|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
10.3.2009 13:59:14   
lyra*
Dooober dan user posted image

Ah..že sirena. Pridem kasnejeuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
10.3.2009 14:22:51   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
10.3.2009 14:48:34   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Midva mava tud kar malo zatišjauser posted image .
No morava še sedežni red naredit ampak kar odlašavauser posted image .

Tudi to imam že narejeno. Vsaj okvirno, spremembe bojo gotovo. Ampak tudi to bom vedela, ko bova vsa vabila razdelila in bodo vsi "potrdili udeležbo".
Še eno vprašanje imam: ali boste na slavje vabili tudi otroke? Jaz večerne zabave ne bom imela v gostilni in ne bo prenočišč, zato me skrbi, da bodo zvečer otroci utrujeni in bodo svatje z otroci začeli odhajat predčasno. 

Iz strani od mojega je veliko otrok tako da so tudi oni povabljeni saj imava sama otroka in vrjamem da bi bilo najini pikici dolgčas če bi bla edini otrok pa tudi nisem nikoli razmišljala da otrok ne bi povabila pa tudi priča od mojega ima punčko ki je 11 mesecev mlajša od naše in se skozi skupaj igrata tko da sploh ni vprašanja povabiti ali ne!
Pri nama so prenočišča in če bojo potrebovali se bo rezerviralo in jih bojo imeli kam dat spat!
Če ne pa dva stola skup in zaspijo na stolu ne bi bili ne prvi ne zadnji!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
10.3.2009 14:53:24   
memole
Ejla!

Pri nama tudi stoji razen vabil ki se delijo drugače ostalo stoji!

Ah bomo že!
Zdej se bo še spomladanska utrujenost začela in spet bo vse stalo in bomo prelagali na drugi dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
10.3.2009 15:08:54   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Čmrlika vem, da sem rekla, da nam menjalauser posted image user posted image ..soriuser posted image

je lep......user posted image  si to ti in tvoje dete?

Ja, Čmrlika, jst in moja punčicauser posted image

Krasni sta, fotka je taka za na plakat user posted image

Hvala Čmrlikauser posted image user posted image

Ni zakaj, kaj je res je res! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
10.3.2009 15:10:28   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
10.3.2009 15:28:17   
Pupsika
Čmrlika, sori, ker imam spomin kot človeška ribicauser posted image ..kje se bosta vidva poročila?
Zapomnila sem si da na noč čarovnicuser posted image .
Kako pa priprave potekajo pri vaju?

A si tko kot me oz. bolj jaz, ko sem že avgus 08ta vse planirala za maj 2009user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
10.3.2009 17:20:15   
total
Pozdravljene nevestice,

Mal ste se načvekale,ko me ni bilo,sem mal brala za nazajuser posted image . V glavnem pr nam vse super,nastrpno čakava prstane,čakava da nas pokličajo.
V soboto sem se imela noro dobro,pršla sem ob 3h domov,res je bilo nepozabno,pravi žur smo meli....kak človek pogreša takšne cajte...in ja draga moja Iyra sem mislila nateuser posted image .
Danes pa deci praznujejo,moj je celo dobil darilo v službi od šefice..ohhhhh,ne moreš vrjet..user posted image
Novinke dobrodošle,če še nisem rekla...user posted image
Pr nam bo tut kr nekaj otrok,imeli bomo še en sobo razervirano v hotelu,kamor bojo šli spat. Midva pa itak dobiva sobo za mladoporočence in bova tam prespala....iiiiii kak bo še lepouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Še neki punce,dobila sem predračuna od cvetičarke in me je kmal kap...835 eur user posted image user posted image
tak da imate druge res super,bo treba še pogruntat kaj,mojemu je kr slabo pršlo..user posted image user posted image user posted image user posted image ,too much.

No tako pol,uživajteuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
10.3.2009 17:41:43   
lyra*
Evoo končno tišinauser posted image
Je Zara tak kričala da je blo kr jojuser posted image

total hahah.. važno,da si ti mislila na mene ko je blo okol tebe 30 fantovuser posted image  Pa vse najboljše tvojemuuser posted image

Pr nama zdaj tut vse bolj ali manj stoji.. Sedežni red še morama napisat..Neki vabil sva že nesla.. Zjutraj sma jih dobila še 10 tak,da jih morama še raznosit.

Sm vidla prej v reviji fuul hude čevlje za mene.. Petka popolna za mene.. Tut cena ni velika! Sam je največja cifra 40.5 user posted image  Tak,da bom ju3 probala se zmenit če mi lahko naročijo večje..samo dvomim da bo kajuser posted image

Sm se pri frizerju naročila.. Si bom podaljške privoščilauser posted image  Al pa se bom samo na blont pobarvala user posted image  Odvisno kak bo z časom šlo..

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
10.3.2009 20:21:34   
FIA 80
Kaj si si omislila zlateuser posted image , da maš tak predračun!? Al' maš popolno dekoracijo (cerkev, gostišče ...) -marsikaj si lahko sama narediš - naprsnike, dekorcijo v gostišču, cerkvi - plačaš samo šopke, pa aranžma za cerkev (oltar) - pa še to ni več potrebno - kr je itak cerkev ves čas v rožah - drugače se pa za to lahk z duhovnikom domeniš! Mislim, da te je res lahk skor kap - to je preveč. Sporoči, kaj maš vse v ceno všteto -prosim, sem res radovedna!user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
10.3.2009 22:12:11   
Čmrlika

Čmrlika, sori, ker imam spomin kot človeška ribicauser posted image ..kje se bosta vidva poročila?
Zapomnila sem si da na noč čarovnicuser posted image .
Kako pa priprave potekajo pri vaju?

A si tko kot me oz. bolj jaz, ko sem že avgus 08ta vse planirala za maj 2009user posted image

nimaš slabega spomina...nisem se povedala, ker tudi Še ne vem, pa kje je še 31 oktober...eh tipam zadeve, razmišljamo iščemo..mava idejo za kraj,ampk mormo it pogledat pa tako naprej...
RADA BI MELA VSE NA ENEM MESTU, KER JE ITAK SAMO CIVILNO.a joj nisem se milsa dret user posted image

drugače pa mam fotografa rešenega..DOKONČNO ...bo prijateljica poskrbela, ki je fotografinja...in bo to celo poročno darilo user posted image user posted image user posted image

drugače pa je najino stališče da se greva poročit zarad naju, in da bova ob sebi imela vse najbližje in nama res pomebne...in seveda se ne bova držala neke tradicije in metala dnar za zadeve, ki nama pač niso pomembne... itak ga nimava ...pa če ga najdeva sdovolj ga raje zagoniva za kaj nama bolj pametnega.
tako da bo pri nas vse pač tako kot sva si zamislilabrez nekih kolobocij in bla bla...

itak je najin dan to user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
11.3.2009 7:33:55   
zimbra
user posted image user posted image user posted image Res je Čmrlika, to je vajin dan, naredita ga takega kot vama paše. Tudi jaz sem s spominom bolj tam kjer Pupsika, pa ne vem če si že povedala iz katerega konca Slovenije si.
Fotografa vidim da že maš user posted image , pa je en strošek manj. Tudi za ostalo se da kar poiskati cenejše rešitve, pa veliko sam naredit kot je že Fia povedala.

Lyra bravo za čevlje. Če so dobri prodajalci, bodo gotovo naročili tvojo številko, brez skrbi.

Pupsika a ti si se pozanimala za podaljške? Jaz pa imam naslednji vikend termin z mojo frizerko, bova malo poskušale frizurce, jejjjjj že komaj čakam. user posted image

Total katere rože si pa izbrala? Če imaš res kake drage rože ali veliko okrasitve, potem kar verjamem da je cena taka. Pojdi po predračun še kam drugam ali se probaj zmeniti  z Orhidcs. Kako stran ali dve nazaj je ponujala okrasitve brezplačno (plačaš le rože) v zameno za slike dekoracij.

Memole tudi pri meni ni vprašanje ali povabiti otroke ali ne na poroko. Skrbi me slavje potem, ker ni nobene možnosti prespati, pa tudi število stolov bo omejeno, ker jih bomo tja prinesli izkjučno za poroko. Saj kakšen stol viška bo, da jih bi pa veliko ostajalo pa ne. Saj bomo že kako rešili to.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
   RE: Poronihh09
11.3.2009 8:06:08   
total
Jutro punce,sej bom dala še kam ponudbo za rože,sam takšno ceno ni še nihče slišal za poroko..adijo  pametuser posted image .
Zimbra imela bom kale,nič posebnega,noter nič posebnega,nič kinčanje.....dej mi povej kolkio pride pr teb šopek in okrasitev avta??? Tut druge lahko poveste da mal primerjam in ji povem....tuk sem jezna da je kr grozauser posted image ,pa se se lepo veselila ker ta cvetličarna pozna tam prostor in ona krasi,sam za tak denar ni šans.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
11.3.2009 8:17:41   
total
IZVIRNO SPOROČILO: FIA 80

Kaj si si omislila zlateuser posted image , da maš tak predračun!? Al' maš popolno dekoracijo (cerkev, gostišče ...) -marsikaj si lahko sama narediš - naprsnike, dekorcijo v gostišču, cerkvi - plačaš samo šopke, pa aranžma za cerkev (oltar) - pa še to ni več potrebno - kr je itak cerkev ves čas v rožah - drugače se pa za to lahk z duhovnikom domeniš! Mislim, da te je res lahk skor kap - to je preveč. Sporoči, kaj maš vse v ceno všteto -prosim, sem res radovedna!user posted image

Če bi ble zlate rože se ne bi tuk sekirala za ceno....

(odgovor članu FIA 80)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
11.3.2009 8:18:39   
memole

user posted image user posted image user posted image Res je Čmrlika, to je vajin dan, naredita ga takega kot vama paše. Tudi jaz sem s spominom bolj tam kjer Pupsika, pa ne vem če si že povedala iz katerega konca Slovenije si.
Fotografa vidim da že maš user posted image , pa je en strošek manj. Tudi za ostalo se da kar poiskati cenejše rešitve, pa veliko sam naredit kot je že Fia povedala.

Lyra bravo za čevlje. Če so dobri prodajalci, bodo gotovo naročili tvojo številko, brez skrbi.

Pupsika a ti si se pozanimala za podaljške? Jaz pa imam naslednji vikend termin z mojo frizerko, bova malo poskušale frizurce, jejjjjj že komaj čakam. user posted image

Total katere rože si pa izbrala? Če imaš res kake drage rože ali veliko okrasitve, potem kar verjamem da je cena taka. Pojdi po predračun še kam drugam ali se probaj zmeniti  z Orhidcs. Kako stran ali dve nazaj je ponujala okrasitve brezplačno (plačaš le rože) v zameno za slike dekoracij.

Memole tudi pri meni ni vprašanje ali povabiti otroke ali ne na poroko. Skrbi me slavje potem, ker ni nobene možnosti prespati, pa tudi število stolov bo omejeno, ker jih bomo tja prinesli izkjučno za poroko. Saj kakšen stol viška bo, da jih bi pa veliko ostajalo pa ne. Saj bomo že kako rešili to.

No zdej je tudi odvisno koliko so stari otroci!
Mi recimo bomo tudi voziček sabo imeli za prvo silo če bo potrebno!
Če so recimo avti v bližini lako daš otroka tudi v avto spat pa vsake toliko prečekiraš če je vse ok!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
11.3.2009 8:22:48   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: total

Jutro punce,sej bom dala še kam ponudbo za rože,sam takšno ceno ni še nihče slišal za poroko..adijo  pametuser posted image .
Zimbra imela bom kale,nič posebnega,noter nič posebnega,nič kinčanje.....dej mi povej kolkio pride pr teb šopek in okrasitev avta??? Tut druge lahko poveste da mal primerjam in ji povem....tuk sem jezna da je kr grozauser posted image ,pa se se lepo veselila ker ta cvetličarna pozna tam prostor in ona krasi,sam za tak denar ni šans.

Ja ceno maš res kr visoko,mojega bi kap da bi čul tako ceno me še zadavi!user posted image user posted image
Moj šopek je iz kal in vrtnic in bo stal 60 eur ,okrasitev avta bo pa 36 eur bojo tudi kale,je pa rekla da je vzela z rezervo in da bo na koncu tudi za kakšen odtenek nižja cena!
Upam da boš dobila kej nižnjo ceno pa mogoče kakšno zadevo spremeniš!
Jaz bom recimo ikebano za pred naju mal spremenila!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
11.3.2009 8:24:54   
memole
Jutro!

Kako kaj?

Total kaj vse pa ti bo cvetličarka naredila za to ceno?

No danes je spet sonček!user posted image user posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
11.3.2009 8:36:42   
total
Memole mojemu je kr slabo pršlo...user posted image Šopek je men dala 90 eur,avto 80 sam eden,vidiš kakšna sprememba....niič posebnega,naprsne šopke za priče in starše,rože za na mizo,pred naju,mašne za na avto,dekoracija stolov(najinih),še neke rože je kr dodala zraven,tisto ne bom mela,kr neki...

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
11.3.2009 8:38:56   
zimbra
Total moj šopek bo 90€, sestavljen je iz potonik in viburnuma. Vendar ne bo klasičen šopek, ampak tak viseči šopek v obliki krogle. Namesto traka pa bojo nanizani kristali Svarowski, zato je tudi malo dražji. Imela bova dva avtomobila, gor pa isto take krogle iz potonik in zelenja, cena za oba avta bo 80€.
Moja cvetličarka sicer ne pozna prostora (ker je s štajerske, poroka pa bo na primorskem) vendar bo v aprilu prišla pogledat vse prostore, da bo točno vedela kako kaj izgleda. In na dan poroke bo cel dan z nama, ona bo okrasila vse prostore, prestavila cvetlične aranžmaje iz civilnega dela v cerkev, za sabo vse pospravila itd.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
11.3.2009 8:42:40   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: memole

No zdej je tudi odvisno koliko so stari otroci!
Mi recimo bomo tudi voziček sabo imeli za prvo silo če bo potrebno!
Če so recimo avti v bližini lako daš otroka tudi v avto spat pa vsake toliko prečekiraš če je vse ok!

Saj to sem mislila. Avti bodo zunaj, pa tudi večina svatov je iz okolice, tako da lahko še vedno pelje otroke domov v varstvo. 
Sem se odločila, da se s tem ne bom obremenjevala. Bomo že kako, še vedno se je nekaj uredilo na koncu, a ne?

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
11.3.2009 8:57:55   
Pupsika
Jutro!

Dej nehejte tolk čvekat, ker imam jst ful dela in potem ne sledimuser posted image .

Črmilika, se strinjam s teboj, to bo vajin dan in naredita si takega, ki bo vama všeč.user posted image user posted image .
Pa fino za fotografauser posted image user posted image

Zimbra, kaj če sem se pozanimala v zvezi s podaljški?user posted image
Valda, jst si jih grem v soboto že delat..danes grem frizerju se pobarvat v soboto pa akcijauser posted image user posted image user posted image .

Jst bom v šopku imela, kale, vrtnice in orhideje..pa še en bolj male sam nimam pojma kako se jim rečeuser posted image .

No to je zlo na hitr, sej veste spomin kot ribicauser posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
11.3.2009 8:58:40   
Pupsika

Total moj šopek bo 90€, sestavljen je iz potonik in viburnuma. Vendar ne bo klasičen šopek, ampak tak viseči šopek v obliki krogle. Namesto traka pa bojo nanizani kristali Svarowski, zato je tudi malo dražji. Imela bova dva avtomobila, gor pa isto take krogle iz potonik in zelenja, cena za oba avta bo 80€.
Moja cvetličarka sicer ne pozna prostora (ker je s štajerske, poroka pa bo na primorskem) vendar bo v aprilu prišla pogledat vse prostore, da bo točno vedela kako kaj izgleda. In na dan poroke bo cel dan z nama, ona bo okrasila vse prostore, prestavila cvetlične aranžmaje iz civilnega dela v cerkev, za sabo vse pospravila itd.user posted image user posted image user posted image

moja tudiuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
11.3.2009 9:42:21   
zimbra

moja tudiuser posted image

user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
11.3.2009 10:24:38   
Pupsika
Evo tkole bo moja žabica lepa na poroki.
Sem jo kupila v Premamanu. Najprej sem hotla eno res hudo kupt, tko asimetrična in malo zmečkana oblekca ampak ni blo številkeuser posted image .
No ptoem sva pa tole vzela, zdej pa samo še en lep bolero pa čevlčke pa bo najtelepetejšauser posted image .

user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
11.3.2009 10:43:19   
total
Lepa oblekica..user posted image Pupsika javi kuk si dala za podlajške,me zanima.

< Sporočilo je popravil total -- 11.3.2009 10:44:08 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?