|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
18.3.2009 15:20:21   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Lyra- 5 mesecev že stari mački? vau, čas beži...saj res moja bo pojutrišnjem 11. user posted image user posted image

A žee?? 19.4 je rojena,ane? Če se jaz prav spomnim user posted image
Ja mami, bo čas da Taja dobi kakšnega bratecauser posted image

Nič.. pičimo mi v parkuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
18.3.2009 15:58:44   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Total..sem te za prstane spraševala..nisi videlaal mi ne bi odgovorila user posted image

Lyra- 5 mesecev že stari mački? vau, čas beži...saj res moja bo pojutrišnjem 11. user posted image user posted image

Sorry ne dohajam....dala sva za njih 450eur,v Novem mestu v eni zlatarni,sva pa takšne
hotla met ker sm vidla en primerek,so pa iz belega zlata. Dobila bova še gratis gravacijo in poročno blazinico.

Hvala user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
18.3.2009 16:00:53   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

že, že, kmalu pridete za nami, user posted image  fajn spomin imaš user posted image , pa iznajdljiva si še bolj user posted image ..ja ja si prebrala moj podpis, saj vem .user posted image

Bratec pa še plava pri atiju user posted image ker še  ni v planih, pa še ne bo nekaj časa. oziromA SPLOH ne user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 18.3.2009 16:01:07 >

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
20.3.2009 9:49:07   
martina24
Tudi jaz bom nevesta 2009,datum je 1.8.
Kjer je potrebno imava že vse rezervacije,v glavnem že vse,samo kakšne malenkosti še so nama ostale.

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
20.3.2009 13:59:41   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: martina24

Tudi jaz bom nevesta 2009,datum je 1.8.
Kjer je potrebno imava že vse rezervacije,v glavnem že vse,samo kakšne malenkosti še so nama ostale.

Dobrodošla in čestitke ter lepe priprave še naprej!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu martina24)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
22.3.2009 13:58:49   
Pupsika
Kva je zdej nevestice...tale naš forum bo pa izumrluser posted image .

Kako ste kej?
Dan je prekrasen..midva čakva, da se Tjaša zbudi potem pa pićimo venuser posted image

Jst sem danes kr preko spleta poslala prijavnico za plesno šolo Bolero.
In imava 3x po 90 min plesnih vaj( Petek, sobota, nedelja) v aprilu, komaj čakamuser posted image .

No sej jutri bo verjamem kaj več čvek tukaj aneuser posted image

Lepo nedeljo vam želim!user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
22.3.2009 14:47:44   
lyra*
Hello user posted image

Ja jaz nimam časa za nič več user posted image  Zoja je zbolela,no včeraj je imela vročino danes HB nič več ampak je takooooo tečna da se mi že meša počasiuser posted image  Ponoči itk nism nič spala, Zoja je sicer zaspala ob 1ih in spala do 6.30 ampaak Zara je imela seanse čez noč.. Ma ona bi kr norela in vriskalauser posted image user posted image  Tak,da sm danes ko zombi.
Dragi je šel z Zaro na sprehod, je en kolega tut ati postal pred 4meseci in zdaj sta ona2 super očka in se sprehajata in vsak svoj voziček potiska pred sabouser posted image user posted image

Ah.. Zoja se prebuja.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
22.3.2009 14:50:08   
lyra*

že, že, kmalu pridete za nami, user posted image  fajn spomin imaš user posted image , pa iznajdljiva si še bolj user posted image ..ja ja si prebrala moj podpis, saj vem .user posted image

Bratec pa še plava pri atiju user posted image ker še  ni v planih, pa še ne bo nekaj časa. oziromA SPLOH ne user posted image

Neeee... res sm si zapomnila,da je 19.4user posted image  Se še spomnim da si kr nekaj pred majčicami rodilauser posted image  No sej vseeno :)
Zakaj pa ne?user posted image  Jaoo sej ne sprašujem več ;)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
22.3.2009 20:55:11   
Looney27
ojla punce

Nujno bi rabila pomoč imam problem. Ker s fantom ne piševa ravno lepo, bi dala na kuverte od vabil tiskati besedilo (Družina ......) saj veste kaj mislim. A se da to kje v Ljubljani ali v okolici Vrhnike, Sinje gorice oz. logatca urediti. Če ima katera izkušnje bi jo prosila za pomočuser posted image

Nama manjkajo samo še prstani, sva bila danes na Celjskem sejmu pa sva pogrešala zlatarstvo Močnik. Dobila pa sva 10 % popusta pri z. Celje (kuponček).

Čim manj zapletov pri pripravah vam želim (uh je lahko zelo stresno user posted image ).

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
23.3.2009 8:10:51   
zimbra
Dobro jutro, punce.

Looney27, a ne moreš napisov kar stiskat na tiskalnik? Vsak malo novejši tiskalnik omogoča tudi tiskanje na kuverte, namesto celega naslova pač napišeš samo družina ta pa ta. To bo gotovo najceneje.

Vidim da sta bila na Celjskem sejmu. A je bilo kaj drugače kot v LJ na poročnih utrinkih?

Pupsika, ti maš pa res srečo. Takega moža in hčerko, sploh ne rabiš nič delat user posted image .

Lyra user posted image , držim pesti, da Zoja ozdravi in da sitnoba mine. Potem bo tudi tvoje spanje spet po starem. Joj, si sploh ne predstavljam kako je z dvema dojenčicama, že z enim malčkom je toliko dela. Ampak verjamem, da je tudi sreča potem dvojna. user posted image

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
24.3.2009 7:40:43   
Čmrlika

Neeee... res sm si zapomnila,da je 19.4user posted image  Se še spomnim da si kr nekaj pred majčicami rodilauser posted image  No sej vseeno :)
Zakaj pa ne?user posted image  Jaoo sej ne sprašujem več ;)

ti kr vprašaj, če mi ni za odgovorit itak spregledam, kao.user posted image  sem rodila pred majčicami, kr nekaj ja..prva majčica je moja Taja in jaz sem bla prva po roku na vrsti, smo ble pridne in smo štartale na začetku, se ni dobena naprej rinla...prvi rok sem mela 4 maj in pol so mi prestavli na 27 april...ampak moje majčice nisem hotla menjat za nič na svetu. user posted image

se opravičujem, ker sem dvomila v tvoj spomin user posted image  

Drugi user posted image , nisme spregledala.... mam neko svoje mogoče komu butasto mnenje. razliko bi mela malo večjo, ati tudi, za tisto kolko bi kao mela, bom pol že po moje prestara, moj pa pravi da bo že eda takrat user posted image  
pa kaj vem, mene drži da bi vseeno, kljub temu mnenju probala prej, da bomo že nekak ,ampak zdaj pa mi je dr osvetoval. user posted image  Thats it.
Boš vprašala zakaj? user posted image  

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
24.3.2009 8:00:04   
Čmrlika
Lyra- upam va je malecka e kaj bolje, pa da ni še druga kaj pofasala . user posted image user posted image user posted image

je bla katera na sejmu čez vikend, nama na zneslo. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
24.3.2009 9:02:06   
Pupsika
Midva sva pa včeraj kupila obleko za mojegauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kolk je huuuuuuuuda, pa tako mu pašeuser posted image user posted image user posted image .
Jer pa take temno temno sive barve, pa tko maalo čisto malo svetleča...Res je prekrasna!user posted image user posted image

Pa je sploh nisva imela namena kupt, sva šla kr tko pogledatuser posted image in evo sva našla.
V četrtek greva še po telovnik, jih včeraj niso imeli pa jih dobijo tko, da potem nama manjkata samo še srajca in kravata.user posted image user posted image

Pa zelo sva bila pridna včeraj, sva okvirni sedežni red naredila in nama je šlo ful dobruser posted image user posted image Ni blo nobenih zapletov in komplikacij, ker se tko fajn vsi zastopmouser posted image

Kaj pa ve kaj počnete??

Lyra upam, da je tovja žabica že zdravauser posted image user posted image .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
24.3.2009 9:03:14   
Pupsika
Čmrlika poznam par punc, ki so bile na sejmu v Celju in so bile vse razočarane. Ni bilo fajn in nisi nič zamudilauser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
24.3.2009 9:23:27   
zimbra
Jutro,
Pupsika kje sta pa kupila obleko? Ta vikend še ne, naslednjega pa greva tudi midva na lov za njegove cunjice user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
24.3.2009 9:33:22   
Pupsika
Zimbra v Zariuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
24.3.2009 10:00:43   
ery
PUPSIKA, a imajo dovolj oblek v Zari?

A veš, da sme jaz tudi rekla, da greva za mojga najprej v Zaro gledat... Kolk pa je cena , če ni skrivnost? :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
24.3.2009 10:11:29   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: ery

PUPSIKA, a imajo dovolj oblek v Zari?

A veš, da sme jaz tudi rekla, da greva za mojga najprej v Zaro gledat... Kolk pa je cena , če ni skrivnost? :)

Imajo kar nekaj izbire ampak ta , ki sva jo midva vzela je bila najlepša, res taka elegantna in malo posebnauser posted image user posted image .

Je bila pa smešno poceni, glede na to kako je res lepa in stjališuser posted image ...200€ brez telovnika. Telovnik bova kupila v četrtek.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
24.3.2009 10:13:16   
zimbra
Pa res je cena smešno nizka. Bova šla tudi midva pogledat, čeprav ne vem če bi siva pasala mojemu dragemu. Je bolj "močne" postave in se bojim da ga bo svetla barva še "razširila" user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
24.3.2009 10:16:46   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Pa res je cena smešno nizka. Bova šla tudi midva pogledat, čeprav ne vem če bi siva pasala mojemu dragemu. Je bolj "močne" postave in se bojim da ga bo svetla barva še "razširila" user posted image .

Sej moj nima svetle barve obleke...
ful je temno temno siva...skoraj črnauser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
24.3.2009 10:17:18   
zimbra
Kok sem butasta, ne znam brat, šele zdaj sem vidla da je temno, temno siva. user posted image Morva it čimprej pogledat. Mogoče bosta pa najina ženina enaka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
24.3.2009 10:19:50   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Kok sem butasta, ne znam brat, šele zdaj sem vidla da je temno, temno siva. user posted image Morva it čimprej pogledat. Mogoče bosta pa najina ženina enaka. user posted image user posted image user posted image

Res je prekrasna obleka...pa všeč mi je ker se mejčken zasvetlika...
Pojdita pogledatuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
24.3.2009 17:30:48   
orhidcs
Pozdravljene, da se še jaz pohvalim tudi midva sva kupila kupila obleko od Sensa in sicer smetana barve tako kot moja obleka sem ful vesela, saj mu super paše. Dala sva 430 za obleko, kravato isto kot obleka in srajco. Kupiti morava še čevlje in pas v modartu, saj so tam ugodnejši za 30 eurov.
Trenutno sem pri vabilih in sicer greva v četrtek k župniku da se vse dogovoriva.

Lp, kje pa ste vse?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
24.3.2009 20:29:19   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: orhidcs
kje pa ste vse?

Tuuukajuser posted image

pupsika supeeer za obleko user posted image user posted image

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
24.3.2009 20:32:21   
tejkag
Dober večer nevestice!
No, midva napredujeva. Sem našla obleko zase in jo imam že doma, zdaj si moram kupit še čevlje, da mi jo bodo skrajšali. Kot sem že povedala, ne bom imela tipične  poročne obleke, moja je sicer svečana, no lahko bi rekli, da če bi bila bela, bi bila prav poročna, ampak je vinsko rdeča!!! Zraven imam pa bel bolero, pa čevlji  bodo beli.
V četrtek se greva tudi midva dogovorit z župnikom, pri nama bodo priprave trajale nekoliko dlje, ker moj nima birme in mora opravit še to.
Počasi se bova spravila k pisanju vabil, jih bom kar sama naredila.
O.k. se še kaj javim, ko bo kaj novega.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu orhidcs)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

katero ime?
diana3

katero ime naj izbereva?

niki (34%)

nicol (11%)

ališa (11%)

kiara (44%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!