|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
16.3.2009 13:17:16   
Pupsika
zimbra, ne pretiraviuser posted image , ampak vseeno hvala, je lepo slišati takšne pohvaleuser posted image

zaspančka to napiše ker nimam albuma na RR.

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
16.3.2009 13:47:55   
zaspančka
Aja, kje pa maš album? Mal sm firbčna pa bi rada vidla tvoje podaljške. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
16.3.2009 21:17:59   
tejkag
Oj!
Da se po dolgem času še jaz malo oglasim. No, midva sva šla danes malo pogledat obleke zame.  Je še nisva kupila, ker še se še odločam za barvo, probala sem roza, všeč pa sta mi še zlata in pa vinsko rdeča. Moj pravi, da naj se sama odločimuser posted image . Me obleka pride ceneje kot pa izposoja... 150e z bolerom. Verjetno grem konec tedna po njo, ker mi je prodajalka rekla, da ne ve, če jih bodo še dobili. Da jih imajo zdaj ko je "sezona" porok in maturantskih plesov. Roza, rdeča ali zlata...to je zdaj vprašanjeuser posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
16.3.2009 22:45:11   
Čmrlika

Lyra - zakaj si mi barvo splinla user posted image  , se ne najdem več tu gor...user posted image šuc me zebe, grem v postlo pa jutri pokomentiram, saj itak ni dost dela user posted image

Nočko !

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
17.3.2009 11:27:43   
total
Ojla nevestice,kakšen lep dan...user posted image ,jaz sem bila danes že zelo pridna in imela generalko stanovanja,zdaj pa spet neki časa mir.

Naj vam povem,da sma šla včeri po prstane sam jih nisva še dvignila,ker je mojemu drgemu mjčken prevelik,ne vem kako to::,ga bojo zmanjšali,na desni  roki ga pa komaj gor dobi,hehhe smešnuser posted image , v glavne so ful lepiuser posted image ,iiiiiiii kuk sm srečnauser posted image user posted image jih odbimo drugi teden,pa še vgravirali jih bojo,zberema blazinico in to je to.

In kak ste drgač?? Kje pa je kaj Martina,je pršla iz Egipta??? Iyra se kaj slišmo??

Uživajte...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
17.3.2009 12:12:11   
Pupsika
Jst sem pa lihkar brala, da bo maj deževen in hladenuser posted image user posted image . pa da bo letos poletje deževno in soparno.
Najlepše vreme bo v prvi teden v juniju in zadnji teden v avgusti, ostalo bo pa bolj bljakuser posted image .
Sem lihkar v Oni prebrala...upam,d a os se tile naši klimatologi zmotlil.
user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
17.3.2009 12:42:55   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Jst sem pa lihkar brala, da bo maj deževen in hladenuser posted image user posted image . pa da bo letos poletje deževno in soparno.
Najlepše vreme bo v prvi teden v juniju in zadnji teden v avgusti, ostalo bo pa bolj bljakuser posted image .

Upam,da se motijo in da bo lepo vreme vsaj takrat ko ba naš dan d.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
17.3.2009 12:51:41   
Pupsika
Total, oo kako si luškanauser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
17.3.2009 13:07:05   
total

Hvalauser posted image ,veš že komaj čakam podlajške.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
17.3.2009 13:07:50   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Hvalauser posted image ,veš že komaj čakam podlajške.

Pol boš pa tko lepa kt jstuser posted image .
Ne zameri, hecuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
17.3.2009 13:09:54   
total
Ja itak,vsaj nekdo..hehehuser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
17.3.2009 13:13:02   
total
Ej Pupsika kolk maš dolžino las? Pa praviš da si dala 120 jih gor? Ker jaz mislim da jih bom mela 100 dovolj,kaj pa vem? 

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
17.3.2009 13:25:17   
Pupsika

Ej Pupsika kolk maš dolžino las? Pa praviš da si dala 120 jih gor? Ker jaz mislim da jih bom mela 100 dovolj,kaj pa vem? 

Total bolj pomembna je gostota las, bolj kot dolžina.
Ker itak moraš met to po celi glavi, ne glede na dolžino.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
17.3.2009 14:30:12   
total

Total bolj pomembna je gostota las, bolj kot dolžina.
Ker itak moraš met to po celi glavi, ne glede na dolžino.

Aha ok,bom vidla na kaj bojo rekli.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
17.3.2009 14:36:14   
*maja

Ah ne ne saj bo lepo vreme... mora bit. Moj pravi da je že naročil in plačal za sonček user posted image .

Ej pupe pomagajte... midva še vedno nimava fotografa user posted image , so vsi zasedeni tako da hitro s kakšnim predlogom na dan prosim user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
17.3.2009 14:36:46   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Lyra - zakaj si mi barvo splinla user posted image  , se ne najdem več tu gor...user posted image šuc me zebe, grem v postlo pa jutri pokomentiram, saj itak ni dost dela user posted image

Nočko !

Nee nee.... ti maš vijolično jaz pa sm mela rozaauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
17.3.2009 14:44:15   
lyra*
Evo Zara je zaspala v ležalniku zraven mene, Zoja pa kar na tlehuser posted image  Se je igrala in jo je kr hitro zmanjkalouser posted image  A veste,da smo že 5mesecev stariuser posted image
Jaz smotka pa takoj kak mam 5minut časa pridm na RR.. Namesto,da bi šla kaj pospravljatuser posted image

Sm dragega naučila,da si zdaj sam srajce lika, ker je itak obupal ko je na mene čakaluser posted image

Samo res, kje pa je naša Martina? Mislim,da še sploh ni bila v Egiptu.. Gre zdaj v aprilu 1×..user posted image

Total se slišimo.. Kak boš mela kaj časa.user posted image Jaz te več ne bom klicala ker te vedno nekje zmotim pri kakšen delu user posted image  Ko pa bo lepo vreme pa itak velja za ZOO,nee?user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
17.3.2009 14:44:59   
lyra*

Neee.. To so se zmotili user posted image  V soboto bo vedno sonček sijal! user posted image  Sej ne more bit grdo vreme,če pa bo naša porokauser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
17.3.2009 15:48:55   
zimbra

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
17.3.2009 15:50:22   
zimbra
Se hecam punce, gotovo bo lepo vreme, če pa bojo naše poroke, a ne? Po mojem pa je itak vseeno. Tisti dan si v devetih nebesih tudi če padajo koli... user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
17.3.2009 16:04:33   
memole
S tolikimi ženskami na kupu kaj ne bo dež!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja držmo pesti da so se zmotili in da bo vsako soboto sonček sijal!
More bit sonček in bo sonček ker bo to naš dan!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
17.3.2009 22:29:11   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Nočko !

Nee nee.... ti maš vijolično jaz pa sm mela rozaauser posted image

sem mogoče zaspana gledala, meni sta isti ...user posted image  saj nisem resno mislila user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
17.3.2009 22:30:45   
Čmrlika
Total..sem te za prstane spraševala..nisi videlaal mi ne bi odgovorila user posted image

Lyra- 5 mesecev že stari mački? vau, čas beži...saj res moja bo pojutrišnjem 11. user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
18.3.2009 9:45:28   
total

Total..sem te za prstane spraševala..nisi videlaal mi ne bi odgovorila user posted image

Lyra- 5 mesecev že stari mački? vau, čas beži...saj res moja bo pojutrišnjem 11. user posted image user posted image

Sorry ne dohajam....dala sva za njih 450eur,v Novem mestu v eni zlatarni,sva pa takšne
hotla met ker sm vidla en primerek,so pa iz belega zlata. Dobila bova še gratis gravacijo in poročno blazinico.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
18.3.2009 11:18:02   
lottyka
Pozdravljene bodoče gospe,
vidim da kar napredujete s pripravami in se veselo pripravljate na dan P. Jaz imam že prvo krizo saj so mi vsa gostišča, katere sem mela ogledane odpadla, saj je ali premalo prostora ali pa vse že kar malo staro in staromodno. Tako da sem na nuli. Cel vikend sva skakala okoli, še včeraj pa nisva nič našla. user posted image Sem se pa dogovorila s fotografom za v soboto, tako da kot kaže bomo prvo za njega poskrbeli user posted image . Zmenjena sem z Dobranom v Celju, ko greva mal sejem pogledat. Res sta mi všeč oba tako Dobran kot Matjaž in upam, da se dogovorimo. Frej sta še user posted image . V petek in nedeljo grem še dva gostišča pogledat in če še tu ne bo nič potem pa bom pa znorela. Kako lepo da imate ve že to urejeno. Midva sva si zadala, da rezervirava do konec naslednjega tedna in sva že kar malo sita tega laufanja okoli. Držim pesti, da bo tukaj o.k..

Pupsika - Žal ne vidim slik ampak verjamem da ti prav pašejo.

Za vreme pa se ne sekirat. Itak da bo sonce, drugače bomo pa v denarju valale user posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?