Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jana ne provociraj, da te ne bo katera poslala prah brisat Mene je pred parimi meseci ena iz te debate nakurila, da če nimam kaj drugega za delati naj grem prah brisati.Tista, ki je to napisala ve o čem se gre, saj je danes tukaj zelo aktivna in gobčna Samo zadnjič je bila anonimna.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:18:44
|
|
|
|
Olivija
|
Verjetno ti je težko čakati na test ... te razumem in seveda je možno, da si noseča. Sem pa jaz zelo podobna vprašanja postavljala na začetku moje druge nosečnosti, sem imela pa drug razlog, odlašala sem s testom do onemoglosti, ker takrat še nisem imela v planu drugega otroka. Kaj češ, je prišel in tako je bilo prav ... Sem imela pa med drugo nosečnostjo čisto druge znake. Med prvo sem bila napihnjena, krče kot pred menstruacijo, bruhanje, ... Med drugo se mi je pa najprej oprsje povečalo in špikalo me je pri jajčnikih, mi je dala že splošna zdravnica napotnico za UZ trebuha, ker je sumila na kaj drugega.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:26:31
|
|
|
|
watershine
|
hahaha (čeprov sm dons zvedla da ne bom mogla na izpit ker so profesorji nepravično ocenili vaje in) sm bla ful slabe vole...ampak zdej sm se pa nasmejala punce ne bit tok našpičena (al kako bi temu rekla) tko ostro reagirate ... pomerte se in se nasmejte če pa nemorte popustit pa odprite še eno novo temo kjer lohka pišete vice (o ostalih članicah) kjer nebo zamer-ker bojo pač samo vici. tema bo zih laufala ker take vn mečete (dons ste poskrbele za moje zdravje)
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:29:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja? kako to da se nic ni videlo? Tudi to je mozno.... . Kako to? Tudi krompir moras nekaj casa tenstati, da je za v usta...
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:33:45
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi A pa boš znala pripravt krompir k si tolk tupa??? ponavadi se najbolj neumni delajo najbolj pametne No, se bom pa nate obrnila, če ne bo šlo
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:34:54
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi NE MOREM VERJET KAKO SO NEKATERI LJUDJE LAHKO TAKO HUDIČEVO NESRAMNI!!!!!KOT DA SAME NIKOL NISTE KAJ PODOBNEGA VPRAŠALE???NE ANE??VE STE VSEVEDE!!!! Jah, no.. Ene smo, ko smo bile v dvomih (dovolj dolgo, kakih 10 dni), šle v lekarno in kupile test. Ful simpl zadeva. Kupiš test, se polulaš na palčko. Če se pokaže plusek, si noseč, če ga ni, nisi. Simpl ko pasulj. Sam potrebno je počakati in čakati...
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:35:02
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi ne,po tebi in volgi... ampak ti ne rata najbolj, ma kaj najbolj... sploh ti ne rata In ti nikoli ne bo. ****t ga... nismo vsi za vse.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:36:28
|
|
|
|
*erika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi pa taki kt je tale volga nikol nč dobrga ne privoščijo,samo šimfajo in se utikajo v druge,ker nimajo druzga dela to je pa res za jabi babi
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:36:52
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi A pa boš znala pripravt krompir k si tolk tupa??? ponavadi se najbolj neumni delajo najbolj pametne Jabi babi al kaj si že... Ti pa imaš doktorat znanosti, ne? In si fuuuullllllll pametna. Kuk lepo zate. Jaz et bom kr mal objela. Mam rada take k majo doktorat in so fullllll pametni Pa še mal sem ti sploskala
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:40:12
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: *erika* IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi pa taki kt je tale volga nikol nč dobrga ne privoščijo,samo šimfajo in se utikajo v druge,ker nimajo druzga dela to je pa res za jabi babi jabi babi, ti si zvezda, ki nikoli ne ugasne
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:41:51
|
|
|
|
Anonimen
|
GO JABI BABI, GO
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:51:34
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a jaz sem pa sirova luknjica . a sem sli nisem? ploskaj dušo, ploskaj jabi babi danes spet ploskamo, kolk je to fajn
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Paštetka si 100%.Tako pravi moja kugla
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:55:25
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Paštetka si 100%.Tako pravi moja kugla u vraga. Kaj pa zdaj? Dedu se bo zmešalo. Je že pri drugem, ko sem mu povedala, da sem noseča, izustil:"jaz sem pa tako zutrujen ". KAj bo šele zdaj? no potem pa grem kar nov voziček nabavit . Kaj je zdaj in? 3 ali 4 kolesnik? Vrtece se prednje kolo ali fiksirano?
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:57:37
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Paštetka si 100%.Tako pravi moja kugla u vraga. Kaj pa zdaj? Dedu se bo zmešalo. Je že pri drugem, ko sem mu povedala, da sem noseča, izustil:"jaz sem pa tako zutrujen ". KAj bo šele zdaj? no potem pa grem kar nov voziček nabavit . Kaj je zdaj in? 3 ali 4 kolesnik? Vrtece se prednje kolo ali fiksirano? Obvezno vrteče. Da ne boš kaj zaj........
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:03:55
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Paštetka si 100%.Tako pravi moja kugla u vraga. Kaj pa zdaj? Dedu se bo zmešalo. Je že pri drugem, ko sem mu povedala, da sem noseča, izustil:"jaz sem pa tako zutrujen ". KAj bo šele zdaj? no potem pa grem kar nov voziček nabavit . Kaj je zdaj in? 3 ali 4 kolesnik? Vrtece se prednje kolo ali fiksirano? Obvezno vrteče. Da ne boš kaj zaj........ A to zato, da bom bolj ziher in na komot v štacunah med policami? Zakaj ga ti priporočaš? Kaj pa barva? Se mi zdi, da rdeča zna ful zbledeti na soncu. Svetla pa se umazati
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:05:39
|
|
|
|
jabi babi
|
ne drage moje,nism pametna za vse stvari in zato sem že marsikej tukaj vprašala,tako kot tale punca ki ni nč nesramnega in grdega mislila ve pa st tako nesramno grde,da ste ji dale še bolj nesramne odgovore. obstajajo tudi lepši oz.prijaznejši odgovori. zdej grem pa prah brisat ,k se mi ne da z vami ukvarjat
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:09:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Paštetka si 100%.Tako pravi moja kugla u vraga. Kaj pa zdaj? Dedu se bo zmešalo. Je že pri drugem, ko sem mu povedala, da sem noseča, izustil:"jaz sem pa tako zutrujen ". KAj bo šele zdaj? no potem pa grem kar nov voziček nabavit . Kaj je zdaj in? 3 ali 4 kolesnik? Vrtece se prednje kolo ali fiksirano? Obvezno vrteče. Da ne boš kaj zaj........ A to zato, da bom bolj ziher in na komot v štacunah med policami? Zakaj ga ti priporočaš? Kaj pa barva? Se mi zdi, da rdeča zna ful zbledeti na soncu. Svetla pa se umazati Ja, predvsem zato, da te bodo morda v HM spustili, pa da boš lahko telefonirala vmes, pa da bo tudi za z rolerji. Pa da ga bo bolj po šudru premetavalo. Kar se barve tiče, rdeča odpade, kaj pa če bo fant, meni to ne gre skupaj, jaz bi raje kako živo oranžno ali zeleno vzela. Pa kaj, če zbledi na soncu, to boš itak samo ti vedela in nihče drug. Pa glej, da bo imel spodaj veliko košaro za v štacuno, pa zgoraj tisto vdolbino za pijačo gor postavit.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:11:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi ne drage moje,nism pametna za vse stvari in zato sem že marsikej tukaj vprašala,tako kot tale punca ki ni nč nesramnega in grdega mislila ve pa st tako nesramno grde,da ste ji dale še bolj nesramne odgovore. obstajajo tudi lepši oz.prijaznejši odgovori. zdej grem pa prah brisat ,k se mi ne da z vami ukvarjat Še bolj nesramne od katerih? Zdaj te pa ne razumem.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:13:59
|
|
|
|
Paštetka
|
Bolje ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. (lahko kdo smiselno prevede v slovenščino?) boljše biti tiho in biti smatran za budalo, kot spregovoriti in se znebiti vsake sumnje.
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:16:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Bolje ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. (lahko kdo smiselno prevede v slovenščino?) boljše biti tiho in biti smatran za budalo, kot spregovoriti in se znebiti vsake sumnje. Morda vsakega dvoma....ampak je v redu tudi tako. A ni dobr?
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:21:13
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Bolje ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. (lahko kdo smiselno prevede v slovenščino?) boljše biti tiho in biti smatran za budalo, kot spregovoriti in se znebiti vsake sumnje. Morda vsakega dvoma....ampak je v redu tudi tako. A ni dobr? zakaj pa potem sprašuješ
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:22:25
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Bolje ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. (lahko kdo smiselno prevede v slovenščino?) boljše biti tiho in biti smatran za budalo, kot spregovoriti in se znebiti vsake sumnje. Morda vsakega dvoma....ampak je v redu tudi tako. A ni dobr? zakaj pa potem sprašuješ Ja no, a ni bolje da človek vpraša, če česa ne ve? Saj se ni še noben pametne rodil. No, vsaj zdi se mi da ne.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:33:53
|
|
|
|
Paštetka
|
Volga, motiš se. Moja pupa, ko se je rodila, je najprej rekla: mama! Pri 1. mesecu je že znala mahati, pri 2. mesecu se je sama previla. Zdaj pri 1. letu že računa integrale in odvode. Ne moreš verjeti, če tega ne doživiš. Ta mali bo pa verjetno fuzbaleler, ker mu pri 3 letih poštevanka še vedno dela težave. Jah kaj češ otroci so si različni. Po moje zato, ker se je en dojil, drugi pa ne. PA pri enem sem si v nosečnosti trajno naredila in lase pobarvala, pri drugem pa samo sadje in zelenjavo žrla
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 27.5.2008 16:37:21 >
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......