|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
1.7.2008 14:23:10   
Martina27
No super, tako da vem kako bi naj zgledalo to z šopkom.
Kako ste kaj nevestice bodočeuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem danes klicala v poročni salon Grazia in mi je rekla, da naj ker pridem probat oblekico,ker je velko povpraševanje za naslednje in si jo naj rezerviram. Tako da bo kmalu akcija kar se tega tičeuser posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.7.2008 9:14:43   
Klara-1
Dober dan.

Madonca, ste se pa razpisale. Sem čofotala na morju in si moram vzet čas, da v miru preberem vse za nazaj.

Pa sporočam, da sva tudi midva izbrala datum veselega dogodka: 6.6.2009user posted image .

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.7.2008 12:28:48   
pupika27
povejte mi koliko ima približno  namen odštet za poroko??????????okvirno ceno vsega šopek obleke prstani  . . . . .  . . . . vsegauser posted image user posted image

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.7.2008 19:22:38   
lyra*
hei nevestice moje!

Kako ste?
No jaz sem prišla iz pogreba,ker je umrl moj atiuser posted image user posted image user posted image
In......tako je bilo vse lepo,da je moralo nekaj vmes prit...zdaj pa me nebo mogel peljat do oltarja...nebo me videl...

martina27  kdaj pa greš na probo? Ne pozabi fotoaparatauser posted image

pupika27 nimam pojma...vem,ko se je poročila moja sestra je dala 15.000€!
Jaz pa ti bom povedala,ko bomo vsaj približno kaj vedeliuser posted image  Nebom pa nekaj šparala,ker v tem trenutku je denar najmanjši problem.

Punce lepo se imejte

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 204
3.7.2008 10:03:44   
majcci
Lyra - iskreno sožalje ob izgubi očeta.
Res žalostno. Te bo pa čuval in opazoval iz nebes.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 205
3.7.2008 16:43:05   
lyra*
Hvala majcci!user posted image  

Kje ste vse??????????user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 206
3.7.2008 16:54:23   
majcci
Jaz sem tuuser posted image .
Imam čas po netu skakati, ko sem sama domauser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.7.2008 17:02:13   
lyra*
Inn kako si?
A že gledaš kaj za poroko in to?
Jaz tako rpibližno vem kaj bi rada imela in kako bo vse skupaj izgledalo.
Sem se pa odločila,da bom nekje do oktobra oz. novembra imela vse nareto,ker pol ko dobimo user posted image  user posted image  nevem,če bo še ravno kaj časa za te prčkarije.
Tako,da se bom igrala z tem,ko sem še 3v1user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.7.2008 17:03:33   
lyra*
user posted image
Neveste 2009

user posted image  

2.5.2009
*csaje*
user posted image

23.5.2009
majcci
user posted image

user posted image

6.6.2009
lyra*

6.6.2009
klara-1

user posted image  

13.6.2009
martina27

user posted image

20.6.2009
_andreja_
user posted image  

27.6.2009
Lepotica

27.9.2009
NEVESTA2009

user posted image

user posted image

5.9.2009
orka**

user posted image

user posted image  

26.12.2009
pupika27
user posted image

user posted image
Neveste

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 209
3.7.2008 17:10:35   
sonček85
moje sožalje ob izgubi očeta.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.7.2008 18:25:19   
majcci
Lyra - meni se še ne sanja kaj prida kako naj bi zgledala poroka
Sva kar zasedena, pa še bolj malo se vidiva, da bi lahko sploh debatirala user posted image
Bova pa na dopustu izkoristila situacijo - mir user posted image .
Drugače pa za obleko približno vem, število gostov tudi, kdo bo moja priča se mi ne sanja, moj jo že ima, kje naj bi bila poroka (zabava) tudi približno veva,...
Nama se ne mudi tako kot tebi - z načrti mislim. Boš pa potem dvojno oz. trojno uživala - poroka in dojenčka.
In kako sta bebiki?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 211
3.7.2008 20:35:10   
poli*
Lyra, jaz sem izginila iz seznama poroka 09 user posted image

Sva seštela stroške in bova dala najmanj 5500€ (za 55 svatov)

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.7.2008 21:23:52   
anchyka0
ojla bodoce nevestice user posted image
po dolgem casu se spet javljam..sem imela te dni tolk dela da sploh nisem utegnila do racunalnika prit..kako ste kaj?
lyra tudi mene ni na seznamu user posted image   8.8 je najin datum

je katera nevesta iz mb?kje si boste obleko izposodile?jaz sem videla v izložbi eno fuuullll lepo v hollywoodu (nevem kako se napišeuser posted image ) upam da se bo našlo tam kaj za mene..e je taka mala izbira v mb

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.7.2008 21:42:02   
lyra*
A veste kaj??
Jaz bom ta seznam ******user posted image user posted image user posted image  Vedno,ko dodam koga novega se nekdo zbrišeuser posted image user posted image user posted image
Me prav zajebava...user posted image

(odgovor članu anchyka0)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.7.2008 21:50:18   
lyra*

user posted image
Neveste 2009

user posted image  

2.5.2009
*csaje*
user posted image

23.5.2009
majcci
user posted image

user posted image

6.6.2009
lyra*

6.6.2009
klara-1
user posted image  

13.6.2009
martina27

user posted image

20.6.2009
_andreja_

20.6.2009
poli*
user posted image  

27.6.2009
Lepotica

27.6.2009
NEVESTA2009

user posted image

user posted image

8.8.2009
anchyka0
user posted image

user posted image

5.9.2009
orka**

user posted image

user posted image  

26.12.2009
pupika27
user posted image

user posted image
Neveste 2009

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 215
3.7.2008 21:53:37   
lyra*
je katera nevesta iz mb?kje si boste obleko izposodile?jaz sem videla v izložbi eno fuuullll lepo v hollywoodu

Jaz sem iz maribora!user posted image  Ja izbire je pri nam res zlo malo....razmišljam,da bi si šla kam drugam sposodit(grazia,mod art...) sam to pa je vse daleč od nas in nimam mojma kak bi to skombiniraliuser posted image
Obleko pa boš našla za sebe! Sem prepričanauser posted image

(odgovor članu anchyka0)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.7.2008 21:59:44   
Martina27
lyra- iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

Kar šok sem doživela ko sem to prebrala.
Ja hvala, bom si vzela fotoaparat, še dobro da si napisala, ker jaz ga nebi. Probo imam jutri ob 11.30 v poročnem salonu Graziauser posted image user posted image
Sem kar malo nervoznauser posted image

Aja za galerijo Repanšek čakam pogodbo in predračun, pa 300€ morava v ponedeljek nest da je 100% ta dan rezerviran za naju.

Anchyka0- jaz sem bila v soboto v Mb in sem šla malo pošpegat v Holywood, pa mi je bila všeč una k je na desni ko vstopiš v salon.

Kaj počnete, meni je tak vroče, pa ta klima nam laufa cel dan ko bo prišel račun za elektriko me bo tak kapuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 217
3.7.2008 22:33:37   
pupika27
jaz pa sem iz ptuja in imam še manjšo izbiro glede oblek user posted image user posted image user posted image pa še želje mam takšne da bo vse skupaj malo težje!!a se bomo že potrudli

lyra moje iskreno sožalje ob izgubi očetauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
3.7.2008 22:56:58   
lyra*
Ja martina27  jaz sem še zdaj v šoku! Bo pomoje vse prišlo za mano,ker je bilo čist nepričakovano!
No super..bom mislila na tebe ob 11.30user posted image  Pa kr poslikaj oblekco pol na nam jo pokažiuser posted image user posted image Umap,da boš našla tisto tapravo. Kdo pa gre z tabo? Mami...?

No jaz bom začela obleko iskat nekje januarja! Upam,da nebom prepozna in,da bo še takšna kot si jo želim...Nekaj podobnega slikicam...Seveda,če bom lahko shujšalauser posted image user posted image

No sem bila prej pri mami in potem me je še Mitja pelu na lent,in nekatere so tako oblečeneuser posted image  mini krilo in pete 10cmuser posted image  Jz sem marsikaj dala skozi ampak to...user posted image

Zdaj pa šibam...

user posted image

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 219
3.7.2008 22:57:51   
Nončika
o izbiro oblek v moji bližini sploh ne bi. je sploh ni. en poročni salon je v MS in to je vse. zase vem, da bom našla obleko, kajti jaz mam v mislih nekaj povsem preprostega. želim si obleko bele barve, ali pa vsej nekaj v stilu kremaste ali barve šampanjca. glede na to, da bo na poroki prisotna tudi pupika, ki bo kmalu dopolnila 3leta. takrat bo pa že skoraj 4 letna bejba.

cs.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 220
3.7.2008 23:01:01   
Nončika
kar precej vas je z okolice mb, kaj pa ostale? keri okoliš ste?

jaz MS.

Lyra, še enkrat iskreno sožalje. kaj pa je bilo tvojemu očetu, da je povzročilo to nenadno smrt? bolezen ali pa res iznenada?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.7.2008 7:23:49   
majcci
Jaz sem iz Koroške, tako da pri nas pa sploh ni izbire. Najbližje MB ali CE. Že zato še nisem šla na teren za obelko, ker enostavno ne pridem nikamor - gužva v službi. Se mi pa sploh ne sanja, koga peljati zraven. Najraje bi kar dragega user posted image .

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.7.2008 7:46:12   
orka**
lyra*  moje sožalje

Jaz pa sem si včeraj že kupila poročni album. Sem ga slučajno videla in mi je bil všeč, pa še drag ni bil. Evo takle je:
user posted image

Jaz pa sem iz okolice Ljubljane, tako da z izbiro ne bi smel biti problem. Je v Ljubljani in njeni okolici kar dosti izbire. Še preveč.

Bom pa na probo za obleke vzela sabo sestro in mami. Bolj intenzivne priprave pa bom začela tam nekje oktobra ali novembra. Edino prej bomo šli malo na izlete po "poročnih točkah". Da bom videla kako kje kaj izgleda. Sem našla še eno destinacijo: Ranč Burger Veniše. Po slikah mi je tam všeč, zdaj si moram pa to še v živo pogledat.

< Sporočilo je popravil orka** -- 4.7.2008 7:48:19 >

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.7.2008 8:50:44   
Martina27
Dobro jutro!

orka- ta RANČ BURGER VENIŠE je bil nama tudi všeč, sam sem se jaz zagrela bol za Galerijo in se mi je moj moral pač prilagodituser posted image  Drugače pa je tudi prav lepa narava in mislim da je tudi kar fajn zadeva za poroke na prostem, če želiš imet zunaj.

Sama grem danes na probo obleke, moja mami je totalno nezainteresirana kar se tiče moje poroke,ker pravi,kje še je to 1 leto, da mi gre ža prav na živce in z njo o teh zadevah sploh več ne govorim. Z sestrično bom šla in z teto naslednjič, danes sam grem, da vidim, če imajo to obleko pa kako mi stoji,ker sem se zaljubila vanjo.

Pa pridite ve iz Mb-ja malo do LJ,  oćkice past, ker vem da v Mb ni nič kaj izbire poročnih salonov. Sej to pa tudi ni tak strošek, zdaj pa sploh ko so vinjeteuser posted image
Jaz grem v Mb na dva tedna z malim, da grema malo dod sorodnikov, ve pa pridite na ogled poročnih oblekicuser posted image

no,zdaj sem pa ta post pisala eno uro.

V glavnem, vam javim kako in kaj je bilo,je pa to sam prva proba,ker so mi v Grazii rekli, da se naj podvizam
PA sem seuser posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.7.2008 11:58:41   
žabicamala
čao punce še ena se vam pridružuje.
Poročila se bom 27.06.2009, na moj 29 rd in 8 obletnico (26.06).
Me pa malo skrbiuser posted image   , ker bom ravno letos decembra rodila. Sem si sicer zamislila poroko in krst v enem. Sploh ne vem in si ne znam predstavljat kako bo izpadlouser posted image .
Vas grem zdaj malo za nazaj prebrat, ker še nisem vse prebrala.

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?