|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sem noseča ali ne?
29.5.2008 7:46:11   
Lepotica
Punce, pamet v roke in se nehajte naganjat s takimi, ki pišejo neumnosti in vas provocirajo. Če se ne bi odzvale in razburjale, bi one že zdavnaj odnehale. Ne jim dat veselja, pa bo.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 176
29.5.2008 7:56:35   
łiłi
ja hvala volga,ti si zlo pametna.[IMG]http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/happy-128.gif[/IMG]
ocitno ja ta forum namenjen samo tistim k vse vejo.tole provociranje nikamor nepelje.namesto da punci date kaksen nasvet ,jo provocirate.sej je samo za nasvet vprasala.
benika,nic nisva v sorodu.moj pa njen sta doma iz istega mesta,edino ce sta kaksna dalna sorodnika

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 177
29.5.2008 8:02:22   
Lepotica
Lili in ostale-nehajte jh komentirat, ker s tem samo dobijo razlog in osnovo, da vas podjeb...... Ve odgovarjajte na temo, ki ste jo itak čist zasmetile.

da bo našel zaklad.

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 178
29.5.2008 8:06:49   
Anonimen
Mater milo Lepotica kako si ti ena težka oseba.Vsepovsod vtikaš svoj lepi nosek.Daj se mal skuliraj.
Ko bo tebe kdo pod******* se pa oglašaj.

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
29.5.2008 8:11:58   
jernejav
Lepotica je čist lepo povedala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
29.5.2008 8:23:03   
łiłi
sej nism prva zacela in jaz nobenga ne pod.......,vcer sem sam povedala svokje.nemislm se kregat in spuscat na nizek nivo.s takimi bedaijami se nemislm ukvarjat.
anonimna a je kaj novega?a si naredila ponovno test

TEO PEJIĆ 26.1.2008

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 181
29.5.2008 8:27:02   
łiłi
hitro pisem ,pa so napake.se opravicujem

TEO PEJIĆ 26.1.2008

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 182
29.5.2008 8:34:09   
Lepotica
Draga anonimna, kako si ti pogumna,da svoje lepi jezik skrivaš za anonimnostjo. In ne boš verjela, moj lepi nosek lahko vtikam zato, ker sem Lepotica z lepim noskom. Škoda, da ga ne vidiš.

da bo našel zaklad.

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 183
29.5.2008 9:32:11   
*erika*
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

ne nisva v sorodu,sva pa dobre prjatlce.te zanima ker se najini otroci isto piseje,a ne?moj dragi in njen dragi sta prjatla ze 15 let sigurn,ampak nevem zakaj se isto piseta,mogoce pa smo neki daljni sorodniki,nevem.user posted image

Ah, pajade, po moje je sklepala po (ne)stilu pisanja in nebulozah.

ma goni se

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 184
29.5.2008 9:39:54   
Anonimen
ojezusmarijainkristusinvsisvetnikipomagajuser posted image

(odgovor članu *erika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
29.5.2008 9:40:28   
Volga

ne nisva v sorodu,sva pa dobre prjatlce.te zanima ker se najini otroci isto piseje,a ne?moj dragi in njen dragi sta prjatla ze 15 let sigurn,ampak nevem zakaj se isto piseta,mogoce pa smo neki daljni sorodniki,nevem.user posted image

ma goni se

Ja, prav. Če ti tako rečeš user posted image

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 186
29.5.2008 9:41:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Tudi vsi svetniki takim ne morejo pomagati.To je pa res šlo predaleč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
29.5.2008 9:49:17   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Tudi vsi svetniki takim ne morejo pomagati.To je pa res šlo predaleč.user posted image

Ni ga svetnika, ki bi tu lahko pomagal.

Ampak jaz sem samo malo prišla ploskat vsem alter egomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
29.5.2008 9:51:06   
benika

ma goni se

*erika* a se ti ne zdi, da bi se lahko malce lepše izražalauser posted image  Ker te tvoje izjave že zdavnaj presegajo meje dobrega okusa in so krasen primer žaljenja druge osebe. Me po tvoje dajemo neprimerne komentarje, ampak v njih ne žalimo ne tebe in ne drugih uporabnic, kar ti tako z veseljem delaš. Sej bi ti napisala kej drugega, bolj sočnega, pa se ne splača spuščat na tvoj nivo izražanja.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 189
29.5.2008 9:52:14   
benika
Raho, a danes še kr ploskamo? No, za guštuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 190
29.5.2008 9:55:46   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Raho, a danes še kr ploskamo? No, za guštuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, bom pa jaz še malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, za gušt.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, erika, ne ploskam tebi in tvojim alter egomuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 191
29.5.2008 9:56:40   
Raho
No, samo še van kveščen:

Volga, a se že goniš????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 192
29.5.2008 10:07:50   
Lepotica
Erika, nehajte s takim izrazoslovjem.

da bo našel zaklad.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 193
29.5.2008 10:19:41   
benika

To pa ne bo šlo. Če bi jo večkrat brajla, bi videla, da ona ne more iz svoje kože. Ona je tipičen primer izraza; ˝Ko mački stopiš na rep, cvili.˝

No Volgica, kako kaj gonitis? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 194
29.5.2008 10:21:23   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

A vidve se vikata? A niste bili še malo prej frendi?

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 195
29.5.2008 10:34:51   
Lepotica
Tle se ne gre za to, kdo je s kom prijatelj, ker ne potrebujem spletnih prijateljev. Ampk tudi ona se je spustila ne neko čudno raven in lahko takoj neha s takimi komentarji.

da bo našel zaklad.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 196
29.5.2008 10:59:17   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Tle se ne gre za to, kdo je s kom prijatelj, ker ne potrebujem spletnih prijateljev. Ampk tudi ona se je spustila ne neko čudno raven in lahko takoj neha s takimi komentarji.

Aja, tudi prav.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 197
29.5.2008 11:21:38   
dana
ma goni se

Tole je pa res že mal preveč no ! 

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 198
29.5.2008 11:29:40   
*erika*
js nevem kaj gre tko u nos teli volgi,vse kar se napise,mal sm brala druge teme in volga non stop tezi puncam,ne morem vrjet,da je lahko ena zenska ali karkoli ze je tako podla,ti si res cudna,mogoce bi blo dobro da gres malo k zdravniku...res ti mora bit dolkcas u zivljenju.
benika ti pa samo nehj bit tko pametna ker nisi nic boljsa od volge.

samo to ce vam tema ki jo nekdo odpre ni vsec,pa ne odgovarjat ,ker samo tezite.to se samo na ringaraja dogaja,pjte mal u mamino cvekalnico pogledat kako se punce lepo pogovarjajo.js sama osebno,ko sem videla kako smesno ali butasto temo nism odgovorila ne pa da grem tezit zenski tko kot ve.vidm da res nekatere nimajo nc za delat u zivljenju.

< Sporočilo je popravil *erika* -- 29.5.2008 11:30:25 >

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 199
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?