|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
23.2.2009 6:56:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

evo, še ena nevesta, ki pa ne dela nobenga kažina okol poroke... user posted image user posted image user posted image

poročim pa se v ponedeljek 23.2. user posted image

user posted image user posted image user posted image danes je tvoj daaaanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
23.2.2009 8:41:51   
ery
Ojla

Kaj ste vse pridne... Midva še nimava prstanov, samo gledala sva v dveh zlatarnah. Pa mi je res eden v oči padel, je bil pa en prstan 1000 eur. OOooooo tolk pa ne dam.. :)

TOTAL, a boš ti še kaj v MA kupila? Blazinico, nogavice, itd? A boš to drugje?

Praviš, da si tudi probala Linea Raffaeli.? Samo ti imaš drugačno postavo.. ti po moje kaka druga lepše paše... :) Me res zanima katero si si izbrala.

Jaz sem pa imela že dvome , če sem izbrala pravo obleko. Pol pa kje vidim kako lepo, romantično.. ah.. kar neki.. .)

mejte se fajn...

papa

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
23.2.2009 8:42:55   
ery
PUPA7, čestitkeee!!! Drugače je pa res... manj tukaj berem, boljš je.. heheh.. Pol se vs epreveč sekiram, kolk imajo punce že vse zrihtan..user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
23.2.2009 9:06:36   
total
ery probala sem tisto,ko jo maš ti saj mislim da je,bom dala zvečer gor slike pa poglej,je bla pa men ful dobra sam je ta druga zmagala..user posted image
V MA sem probala verižico zraven,sam mi jo bo ena znanka posodila,ko jo je imela lani za svojo poroko,oz.bom vidla če bom sploh mela kaj okrog vratu,drgač pa blazinico dobim gratis ob prstanih,ostale stvari kot so modrc,nogavičke...bom pa nabavla v Lisci oz mi b tašča vse prnesla ko dela tam.
ery kolk je pa ta stala od Linea Rafaeli??sem pozabla vprašat...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
23.2.2009 9:26:41   
ery
TOTAL, izposoja je 430 eur. Pa tvoja?

No kakšen šopek bi ti zraven te Linea? A bo pasal roza? Jaz sem čist zmešana na roza barvo, sploh poleti. :)

Meni je pa dala verižico okrog vratu, pa se mi zdi, da mi ne paše. Sploh ne k tej moji obleki. Jaz bi imela le kako tiaro ali pa samo uhančke... ker imam itak že očala...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
23.2.2009 10:10:19   
ery
Še nekaj.. Glede čevljev... a jih boš ti kupila tko v ei trgovini ali v MA? Jaz bi jih v Ppariki ali La Scarpi, samo me sedaj malo bega barva.. kako zadanete ženske barvo čevljev??

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
23.2.2009 10:25:56   
total
Moja obleka je 490 eur,drgač pa na to obleko ne daji nobenih detaljov,ker je že tuk bolj bogata,da ne paše nič zraven,šopek maš lahko kero kol barvo,tut roza ti gre zraven zakaj pa ne...
Glede čevljev bom še jaz počakala in še kje pogledala,tukaj mi niso ble nobene lepe,itak ti se čevlje ful ne vidijo,tak da barvo boš že zadela.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
23.2.2009 10:28:56   
ery
No vidiš, ko mi je dala uno verižico gor, sem rekla, a ne, to pa ne gre.... tko da bom brez... edino kake uhančke mjčkene roza kamenček mejbi..

Meni tudi niso bile nobene čevlje všeč tko, pa predrage user posted image

Saj sploh ne vem kakšne bi rada, res ne.... pojma nimam...

Od katere kolekcije pa imaš obleko?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
23.2.2009 19:11:28   
Pupsika
Živjo punceuser posted image

Midva sva dobila danes prstane....kako so lepi, neverjetno resuser posted image user posted image .

Pa še čevljce sem našla...user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeej!
Od mojega sestra jih je kupila že mesece nazaj in men so bli tolk všeč ampak sem hotla sive ali srebrne in sem jih iskala, pa jih nikjer ni bilo.
Danes sva šla pa spet čist naključno v Bato in sem jih našla in to v taki lepi rahlo srebrno/sivi barvi...tolk so lepiuser posted image user posted image . No, ampak nekaj je moglo it narobe...ker je 38 št. zadnja, je malo zguljena tko, da so mi jih zdej iz MB naročil tko, da upam, da bodo tisti res taki kot morajo biti.
So pa res prekrasni in komaj čakam, da vam jih pokažemuser posted image user posted image

Kako ste pa ve kaj?
Kaj novega???

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
23.2.2009 19:26:23   
tejkag
Še ena bodoča nevesta. Najin dan je 8.8.2009, imela bova manjšo poroko. In sicer se bova poročila civilno in cerkveno, potem pa bomo imeli piknik.
Še imam dostiiiii časa, tako, da se še nič ne pripravljam, prstane sva sicer že malo gledala. Obleka ne bo poročna, ampak pač malo bolj svečana.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
23.2.2009 19:37:57   
ery
živjo tejkag... ja sej čist pametno je to, da nekompliciraš hehe

PUPSIKA, pokaži prstančke...user posted image user posted image   kolk si pa dala?

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
23.2.2009 19:40:15   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: ery

živjo tejkag... ja sej čist pametno je to, da nekompliciraš hehe

PUPSIKA, pokaži prstančke...user posted image user posted image   kolk si pa dala?

Dala sva  popustom in 100 € are, 840€.
Jih moram slikat...bom dala kasneje gor, če se mi bo dala, drugače pa jutri, obljubimuser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
23.2.2009 21:21:41   
total
Takole punce,slike so v albumu zdaj pa komentirajte ,ery obleka je od La spose.
Pupsika bravo za prstane,midva jih tut kmalu dobiva..user posted image

< Sporočilo je popravil total -- 23.2.2009 21:23:06 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
23.2.2009 21:29:38   
Pupsika
Total, fuuul ti pašejo oblekce. Meni si ful všeč v uni Linea Raffaeli,ti paše ovratnikuser posted image .
Tudi zmagovalna ti fuuuuuuul pristoji!!user posted image user posted image
Bravo, same lepe nevestice bomouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
23.2.2009 22:06:19   
ery
TOTAL, joooj obe sta mi ful dobri... ful si lepa v obeh.... zmagovalna je tud meki posebnega, ti res paše.

ja vidim pa kolk naredi frizura.. pri tem ovratniku je treba imeti spete lase.

saj nw vem al je ista obleka ta.. tvoja se mi bolj sveti....

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
23.2.2009 22:42:49   
memole
Čer nevestice!

Total oblekca ti zelo paše!user posted image user posted image user posted image

Midva sva pa končno dobila župnika in si je vse zapisal!Gre pa teden pred najino poroko v Rim k Papežu pa upam da bo res 26 junija doma,da naju naslednji dan poroči!user posted image
Šla sva pa tudi v cvetličarno in zdej čakam predračun dekoracije miz,avta in poročnega šopka!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
24.2.2009 7:44:00   
zimbra
Pozdravljene nevestice,

total krasna obleka, zgornji del je čisto podoben moji user posted image .

Memole ne skrbi, gotovo bo župnik že nazaj.
Pupsika čevlje si dobila? Super!!! Jaz pa vem kaki bojo tvoji prstančki user posted image user posted image user posted image , čudoviti, kot vse ostalo. Zdaj ti manjka res samo še torta. user posted image Nama je gospa Sladkač prejšnji teden naredila še zadnja dva probna okusa, zdaj se morava samo še odločit, katere bova vzela.

Ej punce, je že marec tu, kako hitro čas beži in naše poroke se bližajo s svetlobno hitrostjo.. Meni se zdi, da imam še toliko stvari za urediti. Pa saj nekaj časa je še, prav veliko pa tudi ne. user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
24.2.2009 7:51:37   
total
Hvala punce,jaz sem tut zadovoljna.Res bomo lepe..user posted image Ery ja ta se bolj sveti,kot tvoja sam je isti model,po moje...Zimbra res so podobne zgornji del..user posted image ,kolk si pa ti dala za sposojo?

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
24.2.2009 8:19:00   
zimbra
Izposoja za mojo obleko je 480€ (z 15% miklavževim popustom user posted image ).
Jaz na mojo obleko najbrž ne bom imela nobene verižice, razmišljam samo o visečih uhanih in nekaj za v lase. Ima obleka že na korzetu tiste velike kamenčke in se bojim, da bo vsega preveč.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
24.2.2009 9:13:24   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Izposoja za mojo obleko je 480€ (z 15% miklavževim popustom user posted image ).
Jaz na mojo obleko najbrž ne bom imela nobene verižice, razmišljam samo o visečih uhanih in nekaj za v lase. Ima obleka že na korzetu tiste velike kamenčke in se bojim, da bo vsega preveč.

ponavljanka sestavljankauser posted image user posted image

Midve bova čist isteuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
24.2.2009 9:38:06   
total

Aha,pol so vse nekje tukaj...jaz tut ne vem če bom kaj mela,tam mi jo je sicer dala gor,sam bom vidla...nočem bit kičasta.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
24.2.2009 10:04:46   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Ampak res, bova čisti kopiji user posted image . Samo da najina možeka ne bosta zamenjala, pa bo čisto v redu, a ne de? Če mava okus, pač mava okus, tu ni kaj pomagat.
user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
24.2.2009 10:05:43   
Pupsika

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Ampak res, bova čisti kopiji user posted image . Samo da najina možeka ne bosta zamenjala, pa bo čisto v redu, a ne de? Če mava okus, pač mava okus, tu ni kaj pomagat.
user posted image

itakuser posted image user posted image ..carice svauser posted image user posted image .

No, ampak lepe bomo pa čisto vseuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
24.2.2009 10:06:10   
ery
Ojla..

Joj te verižice pa to... meni jo je tud tam v salonu dala gor, pa k Linea Raffaelii sploh ne paše verižica.. Tako da ne bom imela.. mejbi le čisto majhne kamenčke v ušesih... druzga pa nič...

Ja ta obleka TOTAL, je bolj svetleča... Mi je pa ful všeč.. te meni sploh za probat ni dala....

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
24.2.2009 10:15:28   
zimbra
Ery, tudi jaz mislim, da so obleke od LR dovolj bogate že same po sebi. Sploh če imaš obleko z ovratnikom, potem verižice res ne rabiš, tudi uhani morajo biti bolj minimalistični po mojem.

Res je Pupsika, vse bomo čudovite na poročni dan.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ljubezen
agnes

Ali ljubite svojega partnerja?

Da, zelo. (70%)

Mislim, da ga ljubim. (14%)

Včasih sem ga. (5%)

Ne, vendar vztrajam z njim, zaradi... (5%)

Ne, pravzaprav ga težko prenašam. (2%)

Ostalo:______________ (4%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!