Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 11:04:13
|
|
|
|
jernejav
|
vidm pa da ste iste punce ki ste napadale brezveze tudi mene,tko da to ne morem vrjet kok mate casa prevec,da stalno punce ki kaj uprasajo napadate,ce se vam zdi vprasanje butasto ga raje preskocite ne pa punco tko morit! Erika prav si povedala, če vam vprašanja punc ki si želijo kakšno spodbudno besedo ne zdijo smiselna, pa ne odgovarjajte na njih. RR JE FORUM ZA MAMICE KAKOR TUDI ZA TISTE ki si to želijo postati, pa potrebujejo kak nasvet. Tudi vi niste vedele vse!
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 11:13:25
|
|
|
|
CHICA 83
|
Hej punce! Če se že greste en forum potem bi blo fino, če ne bi ble tko napadalne. Strawberry- bolj neumnega odgovora pa še nisem slišala, a res ne razumete, da je to forum, in da se tu lahko vse vpraša. Dejstvo pa je, da ti ni treba odgovort. Anonimen: sama še nisem imela tega problema, ampak po moje je najbolš še malo počakat, pa naredit test.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 11:46:38
|
|
|
|
pajčolanka
|
jaz pa ne vem, kakšen odgovor ste pričakovale? punca je bila sama pri g ki ji je povedal da je še prehitro da bi lahko kar koli rekel, da pa naj naredi test. najboljši odgovor in pol gre punca še na forum spraševat če je al ni noseča. in kako naj mi to vemo če pa še G to ne ve? in kar se tiče znakov...so čisto lahko od psihe. mislim tolikokrat ko so mene joški boleli, vse špikalo, bla napihnjena itd...bi mogla met že četico otrok. ko pa je šlo zares ni bilo nobenega od teh znakov. samo povišan beta hcg...pa ziher nism edina.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 13:08:26
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Tudi vi niste vedele vse! Ne, jaz res nisem in še zdaj vsega ne vem in verjetno bom tudi nevedna umrla. Ampak, so pa stvari, za katere vem, da nobeden ne bo vedel odgovora, razen mene same, ko bo čas za to. In njej smo tudi dale tak odgovor. Verjamem pa, da je marsikateri, ki si močo želi otroka pa ne uspe, težko.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 13:41:27
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Tudi vi niste vedele vse! Ne, jaz res nisem in še zdaj vsega ne vem in verjetno bom tudi nevedna umrla. Ampak, so pa stvari, za katere vem, da nobeden ne bo vedel odgovora, razen mene same, ko bo čas za to. In njej smo tudi dale tak odgovor. Verjamem pa, da je marsikateri, ki si močo želi otroka pa ne uspe, težko. Ravno v tem je poanta. Že bolje se počutimo, če nam da kdo kakšno vzpodbudno besedo, ko smo v dvomih. Ampak babe smo pa kure - včasih katera nič slabega noče in čudno odreagiramo. Drugače pa smo prave spletne prijateljice. Imejmo se rade in razumimo druga drugo, kajti vsaka ima svoje težave - ene malo bolj zategle kot druge. In še kavica za vas: .... Lep dan, papa
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 13:48:03
|
|
|
|
jernejav
|
Junona hvala zelo se je prilegla, vidite teko je treba, pomagati druga drugi in si stati ob strani.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:38:37
|
|
|
|
pavlyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen lep pozdrav vsem skupaj, imam eno prošnjo oz. prosila bi za nasvet vas mamice ali bodoče mamice...pred 4 dnevi mi morala dobiti pa je nisem, slucajno sem bila po prvem zaostanku narocena pri gin in mi je naredil ultrazvok, ki pa ni nic pokazal prav tako kri ne...mi je pa rekel da je mogoce se prezgodaj in da naj pocakam kak teden in nasredim domaci test...me pa ze en teden spika in imam bolece bradavice, mogoce so se mi prsi tudi malo povecale...ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja? kako to da se nic ni videlo? zelo si zelim in drzim pesti da sem hvala za odg in lep vecer MENE PA ZANIMA KJE V POSTU STE TISTE TA NAPADALNE NAŠLE VPRAŠANJE: SEM AL NISEM NOSEČA? ona samo sprašuje za mnenje,izkušnje in podobno,ne pa odgovor JA SI , NE NISI dejte se mal umirit in naslednič,če se mislite delat pametne raje ne odgovarjajte ne vprašanje,ki jih niti niste dobro prebrale.(vedno ene in iste) brez zamere
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:40:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen lep pozdrav vsem skupaj, imam eno prošnjo oz. prosila bi za nasvet vas mamice ali bodoče mamice...pred 4 dnevi mi morala dobiti pa je nisem, slucajno sem bila po prvem zaostanku narocena pri gin in mi je naredil ultrazvok, ki pa ni nic pokazal prav tako kri ne...mi je pa rekel da je mogoce se prezgodaj in da naj pocakam kak teden in nasredim domaci test...me pa ze en teden spika in imam bolece bradavice, mogoce so se mi prsi tudi malo povecale...ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja? kako to da se nic ni videlo? zelo si zelim in drzim pesti da sem hvala za odg in lep vecer MENE PA ZANIMA KJE V POSTU STE TISTE TA NAPADALNE NAŠLE VPRAŠANJE: SEM AL NISEM NOSEČA? ona samo sprašuje za mnenje,izkušnje in podobno,ne pa odgovor JA SI , NE NISI dejte se mal umirit in naslednič,če se mislite delat pametne raje ne odgovarjajte ne vprašanje,ki jih niti niste dobro prebrale.(vedno ene in iste) brez zamere Aja, no....kaj pa se tebi zdi, da sprašuje kolk je kila krompirja
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:40:28
|
|
|
|
jabi babi
|
NE MOREM VERJET KAKO SO NEKATERI LJUDJE LAHKO TAKO HUDIČEVO NESRAMNI!!!!!KOT DA SAME NIKOL NISTE KAJ PODOBNEGA VPRAŠALE???NE ANE??VE STE VSEVEDE!!!!
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:41:57
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi NE MOREM VERJET KAKO SO NEKATERI LJUDJE LAHKO TAKO HUDIČEVO NESRAMNI!!!!!KOT DA SAME NIKOL NISTE KAJ PODOBNEGA VPRAŠALE???NE ANE??VE STE VSEVEDE!!!! Ja no, jaz sem naredila test, ko je bil čas za to, pa sem vedela pri čem sem. kako si pa ti zvedela, da si noseča? P.S. pa ne rabiš vpiti, ni nihče gluh.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:43:12
|
|
|
|
pavlyna
|
volga: sprašuje po mnenju,izkušnjah,.....haloooooooooooooooooooo
< Sporočilo je popravil pavlyna -- 27.5.2008 14:44:02 >
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:44:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna volga: sprašuje po nenju,izkušnjah,.....haloooooooooooooooooooo Ljubica, kaj pa sprašuje v naslovu posta? Koliko je krompir?
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:44:20
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi NE MOREM VERJET KAKO SO NEKATERI LJUDJE LAHKO TAKO HUDIČEVO NESRAMNI!!!!!KOT DA SAME NIKOL NISTE KAJ PODOBNEGA VPRAŠALE???NE ANE??VE STE VSEVEDE!!!! Ja no, jaz sem naredila test, ko je bil čas za to, pa sem vedela pri čem sem. kako si pa ti zvedela, da si noseča? P.S. pa ne rabiš vpiti, ni nihče gluh. Draga Volga, testi so zastarela tehnologija. Zdaj se namesto njih uporabljajo forumi.
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:45:03
|
|
|
|
pavlyna
|
volga nehi prosim komplicirat in bodi malo bol človeška
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:46:19
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna volga nehi prosim komplicirat in bodi malo bol človeška jaz čisto nič ne kompliciram. Komplicira avtorica posta, namesto, da počaka in naredi test, komplicira in se obremenjuje z vsem možnim špikanjem in nešpikanjem.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:50:19
|
|
|
|
puncica
|
Volga a se ti da sicer pa punce res da je naslov nekam čudno skup spacan, sam tud jaz v njem vidim vprašanje če je noseča ali ne. Tako da zdej ne vem kdo je tu čudn?
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:51:07
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica . Tako da zdej ne vem kdo je tu čudn? Bi rekla, da smo kar vsi.
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:51:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Volga a se ti da sicer pa punce res da je naslov nekam čudno skup spacan, sam tud jaz v njem vidim vprašanje če je noseča ali ne. Tako da zdej ne vem kdo je tu čudn? jah no, saj grem domov....ampak se bom prec spet logirala
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:52:34
|
|
|
|
*erika*
|
volga a ti ne znas brat,g ji je reku naj pocaka teden dni in nardi test.ona sprasuje za mnenje.ti pa res rada tezis,a nimas drugega dela?svasta
< Sporočilo je popravil *erika* -- 27.5.2008 14:53:28 >
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 14:54:00
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: *erika* volga a ti ne znas brat,g ji je reku naj pocaka teden dni in nardi test.ona sprasuje za mnenje.ti pa res rada tezis,a nimas drugega dela?svasta , O ja, imam, imam, grem zdaj po kromopir v štacuno.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:06:26
|
|
|
|
jabi babi
|
A pa boš znala pripravt krompir k si tolk tupa??? ponavadi se najbolj neumni delajo najbolj pametne
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:08:12
|
|
|
|
jabi babi
|
pa taki kt je tale volga nikol nč dobrga ne privoščijo,samo šimfajo in se utikajo v druge,ker nimajo druzga dela
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:08:13
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: *erika* volga a ti ne znas brat,g ji je reku naj pocaka teden dni in nardi test.ona sprasuje za mnenje.ti pa res rada tezis,a nimas drugega dela?svasta , O ja, imam, imam, grem zdaj po kromopir v štacuno. In pol boš odprla temo: a je krompir kuhan al ne in prosila za mnenja
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:10:33
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi A pa boš znala pripravt krompir k si tolk tupa??? ponavadi se najbolj neumni delajo najbolj pametne to po sebi sodiš, a ne?
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 15:14:13
|
|
|
|
jabi babi
|
ne,po tebi in volgi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?