|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poronihh09
11.3.2009 10:58:44   
Pupsika
Total bom povedalauser posted image .
Ampak me bo prišlo manj kot ponavadi, ker mi jih bo delala prijateljica v Celju pa še popust dobim user posted image .
Drugače so od 400-600€. Jst bom dala okoli 300-350€.

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
11.3.2009 11:02:16   
total
O super,ker jaz jih bom tut dala,vsaj upam da se ne premislim....user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
11.3.2009 11:35:34   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Evo tkole bo moja žabica lepa na poroki.
Sem jo kupila v Premamanu. Najprej sem hotla eno res hudo kupt, tko asimetrična in malo zmečkana oblekca ampak ni blo številkeuser posted image .
No ptoem sva pa tole vzela, zdej pa samo še en lep bolero pa čevlčke pa bo najtelepetejšauser posted image .

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image  

user posted image user posted image user posted image

jaz moram tud Tajo v nekaj cartastega naštimat...v eno malo čarovničko user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
   RE: Poroka 2009
11.3.2009 11:35:38   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

user posted image user posted image user posted image Res je Čmrlika, to je vajin dan, naredita ga takega kot vama paše. Tudi jaz sem s spominom bolj tam kjer Pupsika, pa ne vem če si že povedala iz katerega konca Slovenije si.
Fotografa vidim da že maš user posted image , pa je en strošek manj. Tudi za ostalo se da kar poiskati cenejše rešitve, pa veliko sam naredit kot je že Fia povedala.

Štojerka,štojerka user posted image  Iz Maribora.

kr velik strošek zna bit fotograf, kolko sem tu gor vidla, ne? sem vesela tega naprej povedanega darila..user posted image
bom vabila sama nardila, pa še kaj verjetno...s sestro in nečakinjo...ker vse tri ful rade ustvarjamo in osebna nota pri taki zadevi kot je poroka se mi zdi ful fajn, če znamo, ne? user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
11.3.2009 11:35:40   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: memole

user posted image user posted image user posted image Res je Čmrlika, to je vajin dan, naredita ga takega kot vama paše. Tudi jaz sem s spominom bolj tam kjer Pupsika, pa ne vem če si že povedala iz katerega konca Slovenije si.
Fotografa vidim da že maš user posted image , pa je en strošek manj. Tudi za ostalo se da kar poiskati cenejše rešitve, pa veliko sam naredit kot je že Fia povedala.

Lyra bravo za čevlje. Če so dobri prodajalci, bodo gotovo naročili tvojo številko, brez skrbi.

Pupsika a ti si se pozanimala za podaljške? Jaz pa imam naslednji vikend termin z mojo frizerko, bova malo poskušale frizurce, jejjjjj že komaj čakam. user posted image

Total katere rože si pa izbrala? Če imaš res kake drage rože ali veliko okrasitve, potem kar verjamem da je cena taka. Pojdi po predračun še kam drugam ali se probaj zmeniti  z Orhidcs. Kako stran ali dve nazaj je ponujala okrasitve brezplačno (plačaš le rože) v zameno za slike dekoracij.

Memole tudi pri meni ni vprašanje ali povabiti otroke ali ne na poroko. Skrbi me slavje potem, ker ni nobene možnosti prespati, pa tudi število stolov bo omejeno, ker jih bomo tja prinesli izkjučno za poroko. Saj kakšen stol viška bo, da jih bi pa veliko ostajalo pa ne. Saj bomo že kako rešili to.

No zdej je tudi odvisno koliko so stari otroci!
Mi recimo bomo tudi voziček sabo imeli za prvo silo če bo potrebno!
Če so recimo avti v bližini lako daš otroka tudi v avto spat pa vsake toliko prečekiraš če je vse ok!

uf, jaz se še sploh nisem z mislijo o otrocih ukvarjala...user posted image  nas itak sploh ne bo dost,ampak otroci pa prijateljih so in to dokaj miceni še...dobro da mam vas, da lahko kaj natuhtam...KER ČAGE PA SI RES ŽELIM...user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
11.3.2009 11:35:42   
Čmrlika

Total moj šopek bo 90€, sestavljen je iz potonik in viburnuma. Vendar ne bo klasičen šopek, ampak tak viseči šopek v obliki krogle. Namesto traka pa bojo nanizani kristali Svarowski, zato je tudi malo dražji. Imela bova dva avtomobila, gor pa isto take krogle iz potonik in zelenja, cena za oba avta bo 80€.
Moja cvetličarka sicer ne pozna prostora (ker je s štajerske, poroka pa bo na primorskem) vendar bo v aprilu prišla pogledat vse prostore, da bo točno vedela kako kaj izgleda. In na dan poroke bo cel dan z nama, ona bo okrasila vse prostore, prestavila cvetlične aranžmaje iz civilnega dela v cerkev, za sabo vse pospravila itd.user posted image user posted image user posted image

user posted image  a maš ti tole orchids al kak ma že nick?

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
11.3.2009 11:36:56   
total
Oooooooooo punce kuk se jaz happy,zdaj sem govorila z cvetličarko in smo šle vse skozi  in dobila normalno ceno,prej je računala vse nad povprečjem,zdaj smo se dogovrile za res tisto pomembno kaj res rabim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
11.3.2009 11:39:28   
Čmrlika
joj, so kr cene za tele aranžmane...midva pa mava kr neko predstavo, da bomo dekorirali,čisto nič,oziroma malo...bolj s kakimi posebnimi cveti, pa tu in tam kak...
o svojem šopku razmišljam da bo tid bolj kot ne en sam cvet okrašen s kakimi kamenčki...ma daleč je š...
user posted image

bluzim...
bomo videli. ne mislim dnarja gonit ful za te zadeve, ki grejo v nič,user posted image  bom raje mela za lep oddih po poroki user posted image  
pa avto okrasitev tud nekaj ne bomo čarali...itak se bomo odpeljali samo eno rundo ...samo trobit bojo pa morali user posted image
ej namesto vse dekoracije bom jim dodatne troble gor namontirala...joke user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
11.3.2009 11:40:55   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Oooooooooo punce kuk se jaz happy,zdaj sem govorila z cvetličarko in smo šle vse skozi  in dobila normalno ceno,prej je računala vse nad povprečjem,zdaj smo se dogovrile za res tisto pomembno kaj res rabim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

no vidiš, se da ...user posted image  na kolko sta zdaj prišle €?  po moje ti vsi malo namerno nabijejo cene, da vidijo, če pali pali, če ne ne..zaslužla bo še vedno user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
11.3.2009 11:56:48   
total
Čmrlika,za pol manj,vse se da če se hoče,pa še lepo bom mela in okusnouser posted image user posted image .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
11.3.2009 11:59:50   
zimbra
Ooooooooo Pupsika, kaka lepa oblekica. Pravi cortek bo tvoja srčica v njej. Si kar predstavljam, obe v belem. Hudoooo.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
11.3.2009 12:02:58   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Total moj šopek bo 90€, sestavljen je iz potonik in viburnuma. Vendar ne bo klasičen šopek, ampak tak viseči šopek v obliki krogle. Namesto traka pa bojo nanizani kristali Svarowski, zato je tudi malo dražji. Imela bova dva avtomobila, gor pa isto take krogle iz potonik in zelenja, cena za oba avta bo 80€.
Moja cvetličarka sicer ne pozna prostora (ker je s štajerske, poroka pa bo na primorskem) vendar bo v aprilu prišla pogledat vse prostore, da bo točno vedela kako kaj izgleda. In na dan poroke bo cel dan z nama, ona bo okrasila vse prostore, prestavila cvetlične aranžmaje iz civilnega dela v cerkev, za sabo vse pospravila itd.user posted image user posted image user posted image

Orchids je že njen nick, par strani nazaj poglej, pa jo boš našla. Je pripopala gor eno sliko šopka iz vrtnic, da jo boš lažje našla.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
11.3.2009 12:13:42   
memole

Če so recimo avti v bližini lako daš otroka tudi v avto spat pa vsake toliko prečekiraš če je vse ok!

Saj to sem mislila. Avti bodo zunaj, pa tudi večina svatov je iz okolice, tako da lahko še vedno pelje otroke domov v varstvo. 
Sem se odločila, da se s tem ne bom obremenjevala. Bomo že kako, še vedno se je nekaj uredilo na koncu, a ne?

Točno tako!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
11.3.2009 12:20:10   
memole
Ejla!

Kako kaj?

pupsika zelo lepo oblekico si kupila!
Povej kje se nahaja ta trgovina že ki bom jutri v Ljubljani bom šla kej pogledat!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
11.3.2009 12:53:33   
total
Jaz bom mojemu škratku kr prek Quelleta naročila otroško obleko,majo tko lepe,pa za punčke majo.  iiiiii kak lepo.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
11.3.2009 13:37:34   
Pupsika

Ejla!

Kako kaj?

Povej kje se nahaja ta trgovina že ki bom jutri v Ljubljani bom šla kej pogledat!

Memole joj če prieš jutri v Lj, moraš nujno v Premaman, tam sem jst namreč kupila oblekco.user posted image
Imajo za večje punčke še lepše stvari, res! Jst dosti za tamalo tam kupujem in je kvaliteta res super. Je malo dražje ampak ni pa spet ful drago.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
11.3.2009 14:20:42   
memole

Ejla!

Kako kaj?

Memole joj če prieš jutri v Lj, moraš nujno v Premaman, tam sem jst namreč kupila oblekco.user posted image
Imajo za večje punčke še lepše stvari, res! Jst dosti za tamalo tam kupujem in je kvaliteta res super. Je malo dražje ampak ni pa spet ful drago.

No povej še kje se nahaja ta trgovina!user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
11.3.2009 14:26:01   
Pupsika

Ejla!

Kako kaj?

aja soriuser posted image
Premaman v Emporiumu.user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
11.3.2009 15:31:30   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Čmrlika,za pol manj,vse se da če se hoče,pa še lepo bom mela in okusnouser posted image user posted image .

user posted image  super, sem vesela, če si ti vesela user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
11.3.2009 15:35:34   
Čmrlika

Orchids je že njen nick, par strani nazaj poglej, pa jo boš našla. Je pripopala gor eno sliko šopka iz vrtnic, da jo boš lažje našla.

ja saj sva že ble v kontaktu. zanimalo me je če tebi dela ? ??

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
11.3.2009 15:35:37   
Čmrlika

Saj to sem mislila. Avti bodo zunaj, pa tudi večina svatov je iz okolice, tako da lahko še vedno pelje otroke domov v varstvo. 
Sem se odločila, da se s tem ne bom obremenjevala. Bomo že kako, še vedno se je nekaj uredilo na koncu, a ne?

Točno tako!user posted image

jaz bom tudi tako nardila...konec. user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
11.3.2009 17:09:47   
cukica
Sem vas sam mal prišla pogledat pa mal prečekirat kaj je kaj novega.
Midva sva čez vikend povedala staršem,moji zlo veseli njegovi pa omenjajo samo recesijo tko da nama je blo kr mal hudo,da sva se sploh kaj odločila.
Mal sem nervozna zdaj pa čakava na april,da greva prijavit civilno poroko.
Izbrala sem si poročno pričo,ki bo od mojega brata punca,ki je cvetličarka,tko da za šopek in vse ostalo bo poskrbljeno,pa še konfetke in poročne prstane bo plačala,...
Civilna poroka a je kaj za plačat?

Lp vsem

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
11.3.2009 17:21:31   
lottyka
Torej le nisem edina ki je na samem začetku. Tudi midva sva včeraj sporočila novico domačim in si izbrala priče. Moram reči da nekega skakanja do stropa ni bilo ker so kar malo pričakovali to, so pa veseli. Tako da sedaj so priprave v polnem teku in kar naenkrat sem dobila cel kup pomoči in nasvetov. Sem mislila da imam že ožji izbor ampak kot kaže se je malo razširil user posted image  več glav več veuser posted image . Ta vikend greva na prve preizkušnje hrane v gostišča ki jih imam sedaj kar nekaj za preizkusit in pa kmalu morava začeti urejati za cerkveno, kajti ne bi rada imela v domačem kraju ampak čisto drugje in se zna malo zakomplicirati pri našem župniku. Tako da super, stvari so se začele premikat.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
11.3.2009 19:52:24   
memole

Ejla!

Kako kaj?

aja soriuser posted image
Premaman v Emporiumu.user posted image

Hvala!user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
12.3.2009 12:04:38   
zimbra

ja saj sva že ble v kontaktu. zanimalo me je če tebi dela ? ??

Ne, ker sem se prej zmenila z mojo cvetličarko in že dala avans. Drugače bi jo pa gotovo kontaktirala in šla pogledat kako dela.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?