|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
5.2.2009 11:03:21   
memole
Martina vse naj naj tvojemu sončku!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
5.2.2009 11:42:24   
zimbra
Martina,  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image miljon objemčkov in dobrih misli za tvojega atija.
Sineku pa vse naj naj ter veselo in srečno otroštvo.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
5.2.2009 12:36:39   
Pupsika
Joj, Martina, drži se tvojemu atiju pa pošiljam na tisoče pikapok in resnično upam, da bo vse ok!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
5.2.2009 12:37:26   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Martina vse naj naj tvojemu sončku!user posted image user posted image user posted image

Tudi jst se podpišem,. Vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
5.2.2009 13:45:45   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Tudi jst se podpišem,. Vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše user posted image user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
9.2.2009 7:49:13   
zimbra
Bom malo napisala, da nas spet na začetek vrže. Sem že mislila, da so ukinili temo, ker je nisem več našla. user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
9.2.2009 8:01:03   
memole
Jutro nevestice!

Kako kaj?

No midva greva danes zrihtat za cerkveno poroko saj je moj dobil vse potrebne papirje!user posted image
Moja vabila so napol narejena zdej jih morem sam še znotraj dopolnit potem jih bova pa lahko potalala!user posted image

In pri vas kako grejo priprave!

Jaz sem pa že sanjala svojo poroko!user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
9.2.2009 8:52:31   
zimbra

Tudi jaz in je šlo vse narobe. Ko sem se zbudila in ugotovila da so bile samo sanje, sem si prav odahnila. user posted image

Midva sva čez vikend uredila vse za cerkveno poroko. Zdaj ko smo dorekli tudi uro cerkvene poroke, lahko grejo vabila v tisk. user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
9.2.2009 9:57:05   
*maja
Oj punce, sem že mislila, da ste se vse izgubile user posted image .

Midva sva pa učeraj rezervirala še torto user posted image , ne bova imela klasične bele torte, ampak rjavo, z redičimi vrtnicami in rdečim trakom user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
9.2.2009 12:08:04   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Tudi jaz in je šlo vse narobe. Ko sem se zbudila in ugotovila da so bile samo sanje, sem si prav odahnila. user posted image

Midva sva čez vikend uredila vse za cerkveno poroko. Zdaj ko smo dorekli tudi uro cerkvene poroke, lahko grejo vabila v tisk. user posted image

Ja moj je imel rdečo srajco in rdečo kravato čez si je pa dal še plavo srajco na črte!
Pa ati me je peljal pred matičarko ampak mojega tam ni bilo sem potem mogla it v neko sobo kjer je bil s pričo in nekaj so sestavljali!user posted image user posted image
Ja še dobro da so ble le sanje!user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
9.2.2009 15:39:02   
Pupsika
Hoj punce!
Madona smo res čisto poniknileuser posted image ...

Midva bova danes zrasnosila nekaj vabiluser posted image user posted image

Memole, dobro, da si bile samo sanjeuser posted image .

Mene pa moj lubi jutri pelje na gala Valentinov koncert od Jana Plestenjaka..me je tko lepo presenetil...iiiiii, sem čisto srečna in komaj čakamuser posted image

Kako ste pa ve kaj?
Kaj novega?user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
9.2.2009 15:39:39   
Pupsika

Jeeeeeeeejuser posted image user posted image Super za urouser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
10.2.2009 7:54:11   
zimbra

Ja moj je imel rdečo srajco in rdečo kravato čez si je pa dal še plavo srajco na črte!
Pa ati me je peljal pred matičarko ampak mojega tam ni bilo sem potem mogla it v neko sobo kjer je bil s pričo in nekaj so sestavljali!user posted image user posted image
Ja še dobro da so ble le sanje!user posted image

Nočna mora, ne sanje user posted image . Bo očitno ta stres pred poroko, še kake take sanje pridelal. user posted image Bo pa zato resnični poročni dan nepozaben.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
10.2.2009 7:55:00   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Jeeeeeeeejuser posted image user posted image Super za urouser posted image

Ej, pa kje si ti bejbika? Nič več se ne oglašaš. Kaj je zdaj s tisto kavo? A na pomlad čakava? user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
10.2.2009 9:19:15   
Anonimen
Moram se oglasit, in povedat, da je moja hči pridna in je za poroko že vse zrihtala.Nazadnje je imela zmenek s fotgrfom in so šli skupaj si izbrat kulie za lepe fotke.Našla je preudovt kraj za fotografiranje.
Celo pri frizeju in vizažistu je že naročila, tako sebe, kot sestro in mene mamo.
Še dobro, da se spomnila pravočasno, kajti termini za tisti dan so že skoraj polni.Torta, cvetje, prstani, konfeti, vabila, zahvale, restavracia, meni, obleke, skratka vse.user posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
10.2.2009 11:01:57   
najina pikica*
čestitke vsem bodočim nevesticam....user posted image
no tut jst sm bila nevestica in sem usodni DA izrekla,uf kok hitro čas teče,dve leti nazaj(2.6.2007 v bistri)....no letos bom pa priča najboljši prjatlci,ki se poroči v avgustu...

skratka želim vam čimlepši in čimbolj pravljični dan na poročni dan......user posted image

petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
10.2.2009 11:22:10   
memole
Ejla!

Kako kaj?

Jaz grem danes po dovoljenje za cerkveno poroko v drugi župniji jutri bom šla pa v tisto župnijo uredit stvari!
Vabila so skoraj narejena papirja mi je zmanjkalo vsebina za v vabila bo pa od jutri naprej na tiskanju!

neva6 čestitke tvoji hčerki!
A lahko zaupaš lokacijo za fotografiranje?
Jaz iščem kakšno lepo lokacijo pa ne vem kje bi kaj bilo, kakšne soline pa odpadejo ker mi niti najmanj ni všeč lokacija!
Hvala!

In ostale kako gre?

Forum najina poroka pa spet šteka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
10.2.2009 12:59:37   
Anonimen
Sladke ideje:

Tale mi je zelo všeč, namesto torte čokoladni vodomet-čokomet:

http://www.casanuntilor.ro/torturi-nunta_lugoj_fantana-de-ciocolata?limba=italiana

http://www.matrimonio.it/ita/collezioni_detail.php/torte/210

http://www.matrimonio.it/ita/collezioni_detail.php/cake_topper/212

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
10.2.2009 13:21:17   
Anonimen
najprej čestitke, ker ste se odločile za srečni dogodekuser posted image user posted image user posted image

zdaj imam pa eno vprašanje: koliko pričakujete da bo vam brat ali sestra dala v vrednosti darilo, pa da ni pričauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
10.2.2009 13:41:10   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Sladke ideje:

Tale mi je zelo všeč, namesto torte čokoladni vodomet-čokomet:

http://www.casanuntilor.ro/torturi-nunta_lugoj_fantana-de-ciocolata?limba=italiana

http://www.matrimonio.it/ita/collezioni_detail.php/torte/210

Zanimivo user posted image . Sem dobila še eno idejo za najino torto user posted image , čeprav jo že imava naročeno.

< Sporočilo je popravil *maja -- 10.2.2009 13:42:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
10.2.2009 13:44:31   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

zdaj imam pa eno vprašanje: koliko pričakujete da bo vam brat ali sestra dala v vrednosti darilo, pa da ni pričauser posted image

Jaz konkretno nič ne pričakujem, ker je še študentka brez prihodkov, mi bo pa tudi priča in mi bo plačala šopek (je pa to izrecno njena želja).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
10.2.2009 16:24:10   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

najprej čestitke, ker ste se odločile za srečni dogodekuser posted image user posted image user posted image

Moja sestra je meni priča in tudi če ne bi bila ne bi od nje zahtevala ne vem kakšne vsote in niti ne pričakujem kej zato ker mi pomaga pri poroki in mi to zadostuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
10.2.2009 18:41:31   
total
Pozdravček vsem,kako smo? Nekatere veselo napredujejo z pripravami,ene bolj pešamo...user posted image ,moj september je še daleč.Danes sma bla v 3 zlatarnah v okolici in morem povedat čisti polom,nič nimajo.Tak da juter šibamo v Karat pogledat,ker tam pa res imajo izbiro prstanov...,drug teden še v cvetličarno se zmenit,da mi da predračun za vse skupaj. Čaka me še izbira za obleko,upam da grem drug teden v MA in da kaj najdem..upam da bo obleka zame v SLO...user posted image
Sej bo,vse počas,jaz imam vse v glavi,sam imam še dovolj časa,pa še dopusti bojo vmes,se bom na morju sončla in študirala..user posted image user posted image user posted image
Glede daril jaz vem,da bom dobila vse denarno,sestra mi bo priča,in se kr malo bojim da ne bo pretiravala denarno,ker vem da me bo ful presenetla in starši od obeh tudi,ne pričakujem nič veliko od nje,sam vem da ne bo tako...je že napovedano.
Frizerko že mam,vizažistko grem še sprobat,vam pol povem kako sem se odločila,upam da kmalu.Za lase še študiram,če si bom dala podaljške....bom vidla kuk bojo lase zrasli do jeseni.

Mojca345 a bomo vidli tvoje slike? Martina kako je z očetom,dej se kaj javi,plis....user posted image Pa ostale,pište kaj,jaz mam dopust in uživam domauser posted image .

Bay

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
10.2.2009 20:19:52   
soraia
pozdravljene nevestice!!!

Midva sva pa danes dobila soglasje iz hotela, tako da bova našisala še vlogo za sklenitev zakonske zveze izven uradnih prostorov in jo poslala na UE. Pa avbila sva dobila, jih bom poslikala in dala v album (jutri), pa kupila sva take stekleničke, kamor bova dala teranov liker, in na stekleničko napisala najini imeni in kraj poroke, pa jo še malo poslikala, in gor bova zavezala še konfetke in to bova dala svatom.

Pa pentlje za na avto smo nabavila, tako, da bo kmalu, kmalu res vse pripravljeno.

Pupiska uživaj na koncertu in potem poročaj!

MArtina javi se kaj, upam, da gre očetu na bolje!!!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
11.2.2009 17:42:58   
majcci
Se vam malo javim, da poročam kaj je novega.
Se lahko pohvalim, da imam obleko user posted image . Sem jo dobila v Grazii.

Drugače pa počasi napredujeva. V pripravi so vabila. Nama jih bo pomagala narediti moja mami. Njegova pa nama jih bo verjetno stiskala.

Če bo vse po sreči, jih bova začela nositi okoli konec februarja. Sva pa ustno že sporočila večini pobavljenim, tako da ne bodo preveč presenečeni, ko se bova pojavila z vabili user posted image .

Za cvetje in aranžiranje sva zmenjena s sestrično, tako da ena skrb manj. Konfetke in povšterček za prstane nama bo pa naredila nona user posted image . Imava takšno aktivno sorodstvo user posted image .
Njegova mama vsak teden peče, da testira kaj bo spekla za poroko user posted image . Mi se pa bomo zredili user posted image . Čeprav sama nekaj hujšam user posted image . Zgleda da imam že tremo user posted image .

V kratkem bova šla še v nabavo obleke za dragega. Verjetno bova šla kar v Muro v Mursko Soboto. Dragi je drugače vsak dan v obleki, tako da ne bo za njega nič posebnega ta nakup user posted image .

Čevlje pa bova tudi počasi šla nabavljati. Enkrat ko bo čas user posted image .
Ostale malenkosti pa tudi. Imava še čas. Se nama ne mudi user posted image . Zaenkrat gre vse po planu user posted image .

Martina - upam da je s tvojim očetom že bolje user posted image
              Tvojemu sineku pa vse najboljše user posted image .

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......