|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sm nosecka lali ne???
27.5.2008 11:04:13   
jernejav
vidm pa da ste iste punce ki ste napadale brezveze tudi mene,tko da to ne morem vrjet kok mate casa prevec,da stalno punce ki kaj uprasajo napadate,ce se vam zdi vprasanje butasto ga raje preskocite ne pa punco tko morit!

Erika prav si povedala, če vam vprašanja punc ki si želijo kakšno spodbudno besedo ne zdijo smiselna, pa ne odgovarjajte na njih.
RR JE FORUM ZA MAMICE KAKOR TUDI ZA TISTE ki si to želijo postati, pa potrebujejo kak nasvet.
Tudi vi niste vedele vse!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.5.2008 11:13:25   
CHICA 83
Hej punce!
Če se že greste en forum potem bi blo fino, če ne bi ble tko napadalne.user posted image
Strawberry- bolj neumnega odgovora pa še nisem slišala, a res ne razumete, da je to forum, in da se tu lahko vse vpraša. Dejstvo pa je, da ti ni treba odgovort.
Anonimen: sama še nisem imela tega problema, ampak po moje je najbolš še malo počakat, pa naredit test.user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.5.2008 11:46:38   
pajčolanka
jaz pa ne vem, kakšen odgovor ste pričakovale?
punca je bila sama pri g ki ji je povedal da je še prehitro da bi lahko kar koli rekel, da pa naj naredi test. najboljši odgovor in pol gre punca še na forum spraševat če je al ni noseča. in kako naj mi to vemo če pa še G to ne ve?

in kar se tiče znakov...so čisto lahko od psihe. mislim tolikokrat ko so mene joški boleli, vse špikalo, bla napihnjena itd...bi mogla met že četico otrok. ko pa je šlo zares ni bilo nobenega od teh znakov. samo povišan beta hcg...pa ziher nism edina.

(odgovor članu CHICA 83)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.5.2008 13:08:26   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Ne, jaz res nisem in še zdaj vsega ne vem in verjetno bom tudi nevedna umrla. Ampak, so pa stvari, za katere vem, da nobeden ne bo vedel odgovora, razen mene same, ko bo čas za to.

In njej smo tudi dale tak odgovor.

Verjamem pa, da je marsikateri, ki si močo želi otroka pa ne uspe, težko.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.5.2008 13:41:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Ne, jaz res nisem in še zdaj vsega ne vem in verjetno bom tudi nevedna umrla. Ampak, so pa stvari, za katere vem, da nobeden ne bo vedel odgovora, razen mene same, ko bo čas za to.

In njej smo tudi dale tak odgovor.

Verjamem pa, da je marsikateri, ki si močo želi otroka pa ne uspe, težko.

Ravno v tem je poanta. Že bolje se počutimo, če nam da kdo kakšno vzpodbudno besedo, ko smo v dvomih.

Ampak babe smo pa kure - včasih katera nič slabega noče in čudno odreagiramo. Drugače pa smo prave spletne prijateljice. Imejmo se rade in razumimo druga drugo, kajti vsaka ima svoje težave - ene malo bolj zategle kot druge.
In še kavica za vas:user posted image user posted image ....

Lep dan, papauser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.5.2008 13:48:03   
jernejav
Junona hvala zelo se je prilegla, vidite teko je treba, pomagati druga drugi in si stati ob strani.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.5.2008 14:38:37   
pavlyna
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

lep pozdrav vsem skupaj, imam eno prošnjo oz. prosila bi za nasvet vas mamice ali bodoče mamice...pred 4 dnevi mi morala dobiti user posted image pa je nisem, slucajno sem bila po prvem zaostanku narocena pri gin in mi je naredil ultrazvok, ki pa ni nic pokazal prav tako kri ne...mi je pa rekel da je mogoce se prezgodaj in da naj pocakam kak teden in nasredim domaci test...me pa ze en teden spika in imam bolece bradavice, mogoce so se mi prsi tudi malo povecale...ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja? kako to da se nic ni videlo? zelo si zelim user posted image   in drzim pesti da sem user posted image hvala za odg in lep vecer

MENE PA ZANIMA KJE V POSTU STE TISTE TA NAPADALNE NAŠLE VPRAŠANJE: SEM AL NISEM NOSEČA?

ona samo sprašuje za mnenje,izkušnje in podobno,ne pa odgovor JA SI , NE NISI

dejte se mal umirit in naslednič,če se mislite delat pametne raje ne odgovarjajte ne vprašanje,ki jih niti niste dobro prebrale.(vedno ene in iste)

brez zamere

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.5.2008 14:40:27   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

lep pozdrav vsem skupaj, imam eno prošnjo oz. prosila bi za nasvet vas mamice ali bodoče mamice...pred 4 dnevi mi morala dobiti user posted image pa je nisem, slucajno sem bila po prvem zaostanku narocena pri gin in mi je naredil ultrazvok, ki pa ni nic pokazal prav tako kri ne...mi je pa rekel da je mogoce se prezgodaj in da naj pocakam kak teden in nasredim domaci test...me pa ze en teden spika in imam bolece bradavice, mogoce so se mi prsi tudi malo povecale...ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja? kako to da se nic ni videlo? zelo si zelim user posted image   in drzim pesti da sem user posted image hvala za odg in lep vecer

MENE PA ZANIMA KJE V POSTU STE TISTE TA NAPADALNE NAŠLE VPRAŠANJE: SEM AL NISEM NOSEČA?

ona samo sprašuje za mnenje,izkušnje in podobno,ne pa odgovor JA SI , NE NISI

dejte se mal umirit in naslednič,če se mislite delat pametne raje ne odgovarjajte ne vprašanje,ki jih niti niste dobro prebrale.(vedno ene in iste)

brez zamere

Aja, no....kaj pa se tebi zdi, da sprašuje kolk je kila krompirja user posted image user posted image

(odgovor članu pavlyna)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.5.2008 14:40:28   
jabi babi
NE MOREM VERJET KAKO SO NEKATERI LJUDJE LAHKO TAKO HUDIČEVO NESRAMNI!!!!!KOT DA SAME NIKOL NISTE KAJ PODOBNEGA VPRAŠALE???NE ANE??VE STE VSEVEDE!!!!

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.5.2008 14:41:57   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

NE MOREM VERJET KAKO SO NEKATERI LJUDJE LAHKO TAKO HUDIČEVO NESRAMNI!!!!!KOT DA SAME NIKOL NISTE KAJ PODOBNEGA VPRAŠALE???NE ANE??VE STE VSEVEDE!!!!

Ja no, jaz sem naredila test, ko je bil čas za to, pa sem vedela pri čem sem. kako si pa ti zvedela, da si noseča?

P.S. pa ne rabiš vpiti, ni nihče gluh.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.5.2008 14:43:12   
pavlyna
volga:
sprašuje po mnenju,izkušnjah,.....haloooooooooooooooooooo

< Sporočilo je popravil pavlyna -- 27.5.2008 14:44:02 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.5.2008 14:44:05   
Volga

volga:
sprašuje po nenju,izkušnjah,.....haloooooooooooooooooooo

Ljubica, kaj pa sprašuje v naslovu posta? Koliko je krompir?

(odgovor članu pavlyna)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.5.2008 14:44:20   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ja no, jaz sem naredila test, ko je bil čas za to, pa sem vedela pri čem sem. kako si pa ti zvedela, da si noseča?

P.S. pa ne rabiš vpiti, ni nihče gluh.

Draga Volga, testi so zastarela tehnologija. Zdaj se namesto njih uporabljajo forumi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.5.2008 14:45:03   
pavlyna
volga

nehi prosim komplicirat in bodi malo bol človeška

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.5.2008 14:46:19   
Volga

volga

nehi prosim komplicirat in bodi malo bol človeška

jaz čisto nič ne kompliciram. Komplicira avtorica posta, namesto, da počaka in naredi test, komplicira in se obremenjuje z vsem možnim špikanjem in nešpikanjem.

(odgovor članu pavlyna)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.5.2008 14:50:19   
puncica
Volga a se ti da user posted image user posted image user posted image sicer pa punce res da je naslov nekam čudno skup spacan, sam tud jaz v njem vidim vprašanje če je noseča ali ne. Tako da zdej ne vem kdo je tu čudn?user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 41
27.5.2008 14:51:07   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

. Tako da zdej ne vem kdo je tu čudn?user posted image

Bi rekla, da smo kar vsi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
27.5.2008 14:51:30   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Volga a se ti da user posted image user posted image user posted image sicer pa punce res da je naslov nekam čudno skup spacan, sam tud jaz v njem vidim vprašanje če je noseča ali ne. Tako da zdej ne vem kdo je tu čudn?user posted image

jah no, saj grem domov....ampak se bom prec spet logirala user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.5.2008 14:52:34   
*erika*
volga a ti ne znas brat,g ji je reku naj pocaka teden dni in nardi test.ona sprasuje za mnenje.ti pa res rada tezis,a nimas drugega dela?svasta

< Sporočilo je popravil *erika* -- 27.5.2008 14:53:28 >

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 44
27.5.2008 14:54:00   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

volga a ti ne znas brat,g ji je reku naj pocaka teden dni in nardi test.ona sprasuje za mnenje.ti pa res rada tezis,a nimas drugega dela?svasta
,

O ja, imam, imam, grem zdaj po kromopir v štacuno.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.5.2008 15:06:26   
jabi babi
A pa boš znala pripravt krompir k si tolk tupa???user posted image user posted image user posted image ponavadi se najbolj neumni delajo najbolj pametneuser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.5.2008 15:08:12   
jabi babi
pa taki kt je tale volga nikol nč dobrga ne privoščijo,samo šimfajo in se utikajo v druge,ker nimajo druzga delauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 47
27.5.2008 15:08:13   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

,

O ja, imam, imam, grem zdaj po kromopir v štacuno.

In pol boš odprla temo:
a je krompir kuhan al ne in prosila za mnenja user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.5.2008 15:10:33   
kofetek2010

A pa boš znala pripravt krompir k si tolk tupa???user posted image user posted image user posted image ponavadi se najbolj neumni delajo najbolj pametneuser posted image

to po sebi sodiš, a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 49
27.5.2008 15:14:13   
jabi babi
ne,po tebi in volgi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?