|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
3.2.2009 18:28:15   
bios9
Obleko pa bi rada nosila novo. Pa ne bi pretiravala s ceno.

(odgovor članu bios9)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
3.2.2009 19:20:38   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: bios9

Poročiva se 27. junija. Joj dolga je še do takrat.user posted image  Zaenkrat samo firbcam, imava rezerviran šele kraj obreda in restavracijo pa fotografa.

Midva se tudi na ta dan poročiva!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu bios9)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
3.2.2009 19:21:15   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: bios9

Obleko pa bi rada nosila novo. Pa ne bi pretiravala s ceno.

Sej imajo nove kolekcije po salonih tako da pojdi pogledat v kakšnega!

(odgovor članu bios9)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
3.2.2009 19:47:29   
soraia
midva sva pa danes naročila torto v Šalari, tako da je še ena skrb manj.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
3.2.2009 19:59:23   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

midva sva pa danes naročila torto v Šalari, tako da je še ena skrb manj.

Kok te bo pa stala?
Meni se zdi drago 18 eur za kilogram!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
4.2.2009 9:51:26   
soraia
je 17€ po kg, vzeli pa smo 5kg (naj bi bilo za 30-40 oseb).

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
4.2.2009 10:45:42   
memole

je 17€ po kg, vzeli pa smo 5kg (naj bi bilo za 30-40 oseb).

V keri slaščičarni pa?
A je še kakšna al je sam ena tam?
Ker za eno sem jaz dobila da je cena za kilogram 18 eur!
Pa sem se pol raje za bonbončka odločila ker je 15.50 eur z marcipanom pa 16.50 eur!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
4.2.2009 11:25:18   
soraia
memole jaz vem samo za eno, se kliče slaščičarna klasika, in greš v uno ulico, ki je pred marcatorjem (ta malim). Za tisto prodajalno sadje, ki je v rumeni trafiki.

Meni so torte tam fenomenalne.

Saj se greš lahko samo pozanimat.

Je pa ista cena, če resimo izbereš več okusov.

Ej, kaj pa za šopek si se kaj pozanimala, na enem forumu sem brala in so punce priporočale eno cvetličarno pri pokopališču v Kp (kaj to je tista od komunale) in pa še eno pri merkurju (gea). Si bla ti kaj že okoli?

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
4.2.2009 11:45:23   
Pupsika
Wussup brajdzileuser posted image

Jst sem pa tako vesela,ker mi je cvetličrka poslala predračun in točen opis vseh cvetličnih dekoracij za porokouser posted image user posted image user posted image , paše dve slikci...
Tolk sem vesela, ker je res profesionalka in je tko lepo vse opisala kako bo zgledalo...sanjskouser posted image .
Pa še dve slikci rožic mi je poslala...Zdaj sem samo še bolj prepričana, da je f.u.k.sija taprava barva za naju.
Krasno bo zgledalo, wiiiiuser posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
4.2.2009 12:24:04   
zimbra
Pupsi, a slike so že v albumu? user posted image

Jaz grem to soboto do cveličarke mal povprašat kako in kaj... 

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
4.2.2009 13:06:36   
memole

memole jaz vem samo za eno, se kliče slaščičarna klasika, in greš v uno ulico, ki je pred marcatorjem (ta malim). Za tisto prodajalno sadje, ki je v rumeni trafiki.

Meni so torte tam fenomenalne.

Saj se greš lahko samo pozanimat.

Je pa ista cena, če resimo izbereš več okusov.

Ej, kaj pa za šopek si se kaj pozanimala, na enem forumu sem brala in so punce priporočale eno cvetličarno pri pokopališču v Kp (kaj to je tista od komunale) in pa še eno pri merkurju (gea). Si bla ti kaj že okoli?

Ja ista slaščičarna in zakaj različna cena pa ne vem!
Meni je blo rečeno 18 eur za kilogram!
No sej ni važno bom šla kr v bonbnočka kr je še zmeri cenejši!
Ja za geo sem slišala da imajo poceni nisem pa še šla nič prašat bom šla mogoče jutri bom vidla kolk mi bo čas dopuščal če ne bom šla pa drugi teden!
Ja tista na pokopališču je pa od komunale!
A ti si že kej bla?

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
4.2.2009 13:17:38   
Anonimen
Ojla!

Pardon, ker se vmešavam v vašo temo.

Naj vam povem, da sva se z mojim lani (20. 09.) poročila v Kopru. Naročila sva torto in slaščice v Šalari (torta je bila enkratna, tudi pecivo njami!). Vsi so pohvalili. Res, da je torta draga, vendar odtehta svojo ceno. Cvetje sva pa naročila v cvetličarni Gea. Tudi za njih. Same pohvale. Punce so fuuuulll prijazne in v vsem (vsaj meni so) ugodile.

To je moja izkušnja z njimi. Vsaka čast cvetličarni in slaščičarni.

Čestitam za zaroko in lepe priprave še naprej vam želim. Uživajte v vsakem trenutku priprav. Naj vam ne bo žal potrošiti kakšnega € več, je vredno, verjemite mi!

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
4.2.2009 16:45:22   
*maja
Se še jaz malo javim in poročam user posted image . Se moram pohvalit: sva danes naročila prstane user posted image , bojo pa iz belega zlata in bosta identična, samo da bo moj imel še 6 kamenčkov.

Jutri pa grem še malo povehcat za rože da vidim kaj in kako, sem do zdaj kar se rož tiče dobila vsaj idejo za šopek (bo iz 6-tih temno rdečih vrtnic kombiniranih z belimi marjeticami), za ostalo pa še nimam pojma kaj in kako.

< Sporočilo je popravil *maja -- 4.2.2009 16:47:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
4.2.2009 17:59:17   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82

Ojla!

Pardon, ker se vmešavam v vašo temo.

Naj vam povem, da sva se z mojim lani (20. 09.) poročila v Kopru. Naročila sva torto in slaščice v Šalari (torta je bila enkratna, tudi pecivo njami!). Vsi so pohvalili. Res, da je torta draga, vendar odtehta svojo ceno. Cvetje sva pa naročila v cvetličarni Gea. Tudi za njih. Same pohvale. Punce so fuuuulll prijazne in v vsem (vsaj meni so) ugodile.

To je moja izkušnja z njimi. Vsaka čast cvetličarni in slaščičarni.

Čestitam za zaroko in lepe priprave še naprej vam želim. Uživajte v vsakem trenutku priprav. Naj vam ne bo žal potrošiti kakšnega € več, je vredno, verjemite mi!

Hvala!
No mi smo pa z bonbončkom zelo zadovoljni ker je njihova torta tudi zelo fina predvsem pa sočna ni taka suha!
Cena je pa sploh ugodna!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
4.2.2009 21:16:16   
Martina27
Punce moje......jaz sem tak žalostna......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj ati je tako zbolelin ne vemo če bo preživeluser posted image user posted image user posted image
Molim boga vsako večer, da mi ga ne vzame, ker umrem...user posted image user posted image user posted image

Tak je bogi pa še tako mlad....je msilil, da ima trebušno gripo pa ima sepso, trebuh poln gnoja in mu niti najmočnejši antibiotiki nočejo prijet....

Se vam kaj javim...pa še jutri ima moj sonček rojstni dan, jaz pa tako zalostna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
4.2.2009 21:24:00   
memole
Joj Martina kaj jaz beremuser posted image upam da bo s tvojim atijem vse ql in da antibiotik prime!
Pošiljam tvojemu atijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi pauser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
4.2.2009 21:33:34   
total
O my gad Martinauser posted image ,držim pesti za tvojega očeta,da se čimprej pozdravi,ostani močna in upaj da bo vse ok...user posted image ,javljaj nam.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
4.2.2009 21:33:38   
soraia
martina držim pestke za tvojega atija, da bo z njim vse ok!!! In da antibiotiki čimprej primejo.

Ti pa le drži se in bodi močna.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
4.2.2009 22:00:04   
ery
Martina, tudi jaz upam na najboljše! Pa molim  s tabo! Drži  se! user posted image

Od česa je pa to prišlo??

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
4.2.2009 22:07:58   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Punce moje......jaz sem tak žalostna......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj ati je tako zbolelin ne vemo če bo preživeluser posted image user posted image user posted image
Molim boga vsako večer, da mi ga ne vzame, ker umrem...user posted image user posted image user posted image

Tak je bogi pa še tako mlad....je msilil, da ima trebušno gripo pa ima sepso, trebuh poln gnoja in mu niti najmočnejši antibiotiki nočejo prijet....

Se vam kaj javim...pa še jutri ima moj sonček rojstni dan, jaz pa tako zalostna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O groza, od česa pa tole...mislimo nate in držim pesti...saj bo...-Drži se punca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2870
4.2.2009 22:09:46   
*maja
Ojoj, tole pa ni nič kaj lepo prebrati... Martina drži se user posted image .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
5.2.2009 6:58:35   
Martina27
Zdravniki sploh ne vejo od kje je lahko prišlo do toliko gnoja v trebušni votliniuser posted image user posted image
Hvala vam punce čudovite ste......hvala vam da me tako lepo vzpodbujate...jaz pa enostavno več ne zmorem bit močnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsako jutro se zbudim z takim strahom, da me čaka sporočilo, da ga več niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri grem k njemu v Maribor......pa me sestra in mami pripravljata, kako je suh, da je v 1 tednu shujšal 15 kg......

Pa on bi me moral peljat pred oltar in me oddatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
5.2.2009 9:53:08   
total
Martina moja,vse bo ok,boš vidla...treba met upanje in mislit pozitivno.Držim močno pesti za tvojega atija in da bo kmalu ozdravel in te popeljav pred oltar...user posted image user posted image user posted image

Tvojem sineku pa danes želim vse najboljše,in naj bo še najprej tako priden,vesel,nasmejan fantek user posted image user posted image user posted image user posted image ,tebi mami pa eno user posted image in še 1x ne skrbi vse bo ok.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2873
5.2.2009 10:22:03   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Zdravniki sploh ne vejo od kje je lahko prišlo do toliko gnoja v trebušni votliniuser posted image user posted image
Hvala vam punce čudovite ste......hvala vam da me tako lepo vzpodbujate...jaz pa enostavno več ne zmorem bit močnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsako jutro se zbudim z takim strahom, da me čaka sporočilo, da ga več niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri grem k njemu v Maribor......pa me sestra in mami pripravljata, kako je suh, da je v 1 tednu shujšal 15 kg......

Pa on bi me moral peljat pred oltar in me oddatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2874
5.2.2009 10:24:51   
Čmrlika
Žan Tai

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?