|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
24.3.2009 21:16:27   
lottyka
Pozdravljene nevestice,
Naj se še jaz malo pohvalim. Imava rezervirano gostišče user posted image in sicer Repnik pri Kamniku in pa podpisala sva s fotografom user posted image . Naslednji teden že začnem pomerjati obleke in pa greva pogledat v Škofjo Loko na tisti grad za civilno. Poleg tega sem dobila priporočilo za neko cvetličarno v Kamniku in grem malo pošnofat. Še malo pa vas ujamem user posted image . Drugače pa se trenutno intenzivno ukvarjava s bendom. Dobila sem prosti termin pri Ansamblu Odmev. Mislim da imate nekatere med vami tudi njih. A jih je katera že slišala? Bi bila zelo hvaležna za kakšen info o njih, kajti jaz jih še nikoli nisem slišala.

Drugače pa sva bila na sejmu v Celju in moram reči, da če katera ni bila ni nič zamudila. Obleke ki so bile tam je bolj revšna. Upam da imajo v salon kaj boljše. Vabila so nekatera taka, da se jih upam sama boljše narediti, edino konfeti so bili pa res lepi. Prstanov so imeli cel kup da res ne veš katere bi izbral ampak nobeden posebno nama ni padel v oči. Sva upala da bova dobila kakšen popust pri njih, pa nič. Edino ZC je imelo žrebanje in glavna nagrada je bila 30% popust user posted image . Itak da nisva bila izžrebana. Drugače pa se je splačalo ker sva kupila tam tako fenomenalne olive, da nama je žal, da jih nisva vse pokupila user posted image .

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
25.3.2009 9:41:42   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

V četrtek se greva tudi midva dogovorit z župnikom, pri nama bodo priprave trajale nekoliko dlje, ker moj nima birme in mora opravit še to.
Počasi se bova spravila k pisanju vabil, jih bom kar sama naredila.
O.k. se še kaj javim, ko bo kaj novega.

Pa saj birma ni pogoj za cerkveno poroko (razen če si sam tega ne želi, seveda). Tudi sama nimam birme, pa ni župnik čisto nič kompliciral. Ko sem ga sama o tem povprašala, pa je rekel, da je edini pogoj krst. Tudi sama bom birmo še naredila (ker bi rada bila botrica nečakom in nečakinjam, za to pa je potrebna birma), a enkrat kasneje, po poroki.

Drugače pa čestitke za priprave. Pa super za obleko, po mojem bo super kombinacija tale bordo in bela. Sem zadnjič videla eno zeleno nevesto, pa je izgledala prav noro dobro.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
25.3.2009 12:13:36   
soraia
dan nevestice!

kako ste?

Mi se bomo počasi tudi lotili vabila raznašat.

zdaj pa vas bi prosila za nasvet, ker sama imam malo težav. In sicer razmišljam o kombinaciji parve, ki naj jo bi imela skupaj z rdečo, no šopek bo kombinacija bele in rdeče, zdaj pa me malo skrbi nakit, čevlji in make up. Sama sem razmišljala o ali srebrni (tako, da bi bili sandali, nakit in pa mu v taki barvi) ali pa o zlati. Pa ne vem za katero se odločit. Kaj mi prdlagate?

In pogrešam nekaj nevestic: martino (že kar nekaj časa), pa majo,...

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
25.3.2009 12:27:13   
total
Pozdravljena nevestice in lep praznik vsem mamicamuser posted image .

Tako,prstana sta za naju gotova in jih greva iskat v petek,komaj čakam. Kmalu greva tut vabila naročit in jih začneva raznašat po prvomajskih praznikih.
Zdaj je na vrsti obleka za mojega in upam,da najdemo kaj lepega.  Pupsika obleka je res cenovna ugodna in verjammem da je zelo lepauser posted image ,midva greva tut v ZARO pogledat in v Sensa,pol se bo pa odločil.user posted image

Kr nekja nas ima isti ansambel in pa fotografa,bo Pupsika povedala kuk igrajo ODMEV jih ima prva...je tko??

Jaz sem pa ful happy....ker imamo razervirano morje za prvomjaske.jeeeeejjejj komaj čakam,mal odiha,kuk bo pasalo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še mal pa bo lušno..user posted image

ajdi..

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
25.3.2009 12:39:23   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

dan nevestice!

kako ste?

Mi se bomo počasi tudi lotili vabila raznašat.

zdaj pa vas bi prosila za nasvet, ker sama imam malo težav. In sicer razmišljam o kombinaciji parve, ki naj jo bi imela skupaj z rdečo, no šopek bo kombinacija bele in rdeče, zdaj pa me malo skrbi nakit, čevlji in make up. Sama sem razmišljala o ali srebrni (tako, da bi bili sandali, nakit in pa mu v taki barvi) ali pa o zlati. Pa ne vem za katero se odločit. Kaj mi prdlagate?

In pogrešam nekaj nevestic: martino (že kar nekaj časa), pa majo,...

Jaz bi kombinirala z srebrno. Bela rdeča in srebrna grejo super skupaj. Še posebej če je tvoja obleka prav bela. Če je šampanjc ali krem barva obleke, potem pa zlato. Čeprav meni osebno zlata ni preveč všeč.

Tudi jaz pogrešam Martino, pa Majci.. user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
25.3.2009 15:13:19   
Pupsika
Ja, jst sem istega mnenja kot Zimbra...če je obleka bela in potem definitvno izberita srebrno.
Čej pa obleka v barvi šampanjca potem pa zlato , ampk tko tot Zimbra pravi, meni je srebrna lepša.

Z Majcci sva govorile po FB in je ful zasedena vendar pa priprave za poroko dobro potekajouser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
25.3.2009 15:14:45   
Pupsika
Total bravo za morje in prstane!!user posted image user posted image Mi bomo pa pomoje kar doma, bova tamali otroško rihtalauser posted image .
Bomo pa prvič po dolgem dolgem času doma za prvomajske.

Ja, mislim da so Odmev taprvi na najini poroki...samo še 2 meseca punce, smao 2 mesecauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
25.3.2009 15:17:24   
Pupsika
lottyka midva imava Odmev.
Moja prijteljica jih je imela na poroki in imam tudi dvd s poroke in so res super.
Za žur, prijazni, dobro igrajo..tko, da jst sem prepričana,d a bodo zakonuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
25.3.2009 15:26:22   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Midva sva pa včeraj kupila obleko za mojegauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kolk je huuuuuuuuda, pa tako mu pašeuser posted image user posted image user posted image .
Jer pa take temno temno sive barve, pa tko maalo čisto malo svetleča...Res je prekrasna!user posted image user posted image

Pa je sploh nisva imela namena kupt, sva šla kr tko pogledatuser posted image in evo sva našla.
V četrtek greva še po telovnik, jih včeraj niso imeli pa jih dobijo tko, da potem nama manjkata samo še srajca in kravata.user posted image user posted image

Pa zelo sva bila pridna včeraj, sva okvirni sedežni red naredila in nama je šlo ful dobruser posted image user posted image Ni blo nobenih zapletov in komplikacij, ker se tko fajn vsi zastopmouser posted image

Kaj pa ve kaj počnete??

Lyra upam, da je tovja žabica že zdravauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  za obleko in za sedežnega user posted image  moj si tud želi v teh barvah obleko

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
25.3.2009 15:45:08   
Čmrlika
Grem kosilo dokončat, zdaj sem klepetala po telefonu z mojo bodočo  taščo user posted image  mi je čist navdušena  razlagala o facebooku user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
25.3.2009 16:14:24   
tejkag
zimbra-verjetno je čisto odvisno od župnika. Ko sva šla k žipniku v kraju, kjer je bil doma moj user posted image , naju je čisto šokiral, češ, da bi mogla enkrat tedensko hodit v Mb, kjer imajo priprave na birmo-in to dalj časa. Naš župnik pravi, da ne bo teba toliko časa hodit in da ga bo kar sam birmal. Bom pa vseeno vprašala kako je s tem.

Včeraj sva pisala seznam povabljenih in jih bo okoli 30. Ostale stvari bova začela tudi kmalu urejat.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
25.3.2009 16:22:58   
soraia
Punce moja obleka je rdeča. Se pa tudi sama bolj k srebrni nagibam.

Pupsika mi bomo tudi prvič po dolgem času doma za 1. maj, ma kaj čmo, vsega ne mormo met. In super za obleko!

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
25.3.2009 16:32:43   
twixy
Se jaz user posted image
Porocim se 9.5user posted image
Ze vse imam. Od obleke, do torteuser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
25.3.2009 20:50:14   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Se jaz user posted image

O superca čestitke, midva se tudi poročiva 9. maja user posted image .

Evo pupe, sem dodala v album sliko čeveljcev, samo so se zadeve malo obrnile in niso to te, ki sem si jih dala narest, uni namreč sploh še niso narejeni, in sem kratkomalo odpikala gospoda čevljarja ker me nate.... že več kot en mesec. Ko ga šiša sem že našla druge user posted image .

Aja pa KONČNO sva zrihtala tudi fotografa, tako da imava zdaj že skoraj vse poštimano.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
26.3.2009 8:14:10   
zimbra

zimbra-verjetno je čisto odvisno od župnika. Ko sva šla k žipniku v kraju, kjer je bil doma moj user posted image , naju je čisto šokiral, češ, da bi mogla enkrat tedensko hodit v Mb, kjer imajo priprave na birmo-in to dalj časa. Naš župnik pravi, da ne bo teba toliko časa hodit in da ga bo kar sam birmal. Bom pa vseeno vprašala kako je s tem.

Včeraj sva pisala seznam povabljenih in jih bo okoli 30. Ostale stvari bova začela tudi kmalu urejat.

Tejkag,  najbrž res. Ampak sem na spletni strani RKC preverila, kjer sicer piše, da je bolje če imaš vse narejeno, formalni pogoj pa je samo krst. Očitno si vsak župnik to po svoje razlaga.

Glavno je, da sta porihtala in da poroka bo!!! user posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
26.3.2009 8:28:59   
zimbra

Pupsika mi bomo tudi prvič po dolgem času doma za 1. maj, ma kaj čmo, vsega ne mormo met. In super za obleko!

Sori Soraia, me že mal emšo daje. Če je obleka rdeča, potem navijam za srebrno. Rdeča in srebrna gresta super supaj.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
26.3.2009 9:09:17   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

V četrtek se greva tudi midva dogovorit z župnikom, pri nama bodo priprave trajale nekoliko dlje, ker moj nima birme in mora opravit še to.
Počasi se bova spravila k pisanju vabil, jih bom kar sama naredila.
O.k. se še kaj javim, ko bo kaj novega.

Pa saj birma ni pogoj za cerkveno poroko (razen če si sam tega ne želi, seveda). Tudi sama nimam birme, pa ni župnik čisto nič kompliciral. Ko sem ga sama o tem povprašala, pa je rekel, da je edini pogoj krst. Tudi sama bom birmo še naredila (ker bi rada bila botrica nečakom in nečakinjam, za to pa je potrebna birma), a enkrat kasneje, po poroki.

Drugače pa čestitke za priprave. Pa super za obleko, po mojem bo super kombinacija tale bordo in bela. Sem zadnjič videla eno zeleno nevesto, pa je izgledala prav noro dobro.

Tudi za botro ni potrebno da imaš birmo!
Moja sestra je bla botra najini hčerki pri krstu in ni birmana je samo krščena!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
26.3.2009 9:14:54   
memole
Pozdravljene!

Čestitke vsem ki ste kaj zrihtale kot so boleka za dragega in tko naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

Naju so klicali da so prstani že narejeni in da jih lahko prideva iskat!user posted image

Včeraj pa sva oddala še dva vabila in bratranca sem prašala če bi bil najin voznik na poroki in je rekel da ja!user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
26.3.2009 10:07:39   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Se jaz user posted image

O superca čestitke, midva se tudi poročiva 9. maja user posted image .

Evo pupe, sem dodala v album sliko čeveljcev, samo so se zadeve malo obrnile in niso to te, ki sem si jih dala narest, uni namreč sploh še niso narejeni, in sem kratkomalo odpikala gospoda čevljarja ker me nate.... že več kot en mesec. Ko ga šiša sem že našla druge user posted image .

Aja pa KONČNO sva zrihtala tudi fotografa, tako da imava zdaj že skoraj vse poštimano.

maja krasni čevlji!!! Kje si jih nabavila. Jaz sem nekaj podobnega videla v bati, samo se barva ni ujela z mojo obleko. Kaj so prav rdeči ali so bolj vinsko rdeči.
PA vidim, da mamo podoben okus.

In super tudi za fotografa!

memole super za prstančke. A nam jih boš pokazala?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
26.3.2009 10:15:26   
*maja
Soraia na sliki so čevlji ful bolj svetli kot so v resnici. Nabavila sem jih pa v BTC-ju v hali A v kr eni trgovini user posted image .

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
26.3.2009 10:35:57   
Pupsika
maja, huuuuuuuuuuuudiiiiiiiii čevlci, resuser posted image user posted image user posted image  Barva je ful svetovnauser posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
26.3.2009 10:36:36   
Pupsika
Memole čestitke za prstanauser posted image . Jeproblem, če jih prehitro dobiš,ker bi jih potem skoz nosiluser posted image .user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
26.3.2009 10:37:43   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Sori Soraia, me že mal emšo daje. Če je obleka rdeča, potem navijam za srebrno. Rdeča in srebrna gresta super supaj.

Ja ses trinjam, soraia kombiniraj s srebrnouser posted image

Oz. tako kot se boš sama odločila bo najlepše in najbolj super zateuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
26.3.2009 11:57:14   
memole
Prstančke bom pokazala ko jih dobiva!

Maja čevlji so fuulll lepi!user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
26.3.2009 12:28:10   
zaspančka
Maja, zakaj jaz ne vidim tvojih čevljev? user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

cool*
urska*

kako ste se počutili med nosečnostjo?

slabo (20%)

veselo (50%)

sexy (15%)

mučno (15%)

Število vseh glasov: 146

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!