|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
12.3.2009 12:10:27   
zimbra
 Cukica nič se sekirat kaj starši pravijo. To je vajin dan. Verjamem pa, da se ne počutiš ravno najlepše, če ni podpore od staršev.
Ampak vidim, da boš imela pa super pričo!!user posted image
Za civilno poroko so ukinili upravno takso, tako da ni potrebno nič plačat, če se poročiš na uradnem kraju (poročni dvorani). Če pa želiš imeti poroko zunaj oz. na "ne uradnem" kraju, pa UE oblikuje ceno, ki vključuje potne stroške matičarja in pooblaščenca itd. Od UE do UE je cena za tako poroko različna. Zato je najbolje, da se najprej odločita kje bi se poročila in potem tja pokličeš za informacije.

Lottyka, bravo za dober začetek. Prav imaš, več glav več ve, kar pusti si svetovati, le odloči se na koncu tako kot vama paše. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
13.3.2009 9:37:36   
cukica
Sej se ne žal mi je sam ker je moj pričakoval veselje pa ga ni dobil.So pa moji zato veseli za oba,...

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
13.3.2009 9:38:24   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Sej se ne žal mi je sam ker je moj pričakoval veselje pa ga ni dobil.So pa moji zato veseli za oba,...

To je pa tudi veliko vrednouser posted image user posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
13.3.2009 9:39:49   
Pupsika
Kako sem pa jst vesela, da je danes petekuser posted image user posted image user posted image
Greva po tamalo k babici in zdej bo šla v ponedeljek v vrtec in končno bomo malo več skupajuser posted image user posted image .

Pa jutri grem po podaljškeeeeeeeeeee....jeeeeejuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa nič novegauser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
13.3.2009 10:20:14   
total
Jutro punce,jaz sem pa danes frej..user posted image in bomo malo uživali. Včeraj so nas klicali,da so prstani fertik..iiiiiiiiiiii kak sem veselauser posted image ,grema jih iskat.
Pupsika juter uživaj na podlajških,pa javi kuk je bilo,pa slikico tut prosim.Kolk pramenov si boš pa dala? Jaz si ji bom dala 14 dni pred poroko,nič prej ker gremo vmes še par krat na morje in pol po dopustih si jih bom dala.

uživajte..

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
13.3.2009 10:36:48   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Kako sem pa jst vesela, da je danes petekuser posted image user posted image user posted image
Greva po tamalo k babici in zdej bo šla v ponedeljek v vrtec in končno bomo malo več skupajuser posted image user posted image .

Pa jutri grem po podaljškeeeeeeeeeee....jeeeeejuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa nič novegauser posted image

Naslednji teden si rezerviraj termin za kavo, da te vidim dolgolasko!!! user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
13.3.2009 10:38:17   
Pupsika
Total, ja , če greste prej na morje je res bolj, da počakaš s podaljškiuser posted image .

Zimbra, jst sem misla, če bi šle midva danes na kavouser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
13.3.2009 10:52:41   
zimbra

Total, ja , če greste prej na morje je res bolj, da počakaš s podaljškiuser posted image .

S tabo vedno. Daj vklopi FB da se zmenva. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
13.3.2009 10:53:41   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

S tabo vedno. Daj vklopi FB da se zmenva. user posted image

Sem že vkloplauser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
13.3.2009 15:27:24   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Jutro punce,jaz sem pa danes frej..user posted image in bomo malo uživali. Včeraj so nas klicali,da so prstani fertik..iiiiiiiiiiii kak sem veselauser posted image ,grema jih iskat.
Pupsika juter uživaj na podlajških,pa javi kuk je bilo,pa slikico tut prosim.Kolk pramenov si boš pa dala? Jaz si ji bom dala 14 dni pred poroko,nič prej ker gremo vmes še par krat na morje in pol po dopustih si jih bom dala.

uživajte..

sta jih dala po naročilu, svojih idejah delat? me zanima za kako ceno? pa kje? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
13.3.2009 15:29:31   
memole
Ejla!

Kako kaj?

Midva sva včeraj dala še 5 vabil!
Za vikend pa upava da nama uspe dat vabila vsem obalčanom torej moji žlahti tako nama potem ostanejo samo še Cerkljani njegova druga polovica žlahte!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
14.3.2009 13:29:54   
Pupsika
user posted image Jst imam pa laske, tralalalauser posted image user posted image user posted image
Tolk sem navdušenauser posted image user posted image
Sem dala v albumuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
14.3.2009 15:25:55   
lyra*

user posted image Jst imam pa laske, tralalalauser posted image user posted image user posted image

Opaaa kakšna pozerka user posted image user posted image
Paše ti user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
14.3.2009 17:55:10   
ery
oJLA

Kaj ste vse priden s pripravami... jaz sem šele pri izbiranju šopka, vabil še e nosiva, pstanov tudi še nisva šla gledat.. sva rekla vse v aprilu.

Pupsika, pa to je noro... Kaj si dobra no!!! Kot prvo si fuuuul fotogenična! Taka bejba.. :)
Pa res ti pašejo dolgi laski. Kje si jih pa to naročila? No saj meni zih ne bi pasali dolgi lasje. Kaj misliš? Sedaj imam tolk dolge lase, kot jih v življenju še nisem imela... hihi...

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
14.3.2009 18:12:45   
Pupsika
Ery in lyra hvalauser posted image .
Ery, laske naroči frizerka, ti prideš tja in potem ti jih cca. 2-3 ure popa na glavouser posted image .
Jst sem že navajena, danes sva prav hitro končale.
Ti pa pramen po pramen daje na tvoje lase...Tko da jst imam 120 pramenov in drži cca. 10-12 mesecev.
Jst sem si tolk všeč, da sem dala še eno slikco v albumuser posted image .

Meni se zdi, da dolgi laski , če je seveda prava frizura skoraj vsaki punci pašejouser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
14.3.2009 18:53:45   
lyra*
Ej pupsika ti mene ful na nekoga spominjaš pa se ne morm spomnit na koga user posted image  Sploh na tej drugi slikiuser posted image

Evo user posted image user posted image  spita, user posted image  ni doma jaz pa uživam sama user posted image

Morm pa vam povedat,da sm šla v trgovino za one hude čevlje.. In je ta model sploh največja št. 40.5 jaz bi pa rabila 41. al pa 41.5 user posted image tak da grem še dalje iskat.. Mam vsaj izgovor,da hodim po štacunahuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
14.3.2009 18:57:58   
lyra*
Evo ravno slikce urejam.. Pa vam pokažem 2 user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
14.3.2009 19:24:17   
Pupsika
Lyra, hit se spomn na koga te spominjamuser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
14.3.2009 19:25:34   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

user posted image

user posted image

A dej no...kako sta cortkani.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
14.3.2009 19:27:07   
Pupsika

Ej pupsika ti mene ful na nekoga spominjaš pa se ne morm spomnit na koga user posted image  Sploh na tej drugi slikiuser posted image

Evo user posted image user posted image  spita, user posted image  ni doma jaz pa uživam sama user posted image

Morm pa vam povedat,da sm šla v trgovino za one hude čevlje.. In je ta model sploh največja št. 40.5 jaz bi pa rabila 41. al pa 41.5 user posted image tak da grem še dalje iskat.. Mam vsaj izgovor,da hodim po štacunahuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst imam zmeraj kak izgovor za šopinguser posted image user posted image

Drugače pa upam, da kmalu najdeš taprave čevlceuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
14.3.2009 21:21:45   
soraia

ma super si, in dolgi lasi tu ful pašejo!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
14.3.2009 21:22:39   
soraia

user posted image

user posted image

cukrčki, cukrčki!!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
14.3.2009 22:34:10   
total
Pupsika  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,res dober,jaz jih bom tut dala,kuk si dala pol?

Iyra....kaj naj rečem..user posted image user posted image user posted image ,lepe po mamici.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
16.3.2009 7:29:23   
zimbra
Pupsika nooooooooooooroooooooooooo dobra si!!!!! Res. Pa še ta barva ti tako paše, da si že kar kičasta. user posted image Pa da vidim, kaj bo meni moja frizerka rekla glede teh podaljškov. Moji laski so tako tanki user posted image .

Lyra tvoji punčki sta pa noro lušni. Srčice male. Glede čevljev pa kot pravi Pupsika, en izgovor za šoping vedno rabiš.user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
16.3.2009 9:08:00   
zaspančka
PUPSIKA, zakaj jaz ne vidim tvojih albumov? Mi napiše, da ni nobenega albuma? user posted image

Drugače se moram pa pohvalit, da sva z mojim že zbrala prstane, sam men ga bo naredu šele dva tedna pred poroko, ker bom takrat v 7. mesecu pa mi znajo prsti zatekat. user posted image  Pa v soboto sem dobila noro dobro obleko, čevlje, perilo, v glavnem vse kar rabim. user posted image user posted image  Ta teden greva še vabila naročit pa za rože se zmenit. Aja pa še torto morva naročit. Ogromno enga dela. user posted image

No, fajn se mejte pa lepo se pripravljajte na dan P. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?