bil eden bi bilo prelepo ampak zaenrkat nam tko odgovarjauser posted image ...ponesrečiti se nama pa tudi ne more...

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
13.8.2008 14:54:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lyra*
 Ja mogoče pa bosta na poročnem potovanju naredila kakšnga otročkauser posted image

Upam user posted image . Bomo delali na tem user posted image

to pa leuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
13.8.2008 14:55:41   
Anonimen
majcci po novem lahko kadarkoli rezerviraš datum na UE.
Jst sem ga že in tudi paprije sva že uredila...oz. zapisnikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
13.8.2008 14:56:43   
majcci
Poopsika sem mislila da že drugega pričakujeta.
No, sem se malo zmotila user posted image .
Saj se pa res ne mudi kam z drugim, jaz še prvega nimam, pol pa drugim težim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
13.8.2008 14:57:23   
Martina27
Pozdravčki še od mene!
Danes 10 mescev, pa bom jaz postala gospauser posted image user posted image user posted image
Kako se to čudno slišiuser posted image
Jaz tudi ne znam bit tiho kar se takšnih zadev tiče, pač vse povem in dokler vsi ne vedo nimam mirauser posted image
Bi me preveč matralo, če bi morala bit tiho, pa bi naprimer imela kaj takega za povedat. Tako kot takrat ko sem bila noseča in sem rekla, da če vem kaj imam ne bom nikomur povedal. Aha, ko sem zvedelam, so že vsi vedli, itakuser posted image

Ne morem in ne morem se odločit za ansambel, ne vem kaj me to tak muči, da ne pridem iz tega ven, da bi rekla, tega bova imela.

Kja pa za te plesne ura za maldoporočence? Ima katera kaj inf? Ker jaz moram to pod nujno, ker če ne ga pohodim celega, pa še sramoto si naredim. Sva se z atijem pogovarjala, da bi on tudi šal z nama in da bi še z njim naštudirala kak lep prvi ples?
Moj ati zlati, jaz bom tak jokala, ko me bo peljal do mojega, pa on tudi.user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.8.2008 15:09:14   
Anonimen

Poopsika sem mislila da že drugega pričakujeta.
No, sem se malo zmotila user posted image .
Saj se pa res ne mudi kam z drugim, jaz še prvega nimam, pol pa drugim težim user posted image

user posted image user posted image user posted image majcci ni panike...
user posted image si facauser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
13.8.2008 15:11:15   
Anonimen
Martina midva se bova kr v plesno šolo vpisala tukaj par metrov stran od nasuser posted image
Je super plesna šola tko,d a se že veselim.

Sva rekla, da bova zaplesala na en res hud komad in sestavila res prekrasno koreografijouser posted image
http://www.youtube.com/watch?v=ZUzC2-1X0BU

ta je v ožjem izboruuser posted image user posted image user posted image

obožujem Luther Vandrossa....res škoda, ker ga ni več!!user posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 13.8.2008 15:12:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
13.8.2008 15:18:17   
soraia
Pozdravljene,

midva sva bila včeraj na ogledu in sva oba navdušena, je tako lepa ta terasica, pa pogled imaš na lep del Pirana in sva kar odločena za poroko pri njih. No pri njih bi potem imel atudi kosilo ali večerjo (odvisno od ure poroke, tega še nisva določila).

Sem pa danes želela rezervirati termin na UE, pa mi je rekla, da za drugo leto bodo začeli sprejemati šele konec decembra, začetek januarja. In mi je rekla, daa se bo takrat sigurno še dobilo datum. No upam, da res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
13.8.2008 15:45:26   
lyra*
Tudi midva razmišljava za plesno šolo! Moj zna plesat meni pa gre bolj z žogouser posted image  Tako,da upam,da bo čas in boma skočila tu pa tam na plesne uriceuser posted image

soraia  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ogled.

Na EU še niva bila. Boma šla v kratkem.
Sem pa si že izbrala dve lokaciji za civilno poroko. In to sta bela dvorana na gradu v Račah ali pa v svečani dvorani Rotovž.
Cerkeva poroka bo Stolni cerkvi,je tam tak lep prostor veni. Bom v album dala slikeuser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 422
13.8.2008 17:23:50   
Martina27
UUUUU poopsika, ta pesem je tudi meni ful všeč. Si predstavljaš kako bo to vse skupi izpadlo, vidva popedenana kot iz škatlce vsi vajini ki jih imata rada in potem ta vajin prvi ples in ta lepa pesem, pa to moraš bit enostavno v user posted image

Ja takrat bo lepo, na naš dan!
Kje pa je ta plesna šola pri tebi? Kdaj pa je najbolje, da se vpišeš na tečaj?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 423
13.8.2008 19:35:05   
majcci
Midva bova tudi verjetno šla v plesno šolo. Mislim pa da se začne tečaj septembra. Se moram še malo pozanimati.
Določeni plesi nama gredo kar od rok oz. nog, določeni pa bolj slabo.
Se bova vsaj malo razmigala, da bova potem fituser posted image .
Da pa lahko tako hitro rezerviraš na matičnem pa nisem vedela.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 424
14.8.2008 8:59:10   
zimbra
Soraia, sem vesela da sta dobila tako lep prostor za vajino poroko. Poroka ob morju bo zagotovo nekaj zelooo romantičnega.

Poopsika, Lyra, tudi nama bi koristila plesna šola, moram še mojega dragega prepričat v to user posted image . Vaši dragi se vsaj zavedajo, da plesno šolo potrebujejo, moj namreč misli, da perfektno pleševa user posted image
Tudi sama sem bila presenečena da na naši UE že rezervirajo datume in ure poroke za naslednje leto. Sem pohitela in tako da sem lahko izbrala uro, ki nama najbolj paše. Punce, danes pa grem po salonih malo pogledat za poročno obleko. Komaj že čakam.

Lp

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.