|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
11.2.2009 20:50:25   
Martina27
Na brzino....MOJEMU ATIJU GE NA BOLJE...JUHUHUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo ati.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kolk sem prejokala, da zdaj pa res moram bit vesela, ker je vse ok.......

Vam drugič napišem več....

Lyra.....ne dela mi MSN....je zadnjič bil tuki od sestrične sin in mi je nekaj naredil in nimam pojma kaj.....

Punce še 1x vam vsem hvala.....user posted image user posted image

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
11.2.2009 21:09:31   
total
Čer nevestice jaz sem tuk happy,ker imava prstane,no še nimamo sma jih naročila..user posted image user posted image že komaj čakam da jih dobiva,ful so lepi..user posted image user posted image user posted image user posted image .Ena skrb manj,drug teden pa lov na obleko...to bo še pestro.
Martina ful sem vesela za tvojega očeta,skoz sem mislila nate res....naj se hiter pozdraviuser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
11.2.2009 21:39:04   
memole
Total superuser posted image midva greva pa v soboto pa upam da bova tudi midva naročila!user posted image

Martina super za očeta!user posted image user posted image

Majcci super za obleko!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
11.2.2009 21:43:23   
lyra*
Hello

martina samo,da je vse OK in mu gre na boljšeuser posted image Sm ful mislila na tebe...user posted image user posted image A se ne da odblokirat? No sej se boma že slišale.. Ti kakšn mail pošljemuser posted image

majcci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obleko.

total jupiiiii...user posted image Je fajn občutek,ko veš da jih boš dobil,ane?!user posted image

Mi pa bomo ju3 stari že 4meseceuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
12.2.2009 9:56:31   
bios9
Joj kako ste pridne. Jaz se poročim 27.6. pa nisem šla še pogledat ne za obleko in ne za prstane. Rezerviran imava samo restavracijo in kraj poroke (ki bo hvala bogu na istem mestu). Še muziko moram zrihtat pa vabila. Kolk prej bi morala poslat vabila oz. jih osebno nest? Aja pa fotografa imava že zrihtanga.

lp
Sirena

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
12.2.2009 10:25:55   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: bios9

Joj kako ste pridne. Jaz se poročim 27.6. pa nisem šla še pogledat ne za obleko in ne za prstane. Rezerviran imava samo restavracijo in kraj poroke (ki bo hvala bogu na istem mestu). Še muziko moram zrihtat pa vabila. Kolk prej bi morala poslat vabila oz. jih osebno nest? Aja pa fotografa imava že zrihtanga.

lp
Sirena

Ejla!Jaz se tudi na ta dan poročim in vabila bom nesla konec februarja!Naj bi se jih pa dostavilo tko ene tri mesece prej še posebno zaradi kakšnih dopustov saj bo takrat že poletje!
Ti predlagam da se čimprej lotiš še ostalih rezervacij da ne boš ostala brez česa ker so določeni bandi že rezervirani in na ta dan je kar precej porok!
Sicer ne vem iz kje si ampak vseeno raje pohiti!
Prstane greva pa midva zdej v soboto gledat pa upam da bova našla kake lepe in jih rezervirala!
Obleko pa že imam rezervirano ker tudi te kar hitro kopnijouser posted image in če hočeš imet tisto ki ti je všeč moreš pohitet!
Pa srečno in še naprej lepe priprave ti želim!

(odgovor članu bios9)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
12.2.2009 10:55:24   
bios9
ja maš prav. Bova šla tudi midva kar ta vikend malo prstančke gledat. Kje si pa dobila vabila, v kakšni trgovini, ki se s tem ukvarja, inaternetu. A to kar oni natiskajo? Sori so verjetno glupa vprašanja, ampak res nimam prav nič izkušenj s tem. Drugače sem pa iz Kranja.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
12.2.2009 11:58:35   
carmen27
Tudi jaz se pridružujem nevestam 2009.Moj srečni dan bo 9.maja in na srečo že imam obleko,gostilno in ansambel.Žal pa nimam še vabil,konfetov,.. ki bi jih rada naredila sama pa nimam izkušenj.A mi lahko katera od vas pomaga?

(odgovor članu bios9)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
12.2.2009 12:12:20   
carmen27
bios 9

Na netu najdeš ponudnike za vabila,samo napiši v googlu vabila in ti vrže ven in potem pogledaš kaj ti je všeč.Drugače pa veliko sposojevalnic poročnih oblek nudi tudi vabila, ki si jih izbereš in ti jih pripravijo po tvojih željah.Upam, da sem ti kaj pomagala:)

(odgovor članu carmen27)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
12.2.2009 12:20:23   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: bios9

ja maš prav. Bova šla tudi midva kar ta vikend malo prstančke gledat. Kje si pa dobila vabila, v kakšni trgovini, ki se s tem ukvarja, inaternetu. A to kar oni natiskajo? Sori so verjetno glupa vprašanja, ampak res nimam prav nič izkušenj s tem. Drugače sem pa iz Kranja.

Vabila sem jaz sama naredila!
Drugače pa dobiš vabila tudi tam kjer izposojajo obleke!

(odgovor članu bios9)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
12.2.2009 12:23:47   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: carmen27

Tudi jaz se pridružujem nevestam 2009.Moj srečni dan bo 9.maja in na srečo že imam obleko,gostilno in ansambel.Žal pa nimam še vabil,konfetov,.. ki bi jih rada naredila sama pa nimam izkušenj.A mi lahko katera od vas pomaga?

Najprej moreš v glavi ugotovit kakšna vabila hočeš lahko jih tudi kopiraš iz neta pa mogoče kako zadevo malo drugače narediš in potem ko imaš v glavi kakšno vabilo hočeš greš po material ki ga potrebuješ in tako se začne izdelovanje vabil!user posted image
Jaz sem uživala ko sem jih delala!
Konfete pa ne vem kako naj ti pomagam ker meni jih je nona skvačkala so pa punce tudi same naredile!
Lahko pogledaš na najina poroka forum in boš tam dobila veliko idej!

Drugače pa dobrodošla in čestitke pa lepe priprave še naprej!user posted image

(odgovor članu carmen27)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
12.2.2009 13:58:54   
Pupsika
Oj nevesticeuser posted image

Dobrodošle vse noveuser posted image user posted image user posted image

Imam kar gužvo v službi tko, da sem bolj hitrauser posted image

Martina jeeeeeeeeeeeej, HB, da je z očetom boljeuser posted image user posted image user posted image

Lyra, vse naj naj tvojima žabicamauser posted image

Midva sva končno našla kuverte za najina vabila, zdej bovapa lahko zares raznašačauser posted image user posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
12.2.2009 18:34:47   
soraia
Hello nevestice,

joj Martina tako lepo ej prebrati, da gre očetu na boljše. Držim pestke, da čimprej dokončno ozdravi!

No, midva pa sva včeraj dokončno naročila rinke, in zdaj bo trajalo enih 20 dni, da jih naredijo.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
12.2.2009 20:21:53   
carmen27
memole

Moja barva bo bordo rdeča in sem nekaj idej za vabila našla tko, da približno vem kakšna bi imela,sam ne vem koliko tega materiala potrebujem za okrog 50 ljudi in kako naj printam,da ne zgrešim papir..

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
12.2.2009 20:41:10   
piamaria
ola,
to je najlepši čas.Jaz sem imela pol leta za priprave, pa sem vse speljala sama....Drugače pa, če nimaš še družine, le pojdita z dragim v tujino ali poroko ali potovanje.Midva sva malega mulčka imela pru sebi, ampak sva imela bajno poroko, ki sva si jo zamislila sama.
Od kod pa si, pa ti lahko kakšen dober nasvet dam, kam in kako poceni skozi poroko.user posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu carmen27)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
12.2.2009 23:19:08   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: carmen27

memole

Moja barva bo bordo rdeča in sem nekaj idej za vabila našla tko, da približno vem kakšna bi imela,sam ne vem koliko tega materiala potrebujem za okrog 50 ljudi in kako naj printam,da ne zgrešim papir..

Za printanje probaj najprej en navaden list da vidiš kako moreš printat potem pa printaš!
Koliko materiala pa potrebuješ moreš mal preračunat koliko je druži in potem približno izračunaš koliko materiala potrebuješ in kerega!
Če bi mogoče vidla približno kako zgleda vabilo bi ti lahko kaj več pomagala!

(odgovor članu carmen27)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
13.2.2009 8:52:49   
soraia
memole a si mogoče bila kaj po cvetličarnah?

Jaz si morem en dan vzet čas in it v KP, pa mi nikakor ne znese.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
13.2.2009 9:24:28   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

memole a si mogoče bila kaj po cvetličarnah?

Jaz si morem en dan vzet čas in it v KP, pa mi nikakor ne znese.

Ne nisem še bla!
Bom šla enkrat marca!
Če boš šla pred mani mi poročaj v keri si bla in kakšne imajo cene!user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
13.2.2009 11:44:53   
memole
Ejla!

Jaz vsa happy ker bom ta teden zrihtala končno to cerkveno ja pa ja de prej dobim predsednika države kot župnika!user posted image
Če ga danes popoldan ne dobim se mi bo zrolalo drugi teden spet ne bo nič ker gremo na dopust!user posted image
A zdej ko gre proti koncu a mi bo šlo vse narobe al kaj?user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
13.2.2009 19:39:46   
total
Ojla drage nevestice,kje pa ste vse,že na romantičnem vikendu??? Jaz bom počakala do juter zvečer,pol pa kam šibnema sama..user posted image

JUter grem še v cvetličarno se zmenit,svoj
otke sem sprinatala,da pokažem svoje ideje...pol se bomo pa dogovorili za vse ostalo.Fajn mi je ko je ta cvetličarna že sodelovala z njimi in poznajo prostor za dekoracijo,tak da te punce že vse vejo kako in kaj,sam svoje ideje poveš..
V torek pa šibam v MA na probo obleke,še prej pa na probni make up vizažistki,komaj
čakam..user posted image user posted image user posted image user posted image ,da vidim kak make up dela da jo pol razerviram.

Vikend je pred vrati,treba ga maxismalno izkoristit,pa še Valentinovo je.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,uživajte punce in naj vas ljubezen še naprej osrečuje.user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
13.2.2009 20:09:33   
Martina27
Punce res vam hvala.....moj ati je ok in bo šel drug teden najverjetneje domov....Dobil je neko bakterijo.......na enem stranišču ali pa v hrani kje v restavraciji......ampak je bil tok močen, da je to premagal....in bo na moj dan z manouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na tak čas čez 4 mesce bom pa jaz že gospauser posted image

Kako gre ta čas.....

Jaz pa še nimam kar se tiče prstanov nič, vem samo katere bova imela in dala jih bova delat po naročilu....

Kje pa je naša Lyrauser posted image

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
14.2.2009 10:55:03   
incabinca
Zdravo punce!!

da se še jaz pridružim v vašo temo, tudi midva se poročiva letos. Najin dan D je 13.6.2009.
Imela bova cerkveno poroko, civilno na gradu zaprice v Kamniku, ohcet pa na prostem http://www.zelimo.si/index.php?categoryid=29&p17_sectionid=17

Kaj ekstra posebej se še ne pripravljava, počasi zbiram ideje za poročna vabila - jih bom naredila sama.

Si bom zdaj še mal za nazaj prebrala o čem kaj teče debata, da bom na tekočem :)

Lep sončen dan vsem :)

Neposredna povezava do sporočila: 2922
14.2.2009 19:18:08   
Looney27
Živijo punce

Evo midva sva šla danes v PK vabila naročit. Imela sva še 14% valentinovega popusta user posted image user posted image user posted image . Manjka nama samo še fotorgraf in prstani user posted image .   Poroka se hitro približuje in včasih postanem kar mal nervozna pa nevem zakaj user posted image .

A boste ve imele poročni album ali foto knjigo?

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
14.2.2009 20:40:15   
*maja
Oj punce, počasi vse napredujemo s pripravami. Midva sva danes kupila njegovo obleko user posted image , zdaj naju čaka še nakup srajce in kravate, kar je pa pravi podvig, glede na to da iščeva točno določen odtenek rdeče user posted image .

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
15.2.2009 19:17:26   
lyra*
Dober večer nevesticeuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

spanje
Lelly28 RR

kdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?

pri manj kot 3 letih (60%)

nekje med 3-6 letom (30%)

z vstopom v šolo (10%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!