|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
4.8.2008 22:07:02   
FLASK_A

user posted image

Evo še šopek zvečer (ob osmi uri, po cerkvenem obredu ):

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.8.2008 22:27:17   
lyra*
poopsika ja maš prav. Namesto 2008 je 2009user posted image user posted image Pa veš,ko hitro pišem in sploh nevem kaj sem napisala!user posted image
V tej gostilni bomo imeli potem slavje.  http://www.gostilna-anderlic.si/
Rezerviran je,za hrano in vse drugo pa je še časa kolkr hočešuser posted image Bom jaz tudi nalepla najine "mogoče" prstaneuser posted image

martina27 ju3 imaš slučajno kaj časa....?user posted image

flaska_a prekrasna sta bilauser posted image user posted image user posted image user posted image Tvoj šopek mi je pa najbolj všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti si že malo bolj v tem,koliko je stal? Mislim približno,kolko stanejo takšni šopki?user posted image

No user posted image user posted image brcata,ko nori tako,da se grem stuširat pol pa počasi spat...

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.8.2008 22:48:29   
FLASK_A
Lyra, kaka fajn gostilna izgleda user posted image Super!
Šopki so pa ful različno, v LJ so najdražji, tut 100 EUR in več. Nama je bilo cvetje podarjeno za poročno darilo, tako da ti tut približno ne morem povedat za ceno mojega šopka... Reciva nekje okrog 50EUR. Pomoje bi toliko računala. Je bil pa res lep, jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si pa najbrž že prav lepo okroglauser posted image Bravo mamica, da imaš tolk energije zdej ko je takooo zelooo vročeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.8.2008 23:27:45   
sladka_seka
srecno vsem............PA NE POZABITE NA NS....ŠALIM SE MISLILA SM NE POZABITE SVOJGA DOGODKA NAPISATI DA SE LAHKO TUDI DRUGE PRIPRAVIMO...(npr.JZ) HEHE ŠALIM SE
PUNCE                   S R E Č N O 

< Sporočilo je popravil sladka_seka -- 4.8.2008 23:28:10 >

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 329
5.8.2008 7:35:49   
NATAŠI
pozdravček

da se vam še jaz malo javim ... jaz bom pa nevestica čez dobrih 14 dni ... in ko ste se pogovarjale o rožicah- bom imela jaz vse v znamenju sončnic, kako se bodo obnesle bomo pa videli - upam da dobro user posted image

(odgovor članu sladka_seka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
5.8.2008 7:47:35   
Anonimen
FLASK_A, kako lepe slikeuser posted image user posted image ...kake lušte mi delašuser posted image .
Čevlji so pa iz Massa, parvišuser posted image ...ma jst se ubijem v petah oz. sej bi ćepotrpela ampak zaj bi mogla trpetuser posted image .
Moja poročna obleka bo narejena po meri, se pravi, da bo dolga pri obredu, ko bo pa slavje si bom pa spodnji del obleke dala stran( bo tako sešita) in definitivno na žurki ne bo v petkah tko, da rabim ene suepr duper luškane balreinke, in tvoje so mi ful lepe!!

NATASI, kako bi bila na tvojem mestuuser posted image , jst bi se že kar jutri poročilauser posted image .
Sončnice so pa "moje" rožice, sem jesenski otrok, super izbirauser posted image

lyra, v album sem dala zaročni prstaan, bom pa prilepila tudi mogoče bodoče prstaneuser posted image . Sva jih gledala, dala bi jih predelati in bi prišla oba skupaj 800€..to je še kar ok ane. In sata ful lepa, belo zlato od Zlatarne Celje. Sem z njihovimi izdelki ful zadovoljna!

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
5.8.2008 8:17:18   
Martina27
Dobro jutro drage mojeuser posted image user posted image
Prav fajn mi je, da se je tudi tukile začelo nekaj dogajat, ker par tednov nazaj, je bilo tukile pravo zatišje.

lyra- nimam nič kaj časa, ker sem v Lj, pridem pa najverjetneje v soboto v Mb, pa se lahk kaj dobiva, če ne pa ti bom javla točno kdaj bom enkrat v kratkem prišla čez teden, ker moram na občino. Kako je bilo na dopustu?

poopsika- ti pa nam kar javi, kje oz. kateri kraj bosta izbrala za poroko. A sem ti jaz poslala, kako bova imela midva na najini poroki narejene paviljončke?
Sem pa imela jaz iste opcije kar se tiče kraja poroke, sam sem se pol vseeno odločila za Galerijo, ker mi je bila od vseh najlepša. Sej stvar okusa in tega kakšen tip človeka si. Jaz sem čisti romantik in v takem vzdušju bo moja porokauser posted image user posted image user posted image

Bom pa imela jaz visoke petke- sandalčke in še potem nekaj z preobut.

Se pa že nekako odločava za ansambel in to za skupino Katrca, ne vem še točno, sam se mi zdi da bo to to.user posted image

Lep pričetek dneva!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
5.8.2008 8:28:03   
Anonimen
Martina, jutrouser posted image .
Ne, tisto s paviljonom mi nisi poslala.

Ma ja tale galerija je res lepa....ampak me pa tudi ful vleče na Otočec, sploh zaradi otroštva( moja stara mama in ati sta dolenjca)velikokrat smo hodila tja in zmeraj sem sanjarila kako bi se pa jst poročila na Otočcuuser posted image ...uglavnem ta teden bova dorekla kje, da gremo potem naprej.

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
5.8.2008 8:46:51   
fragola
ojla, jaz se spet oglašam, včeraj nisem imela časa bit na rač. ma obljubim, da bom pokazala, slike!
Jaz vam tudi priporočam da greste na forum http://www.najina-poroka.com/, tukaj boste dobile veliko dobrodošlih informacij!!!
Tle je tudi super fotografinja Ester, mene je slikala in sem bla zelo zadovoljna!
Pa še draga ni!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
5.8.2008 8:48:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

ojla, jaz se spet oglašam, včeraj nisem imela časa bit na rač. ma obljubim, da bom pokazala, slike!
Jaz vam tudi priporočam da greste na forum http://www.najina-poroka.com/, tukaj boste dobile veliko dobrodošlih informacij!!!
Tle je tudi super fotografinja Ester, mene je slikala in sem bla zelo zadovoljna!
Pa še draga ni!

fragola, sem že aktivna na najini porokiuser posted image ...me je kr sram kolk sem not padlauser posted image

No, o Ester sem jst brala..a je res dobra? Boš pokazala kako slikco...Jst sem do sedaj 3 fotografom poslala ponudbe in so cene ubitačne..mislm ne dam 1700€ za fotografa...user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
5.8.2008 8:53:29   
fragola
ma naj te ne bo sram, ker ko sem jaz pripravljala najino poroko sem bla prav obsedena vse sem prečikirala! Kaj pa ko je tako lepo!!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
5.8.2008 8:53:54   
Martina27
Bom ti kar tukile gor poslala, da še druge vidijio, kakpna bo moja poroka, sam da bo sonček, ker če ne bomo pa morali bit noter.

user posted image

Pa še mal pobližje!

user posted image

No tko bom imela, pa še potem okoli paviljončke, v enem bodo konjak in cigare, v drugem bodo cocktaili, v tretjem bodo šampanjc in jagode, v tazadnjem pa bodo piškotki, pač tako drobno pecivo. Cocktaile pa nama pride en mešat, imajo na Galeriji pravenega brmana in če želiš cocktaile, ti ga oni pripeljejo in tudi plačajo.

No, kako se ti zdi?

Pač to je moj stil poroke in tako sem si vedno želela, zato stremim k temu, da jo bomo super izpeljali.

Pač stvar okusa, jaz si želim poroke v naravi, na travi okoli mene sam zelenje mir, petje ptic, gore, to me ful pomirja in vem, da bom res uživala na svoji poroki jaz in vsi povabljeni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
5.8.2008 9:01:00   
Anonimen
Martina čudovitouser posted image user posted image user posted image user posted image Res, prekrasno!!
Tudi jst želim poroko na prostem, abusolutno in močno držim pesti, da bomo vse imele sončekuser posted image

Res je čudovito...sem kar brez beseduser posted image

Otočec pa izgleda nekako takole:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 338
5.8.2008 9:10:51   
Martina27
Ta virianta je tudi čudovita, sam midva ne bova imela veliko ljudi,ker nimam velike družine ,tko da jih bova imela nekj 50.
Kje pa postavijo ta šotor na Otočcu? Zadaj za gradom?
A si ti registrirana tudi na najina poroka.com?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
5.8.2008 9:16:53   
majcci
Vidim da ste se razpisaleuser posted image .
Jaz utegnem le brati, pisati pa nimam toliko časa.
Imate vse fajne lokacije, na našem koncu sploh ne vem, če je možna poroka na prostem - razen če si sam prostor najdeš. Tako imam na izbiro le med matičnimi uradi in cerkvami user posted image .
Imava pa tudi 100 povabljenih, tako da bi bilo malo težko izvedljivo v takšnem stilu kot boš imela ti Martina - je pa ful lepo.
Tvoj šopek Flask-a pa mi je zelo všeč. Nekaj podobnega bi tudi sama imela. Bomo videli kaj bo na koncu prevladalo, trpežnost ali lepota user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 340
5.8.2008 9:20:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Ta virianta je tudi čudovita, sam midva ne bova imela veliko ljudi,ker nimam velike družine ,tko da jih bova imela nekj 50.
Kje pa postavijo ta šotor na Otočcu? Zadaj za gradom?
A si ti registrirana tudi na najina poroka.com?

Za gradom ja...sva bila že tam in si vse ogledala...okolica je prečuovita in v ceno 300 € dobiš tole:
http://www.terme-krka.si/si/otocec/poroke/na_prostem/

Ja sem registrinana tudi na najini porokiuser posted image

Pri nama bo tudi okoli 50 ljudi.

Neposredna povezava do sporočila: 341
5.8.2008 9:25:54   
Arwenko
Poroka na prostem je možna praktično kjerkoli. Vložit moraš prošnjo na upravni enoti, ki je pristojna za tisti kraj, potrebuješ pa izjavo lastnika prostora in organizatorja poroke, ki bo zagotavljal, da bo prostor primerno svečan za dogodek, to je edini pogoj kolikor jaz vem. Tudi midva sva v Mokricah (UE Brežice) morala vložit to stvar za poroko v parku - pri čemer je pač ta prostor stalnica in za to čisto nič ne komplicirajo, če pa se odločaš ravno za lastno dvorišče, pa se zna malo bolj zakomplicirat. Aha, še to, vlogo lahko daš šele ko si uradno prijavljen za poroko, to pa je menda maksimalno 3 mesece prej ali kako je že to bilo. Plačaš pa za to neko upravno takso in eventuelne dodatne stroške matičarja, se pravi potne stroške, itd. Slednjih midva nisva imela, ker je v gradu Mokrice uradna poročna dvorana, zunaj do parka pa se lahko matičar sprehodi.

Kar je meni na Mokricah ustrezalo je bilo predvsem to, da sva bila sama in edina. Oni ti garantirajo ekskluzivo, če vzameš pri njih tudi večerjo, sama UE pa ima relativno malo porok, tako da je bila iosti dan samo še ena v Gradu Brežice, pa sva se poročila v sredini junija, kjer je bil drugod že pravi kaos.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 342
5.8.2008 9:36:11   
Anonimen
Arwenko hvala za te informacijeuser posted image .
To glede izjave za poroko na prostem sem se že pozanimala...tko,d a to mi je jasno ampak vseeno hvalauser posted image .
Mokrice so res lepe ja, sva si ogledovala...in to je res super, da ni gužveuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
5.8.2008 9:55:29   
majcci
Jaz sem glede poroke na prostem mislila iz tega vidika, da ni možna, da ni lepega prostora na našem koncu, ki bi bil primeren za to - ni kakšnega takšnega parka ali grada. Bi pa jaz imela na Otočcu, če bi bila iz tistega konca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
5.8.2008 15:21:11   
Anonimen
Bejbe, zdej je pa uradno...poročim se 30.5.2009 ob 18h na Otočcu( poroka na prostem)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako sem srečna, da si sploh ne morete predstavljatuser posted image . Sva rezervirala datum, jutri greva pa na UE še papirje podpisat, jeeeeeeeeeeeeeej!!!

< Sporočilo je popravil poopsika -- 5.8.2008 15:22:08 >

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
5.8.2008 15:37:55   
FLASK_A
čestitamuser posted image user posted image Tudi midva sva se tam poročila in bilo je prečudovito! Samo v vednost: če bo deževalo (upam, da ne), v petek pred poroko odpovejta ceremonijo, da bosta dobila nazaj denar (plačata vrednost osnovne poroke). Res pa upam, da boste imeli sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo imeli na koncu noter, ker je bilo slabo vreme, sam je bil oprav tako zelo lepo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
5.8.2008 15:41:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

čestitamuser posted image user posted image Tudi midva sva se tam poročila in bilo je prečudovito! Samo v vednost: če bo deževalo (upam, da ne), v petek pred poroko odpovejta ceremonijo, da bosta dobila nazaj denar (plačata vrednost osnovne poroke). Res pa upam, da boste imeli sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo imeli na koncu noter, ker je bilo slabo vreme, sam je bil oprav tako zelo lepo...

U, FLASK_A, dober nasvet, hvalauser posted image in hvala za čestitke.

A ste imeli slavej v restavraciji Grad ?
Kakšne so kaj cene menijev? Še nisem uspela vprašat njihuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
5.8.2008 15:51:42   
FLASK_A
ne, to pa ne. Smo imeli samo civilni del tam, slavje smo imeli drugje. Upam, da vas ne bo kap, ko boste zvedli za ceneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
5.8.2008 15:57:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ne, to pa ne. Smo imeli samo civilni del tam, slavje smo imeli drugje. Upam, da vas ne bo kap, ko boste zvedli za ceneuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja na to sem pripravljenauser posted image user posted image ..bomo vidli, če bo sprejemljivo, drugače ga bomo pihnili drugamuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
5.8.2008 19:35:39   
Martina27
Čestitam za rezervacijouser posted image user posted image user posted image user posted image
Kok je to en fajn občutek a ne?

Midva še tudi sam čakava, da nama iz UE Kamnik pošljejo pogodbo in da jim prineseva najine papirje in podatke od najinih prič.

A sta morala kaj plačat za rezervacijo?

Jaz pa sem zdaj ravno prišla iz masaže, pa sem tak zadovoljna je prav  pasala, se prav super počutim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?