|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sm nosecka lali ne???
27.5.2008 15:14:49   
Anonimen
Jana ne provociraj, da te ne bo katera poslala prah brisat user posted image
Mene je pred parimi meseci ena iz te debate nakurila, da če nimam kaj drugega za delati naj grem prah brisati.Tista, ki je to napisala ve o čem se gre, saj je danes tukaj zelo aktivna in gobčna user posted image
Samo zadnjič je bila anonimna.user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
27.5.2008 15:18:44   
Olivija
Verjetno ti je težko čakati na test ... te razumem in seveda je možno, da si noseča.

Sem pa jaz zelo podobna vprašanja postavljala na začetku moje druge nosečnosti, sem imela pa drug razlog, odlašala sem s testom do onemoglosti, ker takrat še nisem imela v planu drugega otroka. Kaj češ, user posted image  je prišel in tako je bilo prav ...

Sem imela pa med drugo nosečnostjo čisto druge znake. Med prvo sem bila napihnjena, krče kot pred menstruacijo, bruhanje, ...

Med drugo se mi je pa najprej oprsje povečalo user posted image  in špikalo me je pri jajčnikih,  mi je dala že splošna zdravnica napotnico za UZ trebuha, ker je sumila na kaj drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.5.2008 15:26:31   
watershine
hahaha user posted image user posted image user posted image (čeprov sm dons zvedla da ne bom mogla na izpit ker so profesorji nepravično ocenili vaje in) sm bla ful slabe vole...ampak zdej sm se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image

punce ne bit tok našpičena (al kako bi temu rekla) tko ostro reagirate ... pomerte se in se nasmejte user posted image

če pa nemorte popustit pa odprite še eno novo temo kjer lohka pišete vice (o ostalih članicah) kjer nebo zamer-ker bojo pač samo vici. tema bo zih laufala ker take vn mečete (dons ste poskrbele za moje zdravje)

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 53
27.5.2008 15:29:25   
Anonimen
ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja? kako to da se nic ni videlo?

Tudi to je mozno....user posted image .

Kako to? Tudi krompir moras nekaj casa tenstati, da je za v usta...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
27.5.2008 15:33:45   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

A pa boš znala pripravt krompir k si tolk tupa???user posted image user posted image user posted image ponavadi se najbolj neumni delajo najbolj pametneuser posted image

No, se bom pa nate obrnila, če ne bo šlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 55
27.5.2008 15:34:54   
Raho

NE MOREM VERJET KAKO SO NEKATERI LJUDJE LAHKO TAKO HUDIČEVO NESRAMNI!!!!!KOT DA SAME NIKOL NISTE KAJ PODOBNEGA VPRAŠALE???NE ANE??VE STE VSEVEDE!!!!

Jah, no.. Ene smo, ko smo bile v dvomih (dovolj dolgo, kakih 10 dni), šle v lekarno in kupile test. Ful simpl zadeva. Kupiš test, se polulaš na palčko. Če se pokaže plusek, si noseč, če ga ni, nisi.

Simpl ko pasulj. Sam potrebno je počakati in čakati...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 56
27.5.2008 15:35:02   
kofetek2010

ne,po tebi in volgi...user posted image user posted image user posted image

ampak ti ne rata najbolj, ma kaj najbolj... sploh ti ne rata user posted image user posted image user posted image

In ti nikoli ne bo. ****t ga... nismo vsi za vse. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 57
27.5.2008 15:36:28   
*erika*

pa taki kt je tale volga nikol nč dobrga ne privoščijo,samo šimfajo in se utikajo v druge,ker nimajo druzga delauser posted image

to je pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jabi babi

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 58
27.5.2008 15:36:52   
Raho

A pa boš znala pripravt krompir k si tolk tupa???user posted image user posted image user posted image ponavadi se najbolj neumni delajo najbolj pametneuser posted image

Jabi babi al kaj si že... Ti pa imaš doktorat znanosti, ne? In si fuuuullllllll pametna. Kuk lepo zate. Jaz et bom kr mal objela. Mam rada take k majo doktorat in so fullllll pametniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še mal sem ti sploskalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 59
27.5.2008 15:40:12   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

pa taki kt je tale volga nikol nč dobrga ne privoščijo,samo šimfajo in se utikajo v druge,ker nimajo druzga delauser posted image

to je pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jabi babi

user posted image user posted image user posted image  jabi babi, ti si zvezda, ki nikoli ne ugasne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 60
27.5.2008 15:41:51   
Anonimen
GO JABI BABI, GO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
27.5.2008 15:48:56   
Paštetka
a jaz sem pa sirova luknjica user posted image  . a sem sli nisem? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
27.5.2008 15:51:34   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

a jaz sem pa sirova luknjica user posted image  . a sem sli nisem? user posted image

ploskaj dušo, ploskaj user posted image

jabi babi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes spet ploskamo, kolk je to fajn user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
27.5.2008 15:52:33   
Anonimen
Paštetka si 100%.Tako pravi moja kugla user posted image

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
27.5.2008 15:55:25   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

u vraga. Kaj pa zdaj? Dedu se bo zmešalo. Je že pri drugem, ko sem mu povedala, da sem noseča, izustil:"jaz sem pa tako zutrujenuser posted image ". KAj bo šele zdaj? user posted image

no potem pa grem kar nov voziček nabavit user posted image . Kaj je zdaj in? 3 ali 4 kolesnik? Vrtece se prednje kolo ali fiksirano? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
27.5.2008 15:57:37   
Volga

u vraga. Kaj pa zdaj? Dedu se bo zmešalo. Je že pri drugem, ko sem mu povedala, da sem noseča, izustil:"jaz sem pa tako zutrujenuser posted image ". KAj bo šele zdaj? user posted image

no potem pa grem kar nov voziček nabavit user posted image . Kaj je zdaj in? 3 ali 4 kolesnik? Vrtece se prednje kolo ali fiksirano? user posted image

Obvezno vrteče. Da ne boš kaj zaj........

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
27.5.2008 16:03:55   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

A to zato, da bom bolj ziher in na komot v štacunah med policami? user posted image  Zakaj ga ti priporočaš?

Kaj pa barva? Se mi zdi, da rdeča zna ful zbledeti na soncu. Svetla pa se umazati user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 67
27.5.2008 16:05:39   
jabi babi
ne drage moje,nism pametna za vse stvari in zato sem že  marsikej tukaj vprašala,tako kot tale punca ki ni nč nesramnega in grdega mislila ve pa st tako nesramno grde,da ste ji dale še bolj nesramne odgovore.
obstajajo tudi lepši oz.prijaznejši odgovori.
zdej grem pa prah brisatuser posted image user posted image ,k se mi ne da z vami ukvarjat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
27.5.2008 16:09:32   
Volga

A to zato, da bom bolj ziher in na komot v štacunah med policami? user posted image  Zakaj ga ti priporočaš?

Kaj pa barva? Se mi zdi, da rdeča zna ful zbledeti na soncu. Svetla pa se umazati user posted image

Ja, predvsem zato, da te bodo morda v HM spustili, pa da boš lahko telefonirala vmes, pa da bo tudi za z rolerji. Pa da ga bo bolj po šudru premetavalo. Kar se barve tiče, rdeča odpade, kaj pa če bo fant, meni to ne gre skupaj, jaz bi raje kako živo oranžno ali zeleno vzela. Pa kaj, če zbledi na soncu, to boš itak samo ti vedela in nihče drug. Pa glej, da bo imel spodaj veliko košaro za v štacuno, pa zgoraj tisto vdolbino za pijačo gor postavit.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 69
27.5.2008 16:11:05   
Volga

ne drage moje,nism pametna za vse stvari in zato sem že  marsikej tukaj vprašala,tako kot tale punca ki ni nč nesramnega in grdega mislila ve pa st tako nesramno grde,da ste ji dale še bolj nesramne odgovore.
obstajajo tudi lepši oz.prijaznejši odgovori.
zdej grem pa prah brisatuser posted image user posted image ,k se mi ne da z vami ukvarjat

Še bolj nesramne od katerih? Zdaj te pa ne razumem.

Neposredna povezava do sporočila: 70
27.5.2008 16:13:59   
Paštetka
Bolje ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
(lahko kdo smiselno prevede v slovenščino?)

boljše biti tiho in biti smatran za budalo, kot spregovoriti in se znebiti vsake sumnje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 71
27.5.2008 16:16:16   
Volga

boljše biti tiho in biti smatran za budalo, kot spregovoriti in se znebiti vsake sumnje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morda vsakega dvoma....ampak je v redu tudi tako. A ni dobr?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
27.5.2008 16:21:13   
Paštetka

zakaj pa potem sprašuješ user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 73
27.5.2008 16:22:25   
Volga

zakaj pa potem sprašuješ user posted image

Ja no, a ni bolje da človek vpraša, če česa ne ve? Saj se ni še noben pametne rodil. No, vsaj zdi se mi da ne.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
27.5.2008 16:33:53   
Paštetka
Volga, motiš se. Moja pupa, ko se je rodila, je najprej rekla: mama! Pri 1. mesecu je že znala mahati, pri 2. mesecu se je sama previla. Zdaj pri 1. letu že računa integrale in odvode. Ne moreš verjeti, če tega ne doživiš.

Ta mali bo pa verjetno fuzbaleler, ker mu pri 3 letih poštevanka še vedno dela težave.

Jah kaj češ otroci so si različni.

Po moje zato, ker se je en dojil, drugi pa ne. PA pri enem sem si v nosečnosti trajno naredila in lase pobarvala, pri drugem pa samo sadje in zelenjavo žrla

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 27.5.2008 16:37:21 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?